Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

09 July 2020
03:20 uur

Drie gewonden bij ongeval aan Mc Donald’s op A12

Gazet van Antwerpen

28/01/2018 - 09:45

Bij een ongeval op de A12 richting Antwerpen is zondagmorgen een ongeval gebeurd. Drie personen raakten gewond.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Drie gewonden bij auto-ongeval in Waterschei (25/12/2019 - Metro)
  Bij een zijdelingse aanrijding op het kruispunt van de Halmstraat met de Onderwijslaan in Waterschei zijn woensdag drie gewonden gevallen. De brandweer van Genk moest uitrukken om één persoon te bevrijden omdat zijn auto tegen een boom tot stilstand was gekomen. De drie gewonden werden naar het ziekenhuis afgevoerd. Op de plek van het ongeval gebeurde begin december ook al een dodelijk ongeval met twee slachtoffers. bron: Belga Het bericht Drie gewonden bij auto-ongeval in Waterschei verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 2. Drie gewonden bij ongeval op E40 in Ternat (05/04/2019 - Het Nieuwsblad)
  Op de E40-autosnelweg zijn donderdagnacht drie gewonden gevallen bij een verkeersongeval. Dat meldt de brandweer Vlaams-Brabant West. Het ongeval gebeurde omstreeks 4 uur toen de wagen waarin de drie zaten, op een mobiele botsabsorbeerder botste.
  [naar artikel]
 3. Drie gewonden bij ongeval (14/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Bij een ongeval op het kruispunt van de Daalstraat met de Tongersesteenweg in Riemst vielen dinsdag om 18.40 uur drie gewonden. Het gaat om mensen van Tongeren, Maasmechelen en Genk. Ze zijn 33, 36 en 53 jaar. (ppn)
  [naar artikel]
 4. Drie gewonden bij zware klap op nieuw deel van R6 (26/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Op de R6, op de grens van Bonheiden en Sint-Katelijne-Waver, zijn dinsdag drie gewonden gevallen bij een ongeval. Drie voertuigen waren bij de klap betrokken. Eén bestuurder moest door de brandweer worden bevrijd. Een verkeersdeskundige onderzoekt het ongeval.
  [naar artikel]
 5. Drie gewonden bij ongeval op Opitterkiezel (06/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij een ongeval op de Opitterkiezel zijn zondagnamiddag drie personen lichtgewond geraakt. Rond 14.30 uur botsten er drie auto’s. De gewonden zijn Liesbeth D. (41) uit Bocholt, Rachida A.R. (39) uit Bree en Ruth A. (24) uit Maaseik. (mm)
  [naar artikel]
 6. Drie gewonden bij ongeval aan Noorderlaan (30/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een ongeval aan de Noorderlaan zijn maandagavond om 21 uur drie gewonden gevallen. Twee voertuigen kwamen met mekaar in aanrijding op de kruising met de Groenendaallaan.
  [naar artikel]
 7. Drie gewonden bij ongeval in Borgloon (24/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Drie auto’s zijn maandag rond 8 uur bij een ongeval op de Sint-Truidersteenweg betrokken geraakt. Drie personen werden voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. De gewonden zijn Romain B. (70), Esther C. (58) en Adrienne V. (63), allen uit Borgloon. (mm)
  [naar artikel]
 8. Twee gewonden bij ongeval net voorbij Kennedytunel (02/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Ring richting Gent is zaterdagavond rond 21 uur een zwaar ongeval gebeurd net voorbij de Kennedytunnel. Volgens het Vlaams Verkeerscentrum waren er bij het ongeval twee, mogelijk drie voertuigen betrokken en vielen er ook twee gewonden.
  [naar artikel]
 9. Twee gewonden bij zware crash met drie wagens (03/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een zwaar ongeval tussen drie wagens vielen donderdagnacht twee gewonden in Aartselaar. Hoe het ongeval precies is kunnen gebeuren, is voor de politie nog niet helemaal duidelijk. Mogelijk reed één wagen in op een tweede die net de weg kruiste richting de garage.
  [naar artikel]
 10. Drie doden en 23 gewonden bij ongeval met dubbeldeksbus in Ottawa (12/01/2019 - Metro)
  Bij een ongeval met een dubbeldeksbus in de Canadese stad Ottawa, zijn vrijdag zeker drie doden gevallen. Er vielen ook 23 gewonden, van wie 11 in kritieke toestand naar het ziekenhuis zijn gebracht. Dat maakte de burgemeester van Ottawa, Jim Watson, bekend. De dubbeldekker reed tegen een bushalte, waardoor het bovenste gedeelte van de bus zwaar vernield raakte. De brandweer moest de gewonden met een ladder bevrijden. De hulpwerkzaamheden vonden plaats bij vriestemperaturen. Het ongeval gebeurde tijdens de avondspits, aldus de politie. Hoe het kon gebeuren, wordt nog onderzocht, maar volgens een getuige in de krant ‘Ottawa Citizen’ is het voertuig beginnen slippen op een ijsplek. De chauffeur wordt ondervraagd. Twee van de drie doden zaten op de bus, het derde slachtoffer bevond zich aan de bushalte. Bron: Belga   Het bericht Drie doden en 23 gewonden bij ongeval met dubbeldeksbus in Ottawa verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 11. Drie gewonden bij botsing (05/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij een ongeval dinsdag om 11.20 uur op de Tongersesteenweg in Sint-Truiden waren 4 voertuigen betrokken. Er vielen ook drie gewonden. Het gaat om Truienaren J.V. (22) en B.A. (41) en D.D. (23) uit het Vlaams-Brabantse Landen. (ppn)
  [naar artikel]
 12. Lange file door twee ongevallen op E34: drie gewonden (14/03/2018 - Het Nieuwsblad)
  Bij twee ongevallen op de E34 richting Turnhout ter hoogte van Lille zijn woensdag drie gewonden gevallen. Het ene ongeval gebeurde ten gevolge van de file die door het andere ongeval was ontstaan.
  [naar artikel]
 13. Drie gewonden bij verkeersongeval in Anderlecht (24/11/2018 - Metro)
  Bij een verkeersongeval zaterdag rond 14.15 uur op de Koning-Soldaatlaan in Anderlecht zijn drie gewonden gevallen, van wie één ernstig. Dat meldt de woordvoerder van de Brusselse brandweer. Bij het ongeval waren een wagen en een bestelwagen betrokken. De brandweer moest een van de slachtoffers bevrijden uit het voertuig. De persoon raakte ernstig gewond, maar is niet in levensgevaar. Twee andere werden eveneens overgebracht naar het ziekenhuis. De precieze omstandigheden van het ongeval zijn nog onduidelijk. bron: Belga Het bericht Drie gewonden bij verkeersongeval in Anderlecht verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 14. Drie gewonden bij ongeval op Rijksweg (01/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdagavond rond 22.30 uur zijn op de Rijksweg drie auto’s betrokken geraakt in een ongeval. Drie inwoners uit Maasmechelen werden naar het ziekenhuis afgevoerd.
  [naar artikel]
 15. Verschillende gewonden bij zwaar ongeval met twee auto's en drie motoren in Ferrières (07/08/2017 - De Morgen)
  Bij een zwaar verkeersongeval in het Luikse Ferrières zijn gisterenmiddag verschillende gewonden gevallen, onder wie enkele zwaargewonden. Dat meldt het parket van Luik. Bij het ongeval waren twee wagens en drie moto's betrokken.
  [naar artikel]
 16. Drukke baan tussen Brecht en Wuustwezel tijdlang versperd na ongeval met drie gewonden (19/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een ongeval op de Kampweg in Brecht zijn maandag in de vooravond drie gewonden gevallen. Door het ongeval was de drukke verbindingsbaan tussen Wuustwezel en Brecht een tijdlang versperd in beide richtingen.
  [naar artikel]
 17. Drie gewonden bij zwaar ongeval in Herenthout: één persoon in kritieke toestand afgevoerd (11/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  In het centrum van Herenthout zijn donderdagavond drie gewonden gevallen bij een botsing tussen twee wagens. Eén van de gewonden verkeerde in kritieke toestand.
  [naar artikel]
 18. Zes gewonden bij zwaar ongeval in Bocholt (07/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bij een zwaar verkeersongeval in de Lozerstraat in Lozen vielen zaterdagavond zes gewonden. Ze zijn allen naar het ziekenhuis overgebracht. Twee van hen zijn er ernstig aan toe. Drie voertuigen waren bij het ongeval betrokken.
  [naar artikel]
 19. Drie gewonden bij auto-ongeval in Genk (25/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  Bij een zijdelingse aanrijding op het kruispunt van de Halmstraat met de Onderwijslaan in Waterschei, een stadsdeel van Genk, zijn woensdag drie gewonden gevallen.
  [naar artikel]
 20. Auto schept wielertoeristen op: dode en drie gewonden (15/05/2017 - Gazet van Antwerpen)
  In Kasterlee zijn maandagnamiddag bij een zwaar ongeval een dode en drie gewonden gevallen.
  [naar artikel]
 21. Drie gewonden bij ongeval in As (21/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op het kruispunt van de Europalaan en de Bilzerweg in As zijn donderdagavond rond 19.45 uur twee wagens gebotst. Daarbij vielen drie gewonden. Op het kruispunt staan verkeerslichten.
  [naar artikel]
 22. Twee gewonden bij kop-staartaanrijding op kaarsrechte baan in Wijnegem (18/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een ongeval tussen drie auto’s op de Kanaalbaan in Wijnegem zijn maandagavond twee gewonden gevallen. Hoe het ongeval gebeurde is nog onduidelijk, want de drie auto’s reden rechtdoor achter elkaar op een kaarsrechte baan.
  [naar artikel]
 23. Lange file door twee ongevallen op E34 in Lille: drie gewonden (14/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Bij twee ongevallen op de E34 richting Turnhout ter hoogte van Lille zijn woensdag drie gewonden gevallen. Het ene ongeval gebeurde ten gevolge van de file die door het andere ongeval was ontstaan.
  [naar artikel]
 24. Verschillende gewonden bij ongeval op E40: drie rijstroken versperd (01/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Door een ongeval zijn drie rijstroken van de E40 richting Brussel versperd. Ter hoogte van Sint-Stevens-Woluwe raakten drie wagens om nog onbekende...
  [naar artikel]
 25. Drie gewonden bij ongeval in Putte-centrum (17/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Mechelbaan in Putte-centrum gebeurde donderdagmiddag een ongeval waarbij drie wagens betrokken geraakten. Drie personen werden ter controle overgebracht naar het Imeldaziekhuis.
  [naar artikel]
 26. Drie gewonden bij ongeval in Vildersstraat (27/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Vildersstraat zijn vanmiddag twee auto’s bij een ongeval betrokken geraakt. Drie personen raakten gewond.
  [naar artikel]
 27. Drie gewonden bij zwaar ongeval (05/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Op het kruispunt De Nieuwe Herberg in Alveringem aan de N8 Veurne-Ieper gebeurde deze ochtend om 7 uur een zwaar ongeval. Er vielen drie
  [naar artikel]
 28. Ongeval met Belgische bus in Beieren – Dode en twintigtal gewonden bij ongeval met Belgische bus in Duitsland (31/03/2018 - Metro)
  Bij een ongeval met een Belgische bus in Duitsland zijn minstens een dode en een twintigtal gewonden gevallen. Dat melden Duitse media zaterdagochtend via Twitter. Het ongeval gebeurde in de nacht van vrijdag op zaterdag in Aschaffenburg, in de deelstaat Beieren. De bus, met ongeveer 50 mensen aan boord, kwam in aanrijding met een vrachtwagen. Volgens de Duitse media kwam de busbestuurder daarbij om het leven. Achttien mensen raakten gewond, waarvan drie personen er ernstig aan toe zijn. Het zou gaan om een bus van de Belgische maatschappij Linden Cars uit Rotselaar. bron: Belga Het bericht Ongeval met Belgische bus in Beieren – Dode en twintigtal gewonden bij ongeval met Belgische bus in Duitsland verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 29. Ongeval met Belgische bus in Beieren – Dode en twintigtal gewonden bij ongeval met Belgische bus in Duitsland (31/03/2018 - Metro)
  Bij een ongeval met een Belgische bus in Duitsland zijn minstens een dode en een twintigtal gewonden gevallen. Dat melden Duitse media zaterdagochtend via Twitter. Het ongeval gebeurde in de nacht van vrijdag op zaterdag in Aschaffenburg, in de deelstaat Beieren. De bus, met ongeveer 50 mensen aan boord, kwam in aanrijding met een vrachtwagen. Volgens de Duitse media kwam de busbestuurder daarbij om het leven. Achttien mensen raakten gewond, waarvan drie personen er ernstig aan toe zijn. Het zou gaan om een bus van de Belgische maatschappij Linden Cars uit Rotselaar. bron: Belga Het bericht Ongeval met Belgische bus in Beieren – Dode en twintigtal gewonden bij ongeval met Belgische bus in Duitsland verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 30. Drie gewonden bij ongeval met Lijnbus in Brugge (16/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een ongeval met een bus van De Lijn zijn deze middag drie personen gewond geraakt. Een zware vrachtwagen reed in de Kolvestraat in Brugge...
  [naar artikel]
 31. Dode en 44 gewonden bij ongeval met bus nabij Zürich (16/12/2018 - Metro)
  Bij een zwaar ongeval met een bus in Zwitserland is zondagochtend een dode gevallen. Er raakten ook 44 mensen gewond bij het ongeval, van wie drie mensen zwaargewond zijn. De bus was beginnen slippen en is ingereden op een muur. Dat meldt de Zwitserse politie. Het ongeval gebeurde iets na 4 uur op de A3-autosnelweg nabij Zürich. De bus was op weg van Genua naar Düsseldorf. De exacte omstandigheden van het ongeval zijn nog niet bekend. In verschillende Zwitserse regio’s was het zondagochtend aan het sneeuwen, en de weerdiensten hadden gewaarschuwd voor ijzel. bron: Belga Het bericht Dode en 44 gewonden bij ongeval met bus nabij Zürich verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 32. Dode en 44 gewonden bij ongeval met bus nabij Zürich (16/12/2018 - Metro)
  Bij een zwaar ongeval met een bus in Zwitserland is zondagochtend een dode gevallen. Er raakten ook 44 mensen gewond bij het ongeval, van wie drie mensen zwaargewond zijn. De bus was beginnen slippen en is ingereden op een muur. Dat meldt de Zwitserse politie. Het ongeval gebeurde iets na 4 uur op de A3-autosnelweg nabij Zürich. De bus was op weg van Genua naar Düsseldorf. De exacte omstandigheden van het ongeval zijn nog niet bekend. In verschillende Zwitserse regio’s was het zondagochtend aan het sneeuwen, en de weerdiensten hadden gewaarschuwd voor ijzel. Bron: Belga   Het bericht Dode en 44 gewonden bij ongeval met bus nabij Zürich verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 33. Drie gewonden bij ongeval op E19 te Minderhout (04/04/2018 - VRT NWS)
  Op de E19 in Minderhout, deelgemeente van Hoogstraten, is rond 00.30 uur een zware aanrijding gebeurd tussen twee auto's in de richting van Nederland. Bij het ongeval raakten drie personen gewond.  
  [naar artikel]
 34. Ongeval (19/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij een ongeval in de Kleine Hemmenweg in Zonhoven zijn drie gewonden gevallen: Gwenny V. (39), Seppe B. (11) en Lien B. (8), allen uit Zonhoven. Het ongeval gebeurde donderdagavond rond 18 uur. Twee auto’s botsten.
  [naar artikel]
 35. Drie gewonden bij zware botsing tussen ambulance en personenwagen (15/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Kapellei in Sint-Antonius-Zoersel is zijn donderdagvoormiddag drie gewonden gevallen bij een ongeval met een ambulance en een personenwagen.
  [naar artikel]
 36. Drie gewonden bij zware botsing tussen ambulance en personenwagen (15/12/2016 - Het Nieuwsblad)
  Op de Kapellei in Sint-Antonius-Zoersel is zijn donderdagvoormiddag drie gewonden gevallen bij een ongeval met een ambulance en een personenwagen.
  [naar artikel]
 37. Drie auto's botsen in Zolder: drie gewonden (15/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Drie auto’s zijn vrijdag even na 10 uur bij een ongeval op het kruispunt van de Westlaan en de Terlaemenlaan betrokken geraakt. De drie chauffeurs liepen lichte verwondingen op. De gewonden zijn een 85-jarige man uit Houthalen-Helchteren, een 75-jarige man uit Heusden-Zolder en een 22-jarige man uit Pelt.
  [naar artikel]
 38. Drie gewonden bij zwaar ongeval in Gingelom (02/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Twee voertuigen waren deze voormiddag betrokken bij een zware botsing op het kruispunt de Oude Kassei en Bergstraat in Gingelom. Volgens de eerste berichten vielen er drie gewonden. Die werden naar het ziekenhuis overgebracht.
  [naar artikel]
 39. Drie auto's berokken bij ongeval (21/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Drie auto’s waren voorbije weekend betrokken bij een ongeval op de Koninginnelaan in Maasmechelen. De botsing met gewonden gebeurden zaterdag om 19.10 uur. Een ziekenwagen kwam ter plaatse om een gewonde naar het ziekenhuis over te brengen. (ppn)
  [naar artikel]
 40. Drie gewonden bij ongeval met helikopter in Temploux (08/10/2017 - Het Nieuwsblad)
  Bij een helikopterongeval in Temploux, in de provincie Namen, zijn zondagnamiddag drie gewonden gevallen. De slachtoffers verkeren niet in levensgevaar, zo meldt burgemeester van Namen, Maxime Prévot.
  [naar artikel]
 41. Drie gewonden bij zwaar ongeval in Wingene (29/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Beernemsesteenweg in Wingene zijn drie bestuurders naar het ziekenhuis afgevoerd na een ongeval. De Beernemsteenweg is tussen Wingene en
  [naar artikel]
 42. Drie gewonden bij zwaar ongeval op E314 in Maasmechelen: snelweg versperd (30/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bij het zware verkeersongeval op de E314 in Boorsem bij Maasmechelen zijn drie gewonden gevallen. De brandweer heeft een vrouw moeten bevrijden die in een wagen gekneld zat.
  [naar artikel]
 43. Dode en drie gewonden bij ongeval in Luik (19/06/2019 - Het Nieuwsblad)
  Bij een ongeval met drie wagens in de nacht van dinsdag op woensdag in Sclessin is een bestuurster om het leven gekomen. De twee andere bestuurders en een passagier raakten gewond. Dat is vernomen van de lokale politie van Luik.
  [naar artikel]
 44. Dode en drie gewonden bij ongeval in Luik (19/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bij een ongeval met drie wagens in de nacht van dinsdag op woensdag in Sclessin is een bestuurster om het leven gekomen. De twee andere bestuurders en een passagier raakten gewond. Dat is vernomen van de lokale politie van Luik.
  [naar artikel]
 45. Drie vrouwen gewond bij ongeval (03/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Drie vrouwen liepen zondag om 19.40 uur lichte verwondingen op bij een ongeval aan het kruispunt van de Weidenstraat met de Zonhoekstraat. Een van de bestuursters verleende geen voorrang. De gewonden zijn een vrouw (45) en haar passagierster (20), beiden uit Meeuwen, en een automobiliste (45) uit Kortenaken. (ppn)
  [naar artikel]
 46. Drie gewonden bij frontale botsing in Wuustwezel (12/03/2018 - Metro)
  In het Antwerpse Wuustwezel zijn maandagavond drie gewonden gevallen bij een botsing tussen in totaal drie voertuigen. Dat zegt de lokale politie van de zone Grens. Twee inzittenden raakten lichtgewond, een derde zat een tijd gekneld in een van de voertuigen en bleek er erger aan toe, maar verkeert niet in levensgevaar. De omstandigheden van het ongeval worden nog onderzocht. De voertuigen kwamen in ieder geval uit verschillende richtingen aangereden. bron: Belga Het bericht Drie gewonden bij frontale botsing in Wuustwezel verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 47. Drie gewonden bij frontale botsing in Wuustwezel (12/03/2018 - Metro)
  In het Antwerpse Wuustwezel zijn maandagavond drie gewonden gevallen bij een botsing tussen in totaal drie voertuigen. Dat zegt de lokale politie van de zone Grens. Twee inzittenden raakten lichtgewond, een derde zat een tijd gekneld in een van de voertuigen en bleek er erger aan toe, maar verkeert niet in levensgevaar. De omstandigheden van het ongeval worden nog onderzocht. De voertuigen kwamen in ieder geval uit verschillende richtingen aangereden. bron: Belga Het bericht Drie gewonden bij frontale botsing in Wuustwezel verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 48. Dode en 44 gewonden bij ongeval met bus nabij Zürich (16/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een zwaar ongeval met een bus in Zwitserland is vanochtend een vrouw om het leven gekomen. Er raakten ook 44 mensen gewond, van wie er drie...
  [naar artikel]
 49. Drie Duitse toeristen overleden bij ongeval in Turkije (07/10/2017 - Metro)
  Bij een verkeersongeval met een minibusje in het zuiden van Turkije zijn zaterdag drie doden en tien gewonden gevallen. Alle slachtoffers zijn Duitse toeristen. Dat meldt het persagentschap Anadolu. Het ongeval vond plaats op een autosnelweg in de badplaats Antalya, aan de Middellandse Zee. Het minibusje ging over kop nadat het een palmboom had geraakt. Onder de tien gewonden is ook één kind. De bestuurder van het busje is opgepakt. bron: Belga
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]ppen.be. Disclaimer.