Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Verrassend hapje in een (spinazie)flapje

20/10/2017 - 12:01
"Elke hap van deze flapjes smaakt als een verrassing. Daar zorgt de vulling van spinazie, pijnboompitten en fetakaas voor. Een winner voor een..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Creatief met gehakt? Midden-Oosterse balletjes met Libanese labneh zijn een verrassend hapje (18/06/2018 - De Morgen)

Gehaktballetjes zijn verrassend veelzijdig. Met de juiste kruiden en garnituur transformeer je ze tot een volwaardig gerecht of zelfs tot een exotisch hapje. In dit geval: tot Midden-Oosterse bites afgewerkt met Libanese labneh. [naar artikel]


2. Daarom voelen je tanden raar aan na het eten van spinazie (27/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Popeye probeert ons al jaren te overtuigen dat spinazie gezond én lekker is, maar hij vertelde er nooit bij dat je na het eten van spinazie ook [naar artikel]


3. Wetenschappers creëren spinazie die bommen kan opsporen (01/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Het gerenommeerde Massachusetts Institute of Technology (MIT) heeft een variant op spinazie gemaakt die aangeeft of ze wordt blootgesteld aan [naar artikel]


4. Zo pimp je wild tot een verrassend feestgerecht: opvullen, oprollen en afwerken met boozy sausje (27/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

Fazantfilet is zo al een heerlijk stukje vlees. Maar vul je de filet op met romige spinazie, rol je hem in smaakvolle serranoham en serveer je hem... [naar artikel]


5. Jeroen Meus maakt pastataart met bloemkool en spinazie (21/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Nog wat spinazie of een halve bloemkool in de koelkast? Combineer ze met macaroni, giet alles in een grote springvorm, en je krijgt een heel [naar artikel]


6. Popeye-powerlasagne met spinazie, zalm en zoete aardappel (21/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

Het geheim van gezonde voeding? Gevarieerd eten. Dus vergeet even je klassiek lasagnerecept en probeer deze versie met zalm (omega 3!), spinazie... [naar artikel]


7. Met deze tip voelen je tanden niet meer ruw na het eten van spinazie (22/05/2017 - Het Laatste Nieuws)

Je kent het wel als je af en toe - rauwe of gekookte - spinazie eet: je tanden voelen ruw en stroef aan erna. We legden jullie eerder al uit hoe [naar artikel]


8. Met deze tips voelen je tanden niet meer ruw na het eten van spinazie (22/05/2017 - Het Laatste Nieuws)

Je kent het wel als je af en toe - rauwe of gekookte - spinazie eet: je tanden voelen ruw en stroef aan erna. We legden jullie eerder al uit hoe [naar artikel]


9. Een glaasje champagne smaakt nog beter met dit krokante warme hapje erbij (06/12/2018 - De Morgen)

Voor een fancy aperitief heb je twee dingen nodig: een lekker glaasje champagne en een bijhorend hapje. Volgens foodpairingexperten is zalm het perfecte gezelschap voor een glaasje bubbels, daarom verwerken we de vis in een fris, krokant hapje.  [naar artikel]


10. Energiebom om van te smullen: groene pasta met spinazie, erwtjes en avocado (01/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Als je het slim aanpakt, kan dat heerlijke bord pasta een fantastische bron van energie zijn. De sleutel tot succes? Groene superveggies! Spinazie,... [naar artikel]


11. Kan spinazie astronauten beschermen tegen ruimtestraling? (17/02/2021 - Express)

Dat spinazie goed voor ons is, wisten we al. Popeye verkondigt het al tweeënnegentig jaar. Maar nu blijkt dat de bladgroente ook astronauten kan beschermen tegen schadelijke kosmische stralen.  Astronauten die ooit op verre ruimtereizen zouden vertrekken, krijgen hoe dan ook te maken met een flinke dosis kosmische stralen. Zelfs met een goed beschermd ruimteschip […] The post Kan spinazie astronauten beschermen tegen ruimtestraling? appeared first on Business AM. [naar artikel]


12. Houthalense treft levende mot aan in zak spinazie (17/04/2020 - Het Belang van Limburg)

Het was even schrikken voor Hasret Bayrak uit Houthalen-Helchteren toen ze een levende mot aantrof in een ongeopende zak spinazie van de Delhaize in haar gemeente. Delhaize verontschuldigt zich en vraagt om het pakket terug te brengen. [naar artikel]


