Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

03 August 2021
10:30 uur

Uitbater krijgt verbod om term Winterfeesten te gebruiken: “Imagoschade? Welke imagoschade?”

Het Nieuwsblad

18/12/2017 - 05:31

De Stad Gent dreigt met ‘verdere stappen’ tegen Holy Food Market als de culinaire kapel van Ladislas Leys nog langer het ‘merk’ Gentse Winterfeesten gebruikt. In een aangetekende brief wrijft de stad hem mogelijke imagoschade aan. “Ik snap niet dat onze schepen van Middenstand dit durft te ondertekenen”, zegt Leys. Christophe Peeters (Open VLD): “Die man heeft er een handje van andermans ­ideeën te kapen.”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Imagoschade opkrikken? Eeklo zoekt 'lovers' op Tinder (09/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het Eeklose stadsbestuur probeert de brokken te lijmen na de imagoschade die de stad de voorbije week geleden heeft. In verschillende media werd
  [naar artikel]
 2. Boeren rond 3M-site vrezen zware imagoschade en eisen financiële compensatie (15/06/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Er is (nog) geen verbod op het eten van geteelde groenten die gekweekt zijn in de buurt van de 3M-site. Toch voelen de Zwijndrechtse boeren dat de klanten ongerust zijn. Ze vrezen voor een enorme imagoschade. “Mijn nieuwe automaat met groentes bleef twee weken onaangeraakt”, zegt bioboer Koen Van Hauteghem van Bio glasgroentenkwekerij Vitaetom.
  [naar artikel]
 3. Limburgse vzw’s vrezen imagoschade na subsidieschandaal Sihame El Kaouakibi (05/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het subsidieschandaal dat als een etterbuil is opengebarsten rond de vzw’s van parlementslid Sihame El Kaouakibi (ex-Open Vld) heeft imagoschade berokkend aan de hele socioculturele en socio-economische sector. “Het zal nu wellicht nog moeilijker worden om subsidies te krijgen”, klinkt het.
  [naar artikel]
 4. Pluimveehouder ondervindt imagoschade na eiercrisis: “Wie wil die 700.000 eieren nog?” (08/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De eiercrisis gaat ook een impact hebben op de bedrijven waar geen besmetting met fipronil is vastgesteld. Paul Geens uit Wortel (Hoogstraten) mocht tien dagen lang geen eieren verhandelen. “De communicatie was veel te verwarrend en de imagoschade is nu enorm.”
  [naar artikel]
 5. Revolutie in Engeland, windstilte in het Zuiden: welke imagoschade leden de leiders van de Super League-clubs? (21/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De imagoschade voor de Engelse ‘Big Six’ is niet te overzien. Een sorry in een statement volstaat niet. Alles is nog niet vergeven, laat staan vergeten. Fans mobiliseren zich tegen inhalige eigenaars en CEOs die intekenden voor de Super League. Zo makkelijk krijgen ze die niet weg: wie koopt de rijken uit? Veel minder rumoerig is het in het Zuiden, waar Agnelli en Pérez gewoon op de troon blijven zitten.
  [naar artikel]
 6. ‘Vandeputman’: De Ideale Wereld heeft hilarische oplossing voor imagoschade Steven Vandeput (25/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Minister van Defensie Steven Vandeput is wellicht voorgelogen door zijn militaire staf over de houdbaarheid van onze F-16’s. Dat zorgt onmiskenbaar voor imagoschade, maar niets dat niet kan worden opgelost door een beetje marketing.
  [naar artikel]
 7. Opnieuw imagoschade bij Samsung na ontploffingsgevaar bij wasmachines (29/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse toezichthouder waarschuwt dat er ernstige veiligheidsproblemen zijn met wasmachines van het merk Samsung. Er zouden al meerdere toestellen spontaan ontploft zijn. Voor het Zuid-Koreaanse merk dreigt opnieuw forse imagoschade, na de problemen met de batterijen van sommige smartphones.
  [naar artikel]
 8. Gevaar voor imagoschade na nieuw bagageprobleem op Zaventem (04/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  “Als de problemen met het bagagesysteem niet grondig aangepakt worden, zal de luchthaven van Zaventem zware imagoschade lijden”, zegt transporteconoom Eddy Van de Voorde (UA) na de derde panne in korte tijd op Brussels Airport. Zaterdag, net op één van de drukste dagen van het jaar, waren tientallen vluchten vertraagd en bleven duizenden koffers in veel gevallen gewoon achter.
  [naar artikel]
 9. Opgepakte Ivan Leko is wereldnieuws: imagoschade is enorm (11/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Terwijl operatie ‘Propere Handen’ in België vooral uitkijkt naar de wanpraktijken van Mogi Bayat, Dejan Veljkovic en hun betrokken-heid bij eventuele matchfixing, prijkt op alle buitenlandse nieuwssites Ivan Leko prominent bovenaan. Zijn proces lijkt buiten de landsgrenzen al gemaakt. De imagoschade is enorm.
  [naar artikel]
 10. School krijgt geen 17.500 euro voor imagoschade na valse bommelding (10/10/2016 - Het Nieuwsblad)
  De correctionele rechtbank van Mechelen heeft maandag een man veroordeeld tot een werkstraf van 80 uur voor een valse bommelding in een Mechelse school. De school was daags voordien nog ontruimd voor een andere bommelding, maar de tweede keer had de politie snel in de gaten dat de melding vals was. De school wilde een schadevergoeding van 17.500 euro voor imagoschade, maar daar ging de rechtbank niet op in.
  [naar artikel]
 11. Opnieuw imagoschade voor Samsung na ontploffingsgevaar bij wasmachines (29/09/2016 - Gazet van Antwerpen)
  De Amerikaanse toezichthouder waarschuwt dat er ernstige veiligheidsproblemen zijn met wasmachines van het merk Samsung. Er zouden al meerdere toestellen spontaan ontploft zijn. Voor het Zuid-Koreaanse merk dreigt opnieuw forse imagoschade, na de problemen met de batterijen van sommige smartphones.
  [naar artikel]
 12. Imagoschade voor Club Brugge nu al enorm (11/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  “Hun trainer zit in den bak.” Terwijl operatie Propere Handen in België vooral uitkijkt naar de wanpraktijken van Mogi Bayat, Dejan Veljkovic en hun betrokkenheid bij eventuele matchfixing, prijkt op alle buitenlandse nieuwssites Ivan Leko prominent bovenaan. Zijn proces lijkt buiten de landsgrenzen al gemaakt. De imagoschade voor Club Brugge is enorm.
  [naar artikel]
 13. Gevaar voor imagoschade na nieuw bagageprobleem om luchthaven: “Dit mag niet nog eens voorvallen” (04/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  “Als de problemen met het bagagesysteem niet grondig aangepakt worden, zal de luchthaven van Zaventem zware imagoschade lijden”, zegt transporteconoom Eddy Van de Voorde (UA) na de derde panne in korte tijd op Brussels Airport. Zaterdag, net op één van de drukste dagen van het jaar, waren tientallen vluchten vertraagd en bleven duizenden koffers in veel gevallen gewoon achter.
  [naar artikel]
 14. Grote imagoschade voor Zedelgem door monument ‘voor Letse Waffen-SS’ers’ (31/05/2021 - Apache)
  Het Vrijheidsmonument in Zedelgem, bekend als de Letse bijenkorf, brengt grote imagoschade toe aan de West-Vlaamse gemeente. Internationaal neemt de verontwaardiging toe, omdat zowel Letten als critici er een eerbetoon in zien aan Letse krijgsgevangenen die na de Tweede Wereldoorlog acht maanden in Zedelgem vastzaten. Tijdens de oorlog aan het Oostfront traden zij toe tot
  [naar artikel]
 15. Knokse burgemeester wil ouders van feestende jongeren vervolgen voor ‘kinderverwaarlozing en imagoschade’ (19/04/2021 - De Standaard)
  264 processen-verbaal, waarvan het leeuwendeel voor samenscholingen. Dat is de balans na een woelige paasvakantie in Knokke-Heist. Burgemeester Piet De Groote gaat zijn politie komende zomer extra middelen geven én onderzoeken of de ouders van de feestende minderjarigen vervolgd kunnen worden. ‘Voor imagoschade én kinderverwaarlozing.’
  [naar artikel]
 16. Advocaat Van Steenbrugge: "Ivan Leko beraadt zich over verdere stappen na imagoschade" (11/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Ivan Leko, de trainer van Club Brugge, beraadt zich over verdere stappen na de imagoschade die hem de voorbije dagen is berokkend in het onderzoek...
  [naar artikel]
 17. Nederlands koningspaar liep enorme imagoschade op tijdens corona: “De roep om de afschaffing van de monarchie wordt steeds groter” (01/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ze golden jarenlang als het vrolijkste en het meest geëngageerde koningspaar ter wereld, maar koning Willem-Alexander (53) en koningin Máxima (49) worden nu beschouwd als arrogante yuppies die alle regels aan hun laars lappen. “De Nederlanders zijn klaar met hen”, zegt een royaltywatcher. “Ze hebben tijdens deze coronacrisis een ongelooflijke imagoschade opgelopen die nauwelijks nog te herstellen is.”
  [naar artikel]
 18. Tesla-wagens herstellen van imagoschade in China en verkopen opnieuw als zoete broodjes (09/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Tesla-wagens herstellen van imagoschade in China en verkopen opnieuw als zoete broodjes De verkoop van Tesla-wagens in China groeit opnieuw fors aan. De Amerikaanse producent van elektrische wagens verkocht meer dan 30.000 voertuigen. Maar 11.000 van hen waren voorbestemd voor export. In april lag het Amerikaanse automerk nog onder vuur in het land na openbare kritiek van Chinese kopers. Tesla verkocht vorige maand in totaal 33.463 elektrische […] Lees dit artikel: Tesla-wagens herstellen van imagoschade in China en verkopen opnieuw als zoete broodjes
  [naar artikel]
 19. CD&V eist 100.000 euro van Antwerpenaar die voor 14.000 Indiase volgers op Facebook zorgde: “Imagoschade” (21/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het geheime wapen, zo omschreven ze Gert Van Mol (52) binnen CD&V toen hij in oktober 2017 discreet de rangen kwam versterken. De missie van de digitale strateeg: de enorme achterstand van CD&V in sociale media helpen dichtrijden. Dat lukte, maar met 14.000 nieuwe Indiase volgers op Facebook kwamen ook de lastige vragen. Van Mol mocht opkrassen wegens “imagoschade”. Nu eist CD&V ook 100.000 euro van de Antwerpenaar, zo bleek gisteren op de rechtbankzitting.
  [naar artikel]
 20. Wat brengt de toekomst voor AstraZeneca na het "neen" van de EU en de mogelijke imagoschade? (10/05/2021 - VRT NWS)
  Heeft de weigering van de EU om meer vaccins van AstraZeneca te bestellen een grote impact op het Brits-Zweedse farmabedrijf, en wat met de imagoschade? Investeerders liggen er niet van wakker, al was ander nieuws natuurlijk beter geweest: "Financieel hadden de eerste vaccins toch min of meer een nuloperatie moeten worden", zegt Liesbeth Van Rompay, financieel analist voor de gezondheidssector bij KBC.
  [naar artikel]
 21. Burgemeester Knokke-Heist wil ouders van feestende jongeren vervolgen voor “kinderverwaarlozing en imagoschade” (19/04/2021 - Het Nieuwsblad)
  264 processen-verbaal, waarvan het leeuwendeel voor samenscholingen. Dat is de balans na een woelige paasvakantie in Knokke-Heist. Piet De Groote, burgemeester van Knokke-Heist, gaat zijn politie komende zomer extra middelen geven én onderzoeken of de ouders van de feestende minderjarigen vervolgd kunnen worden. “Voor imagoschade én kinderverwaarlozing.”
  [naar artikel]
 22. Burgemeester Knokke-Heist wil ouders van feestende jongeren vervolgen voor “kinderverwaarlozing en imagoschade” (19/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  264 processen-verbaal, waarvan het leeuwendeel voor samenscholingen. Dat is de balans na een woelige paasvakantie in Knokke-Heist. Piet De Groote, burgemeester van Knokke-Heist, gaat zijn politie komende zomer extra middelen geven én onderzoeken of de ouders van de feestende minderjarigen vervolgd kunnen worden. “Voor imagoschade én kinderverwaarlozing.”
  [naar artikel]
 23. Imagoschade (24/09/2020 - Het Belang van Limburg)

  [naar artikel]
 24. Bruno Invest eist 100.000 euro van Infrax voor imagoschade (09/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  HASSELTGisteren werd in de Hasseltse rechtbank van koophandel de zaak van mogelijk onterecht toegekende subsidies voor het zonnepanelenpark van Bruno Invest behandeld. Aanvankelijk zou het geschil via een dading geregeld worden met netbeheerder Infrax, maar tijdens de zitting beslisten de advocaten om de zaak toch te pleiten. De advocaten van Bruno Invest eisen ook een vergoeding van 100.000 euro voor imagoschade nadat deze krant over die dading berichtte.
  [naar artikel]
 25. Niet storing, wel communicatie achteraf bepaalt imagoschade (12/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 26. Moet Armstrong 87 miljoen ophoesten voor imagoschade? (05/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 27. “Belgisch voetbal lijdt enorm veel imagoschade” (11/10/2018 - Metro)
  Of het onderzoek van het federaal parket naar fraude, witwassen en matchfixing nu veel oplevert of niet, de imagoschade voor het Belgisch voetbal is enorm. Dat zegt Pierre Cornez, woordvoerder van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB), vandaag. Cornez erkent dat de schade voor het voetbal onherroepelijk is, zelfs als straks alle verdachten op vrije voeten zijn. Extra initiatieven om de imagoschade te herstellen, zijn er voorlopig niet. “We zijn enorm veel bezig met positieve campagnes, voor het vrouwenvoetbal en de scheidsrechters bijvoorbeeld. Die acties zetten we sowieso voort. Het is jammer dat die campagnes nu besmeurd worden, maar dat is nu eenmaal de realiteit waarmee we geconfronteerd worden.” Of er in de toekomst nog extra inspanningen gedaan moeten worden voor het imago van het voetbal, is nog niet beslist. “Daarvoor is het nog te vroeg”, aldus Cornez. De KBVB wacht de voorlopige resultaten van het onderzoek af. Deze namiddag zou daarover meer bekend moeten raken. “Het vermoeden van onschuld geldt voor iedereen. We moeten toelaten dat het federaal parket zijn werk doet. Zolang er geen extra informatie is, onthoudt de KBVB zich van reacties over het dossier.” bron: Belga Het bericht “Belgisch voetbal lijdt enorm veel imagoschade” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 28. "Trump lijdt enorme imagoschade en dat zó vroeg in zijn presidentschap" (25/03/2017 - De Redactie)
  Welke kant zal de Amerikaanse president nu uitgaan? "Hij gaat zo snel mogelijk proberen om zijn nederlaag op de achtergrond te krijgen. De politieke schade beperken", stelt Bart Kerremans.
  [naar artikel]
 29. Pro League overlegt dinsdag over besneeuwde velden en reglement (15/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  De raad van bestuur van de Pro League komt dinsdag samen en zal zich onder meer buigen over de bevroren voetbalvelden in het Waasland, Oostende en Charleroi van afgelopen weekend. Na de geleden imagoschade zal bekeken worden in welke mate de reglementen daaromtrent aangepast moeten worden.
  [naar artikel]
 30. Facebook-hack treft 50 miljoen gebruikers (28/09/2018 - De Tijd)
  19:32 Onbekende hackers hebben het sociale netwerk andermaal grote imagoschade toegebracht.
  [naar artikel]
 31. Kinderlokker (25) krijgt verbod om sociale netwerken te gebruiken en moet van rechter weer bij zijn ouders gaan wonen (09/02/2021 - Het Nieuwsblad)
  Een 25-jarige man uit De Panne krijgt van de strafrechter in Veurne een verbod om nog sociale netwerken te gebruiken. J.L. dwong minstens acht meisjes tussen twaalf en vijftien jaar om naaktfoto’s te sturen, die hij verspreidde via internet. Hij kreeg ook drie jaar cel, waarvan twee met uitstel.
  [naar artikel]
 32. Ivan Leko “beraadt zich over verdere stappen” na imagoschade (11/10/2018 - Metro)
  Ivan Leko, de trainer van Club Brugge, beraadt zich over verdere stappen na de imagoschade die hem de voorbije dagen is berokkend in het onderzoek naar corruptie en matchfixing in het Belgisch voetbal. Dat heeft zijn advocaat Walter Van Steenbrugge vanavond verklaard in Terzake op Canvas. Leko is momenteel nog in verdenking gesteld voor witwassen, maar ook van die aantijging blijft volgens Van Steenbrugge niets overeind. Volgens zijn advocaat werd de trainer van Club Brugge aanvankelijk actieve en passieve corruptie ten laste gelegd, en was er ook sprake van lidmaatschap van een criminele organisatie, maar is daar niets van overgebleven. “Het enige wat nog opklaring vergt, is een betaling uit 2015 – lang voor hij trainer werd van Club Brugge. Hij moet nagaan of een bepaalde geldsom toen werd aangegeven, maar dat kan nooit een zaak zijn van witwassen”, aldus Van Steenbrugge. Hij geeft aan dat zijn cliënt danig geschrokken is van wat hem sinds gisterenmorgen is overkomen, toen hij erg vroeg werd opgepakt. “Hij is in verband gebracht met fraude en matchfixing, maar daar was niks van aan”, luidt het. “Toen hij zag welke schade dit heeft berokkend aan zijn familie en aan zijn imago, heeft Ivan Leko me gevraagd hem te helpen. Dit zal allemaal moeten rechtgetrokken worden”, aldus Van Steenbrugge, die zich samen met de trainer zal beraden over verdere stappen. bron: Belga Het bericht Ivan Leko “beraadt zich over verdere stappen” na imagoschade verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 33. Ontslagen wegens 'imagoschade' (06/04/2019 - De Morgen)
  Terwijl belangrijke auteurs zoals Bart De Wever hun verbintenis met Pelckmans 'herbekijken', krijgt de uitgeverij de berichtgeving over het ontslag van Karl Drabbe maar niet onder controle. Bronnen leggen een rechtstreeks verband tussen het ontslag van Drabbe en diens engagement bij het Vlaams-radicale Doorbraak.
  [naar artikel]
 34. Manchester City in het oog van de storm: de duistere kantjes ontmaskerd (11/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Football Leaks and the Damage Done. De lekken en de geleden imagoschade. Niet zozeer het gefoefel met de petrodollars verbaast, wel de pocherige en...
  [naar artikel]
 35. Tegenwind uit eigen land: Braziliaanse gouverneurs bekritiseren Bolsonaro (28/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Wegens zijn omstreden milieubeleid krijgt de extreemrechtse president Jair Bolsonaro nu ook in Brazilië tegenwind. De gouverneurs van het Amazonegebied vrezen internationale economische sancties en zware imagoschade wegens de verwoestende bosbranden en het geweigerde hulpaanbod van de G7-staten.
  [naar artikel]
 36. Schuldbewuste Novak Djokovic krijgt zichzelf maar niet onder controle (08/09/2020 - De Morgen)
  Novak Djokovic maakte zondag op de US Open een historische misser met enorme gevolgen. De nummer één van de wereld sloeg uit frustratie een bal richting een lijnrechter die daarbij geraakt werd. Het leverde hem een diskwalificatie op in een jaar waarin hij door ongelukkige uitspraken en keuzes al flinke imagoschade opliep.
  [naar artikel]
 37. Kippenboeren vrezen voor hun eieren (08/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De kippenboeren zijn niet te spreken over het Federaal Voedselagentschap (FAVV). Volgens hen lijdt hun sector heel wat imagoschade door de
  [naar artikel]
 38. Claims over prijsfraude nefast voor warenhuizen (10/04/2019 - De Morgen)
  Zeven grootwarenhuizen zouden vijf jaar lang prijsafspraken hebben gemaakt over verzorgingsproducten. Het onderzoek is nog niet ten einde, maar de imagoschade is geleden.
  [naar artikel]
 39. Manchester City, onaantastbare succesclub met duistere kantjes: “We kunnen doen wat we willen” (10/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Football Leaks and the Damage Done. De lekken en de geleden imagoschade. Niet zozeer het gefoefel met de petrodollars verbaast, wel de pocherige en...
  [naar artikel]
 40. De mail van Club die inslaat als een bom: “De belangenvereniging is verworden tot een belangentegenstelling” (06/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Na een jaar vol imagoschade, conflicten en interne oorlogen onder de profclubs, stapt Club Brugge uit de Raad van Bestuur van de Pro League. “De...
  [naar artikel]
 41. 10 kilo kwijt op 14 dagen: vrienden maken zich zorgen om Guy Van Sande (03/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De onzekerheid en de imagoschade knagen aan Guy Van Sande. Sinds de acteur genoemd werd in een onderzoek naar de uitwisseling van kinderporno is
  [naar artikel]
 42. Vruchteloze zoektocht naar erkenning (05/04/2019 - De Morgen)
  Delphine Boël wil via DNA-testen laten vaststellen dat ze de vierde koningsdochter is. De rechtszaak mag dan wel belachelijk weinig kans op slagen hebben, de imagoschade voor het koningshuis dreigt groot te worden.
  [naar artikel]
 43. Spaanse communicatiemachine draait op volle toeren (15/10/2019 - De Tijd)
  18:12 Spanje zet alle zeilen bij om wereldwijd imagoschade te voorkomen na de veroordeling van de Catalaanse leiders. Premier Pedro Sánchez wil niet de fouten van zijn voorganger Mariano Rajoy herhalen: zic...
  [naar artikel]
 44. RAMPJAAR (BIS) (28/03/2019 - De Morgen)
  Vier maanden geleden verdween vlucht MH370 op weg naar Peking. Nu verliest Malaysia Airlines opnieuw een vliegtuig, zonder overlevenden. De imagoschade dreigt onherstelbaar groot te worden. 'Dit lijkt me catastrofaal voor een maatschappij.'
  [naar artikel]
 45. Zijn de dagen van VW-topman Herbert Diess geteld? (08/06/2020 - Knack)
  Herbert Diess kwam in juli 2015 aan het hoofd van het automerk Volkswagen en in 2018 van de Volkswagen Group. Door voluit in te zetten op elektromobiliteit slaagde hij erin de imagoschade door dieselgate tot een minimum te beperken. Maar omdat de uitvoering van zijn ambitieuze plannen vertraging oploopt, krijgt hij nu de wind van voren.
  [naar artikel]
 46. Hoe moet het verder met Jambon? Imagoschade is groot, maar de rangen sluiten zich (27/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Of huidig Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) destijds persoonlijk afwist van de tragische dood van Jozef Chovanec (38)? Het valt voorlopig...
  [naar artikel]
 47. Spaanse liberalen lijden vlak voor stembusslag imagoschade (15/03/2019 - De Tijd)
  22:19 In Spanje kampt het liberale Ciudadanos met de ergste crisis sinds zijn ontstaan. De partij, die in 2015 een kruistocht beloofde tegen de corruptie in de politiek, is zelf in een schandaalsfeer beland...
  [naar artikel]
 48. Ook Froome steunt Brailsford (14/04/2019 - De Morgen)
  Na een week van stilte heeft Chris Froome toch steun betuigd aan Dave Brailsford, de omstreden baas van Sky. De Tour-winnaar wil zo verdere imagoschade voorkomen.
  [naar artikel]
 49. Hacken levert China imagoschade op (13/04/2019 - De Morgen)
  Ook TheWall Street Journal blijkt te maken gehad te hebben met Chinese hackers. Maar het hacken heeft China weinig tot niets opgeleverd.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.