De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Hele ochtend verkeersellende in Rupelstreek

Gazet van Antwerpen

28/11/2017 - 13:22

Het was dinsdagochtend kommer en kwel op de weg in de Rupelstreek. In Boom gebeurden twee ongevallen, in Niel belandde een boom op de rijbaan en door een defecte trein bleven twee overwegen gesloten. Daarnaast was het ook aanschuiven op de A12 tussen Boom en Wilrijk.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Wildcamera levert bewijs van otter in Rupelstreek (13/07/2021 - Gazet van Antwerpen)
  In een van de natuurgebieden van Natuurpunt Rupelstreek is een otter vastgelegd op camera. In de buurt van de Rupelstreek, aan de oevers van Schelde en Rupel, waren er de jongste jaren al waarnemingen. Echt bewijs van een otter in de Rupelstreek zelf ontbrak, tot nu.
  [naar artikel]
 2. Opnieuw verkeersellende op komst in Brussel? (29/05/2018 - VRT NWS)
  Het is afwachten of er opnieuw verkeersellende zal zijn in Brussel deze ochtend. Gisteren was het urenlang chaos aan het Reyerscomplex en op het Meiserplein. Drie tunnels in de buurt zijn er gesloten voor werken, met lange files en vloekende automobilisten tot gevolg.
  [naar artikel]
 3. Toerisme Rupelstreek grijpt naast wereldrecord voor langste toost (22/04/2018 - Metro)
  Toerisme Rupelstreek is er zondag niet in geslaagd om het wereldrecord voor de lange toost op zijn naam te schrijven. 1.060 mensen hieven het glas in De Schorre in Boom, maar er waren meer dan 1.233 deelnemers nodig om het record te verbreken. Het huidig record van 1.233 deelnemers staat op naam van de stad Anadia in Portugal en werd in juni 2013 gevestigd. Toerisme Rupelstreek had tweeduizend deelnemers als doel gesteld. “Er waren 1.349 mensen die zich op voorhand geregistreerd hadden, maar officieel hebben 1.060 mensen met hun glas streekbier geklonken”, zegt Karin De Mulder van Toerisme Rupelstreek. Geen nieuw wereldrecord, maar toch is de organisatie tevreden. “Het uiteindelijke doel was om de Rupelstreek in de kijker te zetten en dat is ruimschoots gelukt. Meer dan tweeduizend mensen zijn naar de opening van het nieuwe toeristische seizoen gekomen en konden kennismaken met wat de Rupelstreek te bieden heeft.” bron: Belga Het bericht Toerisme Rupelstreek grijpt naast wereldrecord voor langste toost verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 4. Zware regenbuien over Rupelstreek: A12 volledig afgesloten (18/06/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Het voorspelde onweer van donderdagnacht heeft vooral in de Rupelstreek voor veel water op korte tijd gezorgd. De A12 staat ter hoogte van Boom zelfs volledig onder water.
  [naar artikel]
 5. Extreem giftige plant 'dodemansvingers' groeit in Gentse haven en Rupelstreek (29/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In de Gentse haven en schorren in de Rupelstreek zijn recent dodemansvingers (Oenanthe crocata) aangetroffen, één van de giftigste planten van
  [naar artikel]
 6. Verkeersellende: E313 volledig afgesloten in Massenhoven na nieuw ongeval (11/01/2018 - Metro)
  Op de E313 richting Antwerpen neemt de verkeersellende van deze ochtend alleen nog toe, aangezien er om 8.15 uur ter hoogte van Massenhoven een vrachtwagen is ingereden op de staart van de file die er al stond door het ongeval in Antwerpen-Oost. De snelweg is er volledig versperd en het Vlaams Verkeerscentrum verwacht dat de hinder een hele tijd zal duren. Alle verkeer richting Antwerpen moet de E313 verlaten in Herentals-West. Vervolgens kan je een lokale omleiding – calamiteitenroute G – volgen om er in Massenhoven weer op te rijden. Daar verlies je echter nog eens 2,5 uur door het eerdere ongeval in Antwerpen-Oost. Het Verkeerscentrum raadt dan ook aan de omgeving indien mogelijk te vermijden. Over langere afstand vanuit Hasselt richting Antwerpen of Gent kan je beter omrijden via Brussel. bron: Belga
  [naar artikel]
 7. Gemeenten van Rupelstreek bevelen schrappen van jeugdactiviteiten aan (19/01/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De gemeentebesturen van de Rupelstreek (Hemiksem, Schelle, Niel, Boom, Rumst en Aartselaar) hebben dinsdagochtend beslist om een “sterke aanbeveling” uit te schrijven om ook voor jongeren onder de 12 jaar de komende twee weken geen sport- of andere groepsactiviteiten meer te organiseren. Tot een formeel verbod komt het voorlopig dus niet.
  [naar artikel]
 8. Waarom Vlaanderen liever in de file staat in plaats van fluisterasfalt te gebruiken (21/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Kon de recordfile van deze ochtend vermeden worden? Het regenweer lag, naast een reeks ongevallen, mee aan de oorzaak van de verkeersellende: 445...
  [naar artikel]
 9. Rupelstreek grijpt naast wereldrecord voor langste toost (22/04/2018 - Het Nieuwsblad)
  Toerisme Rupelstreek is er zondag niet in geslaagd om het wereldrecord voor de lange toost op zijn naam te schrijven. 1.060 mensen hieven het glas in De Schorre in Boom, maar er waren meer dan 1.233 deelnemers nodig om het record te verbreken.
  [naar artikel]
 10. Duizenden mensen zonder stroom in Rupelstreek (21/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Door een stroomonderbreking in de Rupelstreek zitten duizenden mensen zonder stroom. Volgens netwerkbeheerder Eandis gaat het om een panne in het hoogspanningsnet.
  [naar artikel]
 11. Grote stroomstoring in de Rupelstreek (21/08/2018 - VRT NWS)
  Verschillende gemeenten in de Rupelstreek zijn getroffen door een grote stroomonderbreking. Er is een probleem opgedoken in het hoogspanningstransformatorstation in Schelle, waardoor onder meer ook in Aartselaar, Boom, Reet, Rumst, Schelle en Terhagen duizenden huishoudens zonder elektriciteit zitten. Interventieploegen proberen het probleem zo snel mogelijk op te lossen.
  [naar artikel]
 12. Rupelstreek telt weer 180 bewoonde huiszwaluwnesten: “In 2003 waren er nog amper te bespeuren” (22/07/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De huiszwaluw is terug in de Rupelstreek. In 2003 waren er nog maar enkele te bespeuren, maar met de inzet van Natuurpunt en de bewoners is het tij langzaam gekeerd. In Rumst boeken ze de grootste vooruitgang, met net geen twintig broedparen meer dan vorig jaar.
  [naar artikel]
 13. Voortaan 15 baksteentunnels in Rupelstreek toegankelijk voor publiek (28/08/2020 - VRT NWS)
  In de Rupelstreek zijn een 15-tal historische tunnels van steenbakkerijen in Boom, Niel en Rumst opnieuw toegankelijk gemaakt voor fietsers en wandelaars. De tunnels werden gebouwd door steenbakkers in de 19de en 20ste eeuw om klei en gedroogde bakstenen van de kleiputten naar de ovens aan de Rupel te vervoeren.
  [naar artikel]
 14. Handelszaken in Rupelstreek voorzien gratis kraanwater voor wandelaars (05/08/2022 - VRT NWS)
  In vier gemeenten in de Rupelstreek kunnen wandelaars voortaan terecht bij verschillende handelszaken voor een gratis glas kraanwater. Met het initiatief willen sociale onderneming Vlotter en Eerstelijnszone Rupelaar mensen ook na de coronaperiode in beweging houden.
  [naar artikel]
 15. Verkeersellende aan werken nieuwe rotonde in Veldwezelt (17/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  De vervanging van tien meter fietspad aan de nieuwe rotonde in Veldwezelt (Lanaken) zorgt - zeker tijdens de spitsuren - voor een hoop verkeersellende.
  [naar artikel]
 16. Kettingbotsing met zes wagens veroorzaakt verkeersellende op E314 (19/04/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een kettingbotsing met zes voertuigen heeft donderdagochtend de nodige verkeersellende veroorzaakt op de E314 in Heusden-Zolder, in de richting van Lummen.
  [naar artikel]
 17. Giftige dodemansvingers gevonden in Gent en de Rupelstreek (29/05/2017 - De Redactie)
  De plant lijkt op peen of selderij, en de wortels op pastinaak, maar zowat de hele plant is extreem giftig. Enkele uren na consumptie kan men er al aan sterven.
