Omdat uit eten gaan nu even niet kan, tonen chef-koks hun keukengeheimen. Zelf pasta maken? Peppe Giacomazza, chef van La Botte en Peppe’s in Genk en tv-chef op kookkanaal Njam!, maakt er graag tijd voor. Want pasta, dat is Italië. En voor Italië is er altijd tijd. [naar artikel]
Peppe Giacomazza ken je niet alleen van La Botte en Peppe’s in Genk, de sympathieke chef maakt er ook een lekker potje van op tv. Op Njamtv start trouwens eind november een gloednieuw programma met chef Peppe. Natuurlijk gaat hij ook zelf graag eens lekker eten. Op deze adresjes geniet hij van een snelle hap in Limburg. [naar artikel]
In zijn gastronomisch restaurant La Botte in Genk ontvangt de Italiaanse njam!-chef Peppe Giacomazza (44) al meer dan twintig jaar nationale en internationale gasten. Zijn bistro Peppe’s, die hij runt samen met zijn vrouw Inez, serveert net als zijn nieuwste kookboek Peppe’s Giro d’Italia eenvoudige Italiaanse gerechten. “Ik ben heel trots op ons succes, maar ik zal nooit vergeten vanwaar ik kom”, vertelt hij aan ‘Story’. [naar artikel]
Een topchef laten onthaasten: geen gemakkelijke klus, maar voor het Toscane van Limburg voelt Peppe Giacomazza (42) duidelijk iets. Al gaat de wandeling liever snel naar Helshoven. Ach, het uitzicht vanaf de zwevende kapel is hemels en werkpaard Peppe geniet. “Mijn zonen moeten niet dezelfde stress doormaken als ik.” [naar artikel]
Peppe Giacomazza, de Genkse chef van de restaurants La Botte en Peppe's brengt een nieuw boek uit: Identità. Het boek is een reis door Italië langs mensen en recepten die hem mee gevormd hebben. De zeven hoofdstukken van het boek zijn telkens opgebouwd als een menu. [naar artikel]
De sint heeft nog maar net zijn rug gekeerd of de feestdagen zijn al begonnen voor chefs Roger van Damme, Dominique Persoone en Peppe Giacomazza . Voor het nieuwe Njam!-programma ‘De Chalet’ logeerden ze vijf dagen in de Belgische Ardennen en maakten ze hun fijnste gerechten klaar. Wij schotelden de drie chefs onze eindejaarsvraagjes voor. Vandaag: Peppe Giacomazza. [naar artikel]
Wie van koken en eten houdt, kent ongetwijfeld Peppe Giacomazza. De Genkenaar is tv-chef op Njam en baat met La Botte en Peppe’s twee gerenommeerde restaurants uit. Maar vroeger was hij ook een begenadigd voetballer. “Met Bregel heb ik zelfs ooit tegen Andriy Shevchenko gespeeld.” [naar artikel]
De uitschakeling op het EK na de 1-2-nederlaag tegen Italië is aangekomen bij de Rode Duivels. Dat zei onze nationale nummer één Thibaut Courtois meteen na de kwartfinale. [naar artikel]
Peppe Giacomazza (39) - uitbater van de Genkse restaurants Peppe’s en La Botte, en schermgezicht bij Njam! - heeft de balans gevonden tussen leven en werk. Daarvoor moest hij wel eerst door een leerperiode: “In 2013 nam ik te veel werk aan en mijn vader werd ziek”, vertelt hij. “Als ik mijn papa toen had verloren, was ik zeker in een depressie beland.” Maar het tij keerde, Peppe kreeg meer grip op zijn agenda en nu is hij klaar voor nog minstens tien jaar hard werken: “La Botte is zes weken op voorhand volgeboekt, Peppe’s doet het goed, we zijn van plan om een tv-studio in Genk te bouwen én ik heb mijn contract met Njam! verlengd tot 2017. Ik ben een gelukkig man.” [naar artikel]
Een trio van topchefs - Roger van Damme, Peppe Giacomazza en Dominique Persoone - trok voor de derde keer op kookweekend om de njam!-kijkers kilo’s inspiratie te bezorgen voor de eindejaarsfeesten. [naar artikel]
Topchef Peppe Giacomazza en zijn vrouw Inez Schevenels hebben tussen hun 2 horecazaken in Genk (La Botte en Peppe’s) een pop-upstore geopend. Twee maanden lang worden er allerlei artisanale voedings- en decoratie-producten verkocht van gepassioneerde familiebedrijven. Bedoeling is ook om geschenkmanden samen te stellen die als eindejaarscadeau kunnen dienen. [naar artikel]
De wereldberoemde Italiaanse zanger Umberto Tozzi was zondagavond te gast bij topchef Peppe in zijn restaurant La Botte in Genk. [naar artikel]
De uitschakeling op het EK na de 1-2-nederlaag tegen Italië is aangekomen bij de Rode Duivels. Jan Vertonghen, die in de fout ging bij de eerste tegentreffer, zat achteraf in zak en as. “Ik maakte een verkeerde keuze.” Thibaut Courtois vulde aan: “Dit is toch een tik vandaag.” [naar artikel]
Hij runt z’n gastronomisch restaurant La Botte, de foodstore Peppe’s, maakt televisie, ontwikkelt nieuwe producten en schrijft tussendoor nog aan een boek. Toch maakt de Italiaanse chef Peppe Giacomazza elke dag om halfvijf in de namiddag tijd om met z’n gezin te eten. “Zo vind je altijd wel vis, vlees, verse groenen en beleg in de koelkast”, zegt hij. [naar artikel]
Billie zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Chef Peppe Giacomazza tipt een atypische pizza. [naar artikel]
Het lijkt wel of Peppe Giacomazza (45) zich een nieuwe identiteit heeft aangemeten. Niet alleen is de Genkse topchef dertien kilo kwijtgespeeld met intermittent fasting, hij is ook veel rustiger geworden. “Er is veel gebeurd”, zegt hij. “Mijn grootouders zijn overleden en ze hebben papa zijn been moeten amputeren. Ik ben anders gaan leven, het was nodig.” [naar artikel]
In de laatste aflevering van ‘Katje Voor De Sfeer’ zien we hoe er bij iedereen een teleurgesteld gevoel heerst na de wedstrijd tegen Italië. Kat (33) was er bij in München en reageert na de match op de exit van de Rode Duivels. [naar artikel]
Het lijkt wel of Peppe Giacomazza (45) zich een nieuwe identiteit heeft aangemeten. Niet alleen is de Genkse topchef dertien kilo kwijtgespeeld met intermittent fasting, hij is ook veel rustiger geworden. “Er is veel gebeurd”, zegt hij. “Mijn grootouders zijn overleden en ze hebben papa zijn been moeten amputeren. Ik ben anders gaan leven, het was nodig.” [naar artikel]
“Spaghetti bolognese bestaat niet.” En al zeker niet met paprika, champignons of – het ergst van al - gruyèrekaas. Op Radio 1 heeft de Genkse chef Peppe brandhout gemaakt van het pseudo-Italiaanse gerecht. Maar wie weet kan jij Peppe wel bekeren? [naar artikel]
Als de eigenaar van de Antwerpse discotheek The Villa trouwt, mag het wat meer zijn: een driedaags huwelijksfeest met gepersonaliseerde champagne en vlees van de hand van de wereldberoemde celebritychef Salt Bae. Hoofdkok van dienst: Genkenaar Peppe Giacomazza. [naar artikel]
Peppe Giacomazza heeft zaterdagavond de oorkonde van de Orde van de Gulle Lach in ontvangst mogen nemen in de Limburghal in Genk. Hij is de 51ste bekende Belg die hiervoor gelauwerd werd. [naar artikel]
Class is permanent. De Engelse zegswijze is de Italiaanse doelman Gianluigi Buffon op het lijf geschreven. Ondanks de WK-uitschakeling voor Italië toonde de 39-jarige doelman zich van zijn mooiste kant. Voor én na de wedstrijd. Toen de Italiaanse fans voor de match het Zweedse volkslied uitfloten, begon Buffon ostentatief te applaudisseren voor zijn tegenstanders. Na de match nam de emotie de bovenhand, Buffon barstte in zijn laatste wedstrijd voor de nationale ploeg in tranen uit. [naar artikel]
Gisteravond hebben ruim 200 kleine en grote Opitternaren kunnen smullen van een gratis pastafestijn, bereid door Njam-chef Peppe Giacomazza uit Genk. Normaal zou ook Studio 100-baas Hans Bourlon een handje komen toesteken, maar die moest afzeggen wegens rugpijn. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.