Heel wat mensen stellen elk jaar opnieuw heel wat goede voornemens op voor zichzelf. Andere keuzes op vlak van gezondheid zijn daarbij ontzettend populair. Om ze dit jaar waar te maken én vol te houden, deelt HLN-chef Sandra Bekkari twee keer per week een praktische tip over gezond eten en bewegen. Als afsluiter beantwoordt ze 10 lezersvragen over gezondheid en eten. Heb jij een vraag? Stel ze tot 25 januari hieronder en lees het antwoord op woensdag 31 januari. [naar artikel]
Volgens de website van Michelin worden sterren toegekend aan het restaurant, niet aan de chef. Maar in de praktijk verliest een restaurant meestal zijn ster(ren) als de chef vertrekt of verandert. Daardoor wordt de indruk gewekt dat de ster(ren) eigenlijk toch toebehoren aan de chef. [naar artikel]
Salt Bae, de chef die een hit is op social media door zijn bijzondere manier van vlees zouten, kwam maandag al eens in het nieuws toen hij zichzelf opdrong bij de Argentijnse voetballegende Lionel Messi. De voetballer had hem proberen duidelijk maken dat hij niet gewenst was, maar die hint had de bekende chef niet opgepikt. Niet alleen Messi kreeg te maken met het beschamend gedrag van Salt Bae, ook Lisandro Martínez moest eraan geloven toen de wereldbeker plots uit zijn handen werd getrokken. [naar artikel]
Het was saai op Charleroi, zag ook onze chef voetbal. Weinig goed voetbal, waarbij Anderlecht steeds verder wegzakte in de match en Charleroi steeds enthousiaster voetbalde. “Paars-wit gaf het weg.” [naar artikel]
In het tv-programma ‘Special Forces’ deelde Filip ‘Chef Blom’ Blommaert zijn skills met BV’s als Koen Wauters en co. In Bree toont hij zijn artistieke kant als onderwaterfotograaf. [naar artikel]
De Zweedse chef Björn Frantzén de Barilla mag zich een jaar lang de Beste Chef van de wereld noemen. De Top 100 Award van The Best Chef is een... [naar artikel]
Waar blijven met de reeds gesneden groenten of het afval? Deze vrouw op Tiktok toont een manier waarmee groenten snijden een heel stuk simpeler wordt! [naar artikel]
De Nederlandse chef Nick Bril van restaurant The Jane (**) in Antwerpen is door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar 2023. Samen met de titel krijgt hij een score van 18,5/20. Eerder dit jaar dook hij ook al hoger dan Hof van Cleve (***) op in de lijst van ‘The World’s 50 Best Restaurants’. Heeft de breuk met Sergio Herman in 2021 iets te maken met het nog grotere succes? We spraken de chef over de overwinning. “Hiervoor kom ik met plezier vroeger terug van vakantie.” [naar artikel]
In Los Angeles ontwijkt een vrouw de politie op een wel heel spectaculaire manier. Ze doet dat door een geweldige bocht te maken. De andere... [naar artikel]
Chef-kok Gordon Ramsay is in tranen als hij over zijn onverwachts overleden collega en MasterChef-presentator Jock Zonfrillo praat. Een televisiespecial ter ere van de Schotse chef-kok werd gisteren uitgezonden waarin Ramsay en andere beroemde chef-koks herinneringen ophalen. [naar artikel]
Aan de oever van het meer Del Mare op de grens van Waasmunster en het Lokerse Molsbroek is het heerlijk vertoeven op het terras van kok Sven Baert. Maar nu wordt het terras op een heel bijzondere manier uitgebreid. Op het meer serveert de jonge chef Jules Van Osselaer uit Sint-Niklaas nu ook een gastronomisch menu op zijn ‘Ponton’. [naar artikel]
Knoflook is een veel gebruikt ingrediënt in de keuken, maar echt gemakkelijk te gebruiken is het niet. Op sociale media verscheen er overlaatst een filmpje van Twitteraar Valentina Lord waarin zij een efficiënte manier toont om het product te pellen. Het filmpje werd miljoenen keren gedeeld en iedereen had er wel een reactie op. Inclusief chef en model Chrissy Teigen. Zij kon haar ogen niet geloven. [naar artikel]
Voor de ene is het de hemel, maar voor andere moeders is borstvoeding soms de hel. Het kan heel pijnlijk zijn of net heel moeilijk om het kindje op die manier aan het drinken te krijgen. Dat laatste overkwam de Amerikaanse Rebecca McKeever die net moeder was geworden van een dochtertje. Het meisje wou echter niet drinken en kreeg daardoor via een spuit de eerste moedermelk toegediend. Een foto daarvan gaat ondertussen de wereld rond. [naar artikel]
In de Verenigde Staten zeulen heel wat mensen dezer dagen met schoppen om gebouwen, auto’s en wegen weer sneeuwvrij te maken. Maar deze vader uit Ohio kwam met een originele manier op de proppen om zijn wagen te ontdoen van alle sneeuw. Hij gebruikte simpelweg zijn zoon, die zijn geluk niet op kon. Lees ook […] Het bericht VIDEO. Dit is pas de manier om je auto weer sneeuwvrij te maken verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Deze jongen heeft een manier gevonden om op een heel bijzondere manier muziek te maken. [naar artikel]
De nieuwste peiling van De Standaard en VRT toont heel wat stevige verschuivingen in vergelijking met de vorige parlementsverkiezingen. Peter De Lobel, chef Wetstraat van De Standaard, duidt de belangrijkste evoluties. [naar artikel]
We zijn het liever kwijt dan rijk: onkruid. Er zijn gelukkig veel manieren om de ongewenste plantjes tussen tegels te verwijderen. Maar het is wel belangrijk om dit op een ecologisch verantwoorde manier te doen, zonder andere planten en insecten schade te berokkenen. Daarom toont vtwonen.be je hoe je onkruid bestrijdt op een duurzame manier - en zo op termijn ook nog eens geld bespaart). [naar artikel]
Zelfs als je koelkast of voorraadkast bijna leeg zijn, is de kans groot dat er nog heel wat tomaten in blik op je staan te wachten. Weet je nooit goed wat ermee te doen? De Italiaanse chef Peppe Giacomazza van restaurant La Botte in Genk alvast wel. “Je kan er alle kanten mee uit", vertelt hij. Maar wat maak je ermee buiten de klassieke bolognesesaus? Hij zet 7 bereidingen op een rijtje waarin je meteen nog heel wat andere restjes uit je koelkast mee opkookt. [naar artikel]
Bart Denys, chef-kok van het Iepers woonzorgcentrum Huize Zonnelied, is verkozen tot beste grootkeukenkok van het land. [naar artikel]
16:23 De beste manier om werknemers te beschermen tegen de gestage daling van het loonaandeel in het nationaal inkomen is te maken dat ze allemaal op een of andere manier aandeelhouder worden. Daar zou PS-v... [naar artikel]
Zelfs als je koelkast of voorraadkast bijna leeg zijn, is de kans groot dat er nog heel wat tomaten in blik op je staan te wachten. Weet je nooit goed wat ermee te doen? De Italiaanse chef Peppe Giacomazza van restaurant La Botte in Genk alvast wel. “Je kan er alle kanten mee uit", vertelt hij. Maar wat maak je ermee buiten de klassieke bolognesesaus? Hij zet 7 bereidingen op een rijtje waarin je meteen nog heel wat andere restjes uit je koelkast mee opkookt. [naar artikel]
Ze hield het lang alleen op influencen en vloggen, maar de laatste maanden was Sarah Puttemans (24) opvallend veel aanwezig op tv. Na een kortstondige deelname aan ‘Celebrity Masterchef’ bij Play4, behoort ze nu tot de lucky few aan bondgenoten die heel ‘De verraders’ uitzitten. “Ik vind het heel leuk dat ook het tv-publiek mij nu leert kennen. Op een heel andere manier dan mijn volgers ook, want op tv wordt er een heel andere Sarah geprojecteerd.” Al had ze de kans om eerder mee tv te maken, door bijvoorbeeld deel te nemen aan docureeks van haar vriend Viktor Verhulst: ‘De Verhulstjes’. Waarom ze daar niet in te zien is? Dat ontdek je in een nieuwe Showbits. [naar artikel]
Als MSC-ambassadeur voor duurzame vis lust chef Dagny Ros Asmundsdottir zéker graag iets lekkers uit de zee. “Hier maakt de chef vis klaar op een manier die je echt nergens anders proeft", vertelt ze. “De makreel die nu op de kaart staat is heerlijk." Ze deelt 7 van haar favoriete eetadressen in Brugge, Antwerpen, Zoersel en Schilde. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.