De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

IN BEELD. Je kan slapen in een huis van Lego

Metro

03/11/2017 - 09:01

De kans is groot dat Lego-fans zich ergens in de zevende hemel bevinden. Sinds kort is het immers mogelijk om te overnachten in een huis dat gemaakt is van de iconische, kleurrijke blokjes. Het Deense speelgoedbedrijf heeft daarvoor samengewerkt met Airbnb. De woonst is gemaakt van meer dan 25 miljoen blokjes. Zelfs de zetels, de […]


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Families kunnen voortaan een nachtje logeren in een kamer van Lego (02/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Airbnb en Lego hebben de handen in elkaar geslagen voor een unieke wedstrijd waarbij families gratis één nacht in het Lego-huis in Denemarken mogen doorbrengen. Het huis is opgetrokken uit meer dan 25 miljoen blokjes en tijdens het verblijf slaap je in een heus bed vol lego-blokjes, eet je een maaltijd bereid door lego-robots en mag je optrekken met één van de grootste bouwmeesters van het merk.
  [naar artikel]
 2. Kind aan huis in Billund: het LEGO-huis (09/10/2020 - Express)
  Gigantische dinosaurussen, een sprookjeskasteel, hoge bomen en een kleurrijke waterval. In het LEGO House in Billund, Denemarken, zijn deze kunstwerken... The post Kind aan huis in Billund: het LEGO-huis appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 3. Rachel Hazes betaalt nieuw Lego-beeld André uit eigen zak (07/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Rachel Hazes (50) gaat een ‘hufterproof’ beeld van haar overleden man André zelf bekostigen. Die beslissing neemt ze nadat het Lego-beeld van de...
  [naar artikel]
 4. Dit Lego-huis bestaat echt en je kan het bezoeken (02/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Lego-liefhebbers, jong en oud, kunnen sinds kort naar Denemarken om een bezoek te brengen aan een heus Lego-huis. Naar Billund om precies te zijn, waar het beroemde blokje werd ontworpen.
  [naar artikel]
 5. Dit Lego-huis bestaat echt en je kan het bezoeken (02/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Lego-liefhebbers, jong en oud, kunnen sinds kort naar Denemarken om een bezoek te brengen aan een heus Lego-huis. Naar Billund om precies te zijn, waar het beroemde blokje werd ontworpen.
  [naar artikel]
 6. Lego-beeld André Hazes al na zes dagen onthoofd (06/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het levensgrote Lego-beeld van André Hazes dat sinds vorige week op de Dam in Amsterdam stond, is na zes dagen al vernield. Dat meldt AT5....
  [naar artikel]
 7. Pop-upbar van Lego trekt de wereld rond (16/01/2018 - Metro)
  Legofans op leeftijd kunnen binnenkort hun hart ophalen in een pop-upbar van de blokjesfabrikant. Het café komt onder meer naar Londen, maar ook naar andere grote steden in de VS, Canada en Australië.  De pop-upbar zal gemaakt worden uit meer dan 1 miljoen blokjes en zal, net als elk ander café, bier serveren. Daarnaast zal een dj voor de muziek zorgen en kan je je vergapen aan Lego-sculpturen. Verdere details zijn nog niet vrijgegeven. Er is alleen geweten dat de pop-upbar zal opduiken in grote steden als Los Angeles, New York, Vancouver, Toronto, Montreal, Calgary, Perth, Brisbane, Sydney, Melbourne en Londen. Wanneer je exact een bezoek kan brengen aan de bijzondere pub, blijft dus nog een mysterie. Wie op de hoogte wil blijven van alle informatie, kan zich aanmelden op de site van de Legobar. Lees ook: IN BEELD. Je kan slapen in een huis van Lego
  [naar artikel]
 8. [VIDEO] - Lego bouwt huis voor "ultieme speelervaring" van fans (16/02/2017 - De Redactie)
  Speelgoedfabrikant Lego bouwt vlakbij zijn hoofdkwartier in Billund een huis dat fans de "ultieme speelervaring" moet geven. Het huis lijkt op 21 opgestapelde Lego-bouwstenen en blijft het enige ter wereld. De 12.000 m² worden ingevuld met 3 restaurants, een Legowinkel, een museum en 4 speelzalen.
  [naar artikel]
 9. Sint-Romboutskathedraal knap nagebouwd in Lego: “Ter plekke alles bestudeerd” (28/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Eddy Merckx uit Walem bouwde ooit zijn eigen huis na in Lego, om een goed beeld te hebben van zijn verbouwplannen. Maar zijn ambities werden groter en groter, en zo begon hij aan wat zijn meesterwerk moet worden: de Sint-Romboutskathedraal van Mechelen in Lego. Als echte legoliefhebber denkt Eddy daar zo’n dertigduizend blokjes voor nodig te hebben. De toren is al klaar, en Eddy bouwde overigens ook al een ander bekend stadsgezicht na ...
  [naar artikel]
 10. Driedaags LEGO kamp (02/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Stad Beringen organiseert i.s.m. het Spectrumcollege en het Huis van het Kind een driedaags LEGO kamp. Van woensdag 16 augustus tot en met vrijdag 18 augustus, iedere dag van 9 tot 16 uur, kunnen kinderen van 10 tot 14 jaar een activiteit in de LEGO Studio combineren met een aanvullend aanbod van originele sporten en workshops.
  [naar artikel]
 11. Terug in de tijd met 'Lego Batman'-film (05/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vanmorgen is de nieuwe Lego-film 'Lego Batman' voorgesteld in Kinepolis Antwerpen. In 2014 kende de eerste Lego Movie een enorm succes. De omzet
  [naar artikel]
 12. IN BEELD. Op visite bij Bricks in the City: “We gebruiken onze kinderen als excuus om zelf met LEGO te spelen” (18/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Surfers in je toilet, het opgeloste mysterie van De Rechtvaardige Rechters, George Clooney die thee drinkt in plaats van koffie en een haai die badeendjes aanvalt. Niks is te gek in de wondere wereld van LEGO, en dus ook niet op de expo Bricks in the City die momenteel in de Handelsbeurs loopt. Voor jong én oud. “In onze tijd werden LEGO-blokjes nog in hout gemaakt.”
  [naar artikel]
 13. Er is nu een groot Lego-huis in Denemarken, en niemand is er te oud voor (01/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Toen Ed Sheeran in 2011 'Lego House' uitbracht, was het een enorme hit. En het bracht het bedrijf in kwestie ook op ideeën: er is sinds deze week...
  [naar artikel]
 14. Lego bouwt een Legogebouw in het echt (02/09/2017 - Metro)
  Lego heeft dronebeelden vrijgegeven van zijn nieuwe bezoekerscentrum in Denemarken. Het gebouw ziet eruit als een huis van Legoblokken. Het nieuwe bezoekerscentrum in Billund, de stad waar Lego in 1932 uitgevonden is, bestaat uit 21 kleurrijke opeengestapelde blokken. In het bovenste blok zijn acht dakramen die lijken op de ‘tsjoepkes’ bovenop een Legoblokjes Ook binnenin is het al Lego wat te klok slaat. Zo word je in een van de drie restaurants bediend door Legorobots. Het bezoekerscentrum opent de deuren op 28 september.  
  [naar artikel]
 15. Bedenker Lego-poppetje overleden (22/02/2020 - Express)
  De bedenker van de figuurtjes bij de Lego-blokjes is woensdag overleden. Dat maakte het Deense speelgoedbedrijf bekend. Jens Nygaard Knudsen werd 78 en werkte van 1968 tot 2000 voor het speelgoedbedrijf. Eind jaren 70 vroeg Lego patent aan voor het gele figuurtje. De Lego-poppetjes werden een onlosmakelijk deel van het Lego-assortiment en kregen zelfs een […] The post Bedenker Lego-poppetje overleden appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 16. ‘Lego Masters’-jurylid Bas werkt voor Lego in Denemarken: “Mijn Deathstar-bouwset was nog te zien in ‘Spider Man Homecoming’” (23/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Bij z’n eerste sollicitatie werd hij overklast, maar ‘LEGO Masters’-eenmansjury Bas Brederode (44) beet door. Hij klopte nog eens aan bij LEGO en...
  [naar artikel]
 17. Binnenkort Lego van gerecycleerde petflessen? (24/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Binnenkort Lego van gerecycleerde petflessen? Speelgoedgigant Lego wil binnen twee jaar bouwstenen van gerecyclede petflessen maken. Het doel is een product te vinden dat zo goed is dat de mensen het verschil niet merken, zei Lego’s vicepresident voor milieuverantwoordelijkheid Tim Brooks. Dat meldt de BBC. Lego heeft een prototype van een blokje voorgesteld dat gemaakt is op basis van gerecycleerde […] Lees dit artikel: Binnenkort Lego van gerecycleerde petflessen?
  [naar artikel]
 18. Amber (26) ontwerpt als eerste Belgische fan LEGO-bouwset: “2.316 blokjes om huis uit Disneyfilm na te maken” (14/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Als LEGO-superfan ziet Amber Veyt (26) uit Lokeren haar droom werkelijkheid worden. Haar ontwerp voor een LEGO-bouwset over de iconische Disneyfilm Hocus Pocus verzamelde meer dan 10.000 stemmen en ligt vanaf juli in de winkel. Van de grootste uitdaging tot een geheime bergruimte onder een trap: Amber vertelde ons alles wat we willen weten over haar ontwerp en haar voorliefde voor LEGO.
  [naar artikel]
 19. Voor ‘Lego Masters’-favoriet Björn zijn de bouwsteentjes een late roeping, maar nu... “Enkel in ons toilet heb ik geen Lego staan” (30/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een leven zonder Lego? Ondenkbaar voor Björn (40), die samen met Corneel (21) de Belgische eer hoog moet houden in de finale van ‘Lego Masters’....
  [naar artikel]
 20. Ook vrouwen gaan overstag tijdens recordjaar voor LEGO: “Eén regel in huis: mijn man blijft van mijn bouwsels” (14/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Hoezo, Lego zou vooral in de smaak vallen van kleine en grote jongens? Zeker nu het nieuwe tv-seizoen van ‘Lego Masters’ weer is gestart, verstoppen ook vrouwen hun voorliefde niet langer. Van huisvrouw tot wiskundelerares: Isaura (28) en Lutgart (47) over hun obsessie met de legendarische bouwsteentjes, die afgelopen coronajaar wereldwijd een recordomzet boekten.
  [naar artikel]
 21. Lego bouwt Home Alone huis na: “Deze kerstfilm brengt jeugdherinneringen terug” (23/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er gaat geen kerst voorbij of de filmklassieker Home Alone komt op televisie. Voor wie de film nu echt vaak genoeg heeft gezien, maar wel gek is op de avonturen van Kevin McCallister is er dit jaar een mooi alternatief: Lego komt namelijk met een replica van het beroemde huis.
  [naar artikel]
 22. Antwerpenaars Andreas en Eric in Lego Masters: “Lego wordt zelfs gebruikt als gezinstherapie” (17/04/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Wie wordt Lego Master op VTM? Andreas Hens (22, Mortsel) en Eric Lemoine (61, Antwerpen) zijn alvast in de ban van de gekleurde bouwsteentjes. “Lego is duur, maar je kan het eindeloos opnieuw gebruiken.”
  [naar artikel]
 23. LEGO wekt Nintendo-console en oude televisie tot leven met nieuwe bouwset (14/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  Met een nieuwe bouwset voor volwassenen mikt LEGO op het nostalgische gevoel van gamers. De set bestaat uit een replica van een Nintendo Entertainment System (NES), een controller en een beeldbuis-tv met bewegend beeld.
  [naar artikel]
 24. Antwerpse kathedraal maakt enorme Lego-mozaïek van Mariabeeld (06/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  De Antwerpse Onze-Lieve-Vrouwekathedraal viert de feestdag van Maria Tenhemelopneming (15 augustus) dit jaar op een wel heel bijzonder manier. Het beeld van de patrones dat in de kathedraal staat, krijgt een dag voordien een Lego-mozaïekversie van maar liefst 29.098 blokjes.
  [naar artikel]
 25. Lego-set met vrouwelijke ruimtevaartpioniers meteen uitverkocht (03/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Met Vrouwen van NASA heeft Lego een verkoophit in de Verenigde Staten te pakken. Op webwinkel Amazon is de Lego-set rond vrouwelijke...
  [naar artikel]
 26. Opmerkelijk beeld op terreurproces: slachtoffers zien hoe agent bij ingang van gebouw ligt te slapen in combi (31/01/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Opvallend beeld dinsdag op het terreurproces. Slachtoffers zagen hoe een van de agenten bij de toegang tot de Justitia-site lag te slapen in zijn combi. Nochtans heeft het terreurproces dreigingsniveau 3, op een schaal van vier.
  [naar artikel]
 27. De onwankelbare charme van het gekleurde blokje: de ups en downs van LEGO door de jaren heen (04/09/2022 - VRT NWS)
  Ooit een bescheiden speelgoedwinkeltje, ondertussen een wereldberoemde business: de geliefde LEGO-blokjes vinden anno 2022 nog steeds hun weg naar talrijke kinderen én volwassenen. Als alles goed gaat, opent in 2027 zelfs een LEGO-pretpark in Charleroi. De populariteit van LEGO lijkt onwankelbaar, maar is dat altijd zo geweest?
  [naar artikel]
 28. Creatief met LEGO: maak eens een onderzetter of zakdoekendoos (21/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Iedereen kent de typische LEGO bouwblokjes en heeft er ooit wel eens mee gespeeld. Maar met LEGO-blokjes kan je veel meer dan alleen spelen. Met
  [naar artikel]
 29. Creatief met LEGO: maak eens een onderzetter of zakdoekendoos (21/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Iedereen kent de typische LEGO bouwblokjes en heeft er ooit wel eens mee gespeeld. Maar met LEGO-blokjes kan je veel meer dan alleen spelen. Met
  [naar artikel]
 30. Lekker frisse ‘LEGO Bricktales’-videospel barst van typische LEGO-humor (15/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wie tegenwoordig aan LEGO en videogames denkt, krijgt ongetwijfeld spontaan visioenen van een van de vele adaptaties van zowat elke grote franchise die er bestaat. Star Wars, Harry Potter, Jurassic Park, Marvel, DC, … noem het op en de kans is groot dat er een LEGO-game van te vinden is. LEGO Bricktales kiest resoluut voor een kleinschaligere aanpak dan die titels, en zorgt zo voor een meer dan welgekomen opfrissing van wat stilaan een uitgemolken formule dreigde te worden.
  [naar artikel]
 31. Bricks and More lokt 5.000 Lego-fans naar Geel: “Noem Lego gerust een verslaving” (15/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Er was dit weekend maar één plek waar Lego-fans - groot en klein - moésten zijn: Bricks and More, oftewel de Lego-beurs op de Thomas More-campus in Geel. Meer dan honderd standhouders toonden er hun levensgrote of tot in de puntjes uitgewerkte Lego-ontwerpen aan vijfduizend bezoekers. De creaties bestaan uit honderdduizenden blokjes of meer en nemen vaak maanden of jaren in beslag om te maken.
  [naar artikel]
 32. Björn en Corneel van ‘LEGO Masters’ tonen hoe je krab en kangoeroe bouwt (19/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘LEGO Masters’ op VTM bouwen Björn en Corneel wekelijks ware kunstwerken met de kleurrijke blokjes, in de strijd om de titel van LEGO Master....
  [naar artikel]
 33. Topman Lego na 8 maanden vervangen (10/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Deense speelgoedfabrikant Lego vervangt na acht maanden zijn topman Bali Padda. Hij wordt vanaf 1 oktober opgevolgd door Niels Christiansen. Dat meldt Lego donderdag.
  [naar artikel]
 34. LEGO opent eerste belevingscentrum in Brussel (05/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Goed nieuws voor de fans van LEGO. Binnenkort komen er in Brussel miljoenen en miljoenen steentjes bij. Dat in het nieuwe LEGO Discovery Centre, dat gelegen is in het shopping district Docks Bruxsel.
  [naar artikel]
 35. LEGO opent eerste belevingscentrum in Brussel (05/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Goed nieuws voor de fans van LEGO. Binnenkort komen er in Brussel miljoenen en miljoenen steentjes bij. Dat in het nieuwe LEGO Discovery Centre, dat gelegen is in het shopping district Docks Bruxsel.
  [naar artikel]
 36. LEGO opent eerste belevingscentrum in Brussel (05/05/2022 - Het Nieuwsblad)
  Goed nieuws voor de fans van LEGO. Binnenkort komen er in Brussel miljoenen en miljoenen steentjes bij. Dat in het nieuwe LEGO Discovery Centre, dat gelegen is in het shopping district Docks Bruxsel.
  [naar artikel]
 37. Mario brengt bliepjes naar blokkendoos van LEGO (17/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Hele generaties zijn ermee opgegroeid: LEGO en Nintendo. Maar als de creatieve geesten van beide bedrijven samen brainstormen, komt er iets unieks uit. Zoals het interactieve blokkenspeelgoed van LEGO Super Mario.
  [naar artikel]
 38. Zesdeklassers van Millen winnen prijs bij First Lego League (02/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  De First Lego League, een organisatie van Voka, vond op 28 en 29 april plaats in de PXL in Hasselt. Op donderdag was het de beurt aan de basisscholen, op vrijdag aan de secundaire scholen. De school van Millen nam voor de tweede keer deel aan de wedstrijd en nam een prijs mee naar huis.
  [naar artikel]
 39. Leerlingen van TISM Bree nemen deel aan de First Lego League (14/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  De First Lego League is een wedstrijd voor scholieren van 10-14 jaar waarbij ze een robot van Lego moeten bouwen én programmeren, zodat die robot een aantal handelingen (challenges) kan uitvoeren.
  [naar artikel]
 40. VIDEO. “Lego kan onze arbeidsmarkt redden” (24/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Lego is niet zomaar kinderspeelgoed maar kan een belangrijke rol spelen in de uitdagingen waar onze arbeidsmarkt voor staat. Dat was vrijdag het uitgangspunt van VOKA tijdens de First Lego League in de Hogeschool PXL in Hasselt.
  [naar artikel]
 41. Amerikaans vuurwapen lijkt teveel op speelgoedblokken van Lego (16/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Amerikaans vuurwapen lijkt teveel op speelgoedblokken van Lego Speelgoedmaker Lego heeft het Amerikaanse wapenbedrijf Culper Precision gevraagd om het pistool Block19 uit de handel te halen en de productie te stoppen. Het wapen toont immers teveel gelijkenissen met de beroemde speelgoedblokken die door Lego op de markt worden gebracht. Culper Precision heeft naar eigen zeggen aan de vraag van Lego voldaan. Er werden […] Lees dit artikel: Amerikaans vuurwapen lijkt teveel op speelgoedblokken van Lego
  [naar artikel]
 42. In beeld: 'Slapen, werken, slapen. Dat is mijn leven kort samengevat' (13/10/2016 - Knack)
  Aan de Steenkaai in Vilvoorde verrijst langzaamaan een nieuwe woonwijk. Al meer dan een jaar wonen er Poolse bouwvakkers in containers naast de bouwwerf.
  [naar artikel]
 43. Met 'Lego Super Mario' bouwen kids hun eigen Mario-levels met echte blokjes (16/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In een lichtjes absurde samenwerking tussen speelgoedgigant Lego en videogamebedrijf Nintendo komen er binnenkort Lego Super Mario-speeldozen uit,...
  [naar artikel]
 44. Lego richt pijlen op volwassenen met reeks bewegende vissen (28/09/2018 - De Morgen)
  Lego experimenteert met ontwerpen voor volwassenen. Die moeten de speelgoedgigant op termijn helpen om alle balansen opnieuw in het groen te krijgen. "Lego heeft de volwassen community tot nu toe altijd genegeerd."
  [naar artikel]
 45. Lego sluit topjaar af en dat is vooral te danken aan zijn klassieke blokjes (04/03/2020 - Express)
  De Deense speelgoedfabrikant Lego heeft een uitstekend jaar achter de rug. Dat heeft Niels Christiansen, topman van het bedrijf, gezegd bij de voorstelling van de jaarcijfers van Lego. Terwijl de wereldwijde speelgoedsector, die steeds meer concurrentie ondervindt van videogames en andere technologische ontwikkelingen, een inkrimping kent, kon Lego vorig jaar een gezonde groei melden. Dat […] The post Lego sluit topjaar af en dat is vooral te danken aan zijn klassieke blokjes appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 46. Win! Een duo ticket voor Lego Trainworld! (30/11/2018 - Metro)
  Ervaar een LEGO® beleving in Train World De trein is altijd een onuitputtelijke bron van inspiratie geweest voor jong en oud, verzamelaars en kunstenaars… En hetzelfde geldt voor LEGO. De LEGO® beleving in Train World is het resultaat van een samenwerking tussen LEGO en Train World, waar het verleden, het heden en de toekomst van de Belgische spoorwegen worden onthuld en beleefd. Op het programma: Zeven unieke, speciaal ontworpen schaalmodellen in LEGO steentjes, zoals het station van Schaarbeek en de locomotief 12.004 ‘Atlantic’ LEGO schaalmodellen in een heus treinlandschap ‘Het LEGO raadsel’: speciaal voor kinderen van 4 tot 12 jaar en hun (groot)ouders ontwikkelde Train World deze te gekke zoektocht Speeltafels waar je met LEGO steentjes aan de slag gaat (op woensdagen, weekends en vakantiedagen) Een pop-up shop waarin je als grootste trein- en LEGO liefhebber uit de bol gaat De photobooth waarmee je het bezoek afsluit met een toffe herinnering   De speciale ‘LEGO® in Train World’ trein is tot 31/01/2019 dé blikvanger op verschillende trajecten op het Belgische net. Bekijk de ‘making of’ van deze speciale LEGO-trein op: http://www.trainworld.be/nl/lego-r-beleving-in-train-world   Deze niet te missen familie-uitstap is nog tot 31 januari 2019 te beleven. Het bericht Win! Een duo ticket voor Lego Trainworld! verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 47. LEGO-winkel landt volgend jaar in Brusselse Nieuwstraat (20/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  LEGO opent in het voorjaar van 2021 een winkel in de Brusselse Nieuwstraat. Het wordt de tweede en de grootste LEGO-shop van het land.
  [naar artikel]
 48. Lego investeert in firma die plastic omzet in energie (19/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De miljardairs achter het Deense speelgoedmerk Lego investeren miljoenen in een bedrijf dat plastic omzet in energie. Via het Lego-fonds Kirkbi...
  [naar artikel]
 49. Bilzenaar Björn (40) speelt met Lego op tv: “Hier maken we veel grotere creaties” (02/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Björn Ramant (40, Bilzen) zet weldra z’n beste beentje én steentje voor in LEGO Masters, een nieuwe VTM-wedstrijd waarin de meest waanzinnige lego-bouwsels worden gemaakt. “Opdrachten duurden soms meer dan tien uur.”
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy