De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Bart De Pauw in opspraak: "Andere tijden" met "grote schoonmaak" aangebroken

VRT NWS

10/11/2017 - 09:12

Het nieuws van de breuk tussen de VRT en Bart De Pauw is als een bom ingeslagen. Is de gevierde tv-maker de Vlaamse versie van Harvey Weinstein, de filmproducent die van zijn voetstuk in Hollywood is gevallen na beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik? De Vlaamse krantencommentatoren kijken met grote ogen naar de storm die door medialand woedt.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. De Pauw: "Ben opgepakt en opgehangen zonder verhoor, dit gaat zomaar niet" (10/11/2017 - VRT NWS)
  "Het zijn geen fijne tijden op dit moment", reageert Bart De Pauw in "De ochtend" op Radio 1. 
  [naar artikel]
 2. Bart De Pauw is liever een "grote vis in een kleine vijver, dan een kleine vis in een grote plas" (10/09/2017 - VRT NWS)
  Bart De Pauw is alomtegenwoordig dit weekend. Vanaf morgen kleurt hij opnieuw de zondagavond op Eén met het nieuwe seizoen van "Twee tot de zesde macht" en vanavond was hij de gast van Thomas Vanderveken in "Alleen Elvis blijft bestaan". De Pauw bracht er zijn favoriete beeldfragmenten mee die voor hem een bron van inspiratie zijn en praatte honderduit over zijn leven en werk.
  [naar artikel]
 3. Naamgenoot Bart De Pauw overladen met berichtjes "Mij mag je nog sms'en, Bart" (22/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Neen, het is nu geen pretje om Bart De Pauw te zijn." Een Brugse aannemer kreeg de laatste weken heel wat reacties in verband met het...
  [naar artikel]
 4. Eric Goens na de zaak-De Pauw: "Assisen is afgeschaft maar blijkbaar vervangen door de media" (08/12/2017 - VRT NWS)
  Eric Goens, tv-maker van onder andere "Die huis" en "Bargoens", is boos op hoe verschillende kranten en tijdschriften te werk gaan sinds de VRT de samenwerking met Bart De Pauw stopzette. "Het heeft niks meer met journalistiek te maken, het zijn nazipraktijken", zegt hij in de gratis krant Deze Week.
  [naar artikel]
 5. "Ik ben zo vernederd, ik werd openlijk aan de schandpaal genageld", Maaike Cafmeyer in "Winteruur" over zaak-De Pauw (21/12/2021 - VRT NWS)
  Actrice Maaike Cafmeyer heeft in "Winteruur" op Canvas voor de eerste keer gereageerd op het proces rond Bart De Pauw. "Ik zat superdiep en wist niet hoe ik daar uit kon geraken", vertelt ze op de zetel bij Wim Helsen. "Ik moest het doen met mezelf en mijn omgeving en de mensen die me graag zien."
  [naar artikel]
 6. Bart De Pauw wil juridische stappen nemen tegen VRT: "Ik ben opgepakt en opgehangen zonder verhoor" (10/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Tv-maker Bart De Pauw zegt dat hij nooit vrouwen gestalkt heeft. Wel geeft hij toe sms'en "met humor en onnozele dingen" gestuurd te hebben, maar...
  [naar artikel]
 7. Bart De Pauw de val van een tv-monument: "Ik was altijd een zondagskind, en plots werd het maandag in m’n leven." (14/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Bart De Pauw (49) deed de uitspraak in onverdachte tijden, na z’n vertrek bij Woestijnvis. Maar ze is nu meer dan ooit van toepassing. Eén van de...
  [naar artikel]
 8. "Siemens houdt mogelijk grote schoonmaak in twee divisies" (19/10/2017 - VRT NWS)
  Volgens het weekblad "Manager Magazin" wil het Duitse concern een grondige reorganisatie doorvoeren in zijn divisies "Power and Gas" en "Process Industries". Er zouden duizenden banen verloren gaan.
  [naar artikel]
 9. VRT-CEO: "Als De Pauw in plaats van ontkenningsgedrag te vertonen misschien een keer een knieval doet" (10/11/2017 - VRT NWS)
  Paul Lembrechts, de gedelegeerd bestuurder van de VRT, zou het een "bijzonder mooie geste vinden naar de slachtoffers toe mocht Bart De Pauw "echt zijn excuses aanbieden voor wat zich de voorbije jaren heeft voorgedaan". Dat liet Lembrechts optekenen in "Terzake".
