De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Belg vaker met fiets naar werk, als weer en infrastructuur meezitten

De Standaard

13/09/2017 - 15:44

Om op het werk te geraken kiest de Belg de jongste jaren steeds vaker voor de fiets en de trein.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE STANDAARD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Belg fietst vaker naar het werk... bij goed weer en als de infrastructuur het niet laat afweten (13/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Steeds meer Belgen verkiezen de fiets boven de auto om naar het werk te gaan. De wagen was vorig jaar goed voor 56 procent van de
  [naar artikel]
 2. Belg fietst vaker naar het werk... bij goed weer en als de infrastructuur het niet laat afweten (13/09/2017 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/7p8KID_cEa-ulQSbtB5YhneoV6E/diocontent/110984547/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg
  [naar artikel]
 3. We grijpen almaar vaker naar onze fiets om naar het werk te gaan (26/11/2020 - Express)
  De fiets is aan een opmars bezig wanneer we kijken naar de manier waarop we naar het werk pendelen. Tijdens... The post We grijpen almaar vaker naar onze fiets om naar het werk te gaan appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 4. Bedrijfsfiets kan helft werknemers overtuigen om vaker met fiets te gaan werken (25/02/2017 - Het Nieuwsblad)
  Als de werkgever een fiets ter beschikking stelt, dan zou dit 48 procent van de werknemers die nu slechts een paar keer per maand of per jaar naar het werk fietsen, overtuigen om vaker met de fiets te gaan werken. De opkomst van de elektrische fiets speelt daarbij een grote rol.
  [naar artikel]
 5. 3 op de 10 Belgen wil fiets leasen via het werk (14/01/2021 - Express)
  De fiets wint terrein in het woon-werkverkeer: 28 procent van de Belgische werknemers heeft interesse in het leasen van een fiets via hun werkgever. Dat blijkt uit een onderzoek van hr-dienstenbedrijf Acerta en onderzoeksbureau Indiville bij 2000 werkende Belgen.  De Belg denkt steeds meer na hoe hij op een duurzame manier naar het werk kan […] The post 3 op de 10 Belgen wil fiets leasen via het werk appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 6. Belg fietst vaker naar het werk ... bij goed weer (05/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 7. Belg fietst vaker naar het werk ... bij goed weer (14/09/2017 - De Morgen)

  [naar artikel]
 8. Fiets of auto: hoe ga jij naar je werk? (26/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  De Belg gebruikt steeds meer de fiets om naar het werk te gaan.
  [naar artikel]
 9. Eén op twee neemt fiets naar werk: provincie Antwerpen is koploper (22/02/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De helft van alle woon-werkverplaatsingen in de provincie Antwerpen vond vorig jaar plaats met de fiets, of met de fiets in combinatie met een ander vervoersmiddel. Dat blijkt uit de mobiliteitsbarometer van hr-dienstenbedrijf Acerta. In geen enkele andere provincie fietsen ze vaker naar het werk.
  [naar artikel]
 10. Antwerpenaar vaker met fiets naar werk (17/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een op de drie werknemers in de provincie Antwerpen neemt de fiets om naar het werk te rijden. Mensen die in de stad werken, nemen minder snel de wagen dan mensen in de rest van de provincie.
  [naar artikel]
 11. Zo vindt u de goedkoopste lening voor die nieuwe elektrische fiets (17/05/2018 - De Morgen)
  Het zonnige weer is ideaal om de fiets weer vaker uit te halen. Helemaal hot bent u vandaag met een elektrisch exemplaar. Maar aan het gemak van zo’n fiets hangt doorgaans een hoog prijskaartje. Als u niet wil sparen tot de zomer weer voorbij is, is de uiterst voordelige fietslening ideaal.
  [naar artikel]
 12. Belg neemt steeds vaker de auto naar het werk (24/10/2019 - Metro)
  Ondanks het fileleed, de milieu-impact en het groeiende aantal mensen dat mag thuiswerken, nemen meer en meer Belgische werknemers de auto naar het werk. Slechts een minderheid is bereid om zijn wagen aan te kant te zetten voor een klimaatvriendelijk alternatief. Dit blijkt uit een onderzoek van HR-dienstverlener Tempo-Team bij 1.050 Belgen. Naar aanleiding van de piekende verkeersdrukte peilde Tempo-Team naar het woon-werkverkeer en de mate waarin mensen file- en milieuvriendelijkere alternatieven voor de wagen overwegen. Hieruit blijkt dat de auto veruit het populairste vervoersmiddel is voor woon-werkverkeer: 7 op de 10 werkende Belgen nemen meermaals per week de auto naar het werk. De helft doet dat zelfs dagelijks. Met de andere vervoermiddelen gaapt een grote kloof: slechts een derde gaat meestal te voet. Een vijfde van de werknemers kiest geregeld voor het openbaar vervoer of de (elektrische) fiets. Franstaligen nemen significant vaker de tram, trein, bus of metro naar het werk dan Nederlandstaligen (46% vs. 30%). Die laatsten nemen dan weer meer de fiets (32% vs. 8%) Koning auto nog populairder De auto wint in het algemeen aan populariteit: 13% van de werknemers reist vandaag vaker met de wagen naar het werk dan 2 jaar geleden. Nochtans staan 4 op de 10 automobilisten meerdere keren per week in de file. De sterkste groeiers zijn de verplaatsingen te voet en met de fiets. Het gebruik daarvan voor woon-werkverkeer steeg met respectievelijk 16 en 18%. Een op de 10 werknemers gebruikt vandaag vaker het openbaar vervoer dan in het verleden. “Bij de keuze voor een vervoermiddel zijn drie factoren doorslaggevend: de reistijd, betrouwbaarheid en flexibiliteit, de klassieke voordelen van een wagen”, verduidelijkt Tom Van de Vreken, woordvoerder van Tempo-Team. Weinig animo voor alternatief Minder dan de helft van de automobilisten staan open om af en toe een alternatief vervoermiddel naar het werk te nemen zoals tram, trein, bus of fiets. Dit komt vooral door de slechte bereikbaarheid van hun werkplek met het openbaar vervoer (35 %), een onvoldoende flexibele dienstregeling (24 %) en omdat de wagen nodig is voor professionele verplaatsingen (23%). Voorts houdt amper een op de zeven werknemers bij zijn mobiliteitskeuze ook rekening met de impact op het milieu. Lees ook : Ex-liefje doet boekje open over Thibaut Courtois: “Hij vogelt erop los” Het bericht Belg neemt steeds vaker de auto naar het werk verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 13. Met de auto, fiets of openbaar vervoer naar het werk? Op deze vergoedingen heb je vandaag al recht (21/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Ook al staan we steeds vaker en langer stil op weg naar en van het werk (of net daarom misschien), op het vlak van mobiliteit en arbeid beweegt er...
  [naar artikel]
 14. Elektrische fiets steeds populairder, ook bij jongeren (29/03/2018 - VRT NWS)
  De elektrische fiets raakt steeds meer ingeburgerd en wordt ook vaker gebruikt om ermee naar het werk te fietsen. Dat blijkt uit de fietsbarometer van VAB. Ook bij jongeren wordt de elektrische fiets populairder. Bijna 1 op de 5 de eigenaars van een elektrische fiets is jonger dan 35.
  [naar artikel]
 15. Dankzij de elektrische fiets fietsen we steeds verder naar het werk (04/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Dankzij de populariteit van de elektrische fiets, fietsen we vaker en verder naar ons werk. Dat blijkt een studie van mobiliteitsorganisatie VAB...
  [naar artikel]
 16. Weyts wil een vijfde van alle pendelaars op de fiets krijgen (08/06/2017 - De Standaard)
  ‘We moeten maken dat mensen sneller en comfortabeler met de fiets op hun werk raken dan met de wagen. Dat wil zeggen: goede infrastructuur bieden.’ Dat zegt onze minister van Mobiliteit, Ben Weyts.
  [naar artikel]
 17. Zo vindt u de goedkoopste lening voor die nieuwe elektrische fiets (17/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het zonnige weer is ideaal om de fiets weer vaker uit te halen. Helemaal hot bent u vandaag met een elektrisch exemplaar. Maar aan het gemak van...
  [naar artikel]
 18. Vrouwen krijgen vaker fietsvergoeding dan mannen (17/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vrouwelijke werknemers krijgen vaker dan hun mannelijke collega’s een fietsvergoeding voor het woon-werkverkeer. Dat blijkt woensdag uit cijfers van hr-diensverlener SD Worx. Vorig jaar ontving 11 procent van de vrouwelijke werknemers in de privésector een fietsvergoeding, tegenover 8,7 procent van de mannen. Volgens SD Worx komt dat omdat vrouwen vaker op minder dan 10 kilometer van hun werk wonen en dus sneller de fiets naar het werk zullen nemen.
