Op het menu tijdens de Grote Prijs F1 van België in Spa-Francorchamps dit weekend? Snerpende motoren, duizelingwekkend bochtenwerk en een zee van mensen die Verstappen en Ricciardo naar het podium wil juichen. Heel wat lekkers op het programma dus, ook vandaag al. Want dan kwamen topchefs Sergio Herman en Jeroen Meus kijken hoe de coureurs […] [naar artikel]
"Twee circuits die parallel naast elkaar lopen", zo ziet tv-kok Jeroen Meus zijn verhouding tot kook- en gezondheidsfenomeen Pascale Naessens. In "Van Gils & Gasten" noemt Meus zichzelf en Naessens ook de Jamie Oliver en Gwyneth Paltrow van Vlaanderen. [naar artikel]
Naar aanleiding van de lancering van zijn nieuwste editie van "Dagelijkse kost" beantwoordt Jeroen Meus vragen van Facebook-surfers. Stoomkoken, gerechten zonder gluten, Meus vindt het interessant en belangrijk. "Maar we mogen ons culinaire erfgoed niet overboord gooien." [naar artikel]
"Er zijn mensen die opzoekingswerk hebben gedaan, en Jeroen Meus heeft meer recepten met quinoa dan ik", zei Pascale Naessens maandagochtend op Joe FM. Daarmee reageert ze op Meus die enkele weken geleden nog zei dat het hem stoorde "dat we massaal quinoa, bessen en superzaden eten". [naar artikel]
Televisiekok Jeroen Meus en muziekcafé Charlatan trakteerden maandagmiddag omstreeks halftwaalf een 50-koppig team van vuilnismannen van Ivago op "haute-dogs" op de Vlasmarkt. "Een topploeg verdient een topkok", zo klonk het. [naar artikel]
Jeroen Meus vormt samen met zijn vrouw Stéphanie en zoontje George een hecht gezin. Al ging dat niet altijd vanzelf, vertelt hij in HUMO. "Ik en [naar artikel]
Vanavond presenteert televisiekok Jeroen Meus voor de eerste keer een quizprogramma. De komende zondagen leidt hij het nieuwe seizoen van "Twee tot de zesde macht" op Eén in goede banen. Daarmee keert de populaire zondagavondquiz na de zaak-Bart De Pauw terug op het scherm. Het is niet de eerste keer dat Meus zich op televisie buiten zijn vertrouwde "Dagelijkse kost"-keuken waagt, maar een quiz presenteren: dat is een vak apart, zo vertelt hij in "De ochtend" op Radio 1. [naar artikel]
Jeroen Meus heeft een tweede serie van "Goed volk" gemaakt. Hij reist onder meer naar een bordeel in Nevada, het vreemdelingenlegioen en de chassidische joden in Antwerpen. [naar artikel]
"Laten we er geen miseriegesprek van maken, oké? Ik sta er nog. En ik voel me goed. Voor het eerst sinds lang voel ik me goed." Jeroen Meus (42)... [naar artikel]
Acht jaar nadat hij met 'Dagelijkse kost' begon en zich opwerkte tot de populairste tv-kok van Vlaanderen, neemt Jeroen Meus (40) er nog een... [naar artikel]
"Het is bon ton om Pascale te bashen, ik ken dat", zei Jeroen Meus vanmiddag live in het VTM NIEUWS vanop de Boekenbeurs. Birgit Van Mol vertoeft [naar artikel]
"Laten we er geen miseriegesprek van maken, oké? Ik sta er nog. En ik voel me goed. Voor het eerst sinds lang voel ik me goed." Jeroen Meus (42)... [naar artikel]
Tv-kok Jeroen Meus denkt er serieus aan om de sociale media voortaan links te laten liggen. Dat zegt hij in "Touché" op Radio 1. “Mensen zijn zo laf en hard op sociale media. Er staat altijd wel iemand klaar om je af te knallen en dat begint aan mij te vreten", zegt Meus. [naar artikel]
Verscheidene tv-programma's, een eigen restaurant, ettelijke kookboeken, actes de présence... Jeroen Meus deed het jarenlang allemaal. Tot hij [naar artikel]
Dat de recepten-bron van Jeroen Meus nooit opdroogt, bewijst hij opnieuw met de vijf kookboekjes die hij speciaal voor Story samenstelde, vanaf... [naar artikel]
Jeroen Meus mag volgende week een feesttaart voor zichzelf bakken. Dinsdag viert het gezicht van bijna 1.800 afleveringen 'Dagelijkse Kost' zijn... [naar artikel]
"Een rijdend dorp" of "zelfstandigen op wielen": zo omschrijven de forains op de Brusselse Zuidfoor zichzelf. Jeroen Meus leerde deze gesloten gemeenschap in ons eigen land afgelopen zomer beter kennen voor zijn programma "Goed volk". [naar artikel]
De televisiekok Jeroen Meus gaat in juli en augustus het programma "Dagelijkse zomerkost" maken voor Eén. Ook fans van "De stoel" worden op hun wenken bediend. [naar artikel]
TV-kok Jeroen Meus heeft voor het eerst in de krant De Tijd gereageerd op het faillissement van zijn geesteskind, de haute-dogrestaurantketen Würst. "Ik heb een faling en daar ben ik niet trots op. Ik gaf dit uit handen, dat was mijn fout", analyseert hij. [naar artikel]
Tv-kok Jeroen Meus wil een nieuw bier op de markt brengen. Dat heeft hij gezegd in een gesprek op ROB-tv. "Ik ben ervan overtuigd dat het met een persoonlijke touch, ondanks de veelheid aan bestaande bieren, nog steeds mogelijk is om met een nieuw product het verschil te maken", zegt Meus. [naar artikel]
Het gaat hard voor Jeroen Meus. Op zijn veertigste kan hij al terugblikken op een rijke carrière met drie restaurants, meer dan tien tv-programma's... [naar artikel]
Naar aanleiding van de start van het tweede seizoen van 'Goed Volk' sprak uw vertrouwde krant uitgebreid met Jeroen Meus. De tweede reeks is een [naar artikel]
Jeroen Meus is in Vlaanderen al lang niet meer weg te denken van de bus, maar nu heeft hij ook de harten van de Nederlanders veroverd. Een... [naar artikel]
Televisiekok Jeroen Meus reist voor zijn nieuwe programma 'De mosterd van Meus' naar 6 buitenlandse televisiechefs, om inspiratie op te doen voor nieuwe 'Dagelijkse kost'-recepten. Van de gekende Zweedse balletjes tot verrassende kaas uit het onbekende Georgië: Meus verwerkt steeds meer internationale invloeden in onze 'Dagelijkse kost'. "Een simpele kotelet met wortelstoemp volstaat niet meer." [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.