25/11/2017 - 23:09
"Charleroi heeft vanavond met 0-2 gewonnen op het veld van Waasland-Beveren. De eerste helft was niet om aan te zien, maar na de pauze was het langs..."

1. Sterke tweede helft levert Anderlecht drie levensbelangrijke punten op: paars-wit wint met 1-3 bij KV Mechelen (09/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Felice Mazzu heeft met Anderlecht drie bijzonder belangrijke punten geoogst Achter de Kazerne in Mechelen. Na een abominabele eerste helft en een 1-0-achterstand trok paars-wit de scheve situatie helemaal om na de pauze. Mario Stroeykens (2x) en Fabio Silva schonken Anderlecht de drie punten. [naar artikel]

2. Wat een spektakel: Antwerp verliest drie punten (en Mandela Keita) na spectaculaire tweede helft tegen Charleroi (21/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Charleroi-Antwerp was een match met twee gezichten. Drie kwartier slaapwandelvoetbal werden gevolgd door een spectaculaire tweede helft (3-2). Met scheidsrechter Wesli De Cremer als hoofdrolspeler en Charleroi als utieindelijke winnaar. [naar artikel]

3. LIVE. Levert tweede helft op Mambourg wel doelpunten op? (16/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 21ste speeldag Jupiler Pro League • Stade du Pays de Charleroi • Charleroi pakte 0 op 6 • Mechelen won z'n laatste drie wedstrijden [naar artikel]

4. Sterke tweede helft houdt Genkse Europese hoop levend (10/05/2022 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk kan ook zondag tegen AA Gent nog blijven strijden voor zijn laatste kans(je) op Europees voetbal. Dankzij een sterke tweede helft tegen Charleroi (3-2) pakt Racing 10 op 12 in play-off 2, maar heeft het nog steeds een 6 op 6 en een Gentse uitschuiver tegen Charleroi nodig om play-off 2 te winnen. [naar artikel]

5. Charleroi en KV Kortrijk delen de punten na een knotsgekke tweede helft (18/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Na een knotsgekke tweede helft heeft KV Kortrijk een punt uit de brand gesleept tegen Charleroi. De Kerels stonden aan de rust 2-0 in het krijt, maar Gueye en Avenatti hebben de scheve situatie rechtgezet. De match werd even stilgelegd door wangedrag van de Charleroi-supporters. [naar artikel]

6. Charleroi en KV Kortrijk delen de punten na een knotsgekke tweede helft, match stilgelegd door wangedrag Charleroi-supporters (18/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

7. Charleroi wint met kleinste verschil van STVV en doet plots vol mee in strijd om Europe play-offs (26/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Charleroi heeft thuis met 1-0 gewonnen van Sint-Truiden. De eerste helft was een maat voor niets, maar in de tweede helft trokken de Carolo’s de zege over de streep tegen STVV na een doelpunt van Adem Zorgane. Charleroi komt in het klassement zo op gelijke hoogte van Sint-Truiden. Beide ploegen tellen 35 punten en staan op twee punten van de top acht. [naar artikel]

8. Botaka baalt om morrende supporters, play-off-winst ver weg voor STVV (13/05/2019 - Het Belang van Limburg)

Sint-Truiden kon ondanks een sterke tweede helft ook gisteren niet winnen in play-off 2, waardoor de kloof met Charleroi uitgroeide tot drie punten. Uitblinker Jordan Botaka scoorde zondagavond, maar treurde na afloop vooral om de reacties van de fans na de 0-1 van Eupen. “Hun gefluit deed ronduit pijn”, aldus de aanvoerder. “Maar we gaan hoe dan ook voluit voor die laatste zes punten.” [naar artikel]

9. Antwerp vecht terug na achterstand en pakt verdiende zege tegen Charleroi (27/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Felbevochten overwinning voor Antwerp. De Great Old kwam in het begin van de tweede helft op achterstand na een owngoal van Seck, maar ging alsnog op en over Charleroi. Benavente en Mbokani schonken Leko en co de drie punten. Antwerp is voorlopig vierde in het klassement, Charleroi blijft derde. [naar artikel]

10. Thuisploeg Zonhoven krijgt loon naar werken (12/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Zonhoven United B pakte op basis van een sterke tweede helft verdiend de drie punten in de topper tegen Juve Hasselt B. De openingsfase was voor de bezoekers, maar vooral in de tweede helft pakte Zonhoven United B uit met eenrichtingsvoetbal. [naar artikel]

11. Charleroi slikt op bezoek bij KV Oostende tweede opeenvolgende nederlaag na spannende partij Oostende zet opmars richting top-8 verder: 3-2 tegen Charleroi levert 13 op 15 op (09/01/2021 - Het Belang van Limburg)

Circus aan zee: KV Oostende klopte Charleroi zaterdagavond na een doelpuntenfestival. Het werd ‘maar’ 3-2, maar de Zebra’s zagen twee goals afgekeurd buitenspel offside. Oostende kwam dan weer op voorsprong met een goal die amper enkele centimeters over de lijn was. Na een slotkwartiertje bibberen hielden de Kustboys de drie punten en vierde zege op vijf matchen uiteindelijk thuis. Charleroi kan straks uit de top-4 tuimelen. [naar artikel]

12. VIDEO: Anderlecht wint op eigen veld verdiend van zwak Charleroi en nadert tot op vijf punten van Club (29/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht heeft op de zesde speeldag in Play-off 1 de drie punten thuisgehouden tegen Charleroi. De wedstrijd in het Astridpark eindigde op 3-1.... [naar artikel]

13. KV Oostende snoept Charleroi in het slot twee gouden punten af (27/04/2019 - Het Belang van Limburg)

Charleroi heeft twee gouden punten weggegeven in de strijd om de winst in groep A. De Zebra’s blijven druk zetten op STVV na een felbevochten draw aan zee, maar KVO kon wel pas gelijkmaken in de blessuretijd na een aangename tweede helft. [naar artikel]

14. Charleroi blijft tweede na lesje in efficiëntie in Beveren (25/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Charleroi blijft ook na de zestiende speeldag tweede in de Jupiler Pro League na een 0-2 zege tegen Waasland-Beveren. De Carolo’s wisten als eerste ploeg dit seizoen de nul te houden op de Freethiel en scoorden zelf twee keer. De bezoekers deed wat de thuisploeg niet lukte: kansen afmaken. Hendrickx bracht de Zebra’s op voorsprong en Rezaei strafte een pijnlijke flater van Angban genadeloos af. Door de drie punten behoudt Charleroi hun voorsprong van drie punten op Anderlecht, dat morgen nog aan de bak moet. [naar artikel]

15. LIVE: Charleroi duikt dankzij twee treffers van Benavente met voorsprong kleedkamers in na bijzonder grimmige eerste helft (1-2) (05/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Stadion: Het Bosuilstadion Ref: Jonathan Lardot  In de laatste drie matchen pakte Antwerp niet meer dan twee punten Charleroi wil de tweede plek... [naar artikel]

16. Rutten realistisch na goeie tweede helft: “Het gaat om de punten en die hebben we niet” (04/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

Ondanks een sterke tweede helft is het Anderlecht niet gelukt om in eigen huis nog een gelijkspel uit de brand te slepen tegen Club Brugge. De... [naar artikel]

17. Herbeleef hoe Charleroi dankzij alweer Benavente in een potige wedstrijd de drie punten pakte op de Bosuil (05/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

18. LIVE: Krijgen we in de tweede helft wel doelpunten tussen Charleroi en Eupen? (31/01/2024 - Sporza)

Charleroi en Eupen hebben allebei 21 punten en staan respectievelijk 13e en 12e, gevolgd door nummer 14 RWDM, ook 21 punten. Waar Eupen 6 op 6 haalde tegen RWDM en Antwerp, ging Charleroi 2 keer onderuit met 4-1 op Antwerp en tegen Club Brugge. In oktober won Eupen de heenwedstrijd met 2-0. Volg de partij hier vanaf 18.45 uur. [naar artikel]

19. Stokkem zet Munsterbilzen opzij na grandioze eerste helft (14/01/2024 - Het Belang van Limburg)

Op basis van een heel sterke eerste helft heeft Stokkem (tweede provinciale A) meer dan verdiend de drie punten thuisgehouden tegen Munsterbilzen. De Maaslanders komen daarmee op een gedeelde zevende plaats. [naar artikel]

20. Spelersbeoordelingen Beerschot Wilrijk: twee spelers krijgen een ‘8’ (10/11/2018 - Gazet van Antwerpen)

Beerschot Wilrijk kwam niet meer in aanmerking voor winst van de eerste periodetitel. De drie punten bleven belangrijk voor het algemeen klassement en om met een goed gevoel aan de tweede periode te beginnen. Het waren uiteindelijk de Mannekes die na een sterke eerste helft en zwoegend na de rust de drie punten binnenhaalden: 1-2. [naar artikel]

21. LIVE. Tweede helft Charleroi-Gent van start: krijgen we nog iéts te zien? (22/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

• 23ste speeldag • Aftrap: 20u45 • Stade du Pays de Charleroi • AA Gent en Charleroi hebben beiden 35 punten [naar artikel]

22. FIBA Europe Cup: Charleroi wint in Groningen en stoot door naar tweede ronde (27/11/2019 - Metro)

Spirou Charleroi heeft zich geplaatst voor de tweede ronde van de FIBA Europe Cup. Het won op de zesde en laatste speeldag in Groep E met 64-78 bij het Nederlandse Groningen. Ook Brussels kwam in groep E uit en kon nog doorstoten, maar het verloor met 93-90 bij het Turkse Pinar Karsiyaka en is uitgeschakeld. […] Het bericht FIBA Europe Cup: Charleroi wint in Groningen en stoot door naar tweede ronde verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

23. Tongeren telt Geel uit voor de rust (12/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Tongeren had na een sterke eerste helft bijna dertig punten voorsprong in Geel. De Limburgers konden zich enkele slordigheden veroorloven in de tweede helft. Geel kwam nog terug tot op elf punten, maar Tongeren had op tijd een reactie klaar. [naar artikel]

24. EuroMillions Basket League – Bergen en Charleroi boeken overwinningen (22/04/2018 - Metro)

Bergen en Charleroi hebben zaterdagavond in de EuroMillions Basket League zeges behaald tegen respectievelijk Limburg United (87-83) en Willebroek (76-84). Charleroi klimt door de zege opnieuw naar de tweede stek, op geruime afstand van leider Oostende. Bergen kon in een gelijkopgaande strijd tegen Limburg United rekenen op de Amerikaan Matt Tiby (21 punten). Voor Limburg […] Het bericht EuroMillions Basket League – Bergen en Charleroi boeken overwinningen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

25. Jupiler Pro League – Gent verliest thuis van Charleroi en moet vierde plaats afstaan (04/05/2018 - Metro)

Charleroi heeft vrijdag op speeldag zeven van Play-off 1 in de Jupiler Pro League met 0-1 gewonnen bij AA Gent. De Zebra’s springen door die zege over Gent naar de vierde plaats. In een eerste helft die weinig om handen had, kwamen de schaarse kansen van Gent. Toch was het Charleroi dat na 39 minuten […] Het bericht Jupiler Pro League – Gent verliest thuis van Charleroi en moet vierde plaats afstaan verscheen eerst op Metro. [naar artikel]