BusinessAM

Jupiler Pro League – Standard laat punten liggen tegen Antwerp

03/12/2017 - 16:46
"Standard Luik is deze namiddag op de zeventiende speeldag in de Jupiler Pro League niet verder geraakt dan een 1-1 gelijkspel (rust: 1-0) tegen promovendus Antwerp. Orlando Sa opende op Sclessin in de toegevoegde tijd van de eerste helft de score, nadat even voordien een doelpunt van de Portugese topschutter was afgekeurd wegens buitenspel. Na […]"

1. Jupiler Pro League – Antwerp alleen tweede na 1-1 gelijkspel tegen Standard (26/01/2019 - Metro)

Antwerp en Standard hebben vrijdagavond met een 1-1 gelijkspel de 23e speeldag in de Jupiler Pro League geopend. Bij de rust was er nog niet gescoord. In de 62e minuut moest Antwerp met tien voort, nadat Didier Lamkel Ze op een minuut tijd twee keer geel pakte. Maxime Lestienne zette het numerieke voordeel in de […] Het bericht Jupiler Pro League – Antwerp alleen tweede na 1-1 gelijkspel tegen Standard verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

2. LIVE. Wie wint de topper tussen Antwerp en Standard? (25/01/2019 - Het Belang van Limburg)

De 23e speeldag van de Jupiler Pro League wordt vanavond geopend met de topper tussen Antwerp en Standard. Houdt Antwerp de punten thuis en nadert het tot op 7 punten van leider KRC Genk? Of springt Standard over The Great Old en Club Brugge naar de tweede plaats? Volg de wedstrijd hier live vanaf 20.30u. [naar artikel]

3. De hoogtepunten van de zaterdagmatchen in de Jupiler Pro League (23/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

Vier matchen vanavond in de Jupiler Pro League. Standard won met 1-0 van Antwerp, KV Oostende en Zulte Waregem deelden de punten (1-1), Cercle won... [naar artikel]

4. Dominant Antwerp laat de kansen liggen tegen Standard (en zo ook twee punten) (08/11/2020 - Het Belang van Limburg)

Antwerp gaat balend de interlandbreak in. Het had overwicht tegen Standard en genoeg kansen om vlotjes te winnen. Maar het vizier van topschutter Mbokani stond niet op scherp en zo kwamen de Rouches met een kopbalgoal van Lestienne – die Refaelov imiteerde – een puntje stelen. [naar artikel]

5. ONZE PUNTEN. Eén grote uitblinker bij Antwerp, daarentegen negen (9!) gebuisden bij ontstellend zwak Standard (11/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Antwerp heeft zaterdag op de veertiende speeldag in de Jupiler Pro League brandhout gemaakt van Standard. De Great Old haalde het met 6-0, voor Standard is het de zwaarste nederlaag ooit op de Bosuil. Bekijk hier onze (uitgesproken) spelersbeoordelingen: [naar artikel]

6. LIVE. Bij momenten uitstékend Antwerp rust met 1-0-voorsprong tegen Standard, Refaelov kopt machtig raak (08/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Twaalfde speeldag Jupiler Pro League • Aftrap 13u30 • Bosuil • Antwerp en Standard gingen donderdag onderuit in de Europa League [naar artikel]

7. Jupiler Pro League – Antwerp wipt na 1-2 zege bij Zulte Waregem naar voorlopige gedeelde tweede plaats (19/01/2019 - Metro)

Antwerp heeft zaterdag op de 22e speeldag van de Jupiler Pro League de volle buit gepakt bij Zulte Waregem. De partij aan de Gaverbeek eindigde op 1-2. Antwerp springt door de zege over Standard naar de tweede stek, die het deelt met Club Brugge dat zondag Charleroi ontvangt. Een kansarme eerste periode leek op 0-0 […] Het bericht Jupiler Pro League – Antwerp wipt na 1-2 zege bij Zulte Waregem naar voorlopige gedeelde tweede plaats verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

8. Jupiler Pro League – STVV nestelt zich stevig in top zes na knappe uitzege op Antwerp (01/12/2018 - Metro)

Antwerp is zaterdagavond op de zeventiende speeldag in de Jupiler Pro League tegen zijn derde seizoensnederlaag aangelopen. In het duel met Sint-Truiden werd er op de Bosuil met 1-3 verloren. Een vinniger STVV kwam in Deurne-Noord al snel 0-1 voor via Jordan Botaka, die na negen minuten raak trof van op de stip, nadat doelman […] Het bericht Jupiler Pro League – STVV nestelt zich stevig in top zes na knappe uitzege op Antwerp verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

9. LIVE. Kan Antwerp op bezoek bij Standard voor het eerst punten oogsten dit seizoen? (08/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 3de speeldag Jupiler Pro League • Antwerp heeft 0 op 6, Standard 4 op 6 • Aftrap: 13u30 • Sclessin [naar artikel]

10. Bekijk hier de samenvattingen van de 14de speeldag in de Jupiler Pro League (08/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

De veertiende speeldag in de Jupiler Pro League behoort tot het verleden. Club Brugge en Standard deelden de punten, leider Union haalde uit tegen Charleroi en Anderlecht ging onderuit bij Antwerp. Bekijk hieronder alle samenvattingen. [naar artikel]

11. Jupiler Pro League – Standard laat punten liggen op het veld van rode lantaarn Moeskroen (20/10/2018 - Metro)

Standard Luik is zaterdagavond op de elfde speeldag in de Jupiler Pro League niet verder geraakt dan een scoreloos gelijkspel (0-0) op bezoek bij Moeskroen. Voor de Rouches een eerste puntenverlies na de zes op zes in de competitie. Na een bijzonder magere eerste helft was er na de pauze toch wat beterschap merkbaar bij […] Het bericht Jupiler Pro League – Standard laat punten liggen op het veld van rode lantaarn Moeskroen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

12. Standard en STVV houden elkaar in evenwicht in slappe derby (23/12/2017 - Het Belang van Limburg)

De streekderby tussen Standard en STVV heeft geen winnaar opgeleverd. In een bitsige wedstrijd met acht gele kaarten werden er maar weinig kansen versierd. Standard leek met een laat doelpunt alsnog de drie punten te pakken, maar een rechtstreeks binnengetrapte corner zorgde voor een puntendeling. Door het 1-1 gelijkspel laat Standard de kans liggen om naast de Kanaries te komen in de stand. STVV blijft alleen zesde, de Rouches zijn achtste in de Jupiler Pro League. [naar artikel]

13. LIVE. Genk laat goede kansen liggen tegen Standard, nog steeds 0-0 (19/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 31 Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Luminus Arena • Genk en Standard spelen eind april ook de finale van de Croky Cup [naar artikel]

14. Jupiler Pro League – Leider Standard laat geen punten liggen in Oostende (14/09/2019 - Metro)

Leider Standard heeft zaterdag op de zevende speeldag in de Jupiler Pro League overtuigend met 1-4 (rust: 1-1) gewonnen op bezoek bij KV Oostende. De Rouches maakten het verschil in de tweede helft. Voor de pauze waren ze na 21 minuten op voorsprong geklommen via uitblinker Maxime Lestienne, maar met de rust in zicht zakte […] Het bericht Jupiler Pro League – Leider Standard laat geen punten liggen in Oostende verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

15. Jupiler Pro League – Club Brugge wint zuinig van Anderlecht (28/04/2019 - Metro)

Club Brugge heeft zondag de zesde speeldag in Play-off I afgesloten met een 1-0 zege tegen RSC Anderlecht. Wesley Moraes scoorde het enige doelpunt van de partij een kwartier voor tijd. Op een corner hield doelman Thomas Didillon eerst nog wel Ruud Vormer van een doelpunt, maar vervolgens kon Wesley de bal eenvoudig binnen koppen […] Het bericht Jupiler Pro League – Club Brugge wint zuinig van Anderlecht verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

16. LIVE (20u30). Zet Antwerp in rechtstreeks duel Standard op vijf punten? (25/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 20u30 • 23ste speeldag Jupiler Pro League • Ref: Wim Smet • Antwerp telt twee punten meer dan de Rouches [naar artikel]

17. Jupiler Pro League – Standard verslaat Cercle in blessuretijd (02/12/2019 - Metro)

Op de zeventiende speeldag in de hoogste nationale voetbalafdeling heeft Standard zondag de drie punten thuis gehouden tegen hekkensluiter Cercle Brugge. Dat gebeurde wel pas in blessuretijd. Invaller Felipe Avenatti scoorde de 2-1 in de 92e minuut. In de 28e minuut had Selim Amallah de Rouches op voorsprong gebracht. Johanna Omolo scoorde de 1-1 een […] Het bericht Jupiler Pro League – Standard verslaat Cercle in blessuretijd verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

18. Standard laat unieke kans op play-off I liggen (11/04/2019 - De Morgen)

Week na week laten de concurrenten punten liggen en telkens laat Standard het na om daarvan te profiteren. Tot op één punt konden ze naderen van de top zes, maar ook tegen tien man lieten de Rouches de zege op Stayen ontglippen. [naar artikel]

19. Jupiler Pro League – Racing Genk loopt verder uit (16/12/2018 - Metro)

Racing Genk is na een 2-0 zege tegen Oostende steviger leider in de Jupiler Pro League. De Limburgers hebben nu zeven punten voor op Club Brugge en Antwerp, die zaterdag allebei puntenverlies leden. Club Brugge speelde 0-0 gelijk in Kortrijk, Antwerp leed een 0-2 nederlaag tegen Waasland-Beveren. Bij de rust was het 1-0 in de […] Het bericht Jupiler Pro League – Racing Genk loopt verder uit verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

20. Sterk Antwerp laat zege liggen op Standard (14/02/2021 - Het Belang van Limburg)

Geen winnaar in Standard-Antwerp zondagmiddag. Een eentonige, maar gelijkopgaande eerste helft leverde een doelpunt langs beide kanten op. In een betere tweede helft lieten de bezoekers de kansen liggen om de volle buit uit Luik mee te graaien. De Great Old behoudt door dit gelijkspel wel zijn voorsprong van zeven punten op de Rouches, die nu al vier competitieduels op rij niet meer konden winnen. [naar artikel]

21. Bekijk de samenvattingen van de 10de speeldag in de Jupiler Pro League (04/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

Ook speeldag 10 in de Jupiler Pro League leverde weer het nodige spektakel op. Anderlecht en Club Brugge deelden de punten, Standard beleefde een horroravond Achter de Kazerne en Antwerp klopte AA Gent met het kleinste verschil. Hieronder de samenvattingen van alle wedstrijden. [naar artikel]

22. QUIZ: Speelde hij voor Antwerp, Standard, allebei of geen van beide? (26/10/2017 - Sporza)

Vanavond speelt rood-wit tegen rood-wit in de Jupiler Pro League, ofwel Antwerp tegen Standard. Weet jij nog wie een verleden (of heden) heeft bij beide clubs? [naar artikel]