  [naar artikel]
 10. Jef Vermassen: "Ik zou als raadsman van Bart De Pauw gezegd hebben: zwijg" (12/11/2017 - VRT NWS)
  Advocaat Jef Vermassen heeft in het Radio 1-programma "Touché" bij Friedl' Lesage kort gereageerd op de zaak-de Pauw. "Ik zou als raadsman van Bart De Pauw gezegd hebben: zwijg. Hij had daar niet mee naar buiten moeten komen. Hij heeft dat gedaan en dat kom nu op zijn hoofd terecht."
  [naar artikel]
 11. "Bart De Pauw heeft er zelf om gevraagd dat zijn proces in de media wordt gevoerd" (13/11/2017 - VRT NWS)
  De advocaat Christine Mussche heeft in "De afspraak" herhaald dat haar cliënten de heisa in de zaak-De Pauw niet gewild hebben. Mussche is de voorbije dagen door meer dan tien mensen gecontacteerd. Die zouden te maken hebben gehad met grensoverschrijdend gedrag van Bart De Pauw. "Mijn cliënten wilden gewoon dat het grensoverschrijdend gedrag zou stoppen, maar ze worden nu in het verweer geduwd na de videoboodschap van Bart De Pauw", aldus Mussche.
  [naar artikel]
 12. Bart De Pauw zal niet te zien zijn in de film "De collega's 2.0" (13/02/2018 - VRT NWS)
  Bart De Pauw vertolkt geen rol in de nieuwe film "De collega's 2.0" van regisseur en vriend Jan Verheyen. Dat schrijft Dag Allemaal en bevestigt producent Mariano Vanhoof. "We hebben gekeken naar wat het beste is voor de productie. In gemeenschappelijk én vriendschappelijk overleg is besloten om de samenwerking te staken", legt Vanhoof uit.
  [naar artikel]
 13. De rijkste Belgen deel 1: welke families zitten op het grootste vermogen, waarmee verdienen ze hun geld en aan wat geven ze het uit? (15/08/2023 - Gazet van Antwerpen)
  { "title": "20. Familie Catheline Périer-D’Ieteren", "type": "aside-inline", "content": [ { "subhead": "" }, { "image": { "credit": "Vub", "url": "//Assets/Images_Upload/2023/08/14/fae966b1-8bbb-4ac3-af12-cf0e15b2678c.jpg", "format": "image/jpg", "metadata": { "alignment": "left", "original_size": { "width": 1001, "height": 1515 } }, "caption": "" } }, { "p": "Hoeveel? 1.813.506.588 euro" }, { "p": "Wat? Auto-import, herstel en vervanging autoruiten" }, { "p": "Waar? Brussel" }, { "styled_text": { "text": "", "type": "information_text" } } ] }
  [naar artikel]
 14. De rijkste Belgen deel 1: welke families zitten op het grootste vermogen, waarmee verdienen ze hun geld en aan wat geven ze het uit? (15/08/2023 - Het Nieuwsblad)
  { "title": "20. Familie Catheline Périer-D’Ieteren", "type": "aside-inline", "content": [ { "subhead": "" }, { "image": { "credit": "Vub", "caption": "", "metadata": { "alignment": "left", "original_size": { "height": 1515, "width": 1001 } }, "format": "image/jpg", "url": "//Assets/Images_Upload/2023/08/14/fae966b1-8bbb-4ac3-af12-cf0e15b2678c.jpg" } }, { "p": "Hoeveel? 1.813.506.588 euro" }, { "p": "Wat? Auto-import, herstel en vervanging autoruiten" }, { "p": "Waar? Brussel" }, { "styled_text": { "text": "", "type": "information_text" } } ] }
  [naar artikel]
 15. Bart De Pauw: "Ik excuseer mij bij iedereen die zich geïntimideerd voelt door mij" (12/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Bart De Pauw excuseert zich via bij "iedereen die zich door hem geïntimideerd zou hebben gevoeld." Dat laat De Pauw weten via zijn advocaat Michaël...
  [naar artikel]
 16. Zijn geboortedorp Wachtebeke staat achter Bart De Pauw: "Zijn familie was zó fier op hem. En dan dit..." (21/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Zo stom van die vrouwen, ik hoop dat ze hun lesje nu hebben geleerd." Nergens ligt de affaire-Bart De Pauw gevoeliger dan in Wachtebeke, het dorp...
  [naar artikel]
 17. Bert Kruismans: "Dit kan je met een bekend persoon niet discreet afhandelen" (12/11/2017 - VRT NWS)
  Stand-upcomedian Bert Kruismans heeft in "De zevende dag" als mediawatcher zijn licht laten schijnen over de beschuldigingen van seksuele intimidatie aan het adres van presentator Bart De Pauw. "Met een bekend persoon kan je dit niet discreet afhandelen", stelt hij duidelijk. "Bart De Pauw maar ook de VRT konden niet anders."
  [naar artikel]
 18. "Zware straf" versus "belangrijke erkenning": dit vinden de advocaten over het vonnis in zaak-De Pauw (25/11/2021 - VRT NWS)
  Dat tv-maker Bart De Pauw vanochtend veroordeeld werd tot een celstraf van 6 maanden met uitstel voor stalking noemt zijn advocaat "erg streng". Maar in het kamp van de vrouwen die bij de zaak vertrokken zijn, is de stemming helemaal anders. Hun advocate Christine Mussche spreekt van "een belangrijke vorm van erkenning".
  [naar artikel]
 19. THES boekt zege zonder glans bij Rupel-Boom (23/04/2023 - Het Belang van Limburg)
  { "content": [ { "p": "Stem hier mee voor de Beste Club van Limburg." }, { "subhead": "Stemmen kan alleen via de app" }, { "p": "Open of download de gratis HBVL-nieuwsapp" }, { "p": "Ga naar Meer en klik op Wedstrijden en acties" }, { "p": "Stem mee en maak kans op een iPhone 13 voor jezelf" }, { "p": "Meestemmen kan van 18/04 t.e.m. 01/05/2023" }, { "p": "" } ], "type": "aside-inline", "title": "Hoe kan je stemmen?" }
  [naar artikel]
 20. "De onderzoeksrechter kan via het gsm-verkeer van De Pauw de identiteit van de slachtoffers weten" (12/11/2017 - VRT NWS)
  Hoe zeker zijn de vrouwen die bij de VRT discreet hun verhaal over Bart De Pauw gebracht hebben dat hun namen voor de tv-presentator onbekend blijven, nu er een huiszoeking is geweest bij de openbare omroep? "De onderzoeksrechter kan het gsm-verkeer van Bart De Pauw natrekken en retro-actief bekijken wanneer hij naar wie berichten heeft gestuurd", vertelt justitiejournaliste Caroline Van den Berghe in 'Het Journaal'.
  [naar artikel]
 21. Belisia nadert door overwinning bij KV Mechelen B tot op drie punten van leider Hades (23/04/2023 - Het Belang van Limburg)
  { "type": "aside-inline", "title": "Hoe kan je stemmen?", "content": [ { "p": "Stem hier mee voor de Beste Club van Limburg." }, { "subhead": "Stemmen kan alleen via de app" }, { "p": "Open of download de gratis HBVL-nieuwsapp" }, { "p": "Ga naar Meer en klik op Wedstrijden en acties" }, { "p": "Stem mee en maak kans op een iPhone 13 voor jezelf" }, { "p": "Meestemmen kan van 18/04 t.e.m. 01/05/2023" }, { "p": "" } ] }
  [naar artikel]
 22. De Wever: "Ik wist dat men Pol Van Den Driessche hier weer zou bijsleuren" (10/11/2017 - VRT NWS)
  N-VA-voorzitter Bart De Wever waarschuwt naar aanleiding van de zaak rond mediafiguur Bart De Pauw op het gevaar van "trial by media": "het publiek is daarbij rechter, waarbij wij onze duim naar boven of onder moeten richten. Komt hier een tweede kans?", zo vroeg hij zich af in "De afspraak op vrijdag". 
  [naar artikel]
 23. VRT-top is niet blij met videoboodschap Bart De Pauw: "In snelheid gepakt" (09/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De VRT-top is absoluut ‘not amused’ met de manier waarop Bart De Pauw zelf zijn ontslag aankondigde in een filmpje op internet. "We zijn in...
  [naar artikel]
 24. "Gisteravond hebben we een nieuwe getuigenis over Bart De Pauw binnengekregen" (10/11/2017 - VRT NWS)
  Er is gisteravond bij de VRT een nieuwe getuigenis binnengekomen over grensoverschrijdend gedrag door tv-maker Bart De Pauw. Dat heeft VRT-CEO Paul Lembrechts gezegd in "De ochtend" op Radio 1.
  [naar artikel]
 25. Bart De Pauw heeft 30 dagen om dichtgebleven omslag nog eens aan te vechten (12/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De verzegelde omslag in de zaak rond Bart De Pauw mag níet open, dat heeft de rechtbank beslist. Of het kamp van de televisiemaker die uitspraak aanvecht, is nog niet geweten - daarvoor heeft het 30 dagen. "Dat zou alles alleen maar vertragen", zegt de advocate van de vermeende slachtoffers. "Niemand heeft daar baat bij. Oók Bart De Pauw niet."
  [naar artikel]
 26. Schoonbeek-Beverst kan Betekom niet verontrusten in typische eindeseizoens-wedstrijd (23/04/2023 - Het Belang van Limburg)
  { "type": "aside-inline", "content": [ { "p": "Stem hier mee voor de Beste Club van Limburg" }, { "subhead": "Stemmen kan alleen via de app" }, { "p": "Open of download de gratis HBVL-nieuwsapp" }, { "p": "Ga naar Meer en klik op Wedstrijden en acties" }, { "p": "Stem mee en maak kans op 2.500 euro voor uw voetbalclub en een iPhone 13 voor uzelf" }, { "p": "Meestemmen kan van 18/04 t.e.m. 01/05/2023" }, { "p": "" } ], "title": "Hoe kan je stemmen?" }
  [naar artikel]
 27. Vier tegengoals op stilstaande fases nekken Wellen op het veld van Houtvenne (23/04/2023 - Het Belang van Limburg)
  { "title": "Hoe kan je stemmen?", "content": [ { "p": "Stem hier mee voor de Beste Club van Limburg" }, { "subhead": "Stemmen kan alleen via de app" }, { "p": "Open of download de gratis HBVL-nieuwsapp" }, { "p": "Ga naar Meer en klik op Wedstrijden en acties" }, { "p": "Stem mee en maak kans op 2.500 euro voor uw voetbalclub en een iPhone 13 voor uzelf" }, { "p": "Meestemmen kan van 18/04 t.e.m. 01/05/2023" }, { "p": "" } ], "type": "aside-inline" }
  [naar artikel]
 28. Manager beroepsethiek VRT over De Pauw: "Voor de VRT is dit een waardenverhaal" (10/11/2017 - VRT NWS)
  "Het stopzetten van de samenwerking met Bart De Pauw gaat niet over regels as such. Voor de VRT is dit een waardenverhaal", zegt Diane Waumans, manager beroepsethiek van de VRT. "Wij hanteren hoge standaarden in verband met beroepsethiek en integriteit en dat willen we op elk moment hoog houden."
  [naar artikel]
 29. "Onvoldoende vertrouwen om nog samen te werken met Bart De Pauw" (09/11/2017 - VRT NWS)
  Eerder deze week heeft de VRT-directie beslist om de samenwerking met Bart De Pauw stop te zetten na diverse meldingen van grensoverschrijvend gedrag. "Er was onvoldoende vertrouwen om verder samen te werken met Bart de Pauw. Wij menen dat de meldingen van ernistige aard zijn. Het stookt niet met onze integriteitscode, die wij van al onze medewerkers verwachten", klinkt het bij Bob Vermeir, woordvoerder van de VRT.
  [naar artikel]
 30. Belgische filosoof in A'dam over "The voice": "Daders denken onaantastbaar te zijn omdat ze succes kunnen garanderen" (23/01/2022 - VRT NWS)
  Er heerst een angstcultuur in media en bij uitbreiding veel andere bedrijven. Dat zegt de Belgische filosoof en psychiater Damiaan Denys die woont en werkt in Amsterdam over het schandaal rond "The voice of Holland". Hij volgt angst- en machtfenomenen op en maakt de vergelijking tussen het Nederlandse schandaal en de zaak Bart De Pauw in België in "De zevende dag": "Slachtoffers voelen zich heel afhankelijk van machtspersonen."
  [naar artikel]
 31. Jan Verheyen over Bart De Pauw: "Vraag mij af of wat er nu gebeurt wel in verhouding is met de klachten" (10/11/2017 - VRT NWS)
  Jan Verheyen, vriend en collega-regisseur van Bart De Pauw, vraagt zich af of de klachten over grensoverschrijdend gedrag voldoende zijn om een ontslag en de gevolgen daarvan te rechtvaardigen. "Wat er gisteren is gebeurd, is onomkeerbaar en treft niet alleen Bart en zijn gezin maar ook iedereen die voor zijn productiehuis werkt."
  [naar artikel]
 32. Waarom Bart De Pauw 12 miljoen eist: “VRT sprak over ‘honderden pornografische sms’en’, maar had er geen enkele” (12/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Handelde de VRT volgens het boekje toen ze in 2017 televisiemaker Bart De Pauw aan de deur zette? "Nee", zegt De Pauw. In een aangetekend schrijven...
  [naar artikel]
 33. Waarom Bart De Pauw 12 miljoen vraagt: “VRT sprak over ‘honderden pronografische sms’en’, maar had er geen enkele” (12/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Handelde de VRT volgens het boekje toen ze in 2017 televisiemaker Bart De Pauw aan de deur zette? "Nee", zegt De Pauw. In een aangetekend schrijven...
  [naar artikel]
 34. Waarom Bart De Pauw 12 miljoen vraagt: “VRT sprak over ‘honderden pornografische sms’en’, maar had er geen enkele” (12/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Handelde de VRT volgens het boekje toen ze in 2017 televisiemaker Bart De Pauw aan de deur zette? "Nee", zegt De Pauw. In een aangetekend schrijven...
  [naar artikel]
 35. De 9 vrouwen die tv-maker Bart De Pauw beschuldigen: "Enige dat we willen, is dat hij erkent dat hij ernstig in de fout ging"  (06/01/2021 - VRT NWS)
  "Het enige dat we willen, is dat het aanhoudende grensoverschrijdend gedrag stopt." De 9 vrouwen die Bart De Pauw beschuldigen van grensoverschrijdend gedrag, zijn naar buiten getreden. Het gaat onder meer om actrices Maaike Cafmeyer, Liesa Naert, Lize Feryn en Ella-June Henrard. Donderdag start het proces tegen Bart De Pauw
  [naar artikel]
 36. "Telefacts Nu" over Bart De Pauw offline gehaald op vraag Woestijnvis: "Geen toestemming voor gebruik van onze beelden" (08/02/2021 - VRT NWS)
  De uitzending van "Telefacts Nu" over de zaak-Bart De Pauw, die vorige week is uitgezonden, is offline gehaald op vraag van productiehuis Woestijnvis. Dat schrijft De Standaard en het nieuws wordt bevestigd door tv-zender VTM. "Telefacts Nu" had geen toestemming om beelden van het productiehuis te gebruiken, zo klinkt het bij het productiehuis, dat ook een schadeclaim vraagt.
  [naar artikel]
 37. CEO van Telenet over Bart De Pauw: "Zou hetzelfde gedaan hebben als Paul Lembrechts" (14/11/2017 - VRT NWS)
  Als ik in de positie van VRT-CEO Paul Lembrechts was geweest, had ik hetzelfde gedaan. Dat zegt Telenet-CEO John Porter in "Van Gils en gasten" over het beëindigen van de samenwerking met Bart De Pauw. "Je moet tegen dit soort zaken heel streng optreden. Dat doen we ook bij Telenet." Porter was te gast samen met zijn moeder Sandra Van Fossen, een activiste voor vrouwenrechten.
  [naar artikel]
 38. Woestijnvis tikte Bart De Pauw in 2008 ook al op de vingers (18/11/2017 - VRT NWS)
  Negen jaar geleden, tijdens de opnames van de film "Loft", werd Bart De Pauw ook al door productiehuis Woestijnvis berispt voor zijn "problematisch gedrag". Dat schrijft De Morgen en het nieuws is door verschillende bronnen aan VRT NWS bevestigd. Bij Woestijnvis wil niemand het bericht bevestigen of ontkennen. 
  [naar artikel]
 39. Vrouwen spreken voor het eerst over proces-Bart De Pauw: "Tekortkoming dat misbruik van gevoelens niet bestraft wordt" (29/12/2021 - VRT NWS)
  8 vrouwen die televisiemaker Bart De Pauw ervan beschuldigden dat hij hen lastigviel, doorbreken hun jarenlange stilzwijgen. In een nieuwe televisiereeks "Het proces dat niemand wou", die vandaag op Streamz verschijnt, vertellen ze over de feiten, de reacties die ze kregen en de impact van het proces.
  [naar artikel]
 40. Zo ziet de nieuwe Eén-reeks van Bart De Pauw eruit (23/05/2017 - De Redactie)
  De televisiemaker heeft na "Quiz me quick" en "De biker boys" een nieuwe fictiereeks klaar: "It's showtime". De humoristische reeks wordt begin volgend jaar uitgezonden op Eén.
  [naar artikel]
 41. Qmusic-dj onder vuur na tweet over Bart De Pauw: "Compleet ongepast" (28/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Qmusic ochtend-dj Wim Oosterlinck (45) ligt onder vuur op sociale media nadat hij een tweet de wereld in stuurde over Bart De Pauw. "Bart De Pauw...
  [naar artikel]
 42. Bocholt gaat diep in blessuretijd onderuit tegen Cappellen: “Dit verdienen spelers niet” (23/04/2023 - Het Belang van Limburg)
  { "content": [ { "p": "Stem hier mee voor de Beste Club van Limburg" }, { "subhead": "Stemmen kan alleen via de app" }, { "p": "Open of download de gratis HBVL-nieuwsapp" }, { "p": "Ga naar Meer en klik op Wedstrijden en acties" }, { "p": "Stem mee en maak kans op 2.500 euro voor uw voetbalclub en een iPhone 13 voor uzelf" }, { "p": "Meestemmen kan van 18/04 t.e.m. 01/05/2023" }, { "p": "" } ], "type": "aside-inline", "title": "Hoe kan je stemmen?" }
  [naar artikel]
 43. Bart Moeyaert waarschuwt: "Er is iets aan de hand in kinderboekenland" (26/09/2017 - VRT NWS)
  Het rommelt in de wereld van literatuur voor kinderen. Dat zegt Bart Moeyaert in "De wereld vandaag" in een reactie op zijn besluit om samen met 29 andere kinderboekenauteurs te vertrekken bij Querido Kind. "Uitgeverijen kiezen voor het grote geld."
  [naar artikel]
 44. Moeshamaramara, waarom staat Bart De Pauw op de foto met de cast van "Buiten de zone"? (06/10/2017 - VRT NWS)
  Nostalgici konden vanavond hun hart ophalen aan een foto die Bart De Pauw op Instagram zette. Hij is erop te zien samen met de cast van "Buiten de zone".
  [naar artikel]
 45. "De zaak-Bart De Pauw is slecht het topje van de ijsberg. En het zijn geen kleine namen" (23/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Hoog tijd dat alles naar buiten wordt gebracht." Groen-parlementslid Bart Caron klaagt de doofpotmentaliteit rond seksueel grensoverschrijdend...
  [naar artikel]
 46. Sporting Hasselt legt hekkensluiter Beerschot B over de knie: “Hadden het minder spannend mogen maken” (23/04/2023 - Het Belang van Limburg)
  { "content": [ { "p": "Stem hier mee voor de Beste Club van Limburg" }, { "subhead": "Stemmen kan alleen via de app" }, { "p": "Open of download de gratis HBVL-nieuwsapp" }, { "p": "Ga naar Meer en klik op Wedstrijden en acties" }, { "p": "Stem mee en maak kans op 2.500 euro voor uw voetbalclub en een iPhone 13 voor uzelf" }, { "p": "Meestemmen kan van 18/04 t.e.m. 01/05/2023" }, { "p": "" } ], "title": "Hoe kan je stemmen?", "type": "aside-inline" }
  [naar artikel]
 47. "Videoverklaring Bart De Pauw is oorzaak van hetze vandaag" (10/11/2017 - VRT NWS)
  Volgens advocate Christine Mussche is de verklaring van Bart De Pauw gisteren de oorzaak van de hetze rond zijn figuur vandaag. Dat zei Mussche in "Terzake".
  [naar artikel]
 48. Bart De Pauw wil 'geheim van klagers' kennen (09/11/2018 - De Morgen)
  In het onderzoek naar Bart De Pauw verzet de VRT zich via de rechtbank tegen het feit dat De Pauw toegang wil tot verzegelde omslagen die het gerecht bij de VRT in beslag nam. Het gaat onder andere om vertrouwelijke gesprekken tussen klagers en de preventieadviseur. "Voor de VRT gaat er niets boven de vertrouwelijkheid daarvan", zegt advocaat Tom Bauwens.
  [naar artikel]
 49. Hilde Van Mieghem vindt niet dat De Pauw het moeilijk heeft: "Och, het valt heus wel mee voor Bart" (25/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Allebei in opspraak gekomen voor seksuele intimidatie. Maar terwijl Bart stante pede van het scherm werd verbannen - en nu wellicht fors moet...
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy