24/09/2017 - 23:18
"Standard tegen Lokeren is geëindigd op 2-1 dankzij goals van Benchaib, Cop en Mpoku. Het was een echte non-match zonder al te veel kansen. Wel"

1. Anderlecht uitgeschakeld in Croky Cup na tumultueuze wedstrijd tegen Standard, Sa Pinto steelt de show (29/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht is uitgeschakeld in de Croky Cup na een 0-1 nederlaag tegen Standard. In een tumultueuze wedstrijd viel de beslissing al vroeg in de eerste helft, na een snedige aanval van Standard. Daarna ontaarde de wedstrijd helemaal, scheidsrechter Wouters legde de wedstrijd even stil, stuurde Standard-coach Sa Pinto naar de tribunes en deelde zeven gele kaarten uit. [naar artikel]

2. VIDEO. Strafschop? Of had de VAR toch moeten ingrijpen? Standard-penalty zorgt voor stevige discussies (27/07/2018 - Het Laatste Nieuws)

Sleutelmoment in de overwinning van Standard. Net wanneer Gent beter in de wedstrijd komt en vroeg in de tweede helft zijn voet naast de Luikenaars... [naar artikel]

3. Antwerp stunt na tumultueuze match tegen Standard (26/04/2019 - Het Belang van Limburg)

13 op 18. Antwerp pakt in Play-off 1 met kampioenencijfers uit. En na de zege tegen Standard (2-1) komt het zowaar naast Club Brugge op de tweede plaats. Lamkel Zé was dit keer Super-Didier. Tot hij in het slot, net als in de competitiematch, rood kreeg. [naar artikel]

4. 14 minuten extra tijd én hectiek, maar Standard pakt in Eupen eerste driepunter dankzij goeie eindsprint op de transfermarkt (17/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Volgens Carl Hoefkens begon het seizoen van Standard pas op transfer deadline day. De coach krijgt voorlopig gelijk. Met vier nieuwkomers én de opgeviste Laifis in de basis pakte Standard zijn eerste overwinning van het seizoen. [naar artikel]

5. LIVE. Wie wint de topper tussen Club Brugge en Standard? (02/12/2018 - Het Belang van Limburg)

'Super Sunday' wordt vandaag op gang getrapt met de topper tussen Club Brugge en Standard. Houdt blauw-zwart de punten thuis? Of pakt Standard voor de tweede keer dit seizoen de scalp van de landskampioen? Volg de wedstrijd hier live vanaf 14.30u. [naar artikel]

6. Pelt boekt tweede overwinning van het seizoen: “Eindelijk nog eens drie punten” (27/11/2022 - Het Belang van Limburg)

In een draak van een wedstrijd op het veld van Diest kon Esperanza Pelt haar tweede overwinning van het seizoen vieren. Invaller Hendrikx zorgde voor de bevrijding. [naar artikel]

7. Op een diefje: Standard pakt bij Zulte Waregem in extremis eerste zege van het seizoen (01/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

Vier op zes voor Standard na een fel bevochten zege tegen Zulte Waregem. Daar zullen ze blij mee zijn in Luik. Een verdienstelijk Essevee blijft achter met één op zes. [naar artikel]

8. Standard Fémina verslaat Genk en is bekerwinnaar (26/05/2018 - Metro)

Standard Fémina heeft zich deze namiddag in Eupen voor de achtste keer in de clubgeschiedenis tot bekerwinnaar gekroond. Standard won de remake van de bekerfinale bij de mannen met 2-0 van Genk. In de eerste helft toonde Standard zich strijdlustig via Lola Wajnblum en Noémie Gelders. De Genkse doelvrouw Rani Coenen wist die pogingen echter […] Het bericht Standard Fémina verslaat Genk en is bekerwinnaar verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

9. Standard pakt bij Essevee in extremis eerste zege van het seizoen, Rouches schenken hun wedstrijdpremie aan de getroffen inwoners van Luik en Verviers (01/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

10. Standard pakt laatste ticket voor Play-off I na fenomenale comeback tegen KV Oostende (11/03/2018 - Het Belang van Limburg)

Standard heeft in extremis het laatste ticket voor Play-off I veiliggesteld. De Rouches kwamen 2-0 achter tegen KV Oostende, maar bogen dat in de tweede helft nog om naar een zege: het werd 2-3. Standard troeft zo KV Kortrijk en Antwerp af en mag meestrijden om de landstitel. Bekijk de beelden vanaf 23u. [naar artikel]

11. Antwerp pakt in extremis tweede periodetitel na regelrechte thriller (26/02/2017 - Het Laatste Nieuws)

Niet Lierse, maar wel Antwerp gaat aan de haal met de tweede periodetitel in 1B. De Great Old won in extremis van Lommel United dankzij een [naar artikel]

12. AA Gent pakt in extremis eerste zege van Play-off 1, Standard blijft achter met 0 op 12 (10/05/2019 - Het Belang van Limburg)

