De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

D'Onofrio: "Ik wil Antwerp brengen naar waar ik Standard heb gebracht en dat is kampioen spelen"

Het Laatste Nieuws

12/01/2018 - 23:45

Veni, vidi, vici. Luciano ­D’Onofrio (62) kwam vanuit het niets om van Antwerp weer ‘The Great Old’ te maken. Van (letterlijk) de ruïnes naar de...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Antwerp-baas Luciano D’Onofrio scherpt de messen met Standard-voorzitter: “Hij verdooft iedereen” (25/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerp-Standard is dé topaffiche van speeldag 23 in de Jupiler Pro League. Voor Luciano D’Onofrio, sportief directeur en vicevoorzitter van Antwerp, meteen ook een confrontatie met zijn ex-club. Maar een hartelijk weerzien zal het niet worden, maakt D’Onofrio duidelijk in de Waalse krantengroep Sudpresse.
  [naar artikel]
 2. Antwerp: "Gheysens en D'Onofrio bevestigen hun engagement" (22/11/2017 - Sporza)
  Antwerp wil eventuele geruchten counteren nu eigenaar Paul Gheysens in verband gebracht is met Anderlecht. "We willen stap voor stap de club verder uitbouwen."
  [naar artikel]
 3. Verrassing: Luciano D’Onofrio sportief directeur op Antwerp FC (13/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Luciano D’Onofrio (62) wordt de nieuwe sportieve baas van kersvers eersteklasser Antwerp FC. De gewezen makelaar en sterke man van Standard (1998-2011) volgt daarmee Patrick Decuyper op. Decuyper zal de Antwerp Diamond Club, de jeugdacademie van Antwerp FC, gaan leiden. Een nieuwe trainer maakt Antwerp nog niet bekend. D’Onofrio zal die eerstdaags voorstellen. Wim De Decker, de trainer die Antwerp vorig seizoen na dertien jaar weer naar eerste klasse bracht, kreeg een voorstel om assistent-trainer te worden. D’Onofrio neemt ook heel het transferbeleid voor zijn rekening.
  [naar artikel]
 4. D’Onofrio haalt in aanloop naar topper stevig uit naar Standard-voorzitter Venanzi: “Hij heeft iedereen verdoofd” (25/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Luciano D’Onofrio, sterke man bij Antwerp, heeft in de krant La Capitale uitgepakt met een stevige sneer richting huidig Standard-voorzitter Bruno...
  [naar artikel]
 5. "D'Onofrio is manager, of toch alleszins iets dat begint met de letters 'm' en 'a'" (14/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Luciano D'Onofrio, de nieuwe sportieve baas bij Antwerp, werd een malafide spelersmakelaar genoemd. Of zoals Gent-voorzitter Yvan De Witte ooit
  [naar artikel]
 6. Mannaert en D'Onofrio unaniem eens: "In 2020 moeten we af van play-offs" (18/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In een dubbelinterview spraken Vincent Mannaert, algemeen manager bij Club Brugge en Luciano D'Onofrio, sportief directeur van Antwerp, vol passie...
  [naar artikel]
 7. Bölöni minimaliseert uitspraken over vertrek bij Antwerp: "Ik heb alles uitgelegd aan D'Onofrio, hij begreep me" (15/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  "Het is niet dat ik me slecht voel bij Antwerp, maar (...) ik reken erop dat ik niet verderga." Aldus klonk vorige week de overlevering vanuit...
  [naar artikel]
 8. Luciano D’Onofrio wellicht jaar langer bij Antwerp (12/03/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De onderhandelingen over de verlenging van het ­contract van Luciano D’Onofrio bij Antwerp zijn ­bijna afgerond. De overeenkomst met de 65-jarige sportief verantwoordelijke (en vicevoorzitter) loopt na dit ­seizoen af, maar die wordt hoogstwaarschijnlijk met minstens een jaar verlengd. Even was er de vrees dat hij naar Standard zou trekken - omdat ook zijn goede vriend François Fornieri op weg leek naar de Rouches - maar dat plan werd opgeborgen. Met D’Onofrio als ­ondervoorzitter werden de Luikenaars in 2008 en 2009 al eens landskampioen.