  [naar artikel]
 19. Vlaming fiets meer, maar wil bredere fietspaden en veiligere fietsenstallingen (26/09/2020 - VRT NWS)
  De Vlaming neemt vaker de fiets, vooral dan om naar het werk te gaan. Dat blijkt uit het tweejaarlijks onderzoek FietsDNA. Ondanks de grotere investeringen in fietsinfrastructuur, is de fietsende Vlaming kritisch over de fietspaden: ze moeten vooral breder worden. Steeds meer mensen kiezen voor een elektrische fiets of speed pedelec (een snelle elektrische fiets) en ook de bakfietsen en deelfietsen zitten in de lift.
  [naar artikel]
 20. “Je kan tot 2.343 euro per jaar verdienen aan je fietsvergoeding”: wat zijn de regels en hoe haal je hier het meeste uit? (01/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  We nemen almaar vaker de fiets naar het werk. Daar zit de fietsvergoeding ongetwijfeld voor iets tussen. Vanaf 1 mei heeft elke medewerker die met de fiets naar het werk komt recht op een fietsvergoeding. Dat was tot nog toe niet voor iedereen het geval. Maar waar heb je als werknemer nu precies recht op en hoe haal je het meeste uit die fietsvergoeding?
  [naar artikel]
 21. Daarom krijgen vrouwen krijgen vaker fietsvergoeding dan mannen (17/05/2017 - Het Nieuwsblad)
  Vrouwelijke werknemers krijgen vaker dan hun mannelijke collega’s een fietsvergoeding voor het woon-werkverkeer. Dat blijkt woensdag uit cijfers van hr-dienstverlener SD Worx. Vorig jaar ontving 11 procent van de vrouwelijke werknemers in de privésector een fietsvergoeding, tegenover 8,7 procent van de mannen. Volgens SD Worx komt dat omdat vrouwen vaker op minder dan 10 kilometer van hun werk wonen en dus sneller de fiets naar het werk zullen nemen.
  [naar artikel]
 22. 1 op 5 Limburgers rijdt met fiets naar het werk (25/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  De fiets is aan een echte tussensprint bezig in het woon-werkverkeer. In 2017 reed voor het eerst bijna een of vijf Limburgers met de fiets naar het werk, een kwart meer dan het jaar tevoren. En het plafond is volgens mobiliteitsexperten nog lang niet bereikt.
  [naar artikel]
 23. We ruilen auto steeds vaker in voor ander vervoermiddel, maar niet om naar het werk te rijden (18/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Hoewel we nog steeds erg verknocht zijn aan onze auto, kiezen we over het algemeen vaker voor een alternatief, zoals de fiets of het openbaar...
  [naar artikel]
 24. Limburger fietst vaker naar het werk door coronacrisis (22/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  Corona heeft de fiets een boost gegeven als vervoermiddel naar het werk. 35,1 procent van de Limburgse werknemers koos vorig jaar regelmatig voor de tweewieler. Dat blijkt uit de jaarlijkse mobiliteitscijfers die Acerta verzamelde op basis van de loongegevens van 40.0000 werknemers.
  [naar artikel]
 25. Limburger gaat nog altijd met de auto naar het werk (17/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Ruim 85% van de Limburgers gebruikt regelmatig de auto om naar het werk te gaan. Dat is veel meer dan elders in het land. Wel opvallend is dat de auto vaker wordt gecombineerd met de fiets voor het woon-werkverkeer. De bedrijfsfiets is ondertussen zo goed als een standaardoptie in de cafetariaplannen.
  [naar artikel]
 26. 5 redenen om met de fiets naar het werk te gaan + de redactie test het uit (25/05/2023 - Gezond.be)
  Fietsen naar het werk is een geweldige manier om actief te blijven. Met de zomer in zicht wordt die dagelijkse fietstocht nog eens dubbel zo leuk! Gazelle geeft vijf redenen waarom je elke dag de fiets richting het werk zou moeten nemen, én de redactie testte het uit. 1. Het is een gratis work-out Fietsen is […] Het bericht 5 redenen om met de fiets naar het werk te gaan + de redactie test het uit verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 27. Met de fiets naar het werk levert je al snel tientallen euro’s per maand op (24/02/2023 - Het Belang van Limburg)
  Wie met de fiets in plaats van met de auto naar het werk rijdt, kan al snel vele tientallen euro’s per maand aan fietsvergoeding opstrijken. Moet je dan elke dag de fiets naar het werk nemen? En krijg je die vergoeding ook als je met een elektrische step rijdt?
  [naar artikel]
 28. Deze Belg reed van Frankrijk naar China met fiets op zonne-energie en wint 'The Sun Trip' (03/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Belg Raf Van Hulle is vandaag als eerste gefinisht in ‘The Sun Trip’. Dat is een race van Frankrijk (Lyon) naar China (Guangzhou) met een fiets...
  [naar artikel]
 29. We gaan steeds vaker met de fiets naar het werk, vooral in Oost-Vlaanderen en in Antwerpen (21/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De fiets wordt meer en meer gebruikt voor het woon-werkverkeer, vooral in de provincies Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Dat leidt de VAB zondag af...
  [naar artikel]
 30. De fietspendelaar breekt langzaam door (25/02/2017 - Knack)
  De elektrische fiets en de speed pedelec kunnen veel mensen overtuigen om vaker naar het werk te fietsen, zo blijkt uit de enquête.
  [naar artikel]
 31. Tot 400 euro subsidie als u een nieuwe fiets koopt in Antwerpen (30/09/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Wie in Antwerpen werkt en een nieuwe fiets koopt, krijgt een korting tot 400 euro. De voorwaarden zijn dat u minstens vier dagen per week met de fiets naar het werk gaat en dat u tot hiertoe voornamelijk met de auto naar het werk ging.
  [naar artikel]
 32. Zes redenen om met de fiets naar het werk te gaan (18/03/2019 - Metro)
  Hoewel veel mensen al het goede voorbeeld geven, kunnen sommigen nog een duwtje in de rug gebruiken om met hun fiets naar het werk te gaan. Zelfs als het weer en de afstand meezitten, zijn werknemers meer geneigd naar hun auto te grijpen dan naar hun fiets. Hier zijn zes redenen om toch die fiets uit de garage te halen. 1. Goedkoper dan de auto Niemand hoeft je te vertellen dat met de auto rijden heel wat geld kost. Zo zijn er de steeds stijgende brandstofprijzen, het onderhoud van je wagen, verzekeringen en nog zo veel meer. Daarnaast geven veel bedrijven een fietsvergoeding aan werknemers die naar het werk fietsen. 2. Goed voor de gezondheid Je moet je heus niet blauw te betalen aan een fitnessabonnement. Door dagelijks je fiets boven te halen, heb je je dagelijkse portie beweging ineens binnen. Het is niet alleen goed voor je gezondheid, maar het geeft je bovendien meer energie. 3. Geen file Zeg vaarwel tegen uren lang je tijd te verspillen in de file. Het verkeer draait op drukke momenten helemaal in de soep en zeker voor kleine afstanden. Met de fiets heb je daar geen last van en ben je ook sneller op je bestemming. 4. Minder ingeademde uitlaatgassen Autochauffeurs blijken, misschien tegen de verwachtingen in, meer vatbaar voor schadelijke lucht dan fietsers. De positie op de rijbaan is hierbij uiterst belangrijk. Fietsers rijden hoofdzakelijk aan de rand van de weg, terwijl automobilisten zich in het midden begeven, waar de vervuiling net hoger ligt. 5. Geen parkeerproblemen Veel bedrijven beschikken niet over een grote en vooral gratis autoparking, waardoor het wel eens moeilijk kan zijn om vlakbij een parkeerplaats te vinden. Een fiets ben je veel sneller kwijt, mits de kleine investering van een degelijk fietsslot. 6. Minder stress Door geen uren in de file te zitten of naar een parkeerplaats te zoeken heb je automatisch minder met stress te maken. Daarnaast kan fietsen een goede uitlaatklep zijn na een zware werkdag. Lees ook : Fietsen maakt je slimmer Het bericht Zes redenen om met de fiets naar het werk te gaan verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 33. Na de extreme hitte: hoe kunnen we onze infrastructuur aanpassen? (26/07/2019 - De Morgen)
  Niet alleen de Belg heeft last van de hitte, ook zijn infrastructuur. En nu klimatologen voorspellen dat er in de toekomst meer van dit soort hitte komt, rijst de vraag: moeten we onze infrastructuur daaraan aanpassen?
  [naar artikel]
 34. Bedrijfsfiets kan helft werknemers overtuigen om vaker naar werk te fietsen (25/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Als de werkgever een fiets ter beschikking stelt, dan zou dit 48 procent van de werknemers die nu slechts een paar keer per maand of per jaar
  [naar artikel]
 35. Vanaf 1 mei betaalt je baas je nieuwe fiets (als je naar het werk fietst): zo scoor jij jaarlijks tot 2.343,6 euro (16/04/2023 - Het Belang van Limburg)
  Maandag 1 mei is een hoogdag voor iedereen die met de fiets naar het werk rijdt. Vanaf dan zijn alle werkgevers verplicht om 0,27 euro per kilometer te betalen aan alle fietsende werknemers. Dat kan je, belastingvrij jaarlijks 2.343,6 euro opbrengen. Zeg maar: je elektrische fiets bijna terugverdienen.
  [naar artikel]
 36. Vanaf 1 mei betaalt je baas je nieuwe fiets (als je naar het werk fietst): zo scoor jij jaarlijks tot 2.343,6 euro (16/04/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Maandag 1 mei is een hoogdag voor iedereen die met de fiets naar het werk rijdt. Vanaf dan zijn alle werkgevers verplicht om 0,27 euro per kilometer te betalen aan alle fietsende werknemers. Dat kan je, belastingvrij jaarlijks 2.343,6 euro opbrengen. Zeg maar: je elektrische fiets bijna terugverdienen.
  [naar artikel]
 37. Help! In welk land word ik gevaccineerd als ik als Belg in Nederland woon of andersom (21/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Grensarbeiders vallen wel vaker tussen de mazen van het net. Zo contacteerde ook een erg ongeruste Tom Plessers ons: “Ik woon als Belg in Nederland, maar werk ook in België. Ik heb schrik dat ik uit de boot val bij de vaccinatie.”
  [naar artikel]
 38. In een handomdraai is je fiets ermee losgemaakt: wat is de ‘Poolse sleutel’ die dievenbendes steeds vaker gebruiken? (28/04/2023 - Het Nieuwsblad)
  Er wordt massaal met de fiets gereden en de (dure) elektrische fiets is de norm geworden. Dat betekent ook: meer fietsdiefstallen, sterkere fietssloten en allerhande fietsverzekeringen met strenge voorwaarden. Politiezones zien ondertussen dat dievenbendes steeds vaker gebruikmaken van de Poolse sleutel, waarmee je een AXA-fietsslot in een wip kan openen.
  [naar artikel]
 39. In een handomdraai is je fiets ermee losgemaakt: wat is de ‘Poolse sleutel’ die dievenbendes steeds vaker gebruiken? (28/04/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Er wordt massaal met de fiets gereden en de (dure) elektrische fiets is de norm geworden. Dat betekent ook: meer fietsdiefstallen, sterkere fietssloten en allerhande fietsverzekeringen met strenge voorwaarden. Politiezones zien ondertussen dat dievenbendes steeds vaker gebruikmaken van de Poolse sleutel, waarmee je een AXA-fietsslot in een wip kan openen.
  [naar artikel]
 40. In een handomdraai is je fiets ermee losgemaakt: wat is de ‘Poolse sleutel’ die dievenbendes steeds vaker gebruiken? (28/04/2023 - Het Belang van Limburg)
  Er wordt massaal met de fiets gereden en de (dure) elektrische fiets is de norm geworden. Dat betekent ook: meer fietsdiefstallen, sterkere fietssloten en allerhande fietsverzekeringen met strenge voorwaarden. Politiezones zien ondertussen dat dievenbendes steeds vaker gebruikmaken van de Poolse sleutel, waarmee je een AXA-fietsslot in een wip kan openen.
  [naar artikel]
 41. Steeds meer mensen combineren auto en fiets voor woon-werkverkeer (16/01/2019 - VRT NWS)
  1 op de 10 werknemers in de private sector combineert de auto en de fiets om naar het werk te gaan. Dat blijkt uit de nieuwe mobiliteitsbarometer van HR-bedrijf Acerta. De auto blijft het belangrijkste vervoersmiddel om zich naar het werk te verplaatsen, maar meer en meer mensen combineren het met de fiets. De populairteit van bedrijfswagens stagneert.
  [naar artikel]
 42. 4 redenen om met de fiets naar het werk te gaan (26/08/2023 - Het Belang van Limburg)
  Fietsen is gezond, goed voor het milieu en je humeur. En er zijn nog veel meer redenen om met de fiets naar het werk te gaan!
  [naar artikel]
 43. Fien Delbaere acht kans op Giro klein en richt focus op tweede helft van seizoen: “Te veel valpartijen, het mag nu ook eens meezitten” (16/06/2023 - Het Belang van Limburg)
  Veel kommer en kwel haalden Fien Delbaere dit seizoen al enkele keren van de fiets. Vorige week in de Ride London Classic was de 27-jarige renster uit Gent opnieuw betrokken in een valpartij. “Ik herneem volgende week in het Belgisch kampioenschap en ik hoop dat het nadien allemaal een beetje mag meezitten. Ik wil me in de tweede helft van het seizoen echt wel bewijzen”, klinkt het.
  [naar artikel]
 44. Dit bedrijf produceert elektrische auto’s met pedalen: “Fiets of auto? Geen van de twee” (15/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Het dilemma waar iedereen wel eens mee worstelt: ga ik met de auto naar het werk, of neem ik de fiets? Ik neem de fiets, want dat is beter voor het milieu en ik doe aan lichaamsbeweging. Of toch maar met de auto, want dat is sneller en ik kom niet bezweet aan op het werk. Het Duitse Twike denkt een eind te kunnen maken aan al die keuzestress en brengt binnenkort een nieuwe versie uit van zijn voertuigje, de Twike: een combinatie tussen een elektrische auto en een fiets.
  [naar artikel]
 45. Mobiliteitsbarometer Acerta: Belg maakt (iets) minder gebruik van auto om te gaan werken (11/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Voor het eerst in vijf jaar gebruikt de Belg iets minder zijn wagen om naar het werk te pendelen. Het openbaar vervoer is weer even populair om naar het werk te pendelen als voor corona en het aantal bedrijfswagens bereikt een nieuw record. Dat blijkt uit de jaarlijkse mobiliteitsbarometer van hr-dienstverlener Acerta.
  [naar artikel]
 46. PROMOJAGERS SUPERTIP. Toe aan een nieuwe elektrische fiets? Hier krijg je tot 200 euro korting in ruil voor oude fiets (13/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  E-bikes zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Dat extra duwtje tijdens de dagelijkse rit naar het werk of tijdens een ontspannend ritje in de zon, de Vlaming fietst steeds vaker elektrisch. Is jouw exemplaar aan vervanging toe? Dan moet je bij doe-het-zelfketen Hubo zijn, tipt Gunther Devisch van promojagers België.
  [naar artikel]
 47. Bestuurder (57) straft zichzelf voor dronken botsing na cafébezoek: "Voortaan met de fiets naar het werk, 27 kilometer ver" (20/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Sinds hij vorig jaar dronken tegen een duiker botste, neemt een 57-jarige man uit Hooglede de fiets naar het werk. “Ik besef dat ik verkeerd was”,...
  [naar artikel]
 48. “Voor een leasing die een particulier 121 euro per maand zou kosten, betaalt een werknemer netto niet eens 60 euro”: dit moet je weten over fietsleasing (07/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Steeds meer Vlamingen vinden hun weg naar de fiets, en die is steeds vaker elektrisch. Bovendien wordt die fiets ook alsmaar vaker geleased in plaats van aangekocht. Maar wat houdt zo’n fietsleasing eigenlijk in? En is het altijd interessant? “In een perfecte situatie wordt je fiets meer dan de helft goedkoper”, analyseert onze mobiliteitsexpert Brecht Vanhaelewyn.
  [naar artikel]
 49. Man valt met elektrische fiets op weg naar werk en verkeert in levensgevaar (13/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Nederwijk-Oost in Ninove is een fietser dinsdag in de vroege ochtend levensgevaarlijk gewond geraakt bij een valpartij. De man was met zijn elektrische fiets op weg naar zijn werk. Het is nog onduidelijk of er een voertuig bij het ongeval betrokken was. Al is er wel sprake van een truck die langs reed.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy