De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Vandalen verplaatsen verkeersbord in Voorshoven

Het Belang van Limburg

14/01/2018 - 15:44

Op de Tismansweg in Voorshoven heeft de politie zaterdag in de late namiddag een feit van vandalisme vastgesteld. Onbekenden hadden een verkeersbord verplaatst. Dat werd teruggezet. (mm)


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Vandalen vernielen ruit en deur in Voorshoven (03/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Op de Tismansweg in Voorshoven hebben vandalen een ruit en glazen deur ingeslagen met een baksteen. Dat is zaterdag rond 16 uur ontdekt. 
  [naar artikel]
 2. KWB-Voorshoven fietst (20/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  KWB-Voorshoven organiseerde, als afsluiter van de wekelijkse avondfietstochten, de jaarlijkse dagfietstocht. 27 fietsers, leden en niet-leden, vertrokken om 9.30 uur aan de kerk van Voorshoven.
  [naar artikel]
 3. Vandalen gooien verkeersbord door ruit van BMW: “Die krijg ik nu niet meer verkocht” (01/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Andy Michielsen deed zondagochtend een onaangename ontdekking. Onbekenden hebben zijn BMW, die aan de straatkant te koop stond, flink beschadigd. De paal van een verkeersbord werd door een zijruit gesmeten.
  [naar artikel]
 4. Spannende dartswedstrijd bij KWB Voorshoven (29/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  KWB Voorshoven organiseerde een leuke dartinitiatie voor jong en oud.
  [naar artikel]
 5. Sluikstorten in Voorshoven (04/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op een wandelpad vlakbij de Kinrooiersteenweg in Voorshoven zijn donderdag een 20-tal zakken met afval gedumpt. De politie is een onderzoek gestart. (mm)
  [naar artikel]
 6. Vandalen ingerekend (23/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  De politie heeft vijf jongeren opgespoord die verdacht worden van de vandalenstreken in de Overwegstraat in Helchteren. Daar werd een verkeersbord uit de grond gerukt en in een tuin gegooid. Ook het houten hekwerk van een huis werd vernield. De vandalen braken ook twee brievenbussen af. Een agent die buiten dienst was, kon twee vandalen op heterdaad betrappen. Hij hield hen staande en verwittigde de collega’s. De politieploeg kwam de jongeren ophalen. In totaal ging het om vijf verdachten, tussen 18 en 22 jaar. Ze worden uitgenodigd voor verhoor.
  [naar artikel]
 7. Marathonloop tussen 2 vrienden in Voorshoven (14/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Nick en Jorn liepen een marathon onder hun tweetjes in Voorshoven. Zo kan hardlopen in coronatijden ook heel leuk blijven.
  [naar artikel]
 8. Verkeersbord licht op als fietser passeert (19/12/2017 - VRT NWS)
  Op een druk kruispunt in Wilrijk is een nieuw verkeersbord voorgesteld dat dodehoekongevallen moet voorkomen. Het verkeersbord waarschuwt vrachtwagenchauffeurs en automobilisten die rechts afslaan als er fietsers in aantocht zijn.
  [naar artikel]
 9. Wedstrijd tussen Voorshoven en HW Zonhoven uitgesteld door plots overlijden (03/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Voorshoven VV (4B) is in diepe rouw na het plotse overlijden van keeperstrainer Ronny Jonck (foto).
  [naar artikel]
 10. Brand Voorshoven wakkert opnieuw aan (25/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  De brandweer rukte dinsdag rond 5.10 uur opnieuw uit voor bluswerken in het centrum van Voorshoven. Daar flakkerde de woningbrand van een dag eerder weer op.
  [naar artikel]
 11. Asbest vrijgekomen bij hooibrand in stal in Voorshoven (14/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Woensdagvoormiddag rond 11 uur is een brand uitgebroken in een schuur op een landbouwbedrijf in de Tienderstraat in Voorshoven (Maaseik). Daarbij kwam ook asbest vrij omdat het dak vuur vatte.
  [naar artikel]
 12. Vader en zoon door rook bevangen bij zware brand in Voorshoven (24/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  De brandweer van Maaseik rukte maand rond 11.30 uur uit voor een woningbrand in het centrum van Voorshoven (Maaseik). Het gaat om een huis pal tegen de kerk.
