Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

08 July 2020
05:39 uur

School in Bilzen rolt rode loper uit voor karatekampioen

Het Belang van Limburg

11/10/2017 - 14:38

Groot feest vandaag in lagere school De Driesprong in Bilzen. De 11-jarige Tine Hansen uit het zesde leerjaar werd afgelopen weekend namelijk wereldkampioen karate in haar leeftijdscategorie. Een knappe prestatie die de school niet onopgemerkt voorbij wilde laten gaan. Er werd vanmorgen dan ook de rode loper uitgerold voor Tine.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. 38ste Filmfestival van Gent rolt de rode loper uit (06/04/2019 - De Morgen)
  Voor de 38ste keer rolt het Filmfestival van Gent de rode loper uit. Daarop: BV's allerhande, de regisseur, componist en een acteur van de openingsfilm Tinker, Tailor, Soldier, Spy én Patrick Duynslaegher, kersvers artistiek directeur.
  [naar artikel]
 2. ‘Regering rolt rode loper uit voor grote fraudeurs’ (31/05/2017 - De Standaard)
  ‘Deze regering rolt de rode loper uit voor grote fraudeurs'. Dat zegt SP.A-voorzitter John Crombez in een reactie op het feit dat de parketten en parketten-generaal opnieuw gebruik kunnen maken van de zogenaamde verruimde minnelijke schikking.
  [naar artikel]
 3. Crombez: “Regering rolt rode loper uit voor grote fraudeurs” (31/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  “Deze regering rolt de rode loper uit voor grote fraudeurs”. Dat zegt sp.a-voorzitter John Crombez in een reactie op het feit dat de parketten en parketten-generaal opnieuw gebruik kunnen maken van de zogenaamde verruimde minnelijke schikking.
  [naar artikel]
 4. John Crombez: 'Regering rolt rode loper uit voor grote fraudeurs' (31/05/2017 - Knack)
  "Deze regering rolt de rode loper uit voor grote fraudeurs". Dat zegt sp.a-voorzitter John Crombez in een reactie op het feit dat de parketten en parketten-generaal opnieuw gebruik kunnen maken van de zogenaamde verruimde minnelijke schikking.
  [naar artikel]
 5. IN BEELD. Academy rolt rode loper uit voor Oscars (21/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Aan de Hollywood Boulevard in Los Angeles is woensdag de rode loper uitgerold voor de Oscars van aankomende zondag. Organisator de Academy toonde...
  [naar artikel]
 6. Belg rolt rode loper uit voor Greipel in Turkije (04/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 7. Perfect teamwork: Tom Boonen rolt rode loper uit voor tweede ritzege Gaviria (26/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Later meer!
  [naar artikel]
 8. Politie rolt cannabisplantage op in Bilzen (05/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In het Limburgse Bilzen is een cannabisplantage met 1.100 lege potten opgerold. De politiezone Bilzen-Hoeselt-Riemst deed de ontdekking tijdens
  [naar artikel]
 9. Bob Jungels rolt rode loper uit voor Zdenek Stybar, Deceuninck - Quick Step alweer aan het feest (29/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Alweer Deceuninck - Quick Step aan het feest in E3 Binck Bank Classic. Bob Jungels rolde met een lange solo de rode loper uit voor Zdenek Stybar die de spurt won van een in laatste instantie teruggekeerd groepje. Wout van Aert werd tweede, Greg Van Avermaet werd als derde afgevlagd.
  [naar artikel]
 10. IN BEELD. BV’s poseren op de rode loper van Rode Neuzen Dag XL (29/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In het Sportpaleis treden heel wat grote namen op voor Rode Neuzen Dag XL. De sterren poseerden voor de show ook op de rode loper van het...
  [naar artikel]
 11. Plus-sizemodel breekt lans voor cellulitis op de rode loper (24/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Iskra Lawrence koos voor de rode loper van de SAG Awards voor een zwarte jurk met hoge split, waardoor haar cellulitis duidelijk te zien was. Zonder enige schroom deelde ze dan ook de foto's van die avond op Instagram. Meer nog. "Ik heb de rode loper opge-cel-lu-licht", klinkt het. In geen tijd kon ze dan ook op enkele honderdduizenden likes rekenen.
  [naar artikel]
 12. Plus-sizemodel breekt lans voor cellulitis op de rode loper (24/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Iskra Lawrence koos voor de rode loper van de SAG Awards voor een zwarte jurk met hoge split, waardoor haar cellulitis duidelijk te zien was. Zonder enige schroom deelde ze dan ook de foto's van die avond op Instagram. Meer nog. "Ik heb de rode loper opge-cel-lu-licht", klinkt het. In geen tijd kon ze dan ook op enkele honderdduizenden likes rekenen.
  [naar artikel]
 13. Basisschool De Brug (01/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  De GO-school start haar nieuwe schooljaar in een nieuwe school. Deze ronde school telt dan ook heel wat nieuwe leerlingen. De kinderen werden ontvangen via de rode loper op het buitenplein. De leerkrachten ontvingen de leerlingen op een erg ludieke manier, wat met een voor een ontspannen sfeer zorgde.
  [naar artikel]
 14. N-VA rolt rode loper uit voor rood in Gent (11/12/2017 - De Standaard)
  De stemmenkanonnen van de N-VA in Gent geven er één voor één de brui aan. Net nu de partij de strijd kon aangaan met een gehavende tegenstand in de slag om het stadhuis.
  [naar artikel]
 15. VIDEO. Muzikale sterren op de rode loper van de MIA’s. (08/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Op hét feestje van de Belgische muziek hoort natuurlijk ook een rode loper. Zien en gezien worden telt ook voor onze lokale muzieksterren.
  [naar artikel]
 16. Whatsapp rolt rode loper uit voor bedrijven (25/08/2016 - De Tijd)
  13:35 De komende maanden begint de berichtendienst met tests die bedrijven toelaat te communiceren met de 1 miljard Whatsapp-gebruikers.
  [naar artikel]
 17. Van Gucci tot trainingsbroek: dit was de rode loper van de MIA's 2018 (30/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond vinden de MIA's plaats in Paleis12 in Brussel. Op de rode loper toonden de aanwezige BV's alvast hun outfits.
  [naar artikel]
 18. Rihanna ontwerpt sokken waar 'fashion icon' van de rode loper zelf op staat (18/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  De sokken die Rihanna heeft ontworpen, zijn te mooi om in schoenen te verstoppen. De fashion queen van de rode loper heeft een sokkencollectie uitgebracht, geïnspireerd op enkele van haar meest iconische outfits op de rode loper en in haar videoclips.
  [naar artikel]
 19. Politie rolt cannabisplantage op in Bilzen (05/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  In Bilzen is woensdag een cannabisplantage met 1.100 lege potten opgerold. De politiezone Bilzen-Hoeselt-Riemst deed de ontdekking tijdens een huiszoeking op vraag van politiezone CARMA. Twee verdachten werden in Hasselt meegenomen voor verhoor. Dat meldt het Limburgse parket.
  [naar artikel]
 20. De Oscars van de WAG’s: deze voetbalvrouwen betoverden op de rode loper (17/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Hollywood lag gisteravond even niet in Californië, maar in een industrieterrein in Puurs. Daar werd de rode loper uitgerold voor de 65ste Gouden...
  [naar artikel]
 21. Berlijn rolt rode loper uit voor Richard Gere en Penelope Cruz (15/12/2016 - De Redactie)
  De organisatoren van het Filmfestival van Berlijn hebben de eerste tien films bekendgemaakt die van 9 tot 19 februari 2017 meedingen naar de Gouden Beer.
  [naar artikel]
 22. Schoon volk op de rode loper van de MIA's (30/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond worden de Music Industry Awards (MIA's) uitgereikt in het Brusselse Paleis 12. Op de rode loper van jaarlijkse muziekprijzen viel heel wat...
  [naar artikel]
 23. Kussen en knuffelen op de rode loper van de MIA’s (30/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Dinsdagavond worden in het Brusselse Paleis 12 de MIA’s opnieuw uitgereikt, de Vlaamse muziekprijzen. Op de rode loper zien we alvast veel schoon volk passeren.
  [naar artikel]
 24. Kussen en knuffelen op de rode loper van de MIA’s (30/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Dinsdagavond worden in het Brusselse Paleis 12 de MIA’s opnieuw uitgereikt, de Vlaamse muziekprijzen. Op de rode loper zien we alvast veel schoon volk passeren.
  [naar artikel]
 25. Nog nooit gebeurd: Keanu Reeves toont vriendin op de rode loper (05/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse acteur Keanu Reeves is in Los Angeles op de rode loper verschenen, hand in hand met zijn vriendin. Dat is bijzonder omdat de ‘Matrix’-ster zich nog nooit eerder op de rode loper liet zien met een partner aan zijn zijde.
  [naar artikel]
 26. Veel bekend volk op rode loper 'Everybody Happy' (10/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Niets dan glunderende gezichten op de rode loper voor het Kursaal van Oostende. Daar ging gisterenavond 'Everybody Happy', de nieuwe film van Nic
  [naar artikel]
 27. Noord-Korea rolt rode loper uit voor Chinese leider (19/06/2019 - De Tijd)
  16:59 Xi Jinping trekt als eerste Chinese president in 14 jaar naar Pyongyang voor een staatsbezoek. De toenadering komt op een moment dat de VS de druk op de twee landen opvoeren.
  [naar artikel]
 28. Dus daarom zien die jurken op de rode loper er altijd zo goed uit (26/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Emma Watson was weer de 'Belle' van de rode loper, net zoals iedere filmster die langs de fotografen schrijdt. Hoe komt het toch dat zij er
  [naar artikel]
 29. Eerst opvallen, dan omkleden: dit gebeurt er met onpraktische outfits op de rode loper (11/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Als er ergens een rode loper wordt uitgerold, halen sterren alles uit de kast om op te vallen. En dat was bij de Grammy Awards - de belangrijkste...
  [naar artikel]
 30. LIVE. De sterren betreden de rode loper van de Oscars (25/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Hollywood is er klaar voor: de rode loper is uitgerold en de sterren hebben zich intussen in hun mooiste jurk gehesen. Vannacht worden de...
  [naar artikel]
 31. Kleur mag weer op de rode loper: bekijk alle sterren op de Oscars (05/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Na het zwart op de Golden Globes en de Bafta’s mocht er bij de Oscars weer kleur op de rode loper. “Het zwart begon op de rode loper, maar moet daar ook niet eeuwig blijven”, had de Times Up-beweging, die opkomt tegen seksuele intimidatie in de filmwereld, eerder laten weten. Dus verschenen de actrices in prachtige jurken in het blauw, rood en goud, en was het zwart voor weggelegd voor de pakken van de mannen.
  [naar artikel]
 32. [SLIDESHOW] - IN BEELD: Veel mooi volk op rode loper van Bafta Awards (12/02/2017 - De Redactie)
  De belangrijkste Britse filmprijzen worden voor de 70e keer uitgereikt. Heel wat bekende gezichten hebben op de rode loper bij de Royal Albert Hall geflaneerd.
  [naar artikel]
 33. LIVE. De eerste sterren betreden de rode loper van de Oscars (24/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Hollywood is er klaar voor: de rode loper is uitgerold en de sterren hebben zich intussen in hun mooiste jurk gehesen. Vannacht worden de...
  [naar artikel]
 34. Het mannenharnas: de nieuwste trend op de rode loper (29/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Meestal gaan vrouwen met de meeste aandacht lopen op de rode loper, maar op de SAG-awards afgelopen weekend, werden alle ogen naar de Amerikaanse...
  [naar artikel]
 35. Hier zijn de meest sexy jurken op de rode loper van de MTV EMA's (07/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De awardshow van MTV trok gisteren heel wat schoon volk naar de rode loper in Rotterdam. Denk maar aan de beeldschone modellen als Jourdan Dunn
  [naar artikel]
 36. De terreur van de rode loper (11/04/2019 - De Morgen)
  De rode loper op het filmfestival van Cannes is een meedogenloze plaats van executie, waar de verkeerde jurk of foute schoonheidsdokter reputaties kan maken of kraken. Wat doet dat met die vrouwen? Els De Pauw ondervond het aan den lijve.
  [naar artikel]
 37. VMA's: Transsoldaten op rode loper, Ed Sheeran is artiest van het jaar en Taylor gaat met alle aandacht lopen (28/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een aantal transgendersoldaten uit het Amerikaanse leger liepen gisterenavond over de rode loper van de MTV Video Music Awards. De zender had de
  [naar artikel]
 38. Politieke statements op rode loper voor aanvang van Oscarceremonie (27/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Verschillende Hollywoodsterren hebben zondag van de rode loper voor de 89ste uitreiking van de Academy Awards gebruikgemaakt om politieke
  [naar artikel]
 39. Dit gebeurde er op de rode loper van de MIA's (02/02/2017 - De Redactie)
  De Vlaamse muziekprijzen worden dit jaar voor de tiende keer uitgereikt. Voor dat jubileum mag het allemaal wat grootser: de show vindt plaats in concertzaal Paleis 12. Voor de uitreiking van de beeldjes maakten de genomineerden hun opwachting op de rode loper.
  [naar artikel]
 40. Veel wit en diepe decolletés op rode loper van de Emmy Awards (18/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op zondag 17 september werden de Emmy Awards uitgereikt in het Microsoft Theatre in Los Angeles. Veel wereldberoemde actrices verschenen op de rode loper in een witte creatie op de rode loper, al dan niet met een subtiele roze schijn erin. Maar ook het klassieke zwart was een hit, net als het V-decolleté. Niet alle sterren trakteerden de aanwezigen op een beetje bloot: ook jurken met een hoge halslijn zijn tegenwoordig gegeerd op glamoureuze evenementen.
  [naar artikel]
 41. Glitteroutfits, pronostieken en stress: zo ging het eraan toe op de rode loper van de MIA's (30/01/2018 - VRT NWS)
  Vanavond worden in Paleis 12 in Brussel de MIA's uitgereikt. Voor de 11e keer al blaast muzikaal Vlaanderen verzamelen voor de uitreiking van de belangrijkste muziekprijzen. Wij polsten op de rode loper naar de verwachtingen en het stressniveau van de genomineerden.
  [naar artikel]
 42. Bart Verhaeghe op rode loper in Monaco: “Vertonghen naar Club? (lacht) Ik wens Jan het allerbeste toe” (29/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Sterren spotten op de rode loper in Monaco voor aanvang van de Champions League-loting. Ook aanwezig: VTM-analist Gilles De Bilde en Stephan...
  [naar artikel]
 43. Pompeuze ontvangst Trump verdoezelt handelsgeschillen tussen VS en India (24/02/2020 - De Tijd)
  20:45 Tot groot jolijt van Donald Trump rolt India dezer dagen de rode loper uit voor de Amerikaanse president. Maar voorbij het bombastische onthaal sluimeren handelsspanningen.
  [naar artikel]
 44. Waarom je de rode loper op de Oscars niet zomaar 'rood' mag noemen (25/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Zondagnacht worden de Oscars uitgereikt in Los Angeles. Meer nog dan de uiteindelijke winnaars, zijn het de sterren op de rode loper die met de
  [naar artikel]
 45. Het Laatste Nieuws zoekt jongeren die Rode Neuzen Dag-reporter willen worden in hun school (18/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Zit jij op een Rode Neuzen School, heb je een (rode) neus voor journalistiek en wil je verslag uitbrengen over Rode Neuzen Dag op jouw school?...
  [naar artikel]
 46. Borgerhout wil geen rode loper van fietsstraten (14/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Het Borgerhoutse districtscollege wijst het plan van een aaneenschakeling van fietsstraten, of rode loper, parallel aan de Turnhoutsebaan af. Schepen van Mobiliteit Koen Kennis (N-VA) vindt dat onbegrijpelijk.
  [naar artikel]
 47. Schoon volk op rode loper van de Oscars (27/02/2017 - Gazet van Antwerpen)
  In het Staples Center in Los Angeles worden de Oscars, de belangrijkste filmprijzen ter wereld, voor de 89ste keer uitgereikt. Op de rode loper toonden alvast een hoop sterren en beloften zich van hun mooiste kant.
  [naar artikel]
 48. Schoon volk op rode loper van de Oscars (27/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  In het Staples Center in Los Angeles worden de Oscars, de belangrijkste filmprijzen ter wereld, voor de 89ste keer uitgereikt. Op de rode loper toonden alvast een hoop sterren en beloften zich van hun mooiste kant.
  [naar artikel]
 49. ‘Charmed’-actrice vertelt na 20 jaar het verhaal achter halfnaakte verschijning op de rode loper: “Ik was aangerand” (01/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In 1998 sloeg Rose McGowan (45) iedereen met verstomming toen ze zo goed als naakt op de rode loper van de Video Music Awards van MTV verscheen....
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.