Voedingsgigant Nestlé lanceert vrijdag in Japan en Zuid-Korea de eerste roze KitKat-reep. Dat meldt de Franse krant Les Echos. De roze chocolade werd door Barry Callebaut ontwikkeld in Wieze, in Oost-Vlaanderen, en Frankrijk. Nestlé is de eerste om de roze chocolade te commercialiseren. De nieuwe chocoladesoort heeft een fruitige smaak van bessen en is smeuïg, […] [naar artikel]
Tienermeisjes hebben er misschien over gedroomd en nu bestaat het ook echt: roze of ruby chocolade. Het is een innovatie van chocoladeproducent Callebaut uit het Oost-Vlaamse Wieze die ze gisteren wereldwijd bekendmaakten in China. [naar artikel]
Liefhebbers lezen het goed: er bestaat sinds kort een vierde type chocolade met een roze kleur. Ze werd bedacht door ‘s werelds grootste chocoladefabrikant Barry Callebaut, het overkoepelende bedrijf van uit het Belgische Callebaut en het Franse Cacao Barry met hoofdzetel in het Zwitserse Zürich. [naar artikel]
Vanaf vrijdag is er een nieuwe soort zuivere chocolade verkrijgbaar, met een opvallende roze kleur en een andere smaak. Ruby, genoemd naar de kleur van een robijn, is na fondant, melk en witte chocolade de vierde soort chocolade die rechtstreeks uit de cacaoboon voortkomt. Producent Callebaut selecteerde twaalf Ruby- ambassadeurs; in onze provincie krijgt het Hasseltse chocoladehuis Boon het alleenrecht op de verkoop van de roze chocolade. Die laatste werd donderdagavond op het ‘Salon du Chocolat’ in Brussel gelanceerd. [naar artikel]
Voedingsgigant Nestlé lanceert morgen in Japan en Zuid-Korea de eerste roze KitKat-reep. Dat meldt de Franse krant Les Echos. De roze chocolade... [naar artikel]
Na witte, bruine en zwarte chocolade, voegt het bedrijf Barry Callebaut een nieuw kleurtje aan het palet toe: de roze variant. Om de roze [naar artikel]
Na witte, bruine en zwarte chocolade, voegt het bedrijf Barry Callebaut een nieuw kleurtje aan het palet toe: de roze variant. Om de roze [naar artikel]
Een Kinrooise chocolatier experimenteert met roze chocolade. Het is eens iets anders dat witte of zwarte chocolade. De Kinrooise Chocolatier Bart Van Audenhove omschrijft de smaak als zoet, maar ook een beetje zuur. [naar artikel]
De grootste voedselproducent van de wereld gaat meer doen met roze chocolade. De nieuwe soort genaamd ‘Ruby’ is van nature uit rooskleurig en heeft... [naar artikel]
16:25 Voor het eerst sinds de aankondiging in september is de roze chocolade van Barry Callebaut te koop. [naar artikel]
Tegenwoordig zitten bedrijven vaak met de handen in het haar om erachter te komen wat millennials willen. Dat is buiten The Great British Cheese Company gerekend, die dé kaas voor millennials maakte. Millennials zijn voor veel bedrijven een belangrijke, maar nog onbekende doelgroep. We zien de gekste producten passeren als poging om in de behoeften […] [naar artikel]
De grootste voedselproducent van de wereld gaat meer doen met roze chocolade. De nieuwe soort genaamd ‘Ruby’, gevonden door de Belgische producent... [naar artikel]
19:33 Sinds gisteren ligt roze chocolade in de winkel. Het nieuwe, vierde chocoladetype werd ontwikkeld in Wieze, bij Aalst. ‘Onderzoek uit ons labo wordt in de hele wereld gebruikt.’ [naar artikel]
Starbucks heeft een ijskoud drankje op basis van roze chocolade en frambozen gelanceerd onder de naam Ruby Flamingo Frappuccino. Je kunt het nu ook in ons land proeven in het filiaal in Wetteren. [naar artikel]
Op twee plaatsen in België, Gent en Ukkel, is een nieuw soort chocolade voorgesteld: "Ruby". De chocolade is rooskleurig en dat is de natuurlijke kleur, zonder toevoeging van kleurstoffen. [naar artikel]
Dat chocolade een heerlijk zoete zonde is, weten we als Belgen natuurlijk al langer. En volgens een nieuwe studie is het niet eens zo’n zonde. Meer zelfs: chocolade zou kunnen beschermen tegen de ziekte van Alzheimer. [naar artikel]
18:57 De Zwitserse chocoladefabrikant Barry Callebaut heeft een natuurlijk roze chocolade bedacht. Die voegt zich bij pure, witte en melkchocolade. [naar artikel]
De kans bestaat dat er over dertig jaar geen chocolade meer in de winkelrekken zal liggen. De cacaoplantages hebben zwaar te lijden onder de opwarming van de aarde en als er niet snel oplossingen worden gevonden, zou de boom wel eens met uitsterven bedreigd kunnen zijn en dus ook onze chocolade. [naar artikel]
Voel je niet langer schuldig als je nog eens chocolade eet. Uit onderzoek blijkt dat af en toe een stukje chocolade eten wel eens heel erg gezond kan zijn. Onderzoekers stelden vast dat het risico op hartfalen met dertien procent verminderd kan worden als een persoon per maand drie repen chocolade eet. De oorzaak vonden […] Het bericht Eet je wel eens chocolade? Dan maak je minder kans op hartfalen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Tachtig jaar geleden was witte chocolade dé revolutie. Vandaag gaat Barry Callebaut voluit voor ruby, het vierde type chocolade. Niet alleen de kleur is buitengewoon, deze chocolade op basis van ruby cacaobonen bevat geen kleurstoffen of fruitaroma’s. De smaakcombinatie van de chocoladeomhulling met de vulling van roombotercrème met framboos en praliné is bovendien sensationeel: heerlijk intens met een fris zuurtje. Kortom, pretty in pink! [naar artikel]
Avocado is hip! Ook in Amerika. De lekkere en gezonde vrucht komt daar nu ook in een ongezonde variant voor. Chocolatier Compartés brengt er chocolade op de markt met avocado en stukjes toast. Het groene lekkers waar vooral foodies fan van zijn, bestaat al in meerdere varianten en nu ook in chocolade. Stukjes toast In […] Het bericht Het bestaat! Chocolade met stukjes avocado en toast verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Waarom zien we na het eten van zwarte chocolade het leven door een roze bril? Dat gelukzalig gevoel kan perfect chemisch verklaard worden. [naar artikel]
Wat krijg je als je rosé mengt met chocolade? Een match made in heaven, op de markt gebracht door de Amerikaanse chocolatier Compartés. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.