Sterrenchef Sergio Herman kookt vrijdag een niet alledaagse soep op de Sint-Jansschool in Knokke-Heist, de school waar zijn kinderen zitten. Dat doet hij om de problematiek rond plastic onder de aandacht te brengen. “Ook in onze keuken komt er te veel plastic binnen”, zegt Herman. “We moeten daar echt voor opletten.” [naar artikel]
Deze winter verwarmt VTM de Vlaamse huiskamers met een programma rond sterrenchef Sergio Herman (47). De titel Sergio in Moeders Keuken zegt het al wat: Herman zoekt BV’s op om samen het lievelingsgerecht van hun moeder te koken en haar dat te serveren. “Eten wordt lekkerder als er een herinnering aan hangt.” [naar artikel]
Hij werd per ongeluk kok. Een baantje in een restaurant vlak bij zijn thuis in Breskens, om een kapotgereden scootertje af te betalen. Gecombineerd met een feestleven waarin hij “alles probeerde”. Maar de hotelschool in Brugge en nog meer de keuken van Sergio Herman brachten focus. [naar artikel]
De Nederlandse presentatrice en voormalige model Ellemieke Vermolen (40), die getrouwd is met Sergio Herman (46) en zwanger is van hun derde kindje, vertelde tijdens haar bezoek in ‘Sofie in de Keuken van’ op VTM dat de sterrenchef een zetje nodig had om met haar op date te gaan. [naar artikel]
In Antwerpen heeft sterrenchef Sergio Herman zijn nieuwe restaurant Blueness Antwerp voorgesteld. Net als Blueness in het Nederlandse Cadzand is het een mix tussen de moderne Franse keuken en een Japanse touch. Blueness Antwerp ligt pal naast Le Pristine, eveneens van Herman, en beide restaurants bevinden zich onder het dak van de mode- en ondernemersfamilie Dheedene. [naar artikel]
Sterrenchef Sergio Herman (51) is opnieuw verliefd en woont samen met de 30-jarige Chanel Joppart. Herman werd vorige week op Ibiza gefotografeerd in het bijzijn van de Vlaamse vrouw. [naar artikel]
Niet alleen Sergio Herman (49) mag de hobbykoks beoordelen in het nieuwe VTM-programma Mijn keuken mijn restaurant. Hij krijgt topchef Marcelo Ballardin (39) naast zich, van de Gentse sterrenzaak OAK. “Elke dag als ik wakker word, wil ik beter doen dan de dag ervoor.” [naar artikel]
De keuken in als terreurkind om een kapotgereden bromfiets te betalen en eruit komen als sterrenchef van Antwerps toprestaurant The Jane. Het levensverhaal van Nick Bril (38) leest als een exquis negengangenmenu. Kwam daar deze week nog bij: de prijs voor Chef van het Jaar, uitgereikt door Gault&Millau. Het is het resultaat van keihard werken. Van een dag van 24 uur 36 uur maken. Van een pitbull in de keuken te zijn, zoals leermeester Sergio Herman de jonge Nick Bril typeerde. En dan is de Nederlander uit Breskens ook dj en vader van twee. Van verschillende borden in de lucht houden gesproken ... [naar artikel]
Sinds deze week kan je de gerechten van Le Pristine, het gloednieuwe restaurant van Sergio Herman, in Antwerpen aan huis laten leveren. Sergio Herman start namelijk een exclusieve samenwerking met Deliveroo. “We willen geluk in een bakje bij de mensen thuis krijgen”, aldus Sergio Herman. [naar artikel]
Als de Deense sterrenchef René Redzepi een tijdelijk restaurant uitbaat op een Mexicaans strand, dan is dat een groot evenement. Ook voor collega’s Sergio Herman en Dominique Persoone. Geen betere manier om hun Mexicaanse expeditie af te sluiten, dan met een etentje in Redzepi’s pop-up Noma. [naar artikel]
“De Italiaanse zin voor eenvoud, detail en perfectie in hun keuken prikkelt me voortdurend”, aldus topchef Sergio Herman. In zijn nieuwste kookboek draait het rond de cucina nuova of de klassieke keuken uit Italië heruitgevonden, verfijnd en verdiept. [naar artikel]
Deze zomer serveert Sergio Herman (51) in het pop-uprestaurant ‘Moules Frites’ zes weken lang kraakverse mosselen op het strand van Zeebrugge. De sterrenchef bedacht voor de gelegenheid een driegangenmenu: verse garnaalkroketten, mosselen en de ultieme dame blanche. Exclusief op HLN zal Sergio deze week elke dag één gerecht voorstellen en uitleggen hoe je het maakt. Vandaag op het menu: Zeeuwse mosselen in wittewijnsaus naar een familierecept van Sergio. [naar artikel]
Ellemieke Vermolen (43), de echtgenote van sterrenchef Sergio Herman, kan terugblikken op een indrukwekkende carrière op de Nederlandse tv. In... [naar artikel]
Sterrenchef Sergio Herman serveert geen vleesgerechten meer in zijn zaak in Cadzand. Dat vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. [naar artikel]
Ronnie Herman, de vader van sterrenchef Sergio Herman, is overleden. Dat melden verschillende Nederlandse media. Herman leed al een tijd aan een ernstige vorm van Alzheimer en is 69 jaar geworden. [naar artikel]
Sterrenchef Sergio Herman opent vandaag zijn gastronomische frituur Frites Atelier in de Korte Gasthuisstraat, tegenover bakker Goossens. [naar artikel]
Ronnie Herman, vader van sterrenchef Sergio Herman en voormalig eigenaar van mosselrestaurant Oud Sluis, is vorige week donderdag op 69-jarige [naar artikel]
“Méér vinaigrette!”, beveelt Sergio Herman terwijl een personeelslid de allereerste toasts bereidt van “Bella Stella”, de pop-up van de Zeeuwse sterrenchef die tijdens de Gentse Feesten snacks met een Gentse inslag zal verkopen op de hoek van de Langemunt en de Groentenmarkt. [naar artikel]
Sterrenchef Sergio Herman (51) is opnieuw verliefd en woont samen met de 30-jarige Chanel Joppart. Herman werd vorige week op Ibiza gefotografeerd in het bijzijn van de Vlaamse vrouw. [naar artikel]
De Nederlandse sterrenchef krijgt hiermee op enkele maanden tijd een tweede overlijden te verwerken, na de dood van zijn ongeboren kind begin maart. Herman nam restaurant Oud Sluis over van zijn vader Ronnie, en maakte er een sterrenzaak van. [naar artikel]
Achter het staalharde imago - denk maar aan 'Mijn Pop-uprestaurant' - van sterrenchef Sergio Herman gaat een gevoelig man schuil. Dat moet blijken... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.