AA Gent heeft vrijdagavond zijn eerste zege in Play-off 1 geboekt. Op het veld van Standard was Jonathan David de grote held. De jonge Canadees was in de 94ste minuut met zijn tweede goal van de avond goed voor de winnende 2-3. Standard blijft achter met 0 op 12. Bekijk de beelden vanaf 23u op Sportwereld.be. [naar artikel]

13. VIDEO. Mak Standard pakt derde plaats na zoutloos gelijkspel tegen Racing Genk (19/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

Standard heeft zich verzekerd van de derde plaats op het veld van de landskampioen. Na een erg matige wedstrijd hadden de Luikenaars genoeg aan een... [naar artikel]

14. Standard ontsnapt in extremis aan nieuwe blamage (26/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

Standard heeft op het nippertje een nieuwe nederlaag vermeden. Standard kwam vroeg op voorsprong via Belfodil, maar in de tweede helft zetten de [naar artikel]

15. Athenas Lummen pakt tweede overwinning (27/02/2021 - Het Belang van Limburg)

Athenas Lummen heeft ondanks een moeilijke start in Waregem de tweede overwinning van het seizoen gepakt. Een verdedigend sterk Lummen in het tweede quarter was belangrijk want na rust kwam Waregem nog enkele keren dreigen. [naar artikel]

16. Strafschop? Of had de VAR toch moeten ingrijpen? Standard-penalty zorgt voor stevige discussies (27/07/2018 - Het Laatste Nieuws)

17. Lierse redt op de valreep een punt tegen Beerschot (13/08/2017 - Het Belang van Limburg)

Beerschot Wilrijk leek op weg naar een zes op zes, maar de Mannekes gaven in extremis nog een dubbele voorsprong weg tegen Lierse. Nico Binst zorgde er in blessuretijd voor dat Lierse zijn tweede gelijkspel op rij boekt. Het werd een tumultueuze wedstrijd, die zelfs even moest worden stilgelegd. [naar artikel]

18. LIVE. Tumultueuze wedstrijd wordt hervat nadat Standard-fans eigen spelers belaagden (01/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 10 • Mechelen heeft 6 op 6, Standard 0 op 6 • Aftrap: 20u45 [naar artikel]

19. Racing Genk zet scheve situatie in extremis recht en pakt eerste overwinning van het seizoen in Kortrijk (07/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

Daar is ie dan eindelijk, die eerste competitiezege voor Racing Genk. Op KV Kortrijk zette Daniel Muñoz zijn eigen foutje recht door in de laatste minuut zijn team de overwinning te bezorgen. Is de Genkse trein nu vertrokken? [naar artikel]

20. LIVE. Pakt Westerlo zijn eerste zege van het seizoen vanavond op Sclessin? (22/09/2023 - Gazet van Antwerpen)

Standard en Westerlo kunnen allebei spreken van een gemiste seizoensstart. Vooral de Kemphanen hebben na een 1 op 21 dringend nood aan een eerste overwinning om van die laatste plaats weg te geraken. Is het vanavond prijs? Volg de wedstrijd hier LIVE vanaf 20u45! [naar artikel]

21. VROUWENVOETBAL. OVERZICHT. Alken wint tumultueuze topper, Genk B klopt Anderlecht (06/11/2022 - Het Belang van Limburg)

In eerste nationale boekte Genk B - na twee nederlagen op rij - nog eens een zege bij Anderlecht. Alken won de tumultueuze topper in tweede van Standard met 4-1, STVV ging onderuit in Mechelen.  [naar artikel]

22. VIDEO. Nieuw-Zeelander Bevin slaat dubbelslag in Tour Down Under na tumultueuze sprint (16/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

Patrick Bevin heeft de tweede rit in de Tour Down Under gewonnen, na een tumultueuze sprint waarbij veel renners in de laatste bocht ten val... [naar artikel]

23. Manchester United pakt in extremis de overwinning tegen West Ham: Jesse Lingard bezorgt de Mancunians de drie punten, Noble mist in de laatste minuut een strafschop (19/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

Manchester United heeft West Ham met 1-2 verslagen. Said Benrahma zette de Hammers verdiend op voorsprong, maar de onvermijdelijke Cristiano Ronaldo hing de bordjes weer gelijk. In extremis maakt Jesse Lingard er nog 1-2 van. Vorig seizoen speelde hij nog op huurbasis bij West Ham. Mark Noble miste in de absolute slotfase nog een penalty. [naar artikel]

24. KOERS KORT. Lotte Kopecky wint in Valencia Europese openingskoers - Nys pakt tweede zege in evenveel dagen (10/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

Lotte Kopecky (Lotto-Soudal Ladies) heeft in haar eerste wedstrijd van het seizoen meteen de overwinning op zak gestoken. De 23-jarige Antwerpse... [naar artikel]