Ook dit jaar was de actie Beleef Chocolade weer een schot in de roos. Met ruim 500 voorinschrijvingen werden de verwachtingen ruimschoots ingelost. In totaal konden de deelnemers 7 chocoladelekkernijen proeven waarvan 2 tijdens de wandeling in de aanpalende bossen. De 5 andere zoetigheden werden aangeboden in het Heppense Buurthuis. Nieuwigheid op het menu was dit jaar de chocoladepizza. De opbrengst wordt grotendeels besteed aan de medische verzorging van de 400 jonge poesjes die Cat Shelter jaarlijks opvangt in afwachting van een adoptie [naar artikel]
De VZW Poezenopvang Cat Shelter Limburg liet vorige zondag een 500-tal sympathisanten genieten van een wandeltocht met onderweg tal van chocoladelekkernijen. “Het is onze 10 editie en daarom mocht het wat meer zijn”, meldt voorzitter Tom Collier. “Vandaar dat we dit jaar 10 chocoladefonteinen opgesteld hebben en we verloten ook 10 prijzen onder de deelnemers waaronder enkele chocolademassages. De opbrengst wordt gebruikt om de hulpbehoevende kittens te verzorgen bij opvanggezinnen in afwachting van een latere adoptie. Het gaat gemiddeld om een 450-tal kittens en de dierenartskosten lopen per werkjaar op tot 60.000 euro.” [naar artikel]
Elke week tippen lifestyleredactrices Tinnie en Hanne trends, places to be en de leukste hebbedingen. [naar artikel]
Pasen dat is chocolade, chocolade en nog eens chocolade. En misschien wil je daar ook nog graag een gebakje een hele taart bij. De mooiste creaties van Belgische chocolatiers en bekende merken op een rij. [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]
Voor de een de ideale start van de dag, voor de ander een momentje tussendoor. Een tas koffie blijft voor velen een moment van genot. Ivo Calsius startte vier jaar geleden in Bilzen BaristabarBilzen waar iedereen ook nu welkom is om een lekkere tas koffie af te halen. [naar artikel]
Het geheim van deze romige speculoosshake is de verhouding ijs tegenover melk. Onder het motto “meer ijs en minder melk” kan er niets misgaan. Het heeft weinig zin om subtiel te doen: voor een goeie fiftiesdinerwaardige milkshake met een lokale smaak ga je all the way. [naar artikel]
Goed nieuws voor al wie zich op Instagram al verlekkerde op de zoetigheid van Mieke Bakt: sinds kort heeft Mieke een eigen toog in de foodhall in Hasselt. En dat zorgt voor keuzestress bij onze vrouw. “Dit is de hemel op aarde.” [naar artikel]
De leguanen op de Exuma Islands in de Bahama’s zijn echte zoetebekken geworden. De dieren hebben een hoge bloedsuikerspiegel ontwikkeld. Dat hebben wetenschappers van de Utah State University in de Verenigde Staten vastgesteld. De onderzoekers wijzen daarbij naar het ecotoerisme. Vele bezoekers brengen immers druiven mee om de dieren te lokken, maar die gewoonte kan […] [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.