Soms is er niets zo snel als een pizza in de oven. Als je hem even pimpt met verse veggie-ingrediënten wordt hij nog lekkerder: broccoli, [naar artikel]
Geniet van la dolce vita en kies als lunch voor een warm, gezond Italiaans broodje met mozzarella en broccoli. Vergeet de olijfolie niet! Wat heb [naar artikel]
We horen steeds vaker dat bereide vleeswaren voor op de boterham zoals ham, kipfilet en salami niet goed voor ons zijn. Zo zou charcuterie amper... [naar artikel]
Mama had gelijk: broccoli is gezond. Volgens een nieuwe studie, die gepubliceerd is in het wetenschappelijke tijdschrift Science, bevat deze... [naar artikel]
Een brood op basis van de mout van het Ter Dolen-bier uit Houthalen-Helchteren. U kan het voortaan vinden in de supermarkten waar Crelem Bakeries levert. Het Ter Dolen-brood is rijk aan vezels en volgens de makers heel gezond. [naar artikel]
Waarom zijn sommige mensen kwistiger met zout dan andere? Wat doet chocolade met ons? En zijn brood en het paleodieet nu gezond of niet? [naar artikel]
Na de gevulde courgettes, de gevulde aubergines! Een smakelijk vegetarisch recept waar je eigenlijk meteen aan zou willen beginnen. De combinatie met feta en zoete aardappel vinden wij alvast een topper. [naar artikel]
De broodconsumptie in ons land is de laatste jaren stelselmatig gedaald. Slechts 17 procent van de Belgen haalt de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid brood en graanproducten. Daarom lanceert de bakkerijsector de campagne “Brood. Een goed verhaal”. Het broodverbruik per persoon per jaar ligt op 52,9 kilogram. Dit omvat al het brood dat zowel thuis als buitenshuis […] Het bericht Slechts 17 procent van de Belgen eet voldoende brood verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Waar de ene brood genadeloos schrapt uit het menu, zweert de andere bij zijn dagelijkse sneden brood. Maakt dat brood ons echt dikker, is wit brood zoveel gezonder dan bruin brood en hoe weerspiegelt dit zich in het bakkersaanbod? Bakker Toon De Klerck en diëtiste Sanne Mouha zoeken samen een antwoord op die vragen en scheiden de feiten van de fabels. “Donker brood is vaak gewoon wit brood in vermomming.” [naar artikel]
Voor het eerst in tien jaar eten de Belgen weer iets meer brood: 1,5% extra of 106 gram per dag. De winkelrekken liggen vol met broodsoorten, maar... [naar artikel]
Waar de ene brood genadeloos schrapt uit het menu, zweert de andere bij zijn dagelijkse sneden brood. Maakt dat brood ons echt dikker, is wit brood zoveel gezonder dan bruin brood en hoe weerspiegelt dat zich in het bakkersaanbod? Bakker Toon De Klerck en diëtiste Sanne Mouha zoeken samen een antwoord op die vragen en scheiden de feiten van de fabels. “Donker brood is vaak gewoon wit brood in vermomming.” [naar artikel]
Bij Delhaize in Hasselt betaal je 1,25 euro in plaats van 2,49 voor één brood. Het enige verschil: het brood werd een dag eerder gebakken. In tijden waar het budget voor veel gezinnen steeds beperkter wordt, is het oude brood bij heel wat bakkers en -ketens een hit. Maar is dat dan nog lekker? En hoe kan je het opwaarderen? [naar artikel]
Hét bewijs dat er écht geen vis of vlees in hoeft om lekker te zijn. Go veggie! [naar artikel]
Kerstmis nadert en ongetwijfeld heb je dinertjes met geliefden op de planning. Maak die extra gezellig met exquisiete comfortfood op tafel: een... [naar artikel]
Waar de ene brood genadeloos schrapt uit het menu, zweert de andere bij zijn dagelijkse sneden brood. Maakt dat brood ons echt dikker, is wit brood zoveel gezonder dan bruin brood en hoe weerspiegelt dit zich in het bakkersaanbod? Bakker Toon De Klerck en diëtiste Sanne Mouha zoeken samen een antwoord op die vragen en scheiden de feiten van de fabels. “Donker brood is vaak gewoon wit brood in vermomming.” [naar artikel]
Pesto van basilicum hebben we al vaak genoeg gegeten, maar van broccoli? Dat is een heel andere verhaal. Door de zachtheid van de broccoli krijg [naar artikel]
Broccoli promoten zoals snoepketens hun dikmakers pushen bij consumenten, het Nederlandse burgerinitiatief Big Bang Broccoli doet het, en mét succes. 'Marketing voor ongezonde voeding werkt ook voor groenten.' [naar artikel]
Vandaag is het World Veggie Day. Hoogste tijd dus om die Quornnuggets of Beyond burgers boven te halen. En je hoeft er zelfs niet voor naar de... [naar artikel]
Hét bewijs dat er écht geen vis of vlees in hoeft om lekker te zijn. Go veggie! Wat heb je nodig:250 g bloem15 g bakpoeder4 eieren5 dl melkzout [naar artikel]
Een brood wordt ruim 10 procent duurder: dat wil zeggen dat je bij vele warme bakkers voortaan 2,40 of 2,50 euro betaalt voor een brood. Je eigen brood bakken is een manier om die extra uitgave te drukken. Topbakker Toon De Klerck geeft negen tips waarmee iedereen erin slaagt zelf een heerlijk brood te bakken. Hij geeft ook drie simpele recepten waar je thuis zelf mee aan de slag kan. [naar artikel]
Voor wie graag dag in, dag uit taart eet, is quiche een geschenk uit de hemel. En dan zéker deze groententaart van health queen Ellen Kegels: door... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.