De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Mike Tyson wil een rol in de 'Downton Abbey'-film

Het Laatste Nieuws

11/01/2018 - 07:46

Ex-bokskampioen Mike Tyson (51) is een grote fan van de Britse tv-show 'Downton Abbey'. Hij heeft zich dan ook aangeboden om mee te spelen in de...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. STREAMINGTIP. ‘Downton Abbey: A New Era’: de erfenis van Violet Crawley (11/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Geen reeks die de voorbije jaren zo tot de verbeelding sprak als het historische drama ‘Downton Abbey’. Na zes succesvolle seizoenen en de film ‘Downton Abbey’ werd vorig jaar ‘Downton Abbey: A New Era’ gelost.
  [naar artikel]
 2. Fans, opgelet! 'Downton Abbey' wordt nu ook film (13/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De populaire televisieserie 'Downton Abbey' wordt een film. De opnames daarvan beginnen deze zomer, lieten de makers vrijdag weten. De...
  [naar artikel]
 3. Logeren kan nu ook in Downton Abbey (20/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het landhuis dat de hoofdrol speelt in de zes seizoenen van de televisieserie Downton Abbey en in de film is binnenkort voor één nacht te huren.
  [naar artikel]
 4. Na overweldigend succes: ‘Downton Abbey’-film krijgt vervolg (05/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Alle fans van ‘Downton Abbey’ zullen het ongetwijfeld graag weten: vanwege het enorme succes van de eerste film, die meer dan 160 miljoen euro in...
  [naar artikel]
 5. Tweede film ‘Downton Abbey’ verschijnt in december (19/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De tweede film van ‘Downton Abbey’, gebaseerd op de gelijknamige Britse televisieserie, verschijnt komende kerst. Dat hebben de makers maandag bekendgemaakt via sociale media.
  [naar artikel]
 6. Belangrijk personage uit ‘Downton Abbey' sterft in nieuwe film (27/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Fans van ‘Downton Abbey' gaan in de nieuwe film, die vanaf maart 2022 in de zalen moet komen, afscheid moeten nemen van een van de hoofdpersonages. Dat schrijft The Sun.
  [naar artikel]
 7. Cast van 'Downton Abbey' ziet er onherkenbaar uit op de rode loper in Londen (27/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Lady Mary Crawley, Lady Edith Crawley, Carson en Daisy zagen er onherkenbaar uit op de première van de film ‘Downton Abbey: A New Era’ in Londen. Voor de gelegenheid ruilden ze hun historische kostuums in voor hedendaagse galakleren. ‘Downton Abbey’-fans in ons land moeten niet meer lang wachten. De film, gebaseerd op de gelijknamige Britse televisieserie, komt bij ons uit op 4 mei.
  [naar artikel]
 8. Cast van 'Downton Abbey' ziet er onherkenbaar uit op de rode loper in Londen (27/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Lady Mary Crawley, Lady Edith Crawley, Carson en Daisy zagen er onherkenbaar uit op de première van de film ‘Downton Abbey: A New Era’ in Londen. Voor de gelegenheid ruilden ze hun historische kostuums in voor hedendaagse galakleren. ‘Downton Abbey’-fans in ons land moeten niet meer lang wachten. De film, gebaseerd op de gelijknamige Britse televisieserie, komt bij ons uit op 4 mei.
  [naar artikel]
 9. Tweede ‘Downton Abbey’-film pas volgend voorjaar in bioscoop (02/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Downton Abbey-fans moeten langer wachten voordat ze de aanstaande tweede film in de bioscoop kunnen zien. De releasedatum is verschoven van eind december naar medio maart, meldt Deadline.
  [naar artikel]
 10. Van geheime gangen tot de vloek van Toetanchamon: de échte ‘Downton Abbey’-eigenaars klappen uit de biecht (19/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Sinds de serie ‘Downton Abbey’ - en nu ook de film - herkent wellicht iedereen de gevels en kenmerkende gotische torens van Highclere Castle. Het...
  [naar artikel]
 11. Nog maar net in de zalen, maar makers van ‘Downton Abbey’-film dromen nu al van een vervolg (18/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Als het aan de makers van kostuumdrama ‘Downton Abbey’ ligt, komt er een vervolg op de onlangs uitgebrachte film. Dat zegt producent Gareth Neame...
  [naar artikel]
 12. 10 dingen die u nog niet wist over Downton Abbey (25/09/2019 - VRT NWS)
  Vanaf deze week loopt de film "Downton Abbey" in de bioscoop. Hij sluit aan bij de gelijknamige tv-serie, die zes reeksen beleefde en wereldwijd enorm populair was. De belevenissen van een Engelse aristocratische familie en haar personeel in de beginjaren 1900 waren ook bij ons op Eén te zien. Wist u dat het stonk op de set? En dat de Queen een zeer oplettende kijker was? Hier volgen 10 dingen die u wellicht nog niet wist over Downton Abbey.
  [naar artikel]
 13. Eigenaresse ‘Downton Abbey’-landgoed klapt uit de biecht: “De opnames zijn erg rommelig” (05/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De populaire tv-serie (en film) ‘Downton Abbey' werd opgenomen in Highclere Castle, een statig landgoed in het Engelse graafschap Hampshire....
  [naar artikel]
 14. Disneyland voor conservatieve Britten: ‘Downton Abbey’ nog een keer op het grote scherm (04/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het upstairs & downstairs-volkje van Downton Abbey krijgt er een tweede film bij. Uitstekend lichtverteerbaar entertainment doordrongen van liefde voor acteurs en het oude Engeland.
  [naar artikel]
 15. "Downton Abbey"-film komt dichterbij: "Volgend jaar willen we opnemen" (22/06/2017 - De Redactie)
  Fans van "Downton Abbey" die heimwee hebben naar de reeks, kunnen zich erop verheugen dat er een film in de maak is. Mogelijk wordt er volgend jaar al gefilmd.
  [naar artikel]
 16. Watch out 'Downton Abbey': hier komt Andrea Croonenbergs (14/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In 'Downton Abbey' zal ze wellicht niet meteen meespelen, maar het nieuwste toneelstuk van het Fakkeltheater heeft er alleszins veel van weg. 'Een...
  [naar artikel]
 17. Win een jurk van Nicky Vankets in ware Downton Abbey-stijl (05/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag verschijnt ‘Downton Abbey’ op DVD en Blu Ray. De successerie kreeg enkele maanden geleden een filmisch vervolg op het grote scherm, en dat...
  [naar artikel]
 18. "Downton Abbey"-film komt er, mét Maggie Smith (13/07/2018 - VRT NWS)
  Er komt wel degelijk een "Downton Abbey"-film, gebaseerd op de gelijknamige reeks die ook op één werd uitgezonden. De opnames gaan al deze zomer van start. Zowat de hele cast keert terug, zelfs Maggie Smith. Dame Maggie had nochtans eerder aangegeven dat ze haar personage "te oud" vond voor een nieuw verhaal rond de familie Crawley.
  [naar artikel]
 19. BINNENKIJKEN. Overnachten als een Lord en Lady: 'Downton Abbey' staat op Airbnb (17/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Highclere Castle, waar Downton Abbey is opgenomen, verwelkomt binnenkort heel even niet alleen maar gasten uit de aristocratie. Twee 'normale' fans...
  [naar artikel]
 20. Populaire tv-reeks "Downton Abbey" nu ook op het witte doek (24/09/2019 - VRT NWS)
  Deze week gaat "Downton Abbey" in première, een film gebaseerd op de gelijknamige Britse tv-reeks. Het is het verhaal van een adellijke familie en het kleine leger aan personeel dat bij hen inwoont aan het begin van de 20ste eeuw. Na 6 bijzonder succesvolle seizoenen kwam er in 2015 een eind aan de populaire reeks, tot nu.
  [naar artikel]
 21. Fans Downton Abbey veren op na geheimzinnige Facebookpost (03/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Fans van de razendpopulaire Britse tv-serie Downton Abbey - een kostuumdrama dat zich in de periode 1912-1925 afspeelt in een groot Engels landhuis...
  [naar artikel]
 22. Eigenaars ‘Downton Abbey’ vinden geen personeel meer door Brexit (14/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  Een grootse bruiloft in de romantische setting van Downton Abbey? Onmogelijk. Lady Carnarvon kampt met een personeelstekort en schakelt over op de verkoop van gin om het landgoed winstgevend te houden.
  [naar artikel]
 23. Hugh Bonneville ("Downton Abbey") kruipt in de huid van Roald Dahl (11/05/2017 - De Redactie)
  De Britse acteur bekend van "Downton Abbey" speelt de titelrol in een biografische film over Roald Dahl. Die speelt zich af in de jaren 60 en belicht het huwelijk tussen de Britse auteur en actrice Patricia Neal.
  [naar artikel]
 24. Eerste bioscoopfilm ‘Downton Abbey’ verwelkomt de koninklijke familie op het beroemde landgoed (21/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De televisieserie ‘Downton Abbey’, over het leven van de rijke familie Crawley en hun bedienden, was zes seizoenen lang een enorm succes: dankzij 3...
  [naar artikel]
 25. Downton Abbey krijgt filmversie (27/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De populaire Britse tv-reeks Downton Abbey krijgt een vervolg op het witte scherm. Dat heeft Julian Fellowes, maker van de reeks die in 2015 na
  [naar artikel]
 26. Downton Abbey-film komt er (16/07/2018 - Het Belang van Limburg)

  [naar artikel]
 27. Het nieuwe ‘Downton Abbey’: ‘Belgravia’ heeft alles om jouw nieuwe favoriete kostuumdrama te worden (14/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Goed nieuws voor de lords en ladies onder ons: de makers van ‘Downton Abbey’ zijn terug met een gloednieuwe serie. Oscarwinnaar Julian Fellowes -...
  [naar artikel]
 28. Filmversie van televisieserie "Downton Abbey" in de maak (28/01/2017 - De Redactie)
  De populaire Britse televisiereeks "Downton Abbey" krijgt mogelijk een vervolg op het witte doek. Dat heeft Julian Fellowes, maker van de reeks die in 2015 na zes seizoenen werd afgerond, aangekondigd.
  [naar artikel]
 29. Opnieuw uitstel voor tweede film van ‘Downton Abbey’ (28/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  De tweede film van ‘Dowton Abbey’ laat opnieuw langer op zich wachten. Door de aanhoudende coronaperikelen is de release uitgesteld van maart naar eind mei 2022.
  [naar artikel]
 30. Regula Ysewijn van ‘Bake Off’ schreef het ‘Downton Abbey’-kerstkookboek: “Ik heb dyscalculie, niet handig als je moet bakken” (14/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Regula Ysewijn (36) van ‘Bake Off Vlaanderen’ ziet er perfect uit: kleurrijk en origineel, smetteloos en kreukvrij. Dedication, zou Smos zeggen, want wanneer ze op de set verwacht wordt, moet ze al om vier uur uit de veren om haar knielange haar op te steken. En dan vond ze ook nog eens tijd om een kookboek voor ‘Downton Abbey’ te schrijven. “De lancering van ‘The Official Downton Abbey Christmas Cookbook’ en mijn andere boek ‘Oats in the North’ ging normaal gepaard met een grootse tournee door Amerika.”
  [naar artikel]
 31. Vuile kostuums, stinkend eten en een erg populair kasteel: ‘Downton Abbey' wordt tien jaar oud (26/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  10 jaar geleden ging de Britse historische reeks ‘Downton Abbey’ in première op BBC. De zes seizoenen van de reeks werden bekroond met onder meer...
  [naar artikel]
 32. Ster uit Downton Abbey: “Homo spelen is schadelijk voor Hollywoodcarrière” (07/10/2017 - VRT NWS)
  De Britse acteur Rob James-Collier - ook bekend als de homoseksuele butler Thomas Barrow in "Downton Abbey - vreest dat zijn rol in de dramareeks zijn kansen op een carrière in Hollywood ernstig hebben geschaad. Dat vertelde hij aan de Daily Mirror.
  [naar artikel]
 33. ‘Downton Abbey’-acteur in nauwe schoentjes: ex-callgirl wil zijn overspel blootleggen (21/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het zijn ongemakkelijke tijden voor ‘Downton Abbey’-acteur Hugh Bonneville (55). De voormalige callgirl Helen Wood (32), die bekend werd door de...
  [naar artikel]
 34. Grote brand op setlocatie ‘Downton Abbey’ en ‘Peaky Blinders’ (03/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op de majestueuze set die wordt gebruikt voor de film ‘Downton Abbey’ en de serie ‘Peaky Blinders’ is donderdag een grote brand uitgebroken. Verscheidene media delen video’s van de enorme brand in het Britse Yorkshire.
  [naar artikel]
 35. Grote brand op setlocatie ‘Downton Abbey’ en ‘Peaky Blinders’ (04/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op de majestueuze set die wordt gebruikt voor de film ‘Downton Abbey’ en de serie ‘Peaky Blinders’ is donderdag een grote brand uitgebroken. Verscheidene media delen video’s van de enorme brand in het Britse Yorkshire.
  [naar artikel]
 36. De corona-lessen van "Downton Abbey": "In die tijden deden ze aan perfecte social distancing" (04/05/2020 - VRT NWS)
  Vanaf vanavond zendt BBC First (ook bij ons te bekijken) de eerste 4 seizoenen van de Britse reeks "Downton Abbey" opnieuw uit. Hoofdrolspeler Hugh Bonneville vindt een heruitzending in deze coronatijden een logische keuze. Want, zo zegt hij in een interview met VRT NWS: "Veel mensen hebben niet enkel heimwee naar die lang vervlogen tijden... We hebben ook heimwee naar de tijden waarìn we "Downton Abbey" konden kijken: namelijk samen met het hele gezin in de zetel. Nu kan dat niet eens meer."
  [naar artikel]
 37. "Downton abbey" binnen­stappen? Het kan in New York (16/11/2017 - VRT NWS)
  In New York opent een tentoonstelling gewijd aan "Downton abbey", de populaire Britse serie. Tal van decors zijn met veel oog voor detail nagebouwd en de bezoeker krijgt een duidelijk beeld van het leven in het Verenigd Koninkrijk aan het begin van de 20e eeuw.
  [naar artikel]
 38. Geen grote bruiloften meer in landhuis van "Downton Abbey": "We vinden geen personeel door de brexit" (14/03/2023 - VRT NWS)
  Hoe zou Carson, de eeuwig trouwe butler uit de Britse reeks "Downton Abbey", zich voelen? Highclere Castle, het échte "Downton Abbey", kampt namelijk met een personeelsprobleem. Door de brexit vinden de eigenaars te weinig mensen om nog grote bruiloften en afternoon teas te kunnen organiseren. "Er is gewoon geen personeel", zegt lady Fiona Carnarvon. En daardoor dalen de inkomsten ook sterk.
  [naar artikel]
 39. "Opvolger" van "Downton Abbey" verschijnt in 2019 (01/02/2018 - VRT NWS)
  NBC heeft 10 afleveringen van "The gilded age" besteld bij Julian Fellowes, de scenarioschrijver van "Downton Abbey". De nieuwe reeks speelt zich af in New York in de jaren 1880 en verschijnt volgend jaar.
  [naar artikel]
 40. Brand verwoest textielfabriek uit 19e eeuw in Engeland waar scènes "Peaky Blinders" en "Downton Abbey" zijn opgenomen (04/03/2022 - VRT NWS)
  Het smeult nog altijd in Dalton Mills in Keighley (Engeland), de voormalige textielfabriek die door een zware brand is getroffen. Misschien doet de locatie een belletje rinkelen? In Dalton Mills werden er tal van opnames gedraaid, onder meer die van de populaire BBC-serie "Peaky Blinders" en de film "Downton Abbey".
  [naar artikel]
 41. BINNENKIJKEN. Dit zijn de échte ‘Downton Abbey’-eigenaars: “Tijdens de renovaties vonden we geheime trappen en gangen” (11/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Goed nieuws voor iedereen die zich weleens een Lord of Lady waant: vanavond zendt VRT de film ‘Downton Abbey’ uit, de prent die er kwam na al het succes van de serie. Sinds ‘Downton Abbey’ op televisie kwam, herkent wellicht iedereen de gevels en kenmerkende gotische torens van Highclere Castle, waar alles zich afspeelt. Het kasteel is inmiddels een toeristische attractie van wereldformaat, maar over de échte eigenaars - Lord en Lady Carnarvon - is veel minder bekend. Maar daar komt nu verandering in. “Wij weten ook zélf niet zeker hoeveel kamers hier precies zijn.”
  [naar artikel]
 42. Er komt een tweede ‘Downton Abbey’-film (24/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De butler heeft het deze keer ook echt gedaan: in gesprek met de presentatoren van This Morning heeft acteur Jim Carter, die in de film en serie...
  [naar artikel]
 43. ‘Downton Abbey’-acteur in nauwe schoentjes door callgirl (22/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Als Robert Crawley in Downton Abbey geniet hij veel aanzien, maar momenteel zit acteur Hugh Bonneville (55) in nauwe schoentjes door een callgirl.
  [naar artikel]
 44. Mike Tyson (56) opent coffeeshop in Amsterdam (30/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  Voormalig Amerikaans bokser Mike Tyson heeft in de Amsterdamse Spuistraat een coffeeshop geopend. Voor de 56-jarige Tyson, die zelf ook niet vies is van een jointje, komt er naar eigen zeggen een droom uit.
  [naar artikel]
 45. Bokslegende Mike Tyson aangeklaagd voor verkrachting begin jaren 90 (25/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Amerikaans oud-bokskampioen Mike Tyson wordt ervan beschuldigd een vrouw te hebben verkracht in het begin van de jaren 90. Het slachtoffer heeft Tyson aangeklaagd, zo bevestigen gerechtelijke bronnen. Tyson werd in het verleden al schuldig bevonden aan het verkrachten van het model Desiree Washington in 1992. Washington was toen achttien jaar oud. Tyson zat hiervoor drie jaar in de cel.
  [naar artikel]
 46. “Ik heb net Mike Tyson KO geslagen”: Tony Hawk geeft skateboard aan ‘Iron Mike’, maar dat loopt al snel mis (04/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Mike Tyson en Tony Hawk. Twee sportlegendes, maar wel in compleet andere disciplines. Dat blijkt eens te meer wanneer de skate-halfgod een bezoekje brengt aan Hotboxin’, de podcast van Tyson.
  [naar artikel]
 47. Zoals 'Downton Abbey', maar dan met flinke portie seks: waarom Netflix-hit ‘Bridgerton' zo populair is (08/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zoals 'Downton Abbey', maar dan met heel wat erotiek en expliciete seksscènes. Netflix heeft er met 'Bridgerton' alweer een monsterhit bij. Het historische drama van Shonda Rhimes - het brein achter topreeksen als 'Grey's Anatomy' en 'Scandal' - is zowel in ons land als elders al dagenlang het meest bekeken programma van het moment. Maar wat is het succesrecept?
  [naar artikel]
 48. Grappig: Mike Tyson (53) zou straks Tyson Fury moeten bekampen, maar krijgt shirt niet eens stuk gescheurd (01/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “Ja, je ziet er goed uit”, sprak Chris Jericho toen hij Mike Tyson tijdens een ‘staredown’ diep in de ogen keek. Al moest de worstellegende vooral...
  [naar artikel]
 49. Bruce Willis wordt legendarische trainer Mike Tyson (09/05/2018 - Metro)
  Acteur Bruce Willis is gecast voor ‘Cornerman’, de nieuwe film over bokser Mike Tyson. Willis kruipt in de huid van de legendarische bokstrainer Cus D’Amato. De film zal afspelen in het New York van de eighties. Het verhaal gaat over hoe D’Amato de dertienjarige Mike Tyson ontdekte en hem klaarstoomde om de beste bokser te worden. Tyson is tevens een van de meest controversiële figuren in de bokswereld. Wie hem zal spelen, is nog niet geweten. Het scenario is geschreven door Rupert Friend, die zijn pluimen reeds verdiend heeft bij de serie Homeland. Friend zal de prent ook regisseren. Diepe liefde “Het verhaal gaat over een diepe liefde tussen twee grote talenten die elk moedig genoeg zijn om hun angsten aan de andere toe te vertrouwen. Ze moedigen elkaar aan om grootse dingen te doen. Dit verhaal gaat niet alleen over vechten, maar ook over opkomen voor de dingen waar je in gelooft. Deze film zal je doen afvragen wat kracht eigenlijk is”, zegt Friend in een verklaring. Lees ook: Ben jij mee met het laatste filmnieuws? Het bericht Bruce Willis wordt legendarische trainer Mike Tyson verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy