Pure chocolade is goed ingeburgerd in onze dagelijkse ‘gezonde’ keuken en zou gezond zijn, of op z’n minst gezonder dan melkchocolade of de witte... [naar artikel]
Pure chocolade is goed ingeburgerd in onze dagelijkse ‘gezonde’ keuken en zou gezond zijn, of op z’n minst gezonder dan melkchocolade of de witte... [naar artikel]
Bij chocolade denk je meestal niet automatisch aan ‘gezond’, al wordt dat over pure chocolade wel vaak gezegd. Klopt dat ook, of is dat een fabel? “Hoe puurder de chocolade, hoe meer cacao erin verwerkt zit”, vertellen meester-patissier Hidde De Brabander en chocolade-expert Marika van Santvoort. [naar artikel]
Liggen er op jouw grasperk dit weekend paaseieren van pure chocolade in plaats van melkchocolade? Dan hebben de jarenlange inspanningen van de 'Big Chocolate' hun doel bereikt. [naar artikel]
Dat donkere chocolade gezond is, weten we al. Maar de melkvariant is oh zo lekker. Wetenschappers hebben nu een gouden compromis gevonden: ze zijn... [naar artikel]
Komiek Josh Widdicombe haat pure chocolade. Hij gelooft niet dat er mensen zijn die het echt lekker vinden. Chocolade met een dikke nek, zoals [naar artikel]
Zwart of lekker zoet: met chocolade kan je alle kanten uit. De Hasseltse chocolatier Boon (echte naam Patrick Mertens) en dochter én model Lien zien cacao zelfs op de catwalk. Pure chocolade, pure schoonheid. [naar artikel]
Waar we chocolade vroeger helemaal moesten mijden als we iet of wat gezond wouden eten, klinkt er nu een heel ander liedje: een blokje chocolade [naar artikel]
Voel je niet langer schuldig als je nog eens chocolade eet. Uit onderzoek blijkt dat af en toe een stukje chocolade eten wel eens heel erg gezond kan zijn. Onderzoekers stelden vast dat het risico op hartfalen met dertien procent verminderd kan worden als een persoon per maand drie repen chocolade eet. De oorzaak vonden […] Het bericht Eet je wel eens chocolade? Dan maak je minder kans op hartfalen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Feestdagen staan in België gelijk aan een overdaad aan chocolade, zo lijkt het. Kerstmis, Pasen, een verjaardag … we zijn verknocht aan een rijkelijke portie cacao. En zien dat eigenlijk steevast als iets negatiefs. Maar is dat echt zo? Of kan chocolade ook gezond zijn, zoals je wel eens hoort? Wij vroegen raad aan voedingexperts. [naar artikel]
Je kent het vast wel: je eet een reep chocolade en de volgende dag staat er een grote puist op je voorhoofd. Acne komt voor op alle leeftijden, maar kan je het vermijden door chocolade links te laten liggen? Dermatologen roepen het al jaren: vermijd chocolade voor een mooie huid. Vettig voedsel en chocolade zouden […] Het bericht Krijg je van chocolade écht puistjes? verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Een glas roséwijn en een stukje chocolade, een combinatie die er bij heel wat dames (en ook heren) wel ingaat. Het stond dan ook in de sterren [naar artikel]
Chocolade is een begeerd tussendoortje en wordt vaak bestempeld als ongezond. Toch moet je die chocoladereep niet te ver in de kast stoppen, want uit onderzoek blijkt dat het helpt tegen stress. Maar pas op, enkel pure chocolade heeft een positieve impact op je lichaam. Onderzoekers van het Loma Linda University Adventist Health Sciences Centre stellen dat […] Het bericht Chocolade is hét wondermiddel tegen stress verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Van antioxidanten in chocolade is bekend dat ze de bloeddruk verlagen. Dat betekent wel niet dat je extra veel chocolade moet eten. [naar artikel]
Over de plus- en minpunten van chocolade zijn al ettelijke liters inkt gevloeid, maar nu zijn Amerikaanse onderzoekers nog met een nieuwe bevinding op de proppen gekomen: chocolade helpt tegen de stress. Maar opgelet, dat geldt enkel voor donkere chocolade. [naar artikel]
Goed nieuws voor ‘The Rolling Stones’-fans van die al eens graag een stukje chocolade eten. De Britse rockgroep brengt maandag z'n eigen chocoladelijn op de markt. Het gaat om 2 soorten repen: melkchocolade en pure chocolade met kersen. [naar artikel]
Een onderzoek wees uit dat proefpersonen die pure chocolade aten, beter kleine lettertjes konden lezen en meer contrast konden onderscheiden. Klopt... [naar artikel]
Staat een dag zonder chocolade voor jou gelijk aan een slechte dag? Dan hebben we goed nieuws. Het is vandaag ‘Wereld Chocolade dag’, een dag... [naar artikel]
18:57 De Zwitserse chocoladefabrikant Barry Callebaut heeft een natuurlijk roze chocolade bedacht. Die voegt zich bij pure, witte en melkchocolade. [naar artikel]
Geen Pasen zonder chocolade-eieren. Julius Persoone testte er voor ons liefst zeventien verschillende van melkchocolade en 7 pure uit de supermarkten. Hij vond een topper die hij zelfs tien op tien gaf, maar moest ook een nul uitreiken. [naar artikel]
Chocolade, wie er mee wil koken moet technisch scherp staan. Maar de ideale chocolade, voor koekjes bijvoorbeeld, dat vraagt een... The post Tesla-ingenieur het perfecte stukje chocolade appeared first on Business AM. [naar artikel]
Op het Chocoladesalon in het Brussel Tour & Taxis kan het publiek van 2 tot en met 4 maart in avant-première kennis maken met de rooskleurige ruby chocolade van Callebaut. Daarnaast focust het Chocoladesalon op de combinatie van bier en chocolade. Naast zwarte, witte en melkchocolade is de rooskleurige ruby chocolade van Callebaut de nieuwe […] [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.