Europarlementslid en schepen van landbouw en fruitteelt in Sint-Truiden Hilde Vautmans heeft vandaag een kookboek gelanceerd. Bedoeling is om mensen aan te zetten meer te koken met ‘Haspengouws goud’, het lekkerste uit de fruitstreek, ook wel bekend als appelen en peren. [naar artikel]
Europees parlementslid Hilde Vautmans was de voorbije dagen kop van jut door een bericht dat ze op Twitter plaatste. Daarin uitte de Truiense politica haar tevredenheid over de beslissing van Europa om paarden op de lijst voor een mogelijke btw-verlaging te plaatsen. Volgens vele stemmen een onnodige gunstmaatregel voor een luxeproduct. En dat op een moment waarop alle prijzen enorm stijgen. Maar dat klopt niet volgens de paardensector. Limburg is dé paardenprovincie bij uitstek in Europa. Een btw-verlaging is noodzakelijk om concurrentieel te blijven met onze buurlanden. [naar artikel]
Het heeft twee jaar moeten rijpen, maar het nieuwe kookboek van Jeroen Meus is er. 100 recepten die allemaal draaien rond koken met gezond [naar artikel]
Van Fair Fashion naar Fair Food. Voor de jonge onderneemster Ellen Kegels is het niet zo'n gekke stap. Je kent haar misschien al van haar [naar artikel]
Lana Provoost uit Duffel, de eigenares van het eerste Belgische hondenrestaurant, brengt nu ook een kookboek voor honden op de markt. In het boek staan een twintigtal recepten voor hondenkoekjes, taart voor je viervoeter en zelfs een kerststronk die geschikt is voor je hond. “Om alles coronaproof te houden, lanceer ik het in de eerste plaats als e-book”, klinkt het. [naar artikel]
Al wie een hond of een kat heeft, weet het: échte liefde is onvoorwaardelijk. Dus mag ook die dierenliefde met Valentijn gevierd worden. Dat kan met een extra portie droge korrels of met … een zelfgebakken koekje. Laurence Van Tongerloo presenteert in haar boek ‘Snoep Dog’ een resem recepten om je viervoeter extra te verwennen. “Goed voor je dieren zorgen en ondertussen de planeet wat groener maken, dat is zowat het opzet.” [naar artikel]
Elke week legt Check een kookboek op de rooster. Deze week gaan we aan tafel met het hele gezin (én Jamie Oliver). [naar artikel]
Ben je een liefhebber van Cara Pils en ga je graag creatief te werk in de keuken? Dan heeft de Hasseltse arts in opleiding Dorian Coppenrath (26) het ideale eindejaarsgeschenk voor u op de markt gebracht. In ‘Koken met Cara Pils’ worden 26 recepten beschreven waarmee liefhebbers van het huismerkbier van Colruyt aan de slag kunnen. “Eigenlijk is het een uit de hand gelopen grap”, lacht Dorian. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.