  [naar artikel]
 9. Marc Degryse interviewt Luciano D’Onofrio: “Veel mensen zijn niet klaar voor een titel van Antwerp” (06/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  R.Antwerp FC is de rijzende ster in het Belgische voetbal. De architect, met een telefoon en tonnen voetbalverstand: Luciano D’Onofrio (65). Marc Degryse ging hem opzoeken. Met de vraag of Antwerp in mei kampioen kan worden...
  [naar artikel]
 10. Van Damme naar Antwerp: "Het enige vraagteken in dit dossier staat bij LA Galaxy" (31/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Antwerp zet alles in het werk om Jelle Van Damme (33) naar de Bosuil te halen. Luciano D'Onofrio legde de eerste contacten al en deed hem een
  [naar artikel]
 11. D’Onofrio wuift gerucht over Seraing weg, Wim De Decker en Olivier Renard genoemd als opvolger bij Antwerp (12/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Luciano D’Onofrio (65) is niet langer sportief directeur bij Antwerp. Na vier jaar lagen de visies van D’Onofrio en voorzitter Paul Gheysens te ver uit elkaar. Gheysens wil de club op een ‘modernere’ leest schoeien. D’Onofrio wilde geen macht inleveren.
  [naar artikel]
 12. Luciano D’Onofrio blijft bij Antwerp, grote baas Paul Gheysens: “Het is de logica zelve, er is zelfs nooit over gediscussieerd” (13/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De geruchten over een terugkeer naar Standard mogen de prullenmand in. Luciano D’Onofrio (65) blijft bij Antwerp. Dat bevestigde hij ons gisteren. Groot nieuws dachten we, maar dat was buiten voorzitter Paul Gheysens gerekend.
  [naar artikel]
 13. Antwerp stelt Luciano D'Onofrio aan als sportief directeur (13/06/2017 - De Tijd)
  14:44 Promovendus Antwerp heeft dinsdag Luciano D'Onofrio, in het verleden de sterke man bij Standard, aangesteld als nieuwe sportief directeur én ondervoorzitter.
  [naar artikel]
 14. Luciano D'Onofrio keert terug naar de club die hij 38,19 miljoen euro bezorgde (03/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Wie Luciano D'Onofrio zegt, zegt: Standard. De huidige technisch directeur van FC Antwerp was vorig decennium de Koning Midas van Sclessin. Hij...
  [naar artikel]
 15. Luciano D’Onofrio vertrekt bij Antwerp (11/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Er is een einde gekomen aan het huwelijk tussen sportief directeur Luciano D’Onofrio en voetbalclub Antwerp. Dat hebben D’Onofrio en voorzitter Paul Gheysens gezamenlijk besloten.
  [naar artikel]
 16. Sinan Bolat keert met ambities terug naar België: "Ik wil rol spelen in de heropbouw van Antwerp" (19/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Sinan Bolat (28) streek opnieuw in ons land neer. De Turkse doelman is na Genk, Standard en Club Brugge bij Antwerp aan zijn vierde Belgische
  [naar artikel]
 17. Na het vertrek, de onduidelijkheid: wie volgt Luciano D’Onofrio op bij Antwerp? (12/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wie wordt Luciano D’Onofrio’s opvolger? Op Antwerp hebben ze gewacht op de afhandeling van zijn vertrek om aan een antwoord op die vraag te denken. De komende dagen of weken moet duidelijk worden wie in de voetsporen van D’Onofrio treedt.
  [naar artikel]
 18. Antwerp-eigenaar Gheysens heeft grootse plannen met Antwerp: "Deze club heeft een enorm potentieel" (13/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Antwerp toonde zich bij monde van CEO en geldschieter Paul Gheysens enorm ambitieus tijdens de voorstelling van Luciano D'Onofrio als de nieuwe
  [naar artikel]
 19. Laszlo Bölöni op weg naar de Bosuil als hoofdcoach (16/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerp is nog de enige eersteklasser zonder trainer, maar lang duurt dat niet meer. De nieuwe sportieve baas Luciano D’Onofrio heeft de ideale T1 in gedachten om van de Great Old weer een succesvolle club te maken: Laszlo Bölöni (64). De Roemeen, die Standard in 2009 naar de titel leidde, staat voor discipline en is een coach met wie grote namen best graag samenwerken. Komt de deal rond, dan kan het duo D’Onofrio-Bölöni Antwerp snel laten groeien.
