Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Luchtiger, maar nog steeds even lekker: zo maak je yoghurtmuffins

26/08/2016 - 12:46
"Trakteer het hele gezin op gezonde yoghurtmuffins! De yoghurt vervangt de boter, en maakt de muffins lekker luchtig, maar ze blijven even lekker."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Geslaagd experiment: yoghurtmuffins met bosbessen (26/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

Trakteer het hele gezin op gezonde yoghurtmuffins! De yoghurt vervangt de boter, en maakt de muffins lekker luchtig. Wat heb je nodig voor 12 [naar artikel]


2. “Spoel je versgesneden aardappelen niet af onder de kraan ”: zo smaken jouw frietjes even lekker als die van de frituur (06/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

We houden allemaal van onze frietjes. Zes op de tien Belgen eet ze minstens wekelijks. Maar hoe maak je zelf lekker klaar? Wij vroegen Davy... [naar artikel]


3. Zo maak je tofu, seitan en tempé lekker klaar (12/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

De Belg eet dan wel alsmaar minder vlees, dat wil nog niet zeggen dat iedereen weet hoe je lekker vegetarisch kookt. Zeker met de oer klassieke... [naar artikel]


4. Monsterlijk lekker: de Loch Ness Billie (29/03/2024 - Het Belang van Limburg)

Legendarische cocktails zijn er in overvloed, er is echter maar een monster van Loch Ness. Met een reep komkommerschil en twee seconden handigheid maak je van een lekker eenvoudig drankje een legende. Feest! [naar artikel]


5. KOKEN. Lekker afkoelen met zelfgemaakte ijsjes (26/06/2020 - Het Belang van Limburg)

Niets zo verfrissend (én lekker) als ijsjes op een warme zomerdag. Zin in een yoghurtijsje, sorbet of ijslolly? Met deze recepten maak je ze helemaal zelf. [naar artikel]


6. Leuk voor de kroost: zo maak je UFO hamburgers (08/08/2016 - De Morgen)

Deze ufo's van bladerdeeg zijn gevuld met rundshamburger, champignons, mozzarella en mosterd. Een ruimtehapje dat vooral de kids lekker zullen vinden en dat lekker smaakt bij een salade (om hun portie groen binnen te krijgen). [naar artikel]


7. Zo maak je thuis de lekkerste ijskoffie (13/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

IJskoffie is booming. Geen zin om naar de dichtstbijzijnde koffiebar te hollen of ben je op je centen aan het letten? Dan maak je het gewoon lekker... [naar artikel]


8. RECEPT. Lekker én gezond: zo maak je zelf pizza met een bloemkoolbodem (05/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Zin in gezond, maar lekker comfortfood? Diëtist Michaël Sels van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen zet een heerlijke bloemkoolpizza margherita op tafel. “Ook ideaal voor het opmaken van restjes”, knipoogt de diëtist. [naar artikel]


9. Hoe maak je het rauwe visgerecht ceviche even lekker klaar als op restaurant? “Deze soort melk is hét geheime ingrediënt” (28/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Het uit de Peruaanse keuken afkomstige rauwe visgerecht ‘ceviche’ vond de afgelopen jaren de weg naar zowat elke menukaart in ons land, maar hoe maak je dat zelf even lekker klaar als op restaurant? En wat kan daar zeker niet in ontbreken? De Peruaanse Katinka Lansink deelt haar geheime tips, gevolgd door drie recepten van ceviche-koning Martin Morales, Elise Van de Poele en Sandra Bekkari om de keuken in te duiken. [naar artikel]


10. Bakkers en supermarkten verkopen steeds vaker ‘brood van gisteren’: is het dan nog lekker? En hoe kan je het opwaarderen? (15/09/2022 - Het Nieuwsblad)

Bij Delhaize in Hasselt betaal je 1,25 euro in plaats van 2,49 voor één brood. Het enige verschil: het brood werd een dag eerder gebakken. In tijden waar het budget voor veel gezinnen steeds beperkter wordt, is het oude brood bij heel wat bakkers en -ketens een hit. Maar is dat dan nog lekker? En hoe kan je het opwaarderen? [naar artikel]


11. Hoe maak je witloof écht lekker klaar? “Gebruik geen suiker om de bittere smaak te verbergen” (01/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Als er één groente uit ons land is waar we voor gekend staan in het buitenland, dan is het wel ons witloof. De gewone variant viel lichtjes terug in verkoop (-3% in volume), terwijl grondwitloof fors in verkoop groeide (+81%). Van 1 tot 7 februari zet VLAM witloof extra in de kijker tijdens de Week van het Witloof. “Het succes van witloof schuilt in de bereiding ervan”, legt Jelle Beeckman of The Messy Chef uit. Hoe maak je de groente lekker klaar? [naar artikel]


12. KOKEN IN UW KOT. Maak je mama blij met een lekker ontbijt (09/05/2020 - Het Belang van Limburg)

Upgrade je moederdagontbijt met homemade granola en proteïnewafels. Van een ontbijt op bed tot een uitgebreide brunch, met deze recepten maak je elke mama blij. [naar artikel]


13. Dit is de vis van het jaar (en zo maak je hem lekker klaar) (22/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

VLAM maakte vandaag voor de 35ste keer de Vis van het Jaar bekend: dit jaar viel de schartong de eer te beurt. “Het is een ondergewaardeerde vissoort", klinkt het bij Minister van Visserij Hilde Crevits die bij de bekendmaking aanwezig was. Welke vis is dit precies? En hoe maak je hem klaar? [naar artikel]


14. Hoe maak je spruitjes lekker klaar? HLN-chef Jelle Beeckman: “Door zout te gebruiken, breng je de zoete smaak naar boven” (17/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

We zijn tot in het buitenland bekend voor onze ‘Brussels sprouts’ of spruitjes, maar toch vallen ze niet bij iedereen in de smaak. “Dat hebben we aan onszelf te danken”, lacht HLN-chef Jelle Beeckman. “Je moet ze gewoon lekker klaarmaken.” Hoe kan je iedereen met de groene groenten verleiden? Hij tipt wat je best wel én niet doet in de keuken. “Door ze te roosteren, worden ze lekker crispy.” [naar artikel]


15. Geen schuimwijn in huis? Dan maak je die toch gewoon zelf met de slagroomspuit (30/12/2021 - Het Nieuwsblad)

Cava, crémant, prosecco, Champagne… schuimwijn luistert naar vele namen, maar zeker is dat de flessen gaan knallen morgenavond. Maar wat als je er geen in huis hebt? Dan maak je die toch gewoon zelf, toch? Althans, dat is de boude belofte van receptenplatform Chefsteps. Een slagroomspuit, witte wijn en druiven. Meer heb je niet nodig. Maar is het ook lekker? [naar artikel]


16. "Ik ben ouder, maar nog steeds een stresskieken" (07/07/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ze is 42 en nog steeds een lekker beest. Dat zag u reeds in 'Liefde Voor Muziek', en dat zal u deze zomer ook merken wanneer Isabelle A - na acht [naar artikel]


17. The Messy Chef presenteert lekker normale recepten voor papa’s (12/06/2020 - Het Belang van Limburg)

Nóg maar eens een kookboek? Ja, maar deze keer zonder goeroetips voor een gezonder leven. “Lekker normaal en abnormaal lekker”, zegt auteur Jelle Beeckman over zijn gerechten in The Messy Chef. [naar artikel]


18. Zo maak je gezonde frietjes (15/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

Zonder schuldgevoel frietjes eten? Dat kan! Je maakt van zoete aardappelen even knapperige frietjes. Lekker bij steak, maar ook bij een gebakken [naar artikel]


19. Foodtrend: maak courgetti in plaats van spaghetti. Even lekker, maar lichter (12/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

Een gekend dilemma als je voor pasta gaat: hoe kan je genieten van deze Zuiderse lekkernij zonder na afloop met een bolle buik opgezadeld te [naar artikel]


20. Een schnitzel, maar dan beter: zo maak je katsu (25/03/2022 - Het Belang van Limburg)

Kip katsu of tonkatsu: Kas De Leeuw, zoon van Paul, legt uit wat het is en waarom het zo lekker is. Goed nieuws: het is ook heel makkelijk zelf te maken. [naar artikel]


21. Smerig of lekker? Waarom iedereen plots pepsi met melk drinkt (14/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

Vergeet glühwein, chocomelk of koffie: volgens actrice Lindsay Lohan (36) moet iedereen deze kerstperiode ‘Pilk’ uitproberen. Dat is een verrassende ’dirty soda’ van pepsi gemixt met... melk. Vanwaar komt die ongewone combinatie? Hoe maak je het zelf? En is dat lekker? Onze journalist zocht het uit. [naar artikel]


22. Deze zomerse bokaal ziet er lekker uit, maar houdt vooral de muggen weg (en maak je makkelijk zelf) (22/06/2018 - Het Belang van Limburg)

Glazen bokalen zijn hip. Na de salades 'in a jar' en verfrissende zomerdrankjes in bokalen, zijn er ook bokalen op je terrastafel die de muggen weghouden. Deze "zomerse citrus"-bokalen maak je makkelijk zelf! [naar artikel]


23. Invriezen en stoom gebruiken: zo wordt oud brood weer lekker (15/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Bij Delhaize in Hasselt betaal je 1,25 euro in plaats van 2,49 voor één brood. Het enige verschil: het brood werd een dag eerder gebakken. In tijden waar het budget voor veel gezinnen steeds beperkter wordt, is het oude brood bij heel wat bakkers en -ketens een hit. Maar is dat dan nog lekker? En hoe kan je het opwaarderen? [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!