  [naar artikel]
 18. Studenten van hogescholen en UHasselt starten academiejaar zonder verkeersellende (18/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  Zowel in Hasselt als in Diepenbeek is het academiejaar maandag afgetrapt. Druk was het op wegen richting campussen wel, maar de grote verkeersellende van andere jaren bleef uit. Op alle campussen waren er ook blije gezichten want de studentenaantallen groeien overal.
  [naar artikel]
 19. Zware regenbuien over Rupelstreek: A12 in Boom tijdlang volledig afgesloten doordat snelweg onder water stond (18/06/2021 - Het Nieuwsblad)
  Het voorspelde onweer van donderdagnacht heeft vooral in de Rupelstreek voor veel water op korte tijd gezorgd. De A12 stond ter hoogte van Boom zelfs een tijdlang volledig onder water.
  [naar artikel]
 20. Ondernemers langs A12 dan toch naar de rechter tegen verkeersellende (01/10/2019 - De Standaard)
  Een veertigtal ondernemers langs de A12 stapt naar de rechter uit ongenoegen met de verkeershinder. ‘Ondanks de aanpassingen houdt de verkeersellende aan.'
  [naar artikel]
 21. Komt er eindelijk een einde aan 50 jaar verkeersellende op de Noord-Zuidverbinding? (05/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdag neemt de Vlaamse Regering een beslissing over het tracé van de Noord-Zuidverbinding. Daarmee moet een einde komen aan een politieke impasse die 50 jaar heeft aangesleept. Noord-Limburg houdt de adem in. Want de monsterfiles richting Hasselt moeten niet onderdoen voor de verkeersellende rond Brussel en Antwerpen die dagelijks de nationale media haalt. TVL-journalist David Bijnens kan ervan meespreken. Hij woont in Pelt en zit iedere ochtend veel te lang in zijn auto om op onze redactie in Hasselt te geraken. In de aanloop naar de historische beslissing van de Vlaamse regering stuurden wij Luc Moons vanochtend samen met David op pad om het fileleed in kaart te brengen.
  [naar artikel]
 22. Verkeersellende dagelijkse kost op E313: “Je weet wanneer je vertrekt, maar niet wanneer je aankomt” (18/04/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Vier ongevallen en een snelweg die meer dan tien uur aan een stuk afgesloten blijft. De Kempense transporteurs knarsetanden, want verkeersellende en files vormen intussen dagelijkse kost op de E313.
  [naar artikel]
 23. Minister Demir vernietigt vergunning om Bego-put in Schelle op te vullen, gemeente Niel en Leefmilieu Rupelstreek tevreden (04/01/2023 - Gazet van Antwerpen)
  De vergunning voor het opvullen van de Bego-put, een voormalige kleiput in Schelle aan de grens met Niel, is vernietigd. Dat heeft Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir beslist. De provincie Antwerpen had eerder al een vergunning verleend, maar de minister oordeelt dat de provincie een procedurefout maakte en dat er te weinig gegevens zijn over de gevolgen voor water en natuur. Zowel de gemeente Niel als de actiegroep Leefmilieu Rupelstreek zijn tevreden met de beslissing. “Een normale beslissing. Een vergunning verlenen om bedenkelijke grond in hoogwaardige natuur te storten, zoiets kan niet”, zegt Dominique Kiekens van Leefmilieu Rupelstreek.
  [naar artikel]
 24. BLIJVEN PLAKKEN. Heel de Rupelstreek vond de weg naar ‘den Apollo’ (04/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Er schiet niets meer van over, maar de Kerkstraat in Boom, in de volksmond gekend als ‘t Kerkeleintje, was destijds een echt uitgaansstraatje met cafés als Den Baron en Den Beer én danstempel Apollo als trekpleister voor de jeugd uit heel de Rupelstreek. Midden jaren negentig sloot de discotheek de deuren. Rik Pauwels (69) en Viviane Verbist (66) uit Reet waren er jaren garçon en bardame.
  [naar artikel]
 25. Betonblokken voor carnavalsweekend veroorzaken verkeersellende: “Prima geplaatst, maar dag te vroeg, hé” (25/02/2017 - Het Nieuwsblad)
  Voor een keer deze week was niet carnaval hét gespreksonderwerp in het Aalsterse, wel de betonblokken die dat carnaval veilig moeten houden. Die doken, totaal onverwacht, vrijdagochtend al in de straten op. Ze bleken een gesel voor gelede bussen en veroorzaakten flink wat verkeersellende.
  [naar artikel]
 26. NMBS: “Gevolgen wellicht nog hele ochtend voelbaar op treinverkeer” (21/06/2017 - Het Nieuwsblad)
  De gevolgen van het terreurincident dinsdagavond in Brussel-Centraal zullen wellicht nog een hele ochtend voelbaar zijn. Dat bevestigt NMBS-woordvoerder Bart Crols aan Nieuwsblad.be.
  [naar artikel]
 27. Alweer verkeersellende richting Antwerpen: bijna twee uur aanschuiven op E313, ook ongeval op E17 (26/01/2023 - De Standaard)
  De verkeersellende in en rond Antwerpen blijft maar aanhouden. Er staan al verschillende dagen lange files rond de stad, door de wegenwerken aan het viaduct van Merksem. Daar kwam donderdagochtend ook een ongeval op de E313 in de richting van Antwerpen bij.
  [naar artikel]
 28. Nergens neemt verkeersellende zo snel toe als in Hasselt (19/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  De verkeersellende neemt nergens zo snel toe als in Hasselt. Dat meldt TV Limburg. De gemiddelde reisduur voor het woon-werkverkeer en schoolverplaatsingen stijgt met 29 procent. Het gemiddelde in Vlaanderen is 11 procent.
  [naar artikel]
 29. Opnieuw urenlange verkeersellende op snelwegen (13/04/2019 - De Morgen)
  Maandag raakte de avondspits in de knoei op de E17 richting Gent. Gisterochtend was de E40 richting Brussel aan de beurt. Telkens lag een ongeluk met vrachtwagens aan de basis. 'We hebben dat jaren geleden al voorspeld', zegt Werner De Dobbeleer van het Belgisch Instituut voor Verkeersveiligheid. 'Stilaan vloeien ochtend- en avondfiles in elkaar over. Zeker als er ongelukken gebeuren.'
  [naar artikel]
 30. Verkeersellende op de weg: lang weekend en Rode Duivels-match zorgen voor lange files (03/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Het lange Pinksterweekend zorgt vrijdagmiddag al voor veel verkeersellende op de weg. Vooral rond Antwerpen en Brussel is het lang aanschuiven. Komt daar straks nog de wedstrijd van de Rode Duivels bij in Brussel, dan weet je dat het daar tot laat zeer druk zal blijven.
  [naar artikel]
 31. Verkeersellende op de weg: lang weekend en Rode Duivels-match zorgen voor lange files (03/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het lange Pinksterweekend zorgt vrijdagmiddag al voor veel verkeersellende op de weg. Vooral rond Antwerpen en Brussel is het lang aanschuiven. Komt daar straks nog de wedstrijd van de Rode Duivels bij in Brussel, dan weet je dat het daar tot laat zeer druk zal blijven.
  [naar artikel]
 32. Natuurpunt pleit voor verbod fuifboten op Rupel en Schelde: “In zeven jaar nog nooit kritiek gehad” (04/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  In de Rupelstreek is deining ontstaan over boten met dansende jongeren en luide beats die over de Rupel en Schelde scheren. Natuurpunt Rupelstreek pleit voor een verbod op dergelijke fuifboten. Bij Crystal Events, dat sinds zeven jaar één keer per jaar een partycruise richting Antwerpen of Temse organiseert, komen ze totaal uit de lucht vallen.
  [naar artikel]
 33. Ondernemers langs A12 dan toch naar de rechter tegen verkeersellende (01/10/2019 - Metro)
  Een veertigtal ondernemers langs de A12 in Wilrijk en Aartselaar heeft een dagvaarding verstuurd naar de Vlaamse Overheid naar aanleiding van de verkeersproblemen in de omgeving. “Er zijn de laatste zes maanden aanpassingen geweest door Agentschap Wegen en Verkeer, maar ook onder de huidige regeling houdt de verkeersellende aan.” In maart voerde het AWV een nieuwe verkeerslichtenregeling in op enkele zwarte kruispunten op de A12. Daardoor was de verkeersdoorstroom op de A12, de N177 en in de omliggende gemeenten volledig stilgevallen, wat grote impact had op onder meer de handelaars langs de A12. Die kondigden begin juli aan een gerechtsprocedure te starten om de oude lichtenregeling terug te krijgen. Een pakket maatregelen van het AWV moest voor betere doorstroming zorgen, maar volgens de handelaars is de verkeersellende er niet beter op geworden. “De ondernemers kunnen niet langer geduld opbrengen en vinden dat het nu tijd is om de zaak aan de rechter voor te leggen”, zegt bedrijvenvereniging Handel en Industrie Wilrijk – Aartselaar. In haar dagvaarding vragen de ondernemers als voorlopige maatregel om de oude verkeerslichtenregeling terug in te voeren en de studie voor een vlotte doorstroming van het verkeer en verkeersveiligheid langsheen de hele A12 opnieuw te maken. Er is volgens de handelaars ook al een gesprek geweest met het AWV waarin ze hun voorstellen hebben aangereikt. bron: Belga Het bericht Ondernemers langs A12 dan toch naar de rechter tegen verkeersellende verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 34. Gladde wegen zorgen voor ongevallen (07/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  De gladde wegen zorgen deze ochtend voor verkeersellende op de wegen. Hoewel het KMI code oranje afkondigde en aanraadde om verplaatsingen met de wagen zoveel mogelijk te vermijden, is er toch heel wat volk op de baan. Op de E314 gebeurden een aantal ongevallen, vooral met blikschade.
  [naar artikel]
 35. Brusselse Buitenring afgesloten tussen Dilbeek en Anderlecht na dodelijk ongeval: nog hele ochtend hinder verwacht (08/08/2019 - De Morgen)
  De Brusselse Buitenring (R0) is volledig versperd tussen Dilbeek en Anderlecht. Volgens VRT NWS probeerde omstreeks 5.30 een voetganger de Ring over te steken, waarna hij werd aangereden en overleed. Er wordt nog de hele ochtend hinder verwacht.
  [naar artikel]
 36. Herstellingswerken aan Koninginnelaan in Maasmechelen zorgen voor verkeerschaos (02/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  Omdat een aannemer bij werken een hoofdwaterleiding raakte, moet het kruispunt van de Koninginnelaan en de Bloemenlaan in Eisden een hele week worden afgesloten voor herstellingswerken. Dat zorgde dinsdagmiddag al voor de nodige verkeersellende.
  [naar artikel]
 37. Handelaars misnoegd over aanpak van racismebetoging: “We hebben een hele nacht en ochtend puin moeten ruimen” (09/06/2020 - Het Nieuwsblad)
  “Het is immers de taak van politici en politie om te voorzien dat een betoging kan ontsporen. Ze hadden ons moeten verwittigen. Nu hebben we een hele nacht en ochtend puin moeten ruimen. Tientallen handelaars van wie de winkels werden geplunderd of vernield in de nasleep van de betoging tegen racisme van afgelopen zondag, zijn kwaad.
  [naar artikel]
 38. Veel verkeersellende rond Antwerpen na 2 verkeersongevallen (21/01/2021 - VRT NWS)
  In de omgeving van de stad Antwerpen zijn er al de hele voormiddag veel verkeersproblemen na 2 verkeersongevallen. Op ongeveer hetzelfde moment gebeurden er twee incidenten met vrachtwagens op zowel de A12 richting Brussel als in de Kennedytunnel richting Gent.
  [naar artikel]
 39. Staking stoort Europese betoging niet (07/04/2019 - De Morgen)
  De 100.000 betogers die het Europees Vakverbond vandaag in Brussel verwacht, zullen ondanks de staking op Brussels Airport nagenoeg allemaal op het appel zijn. Van over de hele EU sturen vakbonden hun militanten voornamelijk per bus of trein richting Europese hoofdstad. Dat betekent dat de verkeersellende er niet kleiner op wordt.
  [naar artikel]
 40. Frank en Leke wonen in zwaar vervuild gebied en zijn ongeneeslijk ziek: hoe de vervuiling in de Rupelstreek mensenlevens verwoest   (31/08/2022 - VRT NWS)
  Boos zijn ze, maar dat maakt hen niet moedeloos. Leke Segers lijdt aan een immuunziekte en de kankerbehandeling van haar man, Frank Van Houtte, werd net stopgezet. Ongeneeslijk ziek, is hun diagnose. Ze wonen in de zwaar vervuilde Rupelstreek, al kunnen ze het verband met hun ziekte nooit bewijzen. “Pano” sprak met hen voor een reportage die vanavond te zien is op Eén. “Het ergste van alles: je had het kunnen vermijden. Het had allemaal anders kunnen zijn.”
  [naar artikel]
 41. Vermoedelijk nog urenlang verkeersellende rond Antwerpen (11/08/2017 - Het Nieuwsblad)
  Het verkeer rond Antwerpen verloopt al een hele vrijdagmiddag erg moeizaam. De problemen begonnen rond de middag met een botsing tussen twee vrachtwagens ter hoogte van Borgerhout in de richting van Nederland. Twee rijstroken raakten daardoor versperd. Dat ongeval is al even afgehandeld, maar de files zijn sindsdien niet afgenomen, integendeel.
  [naar artikel]
 42. Verkeersellende en regenweer gauw vergeten (29/03/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 43. Verkeersellende in Brussel dreigt door taxiprotest (10/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 44. Ramadan-actie brengt 1.800 euro op voor mensen in armoede (17/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  ABC Rupelstreek organiseerde in de maand van de ramadan voor de tweede keer een voedselinzameling, dit jaar voor ‘Welzijnsschakel’ en ‘Kom mor binne’. “Er werd liefst 2 ton voedsel opgehaald. Met de hulp van de Boomse handelaars werd gespreid over enkele weken een geldinzameling gehouden. De opbrengst hiervan werd geschonken aan het Rode Kruis: een cheque van 1.800 euro”, vertelt Cindy Elsen namens ABC Rupelstreek. Welzijnsschakel is ook in Boom een van de steunpilaren voor mensen in armoede. In Boom begeleidt Welzijnsschakel meer dan tachtig gezinnen of ongeveer driehonderd personen. Daarnaast krijgen zestig gezinnen tweewekelijks een voedselpakket. Het gaat om gezinnen die vaak te weinig middelen hebben om zelf voor een volwaardige maaltijd te zorgen.
  [naar artikel]
 45. Juni 2017 brak alle records qua verkeersellende (14/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 46. Juni 2017 brak alle records qua verkeersellende (06/07/2017 - De Morgen)

  [naar artikel]
 47. Kettingbotsing veroorzaakt verkeersellende op E314 in Heusden-Zolder (19/04/2018 - Metro)
  Een kettingbotsing met zes voertuigen heeft vanochtend de nodige verkeersellende veroorzaakt op de E314 in Heusden-Zolder, in de richting van Lummen. Een eerste aanrijding met enkel stoffelijke schade gebeurde kort voor 8 uur op de E314 in de richting van Nederland. In de daarop ontstane kijkfile richting Lummen kwamen eerst vier en vervolgens zes voertuigen met elkaar in botsing. De brandweer van de zone Zuid-West Limburg moest twee inzittenden uit hun wagen halen. Het tweetal is met verwondingen afgevoerd. Het verkeer richting Lummen en Leuven moest de E314 een tijdlang verlaten via de afrit Houthalen. Na een tijdje kon het verkeer via de pechstrook passeren. Richting Nederland ontstond er een kijkfile. Rond 9.30 uur waren alle betrokken voertuigen weggetakeld en was de rijbaan opnieuw vrij, maar vanaf Genk-centrum stond er nog drie kwartier file. Vanaf Lummen naar Nederland stond er toen nog een kwartier kijkfile. bron: Belga Het bericht Kettingbotsing veroorzaakt verkeersellende op E314 in Heusden-Zolder verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 48. Verkeerschaos na eerste winterprik in ons land eist drie levens (01/12/2017 - Het Nieuwsblad)
  Drie doden. Dat is de trieste balans op de weg na de eerste echte winterprik van het jaar in ons land. Bij een ongeval op de E17 vielen twee doden, en ook in Beernem liet iemand het leven. De regen en smeltende sneeuw veroorzaakten een hele dag verkeersellende. Op het hoogtepunt stond er ruim 450 kilometer file op de Belgische wegen, waarvan meer dan 290 in Vlaanderen. Daarmee is de avondspits de drukste van het jaar.
  [naar artikel]
 49. VIDEO: Inbreker trapt deur copycenter in, maar fietst nadien met lege handen weg (18/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In het centrum van Boom in de Rupelstreek heeft men al een dik half jaar last van overvallen en inbraken. Afgelopen zondagavond was het weer
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy