Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Peppe na WK-uitschakeling Italië: “Een echt drama”

14/11/2017 - 08:56
"Studio Brussel-presentatrice Linde Merckpoel belt Peppe Giacomazza dinsdagochtend even op na het ‘grote Italiaanse drama’ van maandagavond. Voor het eerst sinds 1958 gaan de azzurri niet naar het WK na gelijkspel tegen Zweden. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Kook thuis mee met Peppe: tagliatelle al ragù (08/05/2020 - Het Belang van Limburg)

Omdat uit eten gaan nu even niet kan, tonen chef-koks hun keukengeheimen. Zelf pasta maken? Peppe Giacomazza, chef van La Botte en Peppe’s in Genk en tv-chef op kookkanaal Njam!, maakt er graag tijd voor. Want pasta, dat is Italië. En voor Italië is er altijd tijd. [naar artikel]


2. Waar eet .... Peppe Giacomazza? “Ik houd van een lekkere, snelle hap op zondagavond” (16/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Peppe Giacomazza ken je niet alleen van La Botte en Peppe’s in Genk, de sympathieke chef maakt er ook een lekker potje van op tv. Op Njamtv start trouwens eind november een gloednieuw programma met chef Peppe. Natuurlijk gaat hij ook zelf graag eens lekker eten. Op deze adresjes geniet hij van een snelle hap in Limburg. [naar artikel]


3. "Toen ik begon te zweven, heeft hij me teruggefloten": Gert Verhulst houdt Njam!-chef Peppe Giacomazza met beide benen op de grond (12/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

In zijn gastronomisch restaurant La Botte in Genk ontvangt de Italiaanse njam!-chef Peppe Giacomazza (44) al meer dan twintig jaar nationale en internationale gasten. Zijn bistro Peppe’s, die hij runt samen met zijn vrouw Inez, serveert net als zijn nieuwste kookboek Peppe’s Giro d’Italia eenvoudige Italiaanse gerechten. “Ik ben heel trots op ons succes, maar ik zal nooit vergeten vanwaar ik kom”, vertelt hij aan ‘Story’. [naar artikel]


4. Met chef Peppe naar de zwevende kapel in Borgloon: “Onthaasten kan ik niet” (10/07/2020 - Het Belang van Limburg)

Een topchef laten onthaasten: geen gemakkelijke klus, maar voor het Toscane van Limburg voelt Peppe Giacomazza (42) duidelijk iets. Al gaat de wandeling liever snel naar Helshoven. Ach, het uitzicht vanaf de zwevende kapel is hemels en werkpaard Peppe geniet. “Mijn zonen moeten niet dezelfde stress doormaken als ik.” [naar artikel]


5. Chef Peppe gaat op zoek naar identiteit in nieuw boek: "Haal mij uit Genk en ik functioneer niet meer goed" (25/10/2023 - VRT NWS)

Peppe Giacomazza, de Genkse chef van de restaurants La Botte en Peppe's brengt een nieuw boek uit: Identità. Het boek is een reis door Italië langs mensen en recepten die hem mee gevormd hebben. De zeven hoofdstukken van het boek zijn telkens opgebouwd als een menu. [naar artikel]


6. Kerstkoken met Peppe Giacomazza: “Overdrijf niet, hou het simpel” (11/12/2017 - Het Belang van Limburg)

De sint heeft nog maar net zijn rug gekeerd of de feestdagen zijn al begonnen voor chefs Roger van Damme, Dominique Persoone en Peppe Giacomazza . Voor het nieuwe Njam!-programma ‘De Chalet’ logeerden ze vijf dagen in de Belgische Ardennen en maakten ze hun fijnste gerechten klaar. Wij schotelden de drie chefs onze eindejaarsvraagjes voor. Vandaag: Peppe Giacomazza. [naar artikel]


7. Het voetbalverleden van topchef Peppe Giacomazza: “Nog ooit tegen Shevchenko gespeeld” (30/03/2024 - Het Belang van Limburg)

Wie van koken en eten houdt, kent ongetwijfeld Peppe Giacomazza. De Genkenaar is tv-chef op Njam en baat met La Botte en Peppe’s twee gerenommeerde restaurants uit. Maar vroeger was hij ook een begenadigd voetballer. “Met Bregel heb ik zelfs ooit tegen Andriy Shevchenko gespeeld.” [naar artikel]


8. Thibaut Courtois na uitschakeling op EK: “Dit is toch een tik” (02/07/2021 - Het Belang van Limburg)

De uitschakeling op het EK na de 1-2-nederlaag tegen Italië is aangekomen bij de Rode Duivels. Dat zei onze nationale nummer één Thibaut Courtois meteen na de kwartfinale. [naar artikel]


9. “Limburg is mijn New York” (05/10/2016 - Het Belang van Limburg)

Peppe Giacomazza (39) - uitbater van de Genkse restaurants Peppe’s en La Botte, en schermgezicht bij Njam! - heeft de balans gevonden tussen leven en werk. Daarvoor moest hij wel eerst door een leerperiode: “In 2013 nam ik te veel werk aan en mijn vader werd ziek”, vertelt hij. “Als ik mijn papa toen had verloren, was ik zeker in een depressie beland.” Maar het tij keerde, Peppe kreeg meer grip op zijn agenda en nu is hij klaar voor nog minstens tien jaar hard werken: “La Botte is zes weken op voorhand volgeboekt, Peppe’s doet het goed, we zijn van plan om een tv-studio in Genk te bouwen én ik heb mijn contract met Njam! verlengd tot 2017. Ik ben een gelukkig man.” [naar artikel]


10. Peppe en co serveren kooktips aan zee (30/11/2019 - Het Belang van Limburg)

Een trio van topchefs - Roger van Damme, Peppe Giacomazza en Dominique Persoone - trok voor de derde keer op kookweekend om de njam!-kijkers kilo’s inspiratie te bezorgen voor de eindejaarsfeesten. [naar artikel]


11. Topchef Peppe en zijn vrouw openen pop-upstore in Genk: “We verkopen dingen die we zélf willen krijgen” (25/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Topchef Peppe Giacomazza en zijn vrouw Inez Schevenels hebben tussen hun 2 horecazaken in Genk (La Botte en Peppe’s) een pop-upstore geopend. Twee maanden lang worden er allerlei artisanale voedings- en decoratie-producten verkocht van gepassioneerde familiebedrijven. Bedoeling is ook om geschenkmanden samen te stellen die als eindejaarscadeau kunnen dienen. [naar artikel]


12. Wereldberoemde zanger op bezoek bij Genkse chef Peppe (16/01/2018 - Het Belang van Limburg)

De wereldberoemde Italiaanse zanger Umberto Tozzi was zondagavond te gast bij topchef Peppe in zijn restaurant La Botte in Genk. [naar artikel]


13. REACTIES. Jan Vertonghen in zak en as na uitschakeling: “Een gemiste kans, net zoals de vorige keren” (03/07/2021 - Het Belang van Limburg)

De uitschakeling op het EK na de 1-2-nederlaag tegen Italië is aangekomen bij de Rode Duivels. Jan Vertonghen, die in de fout ging bij de eerste tegentreffer, zat achteraf in zak en as. “Ik maakte een verkeerde keuze.” Thibaut Courtois vulde aan: “Dit is toch een tik vandaag.” [naar artikel]


14. “Appelmoes, dat begrijpen wij Italianen niet”: een blik in de koelkast van chef Peppe Giacomazza (22/07/2022 - Het Belang van Limburg)

Hij runt z’n gastronomisch restaurant La Botte, de foodstore Peppe’s, maakt televisie, ontwikkelt nieuwe producten en schrijft tussendoor nog aan een boek. Toch maakt de Italiaanse chef Peppe Giacomazza elke dag om halfvijf in de namiddag tijd om met z’n gezin te eten. “Zo vind je altijd wel vis, vlees, verse groenen en beleg in de koelkast”, zegt hij. [naar artikel]


15. Zomerrecept: Peppe Giacomazza maakt pizza bianca met salsiccia (23/08/2021 - Het Belang van Limburg)

Billie zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Chef Peppe Giacomazza tipt een atypische pizza. [naar artikel]


16. Peppe Giacomazza gooide zijn leven over een andere boeg: “Het kon zo echt niet verder” (25/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Het lijkt wel of Peppe Giacomazza (45) zich een nieuwe identiteit heeft aangemeten. Niet alleen is de Genkse topchef dertien kilo kwijtgespeeld met intermittent fasting, hij is ook veel rustiger geworden. “Er is veel gebeurd”, zegt hij. “Mijn grootouders zijn overleden en ze hebben papa zijn been moeten amputeren. Ik ben anders gaan leven, het was nodig.” [naar artikel]


17. Kat Kerkhofs is ontgoocheld na uitschakeling Rode Duivels op EK: “Dit is echt mega kut” (04/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

In de laatste aflevering van ‘Katje Voor De Sfeer’ zien we hoe er bij iedereen een teleurgesteld gevoel heerst na de wedstrijd tegen Italië. Kat (33) was er bij in München en reageert na de match op de exit van de Rode Duivels. [naar artikel]


18. Topchef Peppe Giacomazza gooide zijn leven over een andere boeg: “Het kon zo echt niet verder” (26/10/2023 - Het Nieuwsblad)

Het lijkt wel of Peppe Giacomazza (45) zich een nieuwe identiteit heeft aangemeten. Niet alleen is de Genkse topchef dertien kilo kwijtgespeeld met intermittent fasting, hij is ook veel rustiger geworden. “Er is veel gebeurd”, zegt hij. “Mijn grootouders zijn overleden en ze hebben papa zijn been moeten amputeren. Ik ben anders gaan leven, het was nodig.” [naar artikel]


19. Maak jij de beste spaghetti bolognese van Limburg? (03/09/2019 - Het Belang van Limburg)

“Spaghetti bolognese bestaat niet.” En al zeker niet met paprika, champignons of – het ergst van al - gruyèrekaas. Op Radio 1 heeft de Genkse chef Peppe brandhout gemaakt van het pseudo-Italiaanse gerecht. Maar wie weet kan jij Peppe wel bekeren? [naar artikel]


20. Genkenaar Peppe kookt samen met wereldberoemde Salt Bae op ‘trouwfeest van het jaar’ (05/05/2022 - Het Belang van Limburg)

Als de eigenaar van de Antwerpse discotheek The Villa trouwt, mag het wat meer zijn: een driedaags huwelijksfeest met gepersonaliseerde champagne en vlees van de hand van de wereldberoemde celebritychef Salt Bae. Hoofdkok van dienst: Genkenaar Peppe Giacomazza. [naar artikel]


21. Chef Peppe neemt oorkonde van Gulle Lach in ontvangst (21/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Peppe Giacomazza heeft zaterdagavond de oorkonde van de Orde van de Gulle Lach in ontvangst mogen nemen in de Limburghal in Genk. Hij is de 51ste bekende Belg die hiervoor gelauwerd werd. [naar artikel]


22. De tranen van een legende: Buffon houdt het niet droog na WK-uitschakeling Italië (14/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Class is permanent. De Engelse zegswijze is de Italiaanse doelman Gianluigi Buffon op het lijf geschreven. Ondanks de WK-uitschakeling voor Italië toonde de 39-jarige doelman zich van zijn mooiste kant. Voor én na de wedstrijd. Toen de Italiaanse fans voor de match het Zweedse volkslied uitfloten, begon Buffon ostentatief te applaudisseren voor zijn tegenstanders. Na de match nam de emotie de bovenhand, Buffon barstte in zijn laatste wedstrijd voor de nationale ploeg in tranen uit. [naar artikel]


23. Pastafestijn in Opitter: Peppe kookt voor heel het dorp (02/10/2019 - Het Belang van Limburg)

Gisteravond hebben ruim 200 kleine en grote Opitternaren kunnen smullen van een gratis pastafestijn, bereid door Njam-chef Peppe Giacomazza uit Genk. Normaal zou ook Studio 100-baas Hans Bourlon een handje komen toesteken, maar die moest afzeggen wegens rugpijn. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!