LIVE: Club Brugge duikt de rust in met voorsprong dankzij heerlijke goal Vormer (1-0)

19/11/2017 - 18:48
"Ref: Smet Jan Breydelstadion Clement noemde de confrontatie met Club Brugge als een wedstrijd tegen een broer Kan Club Brugge de voorsprong op..."

1. LIVE: Vormer brengt Club op voorsprong met heerlijke volley (1-0) (19/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Smet Jan Breydelstadion Clement noemde de confrontatie met Club Brugge als een wedstrijd tegen een broer Kan Club Brugge de voorsprong op... [naar artikel]

2. LIVE: Club met voorsprong de rust in na goal en (tiende) assist van Vormer (2-1) (29/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap: 14u30 Scheidsrechter: Bram van Driessche Jan Breydelstadion Al van 1966 geleden dat STVV als tweede naar Brugge trok [naar artikel]

3. Invaller Vormer schenkt Club Brugge krappe zege op Daknam: Lokeren duikt 2019 in als hekkensluiter (27/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

Een makkelijk hapje was Lokeren niet, maar Club Brugge sluit 2018 wel af met een overwinning. Een goal van Ruud Vormer, die op de bank begon, was... [naar artikel]

4. LIVE AA GENT-CLUB BRUGGE. Club Brugge op voorsprong bij de rust dankzij Thiago (16/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent ontvangt Club Brugge in de kwartfinales van de Croky Cup. In een rasechte ‘Slag om Vlaanderen’ strijden de twee teams om een plaats bij de laatste vier. Wie bekert verder? Volg de match live op deze pagina! [naar artikel]

5. LIVE. Barcelona duikt rust in met 1-0-voorsprong na heerlijke goal Suárez (13/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 18u30 • Camp Nou • Barça verloor eerder deze week in de beker • Messi nog steeds op kop in La Liga [naar artikel]

6. LIVE. 1-0! Club Brugge op voorsprong, Vormer werkt heerlijke aanval af (06/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 3 Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Jan Breydel • Brugse derby [naar artikel]

7. LIVE. GOAL! Club op voorsprong na heerlijke pass Vanaken, Schrijvers treft raak met het hoofd (27/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

• STVV - Club Brugge • Stayen • Ivan Leko tegen zijn ex-club • Ref: Jonathan Lardot [naar artikel]

8. LIVE. Club Brugge op voorsprong dankzij eerste goal van jonge Badji (16/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Am Kehrweg (16u) [naar artikel]

9. LIVE DORTMUND-CHELSEA. Daar is de 1-0! Adeyemi zet Dortmund op voorsprong met een heerlijke goal, Chelsea mist kansen op aansluitingstreffer (15/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

In de schaduw van Club Brugge - Benfica nemen Dortmund en Chelsea het tegen elkaar op. Chelsea begon het best aan de tweede helft, maar Adeyemi zet met een geweldige versnelling en goal Dortmund op voorsprong. Volg via deze liveblog alles op de voet. [naar artikel]

10. LIVE. Problemen voor Mechelen in Brugge: Vormer en Lang zetten Club met héérlijke goals op 2-0! (31/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jan Breydel (20u45) [naar artikel]

11. Sublieme goal van Vormer leidt Club Brugge naar zege tegen Waasland-Beveren (19/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge sluit de heenronde van de reguliere competitie in de Jupiler Pro League af met een fraaie 3-0-zege tegen Waasland-Beveren. De West-Vlamingen hadden het één helft erg moeilijk met het team van oude bekende Philippe Clement, maar een bijzonder fraai doelpunt van aanvoerder Vormer brak de match open. In de tweede helft regisseerde Vanaken (assist en doelpunt) de leider nog naar een vlotte overwinning. Club behoudt zo zes punten voorsprong op Charleroi en negen punten voorsprong op Anderlecht. Waasland-Beveren verliest zijn top-zes-plaats aan KRC Genk. [naar artikel]

12. LIVE. Club Brugge duikt met verdiende dubbele voorsprong rust in tegen OHL (14/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Vierde speeldag • Aftrap: 18u30 • King Power aan Den Dreef • Club moet eigenlijk winnen na 4 op 9 [naar artikel]

13. LIVE OHL-CLUB BRUGGE. Ferran Jutglà zet Club Brugge net voor rust op voorsprong met prachtig afstandsschot (26/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Igor Thiago én Ferran Jutglà staan samen aan de aftrap terwijl Club Brugge bij OH Leuven op zoek gaat naar een deugddoende driepunter. Net voor rust knalde Jutglà Club Brugge van buiten de zestien op voorsprong. Andreas Skov Olsen sukkelt sinds de derby tegen Cercle met een spierblessure en begint op de bank. Helpt het spitsenexperiment van Deila blauw-zwart aan de zege? Volg het in onze liveblog! [naar artikel]

14. LIVE: Antwerp duikt met voorsprong de rust in dankzij knappe goal Yusuf (25/10/2023 - Sporza)

Op de derde speeldag van de Champions League speelt Antwerp thuis tegen de Portugese vicekampioen FC Porto. Pakt het na nederlagen tegen Sjachtar en Barcelona een eerste keer punten? Volg de match hier vanavond live. Aftrap 21 u. [naar artikel]

15. Herbekijk hier de eerste goal van Okereke in het shirt van Club Brugge (19/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

Flinke start van Club Brugge in de Brugse Metten. De thuisploeg kwam tegen Sporting vroeg in de partij op voorsprong dankzij miljoenenaankoop... [naar artikel]

16. LIVE. GOAL! Diatta brengt Club op dubbele voorsprong met heerlijke knal (16/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

17. Club Brugge vecht terug en gaat op en over KV Oostende (28/01/2019 - De Standaard)

Club Brugge heeft met 1-2 op het veld van KV Oostende gewonnen. Blauw-zwart was al na twee minuten op achtervolgen aangewezen door een goal van Club Brugge-huurling Jordi Vanlerberghe, maar draaide de situatie dankzij twee penalty’s na rust nog om. Door de zege wordt Club Brugge alleen tweede op zeven punten van leider Racing Genk. [naar artikel]

18. LIVE. GOAL! 1-3 voor Club Brugge: Vanaken kopt hoekschop Vormer voorbij Pirard (27/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Waasland-Beveren - Club Brugge • Freethiel • 1ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u30 [naar artikel]

19. LIVE. Liverpool duikt met verdiende voorsprong de rust in, Arsenal heeft op één goal na weinig in de pap te brokken (28/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Anfield Road [naar artikel]

20. Ruud Vormer tijdens Brugse derby op bezoek bij Willem II (03/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Voormalig Club Brugge-aanvoerder Ruud Vormer (34) zit helemaal op een zijspoor bij Club. Woensdag ontbrak hij wegens ziekte op de fandag en terwijl Club Brugge vrijdagavond de derby tegen Cercle speelde, woonde Vormer in Tilburg Willem II-ADO Den Haag bij. Vormer maakte de voorbije vier wedstrijden dan ook geen deel meer uit van de wedstrijdselecties van Club. Coach Carl Hoefkens is wel positief over de manier waarop Vormer met de situatie omgaat. [naar artikel]

21. LIVE. Club duikt de rust in met een kleine voorsprong dankzij een eigen doelpunt van Sint-Truiden (19/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Speeldag 21 • Stayen [naar artikel]

22. Bekijk hier de afgekeurde goal van Vormer en de ultieme save van Deli (28/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge verdedigt momenteel tegen LASK Linz een 0-1-voorsprong uit de heenwedstrijd. Hieronder de opmerkelijkste fases uit de terugmatch in het... [naar artikel]

23. Cercle Brugge komt naast OH Leuven in de stand na winning goal in minuut 92 (05/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Dankzij een ultieme kopbalgoal van Christiaan Ravych in de toegevoegde tijd komt Cercle Brugge voorlopig naast OHL op de negende plaats. Net als vorige week in Kortrijk gaf Cercle na een goal van Ueda een voorsprong weer uit handen. Tamari stelde nog voor de rust het evenwicht. Een logische draw leek in de maak tot de jonge verdediger Christiaan Ravych, vorig jaar gratis weggehaald bij Club Brugge, Cercle alsnog aan de driepunter hielp en op gelijke hoogte van OHL kopte. [naar artikel]

24. Club Brugge op en over KV Oostende dankzij twee penalty’s, blauw-zwart alleen tweede (27/01/2019 - Gazet van Antwerpen)

Club Brugge heeft met 1-2 op het veld van KV Oostende gewonnen. Blauw-zwart was al na twee minuten op achtervolgen aangewezen door een goal van Club Brugge-huurling Jordi Vanlerberghe, maar draaide de situatie dankzij twee penalty’s na rust nog om. Door de zege wordt Club Brugge alleen tweede op zeven punten van leider Racing Genk. Bekijk de beelden vanaf 23u op Sportwereld.be. [naar artikel]

25. Doelpuntrijke topper tussen Club Brugge en Anderlecht levert geen winnaar op (02/05/2021 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht en Club Brugge hebben elkaar zondag in evenwicht gehouden. Club Brugge kwam op voorsprong via Noa Lang , maar Nmecha en een heerlijke vrije trap van Bruun Larsen bezorgden paars-wit een 1-2-voorsprong. Anderlecht leek op weg naar de zege, maar in de slotfase maakte Bas Dost alsnog gelijk. Door het gelijke spel komt Anderlecht op gelijke hoogte met Antwerp. Club Brugge blijft leider met acht punten voorsprong. [naar artikel]