De Morgen

LIVE: Na 45 minuten nog steeds brilscore op Daknam, wie tapt uit ander vaatje in tweede helft? (0-0)

26/12/2017 - 15:23
"21ste speeldag Jupiler Pro League Stadion: Daknam Ref: Sébastien DelferièreLokeren won vorige week op Antwerp, KV Mechelen ging kansloos onderuit tegen Club Brugge "

1. LIVE. Tapt Club na rust uit ander vaatje? Lokeren speelde in eerste helft aardig mee (27/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

• 21ste speeldag • Daknam • Club voort op goede elan? • Lokeren helemaal onderin [naar artikel]

2. LIVE: Sterk Cercle virtueel in 1A, tapt Beerschot Wilrijk in tweede helft uit ander vaatje? (2-0) (10/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Stadion: Jan Breydel Ref: Alexandre Boucaut Cercle aan rust op voorsprong na doelpunten van Mercier en Crysan Beerschot Wilrijk moet nu scoren [naar artikel]

3. LIVE: Sterk Cercle virtueel in 1A, tapt Beerschot Wilrijk na rust uit een ander vaatje? (2-0) (10/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Stadion: Jan Breydel Aftrap: 20u Ref: Alexandre Boucaut Cruciale terugmatch voor promotie naar 1A [naar artikel]

4. LIVE. City is heer en meester in eigen huis, United zal in tweede helft uit ander vaatje moeten tappen (1-0) (11/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

5. Amper suiker en geen verpakking: Gentse frisdrankautomaat tapt uit een ander vaatje (05/05/2022 - De Morgen)

6. LIVE. Verwent Club ook na rust de fans of tapt Eupen uit ander vaatje? (29/07/2018 - Het Laatste Nieuws)

Kampioen Club Brugge begint de nieuwe competitie met een op papier makkelijke thuiswedstrijd tegen Eupen. Blauw-zwart kon zijn voornaamste... [naar artikel]

7. LIVE. Tapt Essevee na rust uit een ander vaatje? Genk virtueel in top zes (19/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Luminus Arena (20u) • Ref: Alexandre Boucaut • Genk na blessure Vandevoordt met Coucke in doel • Dury kan op volledig fitte kern rekenen [naar artikel]

8. Stefan Descheemaeker ‘Je mag niet te groot worden' (27/04/2019 - De Tijd)

01:05 Hij was een apostel van het AB InBev-model: op overnames jagen en diep in de kosten snijden. Als CEO van Nomad Foods tapt hij uit een ander vaatje. Ontbijt met De Tijd. [naar artikel]

9. LIVE ENGELAND-RED LIONS (VTM 2). 3-1: België zal in de tweede helft uit een ander vaatje moeten tappen (20/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Vandaag is het de beurt aan de Belgische hockeymannen om hun EK te openen. In Mönchengladbach is Engeland de eerste tegenstander. Voorlopig staat het 3-1 voor Engeland. Volg de partij op de voet in onderstaande liveblog. De wedstrijd is ook live te volgen op VTM 2. [naar artikel]

10. Bierland tapt uit ander vaatje (11/04/2019 - De Morgen)

Dit weekend blaast Zythos, de nationale vereniging van bierproevers, weer verzamelen in de Brabanthal in Leuven. Het bierfestival is een feestode aan onze nationale drank en gekend exportproduct. Maar valt er eigenlijk wel iets te vieren? [naar artikel]

11. Dit weekend wordt koel en onstabiel: kans op enkele waterhozen voor Belgische kust (23/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

Komend weekend tapt het weer uit een heel ander vaatje dan we deze zomer gewend waren. We komen onder invloed van koele zeelucht met op zaterdag... [naar artikel]

12. LIVE FA CUP. Eerste helft stelt teleur, onzichtbare De Bruyne en City moeten na rust uit ander vaatje tappen tegen Chelsea (17/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• FA Cup • Halve finale • Ref: Mike Dean • Wembley [naar artikel]

13. Kraft Heinz past zijn menukaart aan (24/03/2021 - De Tijd)

18:50 Het voedingsbedrijf Kraft Heinz tapt sinds enige tijd uit een ander vaatje. Gedaan met dure overnames, waarvoor mede-eigenaar 3G Capital bekendstond. Oude merken moeten de groei aanvuren. [naar artikel]

14. Rode Duivels kloppen IJsland dankzij twee goals van Batshuayi (15/11/2018 - Het Belang van Limburg)

De Rode Duivels hadden gedurende de hele match tegen IJsland overduidelijk het meeste balbezit, maar dat leidde niet automatisch tot veel goals. De (flauwe en mistige) eerste helft bleef dan ook steken op een brilscore. Na twintig minuten in de tweede helft was het Batshuayi die de Duivels op voorsprong trapte. Met nog tien minuten op de klok kon Batsman de bal nog een tweede keer de goal in lopen (letterlijk zelfs). [naar artikel]

15. LIVE ANTWERP-UNION. Na een felbevochten eerste helft zoeken beide ploegen met een brilscore de kleedkamers op (02/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Wie wordt de tegenstander van KV Mechelen in de finale van de Croky Cup: Union, of toch Antwerp? ‘The Great Old' moet in eigen huis een 1-0-achterstand zien op te halen. Na 45 minuten spelen, staat het nog steeds 0-0. Volg alle actie in onderstaande liveblog! [naar artikel]

16. LIVE AUSTRALIË-DENEMARKEN. Het kanon zwijgt in de eerste helft, Denen moeten na de pauze uit ander vaatje tappen (30/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Derde speeldag groep D • Aftrap: 16u • Al Janoub Stadium • Volg Tunesië-Frankrijk hier LIVE [naar artikel]

17. LIVEBLOG UNION-FRANKFURT. Tapt Union na rust uit een ander vaatje? (15/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Union is de eerste Belgische ploeg die na Nieuwjaar weer Europees aan de bak komt. In de tussenronde van de Conference League krijgen de Brusselaars met Frankfurt een stevige opponent voorgeschoteld. Wat wordt het in de heenmatch in het Lotto Park? Volg het op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

18. LIVE: Kan Charleroi scheve situatie nog rechtzetten in tweede helft? (1-0) (21/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Scheidsrechter: Alexandre Boucaut Stadion: Daknam Kan Charleroi tweede plaats behouden? Komt Lokeren onderin weg?   [naar artikel]

19. LIVE: We voetballen weer op Daknam nadat match werd onderbroken (0-0) (16/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap 20u30 Daknam Clement (voorlopig) nog steeds coach van Waasland-Beveren Lokeren heeft dringend punten nodig [naar artikel]

20. KIJK LIVE. Red Flames duiken de rust in met brilscore op het bord, komt er een goal in de tweede helft? (07/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Tweede wedstrijd voor de Red Flames op de Algarve Cup. Onze nationale voetbalvrouwen kijken thuisland Portugal in de ogen. De Flames verloren... [naar artikel]

21. LIVE. Brilscore tussen Manchester City en Dortmund, brengt tweede helft beterschap? (14/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Tweede speeldag Champions League, groep G • Stadion: City of Manchester Stadium • Scheidsrechter: Daniele Orsato (Ita) • KIJK LIVE op VTM 2 of volg het via deze pagina [naar artikel]

22. Live: Wat kan vertimmerd Charleroi op Daknam? (0-0) (21/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

23. LIVE. Charleroi en Cercle gaan rusten met brilscore, wél goals in tweede helft? (31/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Charleroi heeft 1 op 9 • Aftrap: 18u30 • Stade du Pays de Charleroi [naar artikel]

24. Droogste en zonnigste maart ooit, maar donderdag mogelijk sneeuw: (30/03/2022 - Het Belang van Limburg)

Maart 2022 gaat de boeken in als de zonnigste en droogste maart ooit in Limburg. April tapt uit een ander, veel frisser vaatje, met donderdag mogelijk zelfs sneeuw. Fruitboeren vrezen vorstschade en nemen voorzorgsmaatregelen. [naar artikel]

25. LIVE: Match op Daknam (even) onderbroken na wangedrag fans Waasland-Beveren (0-0) (16/12/2017 - Het Laatste Nieuws)