  [naar artikel]
 20. Luciano D’Onofrio vertrekt bij Antwerp (11/05/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Luciano D’Onofrio vertrekt per direct bij Antwerp. Dat hebben D’Onofrio en voorzitter Paul Gheysens gezamenlijk besloten.
  [naar artikel]
 21. Standard-coach: "Zo lang de directie in mij gelooft, ben ik hier" (27/08/2017 - Sporza)
  Standard zit in de hoek waar de klappen vallen. Tegen Club Brugge kreeg het een nieuwe draai om de oren. "Ik blijf rustig", zegt Standard-trainer Ricardo Sa Pinto.
  [naar artikel]
 22. Verrassende opstellingen bij Antwerp en KVO: "QLFOTKIRICTM", "Pai" en "Maestro" (19/04/2018 - Sporza)
  Schrik niet als u dit weekend de spelers van KV Oostende en Antwerp op het veld probeert te herkennen. Ze spelen immers niet met hun achternaam, maar wel met hun bijnaam op hun shirt.
  [naar artikel]
 23. Onze chef voetbal over de komst van Vercauteren naar Antwerp: “Niks theatraals – dat had D’Onofrio nu nodig” (05/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Frank Vercauteren is de nieuwe trainer van Antwerp. Onze chef voetbal Stephan Keygnaert schetst in zijn analyse de relatie tussen ‘de Prins van het Astridpark’ en Luciano D’Onofrio: “De visie op het spelletje van Vercauteren sluit dicht aan bij de filofosie van D’Onofrio.”
  [naar artikel]
 24. Onze chef voetbal over de komst van Vercauteren naar Antwerp: “Niks theatraals – dat had D’Onofrio nu nodig” (05/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Frank Vercauteren is de nieuwe trainer van Antwerp. Onze chef voetbal Stephan Keygnaert schetst in zijn analyse de relatie tussen ‘de Prins van het Astridpark’ en Luciano D’Onofrio: “De visie op het spelletje van Vercauteren sluit dicht aan bij de filofosie van D’Onofrio.”
  [naar artikel]
 25. Laszlo Bölöni op 48 uur van de clash met zijn ex-club: "Standard kan nog kampioen worden” (23/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Antwerp staat vrijdag voor een cruciaal duel. Op de Bosuil strijdt het samen met Standard om de derde plek. Bij winst of een gelijkspel wipt de...
  [naar artikel]
 26. Standard contracteert drievoudig Belgische kampioen FIFA (26/05/2017 - Sporza)
  Standard heeft vandaag als eerste Belgische club een e-player gecontracteerd. Julian Albiar Fernandez, alias "Twikii", is meervoudig Belgisch kampioen FIFA.
  [naar artikel]
 27. Luciano D'Onofrio vertrekt per direct bij Antwerp (11/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Luciano D’Onofrio vertrekt per direct bij Antwerp. D’Onofrio en voorzitter Paul Gheysens hebben het gezamenlijke besluit genomen om uit elkaar te gaan. De voorbije maanden werd steeds meer duidelijk dat beiden enkele verschillende meningen hadden over de (sportieve) structuur van de club.
  [naar artikel]
 28. "Ik zal nooit voor Standard spelen" (21/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De kwakkel van de week, zo lijkt het. Standard zou hengelen naar de diensten van Guillaume Gillet. Als er al sprake zou zijn van een paringsdans
  [naar artikel]
 29. Luciano D’Onofrio was in 2013 bijna begonnen bij... Beerschot (14/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Tot verrassing van eenieder werd Luciano D’Onofrio dinsdag voorgesteld als nieuwe sterke man bij neo-eersteklasser Antwerp. Het scheelde echter niet veel of D’Onofrio had al vier jaar geleden zijn intrede in het Antwerpse voetbal gemaakt. Weliswaar niet bij Antwerp, maar bij Beerschot.
  [naar artikel]
 30. Blauwharige Carcela eert Dominique D’Onofrio en scoort eerste goal in jaar tijd (14/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  Mehdi Carcela (31) was een opgemerkt man in Standard-Antwerp. Hij zette zijn contractverlenging in de verf met een rake strafschop en blauw haar. Tegelijk eerde hij op mooie wijze de betreurde Dominique D’Onofrio.
  [naar artikel]
 31. Van Moer: "Standard in Play-off II? Zwijg, dat is een ramp" (26/01/2017 - Sporza)
  Standard trekt vanavond met het mes op de keel naar Eupen. Play-off II dreigt. "Het wordt moeilijk, echt waar", zucht Wilfried Van Moer bij Sporza.
  [naar artikel]
 32. Vandenbempt: "Als ik Standard, Gent of KVO was, zou ik Antwerp niet te ver laten lopen" (28/08/2017 - Sporza)
  Het nieuwe schooljaar begint en dus geeft ook Peter Vandenbempt weer wekelijks zijn kijk op het afgelopen voetbalweekend. Deze week veel aandacht voor Anderlecht, Standard en Antwerp.
  [naar artikel]
 33. Toekomst D’Onofrio onzeker, Olivier Renard serieuze piste voor Antwerp (28/04/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Het vertrek van Lior Refaelov toont opnieuw aan dat de toekomst rond Luciano D’Onofrio snel moet worden uitgeklaard. Mocht D’Onofrio vertrekken, dan denkt Antwerp onder anderen aan Olivier Renard (41) als nieuwe sportief directeur. Hij was eerder al bij de Great Old aan de slag.
  [naar artikel]
 34. Mirallas durft als een van de weinigen steile ambities van Antwerp uit te spreken: “Op papier kan de titel” (28/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Hij leek voorbestemd voor Standard. Anderlecht en Club snuffelden, maar Luciano D’Onofrio haalde Kevin Mirallas (31) uiteindelijk naar Antwerp. De...
  [naar artikel]
 35. Antwerp-eigenaar Gheysens heeft grootse plannen met 'Great Old': "Deze club heeft een enorm potentieel" (13/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Antwerp toonde zich bij monde van CEO en geldschieter Paul Gheysens enorm ambitieus tijdens de voorstelling van Luciano D'Onofrio als de nieuwe
  [naar artikel]
 36. Interesse in Bolat neemt alsmaar toe: "Kans is 50-50 dat ik vertrek" (04/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Terwijl Luciano D'Onofrio naarstig naar versterking speurt, moet Antwerp een vertrek van doelman en sterkhouder Sinan Bolat vrezen. Na een...
  [naar artikel]
 37. De immense erfenis van Luciano: waar zou Antwerp staan zonder ‘Godfather’ D’Onofrio? (15/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Nog anderhalve maand. En dan stopt, op 1 juni, de samenwerking tussen Luciano D’Onofrio en Antwerp. Tenminste, op voorwaarde dat één van beide partijen dat per aangetekend schrijven aangeeft. Anders wordt wat de voorbije vier jaar een zeer vruchtbare verbintenis was, met nog een jaar verlengd. Maar of het zover komt...
  [naar artikel]
 38. Waarom Anderlecht, Antwerp en Standard liever Genk de titel zien pakken (14/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  KRC Genk of Club Brugge kampioen? Zet uw geld maar in. Place your bets. Faites vos jeux. Al kijkt u best ook even naar de tegenstanders die beide titelkandidaten treffen op de laatste twee speeldagen. Zowel Antwerp, Anderlecht als Antwerp zullen hun rol spelen als rechtvaardige scherprechters. Ja, toch?
  [naar artikel]
 39. Runje is nieuwe keeperstrainer bij Antwerp (22/07/2017 - Sporza)
  Luciano D'Onofrio heeft opnieuw een oude bekende uit zijn Standard-periode naar Antwerp gehaald. Vedran Runje had vrijdag zijn eerste werkdag op de Bosuil.
  [naar artikel]
 40. Vanhaezebrouck: "Standard had het geluk van een kampioen zeker?" (10/05/2018 - Sporza)
  Het contrast tussen vreugde en teleurstelling werd perfect weerspiegeld in de reactie na Anderlecht tegen Standard.
  [naar artikel]
 41. "Als Antwerp dit kan doortrekken tot in januari, zullen we nog iets zien van D'Onofrio" (04/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In de 16de aflevering van VISTA!, de voetbalwebcast van Het Laatste Nieuws in samenwerking met Proximus 11, is Jelle Van Damme onze centrale gast....
  [naar artikel]
 42. Sa Pinto: "Als er één ploeg de beker verdient, is het Standard" (16/03/2018 - Sporza)
  Standard en RC Genk spelen zaterdagavond de finale van de Croky Cup. Bij beide teams wordt uitgekeken naar de wedstrijd, al baart het veld wel een beetje zorgen.
  [naar artikel]
 43. Dit zullen ze op Sclessin niet graag horen: "Ik zal nooit voor Standard spelen" (21/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De kwakkel van de week, zo lijkt het. Standard zou hengelen naar de diensten van Guillaume Gillet. Als er al sprake zou zijn van een paringsdans
  [naar artikel]
 44. Luciano D’Onofrio op zoek naar aansluiting met de top bij Antwerp: “Ooit Fellaini en Witsel binnenhalen? Ik hoop het” (16/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerp FC is ambitieus. Zéér ambitieus. Met voorzitter Paul Gheysens en sportief directeur Luciano D’Onofrio wil de Great Old de komende jaren een aanval doen op de Belgische top. Een Champions League-stadion is aanstaande, evenals voor de eerste keer een plaats in Play-off 1. Want Antwerp ligt op koers. Als in PO1 ook nog Europees voetbal wordt gehaald, is het tijd voor champagne. Maar aan de vooravond van de topper tegen Anderlecht eerst een gesprek met Luciano D’Onofrio (63), de algemeen directeur die de club over de finish trekt.
  [naar artikel]
 45. Vriendin Antwerp-speler beviel tijdens kampioenenmatch: "Hij moest spelen. Basta" (14/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Hun eerste gezinsportret. Centraal op de foto: Zayd Haroun. Geflankeerd door zijn mama Katie (26) en papa Faris (31). Hij kampioen op het veld,
  [naar artikel]
 46. D’Onofrio haalt zoon van Milan Rapaic naar Antwerp (04/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Bij Antwerp traint momenteel de 21-jarige Boris Rapaic mee met de beloften. Het is nog wachten tot zijn papierwerk in orde is alvorens hij definitief een contract kan tekenen. De spits is een transfervrije speler nadat hij afgelopen zomer vertrok bij Fenerbahçe. Daarvoor speelde hij voor de B-ploeg van Hajduk Split. Hij speelde in de jeugd ook drie jaar voor Inter. Boris is de zoon van Milan Rapaic, de Kroaat die in de tijd van Luciano D’Onofrio nog drie jaar bij Standard speelde.
  [naar artikel]
 47. Ferrera: “Ik ben ervan overtuigd dat Standard kampioen kan worden” (15/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik ben ervan overtuigd dat Standard kampioen kan spelen”, vertelde Yannick Ferrera in VISTA! “Als je ziet wat ze gebracht hebben tot nu toe...”...
  [naar artikel]
 48. "Dan zijn clubkleuren van geen belang": Antwerp-fan op bedevaart voor ziek zoontje Beerschot-vriend (02/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Als Antwerp kampioen speelt in 1B, trekt supporter Cisse Beckx te voet naar Scherpenheuvel. Niet alleen om de langverwachte promotie te vieren,
  [naar artikel]
 49. Antwerp: "Geen link met fraudedossier" - Standard: "Venanzi is niét gearresteerd" (11/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Eersteklasser Antwerp is vooralsnog niet gecontacteerd in het kader van het fraudedossier rond het Belgisch voetbal. Er hebben ook geen...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy