"Er zijn mensen die opzoekingswerk hebben gedaan, en Jeroen Meus heeft meer recepten met quinoa dan ik", zei Pascale Naessens maandagochtend op Joe FM. Daarmee reageert ze op Meus die enkele weken geleden nog zei dat het hem stoorde "dat we massaal quinoa, bessen en superzaden eten". [naar artikel]
"Ik wist niet dat er discussie over was, daarom heb ik er een grapje over gemaakt", zei Pascale Naessens vandaag over de zogenaamde quinoa-rel [naar artikel]
De voorbije weken belandde Jeroen Meus ongewild in een 'quinoa-relletje' met Sandra Bekkari en Pascale Naessens. Vandaag start Meus aan het [naar artikel]
Begin deze week was Jeroen Meus heel duidelijk: “Plots eten we massaal quinoa en bessen. Het stoort me dat mensen die hele gezondheidshype zo slaafs volgen”, zei hij in Dag Allemaal als een sneer naar Pascale Naessens en Sandra Bekkari. Nu neemt presentatrice en schrijfster Bieke Ilegems, die bijna een eigen kookboek klaar heeft, het op voor de dames. [naar artikel]
"Twee circuits die parallel naast elkaar lopen", zo ziet tv-kok Jeroen Meus zijn verhouding tot kook- en gezondheidsfenomeen Pascale Naessens. In "Van Gils & Gasten" noemt Meus zichzelf en Naessens ook de Jamie Oliver en Gwyneth Paltrow van Vlaanderen. [naar artikel]
De 12de editie van het culinaire festival Antwerpen Proeft, van donderdag 10 tot zondag 13 mei in en aan de Waagnatie op het Eilandje, pakt uit met de komst van tv-kok Jeroen Meus, bestsellerauteur Pascale Naessens en tweesterrenchef Nick Bril (The Jane). [naar artikel]
De populaire ‘Dagelijkse Kost’-kok Jeroen Meus heeft het niet zo met trends. “Plots eten we massaal quinoa, bessen en superzaden. Komaan. Het stoort me dat mensen die hele gezondheidshype zo slaafs volgen”, zo zegt hij tegen Dag Allemaal. “Kuddegedrag.” [naar artikel]
Pascale Naessens kan gerust de geschiedenis ingaan als "de vrouw die haar volk quinoa en avocado's leerde eten." Sinds haar eerste kookboek in [naar artikel]
Pascale Naessens kan gerust de geschiedenis ingaan als "de vrouw die haar volk quinoa en avocado's leerde eten." Sinds haar eerste kookboek in [naar artikel]
De keuzestress voor liefhebbers van foodboxen wordt stilaan ondraaglijk. Met Pascale Naessens en Weight Watchers lanceren nòg twee culinaire ‘topmerken’ hun eigen box, nadat eerder ook al de plannen voor een ‘Dagelijkse Kost’-box van Jeroen Meus bekend raakte. Het succes van voedsel-in-een-doosje lijkt niet meer te stoppen. Wij zetten de nieuwkomers op een rijtje. Hoe verschillen ze van de andere boxen? Hoeveel kosten ze? En welke gerechten zitten erin? Een overzicht. [naar artikel]
"Het is bon ton om Pascale te bashen, ik ken dat", zei Jeroen Meus vanmiddag live in het VTM NIEUWS vanop de Boekenbeurs. Birgit Van Mol vertoeft [naar artikel]
Pascale Naessens neemt via de sociale media afscheid van An Helsen, die deelnam het VTM-programma ‘De Schaal van Pascale’. Onlangs raakte bekend dat An op 53-jarige leeftijd is overleden. “Ik wens je zonen, je partner Lode en al je dierbaren veel kracht en liefde toe”, schrijft Pascale Naessens onder meer. [naar artikel]
Pascale Naessens toont aan dat koken simpel kan zijn in haar nieuwste boek 'Nog Eenvoudiger'. Voor elk gerecht gebruikt ze maar 4 ingrediënten.... [naar artikel]
'Mensen hebben een fout idee van wat gezonde voeding is', zegt gezondheidsgoeroe en kookfenomeen Pascale Naessens. [naar artikel]
Zaterdagochtend was Pascale Naessens te gast bij Evi Hanssen op radiozender Joe. Pascale verklapte het geheim van haar huwelijk met Paul Jambers, dat volgens Evi rechtstreeks uit een romantische film lijkt te komen. Naessens heeft het ook over ouder worden en het gebruik van botox. [naar artikel]
Opvallend hoe vetten prominent in de ingrediëntenlijst van Pascale Naessens’ recepten prijken. “Pascale heeft gelijk”, stelt de Nederlandse arts en... [naar artikel]
Met Puur Pascale is Pascale Naessens (47) toe aan haar zevende kookboek. Ze is de bestverkochte auteur in Vlaanderen en al drieëntwintig jaar [naar artikel]
Jeroen Meus vierde maandag zijn tweeduizendste aflevering van Dagelijkse Kost. Het populaire kookprogramma vormt geregeld onderwerp van studie aan de Universiteit Antwerpen. “Jeroen Meus gebruikt boter en zout zoals elke kok, maar hij blinkt vooral uit in het gebruik van kruiden en groenten”, zegt hoofddocent Charlotte De Backer. Waarmee ze een hardnekkig misverstand rechtzet. Wat onder meer ook blijkt: “Mannen die naar Dagelijkse Kost kijken, koken vaker.” [naar artikel]
Geen snelle koolhydraten maar juist meer vetten op je bord. Bestsellerauteur Pascale Naessens verkondigt al jaren dat gezond eten niets te maken... [naar artikel]
Geen snelle koolhydraten, maar wel meer eiwitten, vetten, groenten en fruit op het menu. Dat de methode van Pascale Naessens leeft, bewijzen de... [naar artikel]
Bovenaan in de boekentoptien stonden vorige week Sandra Bekkari, Jeroen Meus en Pascale Naessens. Kook- en ook stripboeken domineren al jaren de markt. Maar er is verandering op til. De verkoopcijfers van kookboeken slinken. Bekkari stopt met haar succesreeks 'Nooit meer diëten' en kiest volgend jaar voor een nieuwe invalshoek. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.