13. [VIDEO] - Mythe of Waarheid: spinazie nooit opnieuw heropwarmen (19/04/2017 - De Redactie)

Spinazie opwarmen, wordt afgeraden. Maar is dat eigenlijk terecht? "Over eten" zoekt het verschil uit tussen de mythe en de waarheid. [naar artikel]


14. Spinazie van Albert Heijn en Delhaize teruggeroepen wegens resten gewasbescherming (03/02/2024 - VRT NWS)

In overleg met het federale voedselagentschap FAVV roepen Albert Heijn en Delhaize verse spinazie terug van bij de consument. Het product bevat een te hoog gehalte aan residuen van gewasbeschermingsmiddelen (acetamiprid). [naar artikel]


15. Met deze tip mors je geen ketchup meer als je frietjes eet (14/01/2019 - Metro)

Een Twitteraar heeft ontdekt waar het flapje aan frietdoosjes van fastfoodketens voor dient. Toen @todayyearsold een foto deelde van zijn ontdekking, ontplofte het internet. Door het flapje naar achteren te buigen, kan je je sausjes erop doen en kan je makkelijk je frietjes veroberen zonder te klungelen met een ketchuppotje. Mirror Online probeerde ondertussen een reactie te […] Het bericht Met deze tip mors je geen ketchup meer als je frietjes eet verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


16. RECEPT. Hertengebraad met spinazie en bospaddenstoelen (22/12/2020 - Het Belang van Limburg)

In aanloop naar de feestdagen delen we deze week een voor-, hoofd-, en nagerecht uit het boek ‘Zoveel om te vieren’, dat verscheen naar aanleiding van de tiende verjaardag van kookkanaal njam! Vandaag op het menu: hertengebraad met spinazie en bospaddenstoelen. [naar artikel]


17. Limburg smaakt naar meer: Vegan pompoenspaghetti met spinazie (27/02/2019 - Het Belang van Limburg)

Deze vegan pompoenspaghetti met spinazie en champignons is een ultragezond alternatief voor je favoriete pastagerecht. Zonder vlees, zonder gluten en zonder lactose maar mét smaak! [naar artikel]


18. Beyhan kookt: Spinazie mücver (26/08/2016 - Het Belang van Limburg)

Ooit stond ze achterin de keuken van haar mans kebabzaak te zwoegen, maar vandaag is de Maasmechelse hobbykokkin Beyhan Agirdag bekender dan Jeroen Meus op de sociale netwerksite mutfaktayim_b. Deze week maakt ze heerlijke spinazie mücver klaar. Smakelijk! [naar artikel]


19. Beyhan kookt: Yoghurtsoep met spinazie (12/01/2018 - Het Belang van Limburg)

Ooit stond ze achterin de keuken van haar mans kebabzaak te zwoegen, maar vandaag is de Maasmechelse hobbykokkin Beyhan Agirdag bekender dan Jeroen Meus op de sociale netwerksite mutfaktayim_b. Deze week maakt ze overheerlijke yoghurtsoep met spinazie klaar. Smakelijk! [naar artikel]


20. Beyhan kookt: Pizzarolls met spinazie (25/11/2016 - Het Belang van Limburg)

Ooit stond ze achterin de keuken van haar mans kebabzaak te zwoegen, maar vandaag is de Maasmechelse hobbykokkin Beyhan Agirdag bekender dan Jeroen Meus op de sociale netwerksite mutfaktayim_b. Deze week maakt ze heerlijke pizzarolls met spinazie klaar. Smakelijk! [naar artikel]


21. Hapje, tapje op Teuvenement (29/06/2022 - Het Belang van Limburg)

Talrijke Teuvenaars, Voerenaars en liefhebbers van een lekker hapje kunnen op zondag 3 juli (van 12.00 tot 20.00 uur) terecht op het plein voor het Dorpshuis in Teuven. De KV de Böschuule organiseert er opnieuw traditiegetrouw (post corona) op de eerste zondag van juli het Teuvenement, een gezellige namiddag ‘hapje-tapje’ waar iedereen kan bijpraten en genieten van liefst acht heerlijke gerechtjes uit verschillende landen. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!