  [naar artikel]
 13. Brandstof op weg na botsing in Voorshoven (10/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdag rond 10.15 uur zijn op het kruispunt van de Tismansweg en de Voorshoventerweg in Voorshoven twee auto’s gebotst. Omdat door de klap brandstof op de weg was terechtgekomen werd de hulp van de brandweer ingeschakeld om de weg te zuiveren. (mm)
  [naar artikel]
 14. Vandalisme aan provinciedomein Het Vinne (02/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  Aan provinciedomein Het Vinne hebben vandalen een speeltoestel vernield. Op de parking van het domein is een verkeersbord uit de grond gerukt.
  [naar artikel]
 15. Onbekende man valt fietsers lastig in Voorshoven (25/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie is zaterdag rond 22 uur de melding binnengekomen van een persoon die in Voorshoven fietsers lastig viel. De feiten gebeurden in de buurt van een café op de Voorshoventerweg. Toen een politiepatrouille ter plaatse kwam, was de verdacht al weg. Niemand bleek de man te kennen.
  [naar artikel]
 16. Voorshoven verrast E. Houthalen (13/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Terwijl leider Turkse Rangers vlot bij Termolen won (0-7), kon achtervolger Waterloos pas laat afstand nemen van Zonhoven United B. Voorshoven won verrassend van E. Houthalen. Paal-Tervant B zette, onder impuls van een sterke Thomas Luts (foto), Leut eenvoudig opzij: 2-7. (bsa)
  [naar artikel]
 17. Auto uit de bocht in Voorshoven (22/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op de Solterweg in Voorshoven is woensdag rond 4.45 uur een auto uit de bocht gegaan. Oorzaak was het gladde en mistige weer. De auto kwam tot stilstand tegen een betonnen verlichtingspaal. De 22-jarige bestuurder uit Bree werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht.
  [naar artikel]
 18. Loslopende paard in Voorshoven (30/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie is vrijdagvoormiddag een melding binnengekomen van een loslopend paard op de Solterweg in Voorshoven. Toen de politie arriveerde stond het dier langs de kant van de weg gras te eten. De eigenaar kwam ter plaatse om het dier terug in zijn weide te zetten. (mm)
  [naar artikel]
 19. Verkeersbord dat verplicht cruise control uit te schakelen, verdwijnt (24/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wie werken nadert, passeert vaak een verkeersbord dat chauffeurs verplicht om de cruise control uit te schakelen. Maar die regel in het verkeersreglement en dus ook het bijhorende verkeersbord worden nu opgeheven. Dat schrijven Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg.
  [naar artikel]
 20. Loslopende kalveren in weide gejaagd in Voorshoven (15/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de Veestraat in Voorshoven heeft de politie zaterdagochtend drie kalveren in een weide gejaagd. De dieren werden rond 1.30 uur opgemerkt. Twee politieploegen dreven ze terug in de weide waarna de draad werd dichtgemaakt. (mm)
  [naar artikel]
 21. Wielrenner gewond na botsing met auto in Voorshoven (30/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op de Molenweg in Voorshoven zijn vrijdag rond 19.30 uur een wielrenner en een auto gebotst. De wielrenner (27) uit Bree raakte gewond.
  [naar artikel]
 22. Verkeersbord valt op fietsster uit Halen (18/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op het Wendelenplein in het centrum van Herk-de-Stad is een auto tegen een verkeersbord gereden. Het verkeersbord valt om en komt tegen een fietsster die passeert. De 67-jarige Agnes U. uit Halen valt en raakt gewond.
  [naar artikel]
 23. Heemkundige kring zet schans van Voorshoven in de kijker (26/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  De heemkundige kring Wotra heeft een infobord geplaatst aan de schans in Voorshoven.
  [naar artikel]
 24. Vrachtwagen in problemen in Voorshoven (30/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Takeldienst Vanderveken heeft dinsdagochtend een vrachtwagen moeten rechttrekken in Voorshoven. De trucker was rond 8.30 uur in de problemen geraakt op het kruispunt van de Taemweg en de Dijkweg. Door de bocht te kort te nemen, zat het gevaarte vast in de berm en dreigde te kantelen. De takeldienst wist erger te voorkomen.
  [naar artikel]
 25. Naakte vrouwen van ‘Modderorgie’ met verkeersbord verminkt: "We gaan uit van onnozel vandalisme" (14/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  Vandalen hebben het kunstwerk van Rob Buelens (29) vernietigd. De installatie beeldde in modder een zogeheten Modderorgie uit, vlak naast de Sint-Pieterskerk.
  [naar artikel]
 26. Ongeval met vluchtmisdrijf in Voorshoven (20/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Donderdag rond 16.15 uur is op de Breeërweg in Voorshoven een ongeval met vluchtmisdrijf gebeurd. In een bocht reed een motorfietser bij het uitvoeren van een inhaalmanoeuvre tegen een auto die hij kruiste. De motorfiets reed verder. Aan de auto is er aanzienlijke schade. De politie spoort de motorrijder op. (mm)
  [naar artikel]
 27. Ongeval met vluchtmisdrijf in Voorshoven (20/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Donderdag rond 16.15 uur is op de Breeërweg in Voorshoven een ongeval met vluchtmisdrijf gebeurd. In een bocht reed een motorfietser bij het uitvoeren van een inhaalmanoeuvre tegen een auto die hij kruiste. De motorfiets reed verder. Aan de auto is er aanzienlijke schade. De politie spoort de motorrijder op. (mm)
  [naar artikel]
 28. Verwarrend verkeersbord nu toch verduidelijkt (10/09/2016 - Het Nieuwsblad)
  Op verschillende plaatsen in Leuven zijn gisteren oranje onderborden geplaatst aan het verkeersbord met het verwarrende opschrift ‘parkeerkaart’.
  [naar artikel]
 29. En dan kom je als wielertoerist dit 'verkeersbord' tegen (09/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Langs de smalle weg van de Noorddijk in de Nederlandse badplaats Rockanje staat sinds kort een bijzonder 'verkeersbord'. Volgens het zelfgemaakte...
  [naar artikel]
 30. VIDEO. Bekijk hier de doelpunten uit Zutendaal VV B - Voorshoven VV (27/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  In vierde provinciale C won Voorshoven dit weekend met 1-2 op het veld van Zutendaal VV B. Bekijk hier alle doelpunten uit de wedstrijd.
  [naar artikel]
 31. Antwerpen introduceert: de rotonde voor voetgangers (24/05/2020 - Gazet van Antwerpen)
  In het winkelgebied de Wilde Zee geldt tegenwoordig eenrichtingsverkeer voor voetgangers en dat blijft wennen. Om alles in goede (eenrichtings-)banen te leiden, werd zelfs een nieuw verkeersbord neergezet voor de shoppers. Wie zich in het midden van de Wilde Zee wil verplaatsen op het punt waar alle zijstraten samenkomen, loopt best langs rechts in een rondje zoals het verkeersbord van de rotonde voor voetgangers aangeeft. Geen misverstand meer mogelijk. De politie maakte dit weekend van de Dambruggestraat en de Offerandestraat ook tijdelijk eenrichtingsstraten. Zaterdag werd het er te druk en hielden de passanten te weinig rekening met de afstandsregels. Zondag greep de politie niet meer in.
  [naar artikel]
 32. Verkeersbord dat uniek is voor België verdwijnt binnenkort (24/09/2022 - De Standaard)
  Wie werken nadert, passeert vaak een verkeersbord dat chauffeurs verplicht om de cruise control uit te schakelen. Maar die regel in het verkeersreglement en dus ook het bijhorende verkeersbord, worden nu opgeheven. ‘Omdat het onmogelijk te controleren is, maar vooral ook omdat een cruise control niet zo onveilig is als gedacht’, klinkt het.
  [naar artikel]
 33. 74-jarige bromfietser gewond in Voorshoven (21/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op de Voorshoventerweg in Voorshoven is woensdagavond een -jarige bromfietser gewond geraakt. Het slachtoffer werd door een auto geraakt. De man werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. (mm)
  [naar artikel]
 34. Neeroeteren-spelers met fiets naar match in Voorshoven (10/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  De spelers van vierdeprovincialer Neeroeteren (4C) maakten de trip voor de match in Voorshoven met… de fiets.
  [naar artikel]
 35. We zijn het enige land dat verkeersbord gebruikt, maar straks zal je het nergens meer zien (24/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Wie werken nadert, passeert vaak een verkeersbord dat chauffeurs verplicht om de cruise control uit te schakelen. Maar die regel in het verkeersreglement en dus ook het bijhorende verkeersbord, worden nu opgeheven. “Omdat het onmogelijk te controleren is, maar vooral ook omdat een cruise control niet zo onveilig is als gedacht”, klinkt het.
  [naar artikel]
 36. We zijn het enige land dat verkeersbord gebruikt, maar straks zal je het nergens meer zien (24/09/2022 - Het Nieuwsblad)
  Wie werken nadert, passeert vaak een verkeersbord dat chauffeurs verplicht om de cruise control uit te schakelen. Maar die regel in het verkeersreglement en dus ook het bijhorende verkeersbord, worden nu opgeheven. “Omdat het onmogelijk te controleren is, maar vooral ook omdat een cruise control niet zo onveilig is als gedacht”, klinkt het.
  [naar artikel]
 37. Automobilist rijdt tegen verkeersbord (27/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een vrouw (19) uit Diepenbeek raakte donderdag om 15.30 uur gewond toen ze op de Hasseltweg tegen een verkeersbord tot stilstand kwam.
  [naar artikel]
 38. Verkeersbord verbiedt spelende kinderen (23/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  In de publiek-private weg achter het KBC-kantoor op het Gemeenteplein hangt sinds kort een verkeersbord met het opschrift 'Verboden voor spelende
  [naar artikel]
 39. Dit nieuwe verkeersbord waarschuwt rechts afslaand verkeer voor fietsers (18/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De stad Antwerpen lanceert een proefproject om dodehoekongevallen tegen te gaan: een verkeersbord dat rechts afslaand verkeer waarschuwt wanneer er fietsers in aantocht zijn. Vandaag werd een eerste verkeersbord onthuld op het kruispunt van de Kernenergiestraat en de Krijgslaan in Wilrijk. Als de resultaten na evaluatie positief zijn, komen er meer borden.
  [naar artikel]
 40. VIDEO. Laag. Lager. Laagst. Vandalen breken speeltuigen af aan kleuterschool (06/02/2017 - Het Nieuwsblad)
  Vandalen hebben toegeslagen op de kleuterspeelplaats van de Stedelijke Basisschool De Puzzel in Koersel, bij Beringen. Ze forceerden de poort en duwden vervolgens alle speeltuigen om. De school heeft regelmatig last van vandalen.
  [naar artikel]
 41. Politie kruist spookrijder in Voorshoven: bestuurder weigert alcoholtest (14/02/2023 - Het Belang van Limburg)
  In Voorshoven heeft de politie dinsdagochtend een spookrijder aan de kant gezet. Rond 4.15 uur kruiste een patrouille de chauffeur op de Molenweg. Meteen werd de achtervolging ingezet. De 33-jarige bestuurder weigerde een ademtest toen hij aan de kant was gezet. Zijn voertuig werd getakeld. 
  [naar artikel]
 42. Bestuurder (38) overleeft klap tegen verkeersbord op E17 niet (27/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op de autosnelweg E17 in Lokeren is zondagmiddag een 38-jarige man om het leven gekomen bij een zwaar verkeersongeval. Hij verloor om een nog onduidelijke reden de controle over het stuur en reed frontaal in op een verkeersbord langs de kant van de weg.
  [naar artikel]
 43. Mechelse cafébaas (49) bijna doodgeslagen met verkeersbord: “Familie is erg onder de indruk” (30/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De 49-jarige Istayfan ‘Stefan’ Kulan ligt sinds zaterdag in kritieke toestand in het ziekenhuis. Na een ruzie in zijn café werd hij met een verkeersbord in elkaar geslagen.
  [naar artikel]
 44. Auto ramt verkeersbord tijdens inhaalmanoeuvre in Kesselt (15/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Dinsdag rond 15 uur raakte een kleine Renault van de weg, rukte een verkeersbord uit de grond en kwam even verder zwaar gehavend tot stilstand. Dat gebeurde aan de kruising van de Kiezelweg met de Vlijtingerweg in Kesselt.
  [naar artikel]
 45. Auto tegen verkeersbord (22/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Steven P. (26) uit Lanaken is donderdagnamiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Hertenweg. Rond 16.15 uur botsten hij met zijn auto tegen een verkeersbord. (mm)
  [naar artikel]
 46. Fietser in ziekenhuis na knal tegen verkeersbord (25/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een man van 53 is vrijdagavond afgevoerd naar het ziekenhuis nadat hij op Linkeroever met zijn elektrische fiets tegen een verkeersbord was gereden.
  [naar artikel]
 47. Auto tegen verkeersbord in Kortessem (22/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Woensdag rond 21 uur is op de Hasseltsesteenweg een auto tegen een verkeersbord terechtgekomen. Een persoon werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. (mm)
  [naar artikel]
 48. Dronken 'Gentse Feester' klimt op verkeersbord boven E17 (21/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Aan het UZ in Gent zette een man vanavond zijn Gentse Feesten buiten de feestzone verder. Omstreeks 22.10 uur klom hij dronken op een verkeersbord...
  [naar artikel]
 49. Boete van 58 euro na negeren verkeersbord (24/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op de Bilzersteenweg heeft een bestuurder een boete van 58 euro gekregen omdat hij het verkeersbord ‘verboden om de keren’ had genegeerd. De feiten gebeurden op het kruispunt van het industrieterrein. (mm)
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy