BusinessAM

Champions League basket (m) – Oostende lijdt nederlaag tegen Nymburk

31/01/2018 - 23:41
"Op de dertiende speeldag in de Champions League basketbal heeft Oostende woensdag een 73-79 nederlaag geleden tegen het Tsjechische Nymburk. bij de rust stond de Belgische kampioen 37-44 in het krijt. Nymburk maakte het verschil meteen in het eerste kwart (14-26). In het tweede (23-18) kon Oostende wat van de achterstand afdoen, maar in het […]"

1. Oostende lijdt nederlaag tegen Nymburk in Champions League basketbal (31/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Op de dertiende speeldag in de Champions League basketbal heeft Oostende vandaag een 73-79 nederlaag geleden tegen het Tsjechische Nymburk. bij de... [naar artikel]

2. Champions League basket (m) – Oostende lijdt 85-58 nederlaag in Spanje (20/11/2019 - Metro)

Op de zesde speeldag in groep A van de Champions League basketbal heeft Oostende dinsdag een 85-58 nederlaag geleden bij het Spaanse Baxi Manresa. Bij de rust stond de Belgische kampioen 33-22 in het krijt, alleen in het eerste kwart kon Oostende aanklampen: 17-16, 16-6, 28-22, 24-14. Na twee zeges en vier nederlagen is Oostende […] Het bericht Champions League basket (m) – Oostende lijdt 85-58 nederlaag in Spanje verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

3. Oostende lijdt nederlaag in Champions League basketbal (31/01/2018 - Het Belang van Limburg)

Op de dertiende speeldag in de Champions League basketbal heeft Oostende woensdag een 73-79 nederlaag geleden tegen het Tsjechische Nymburk. bij de rust stond de Belgische kampioen 37-44 in het krijt. [naar artikel]

4. Oostende gaat met 86-72 de boot in bij Nymburk in Champions League basketbal (14/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Oostende heeft dinsdag een vierde nederlaag geleden op de zesde speeldag in groep D van de Champions League basketbal. De landskampioen verloor in het Tsjechische Nymburk met 86-72. Bij de rust stonden de Tsjechen 51-41 voor. [naar artikel]

5. Champions League basket (m) – Antwerpen onderuit bij Nymburk (31/10/2018 - Metro)

Antwerp heeft woensdagavond op de vierde speeldag in de Champions League basket een tweede nederlaag geleden. De Giants gingen op het parket van het Tsjechische Nymburk onderuit met 82-74. Bij de troepen van coach Roel Moors waren Paris Lee (16 punten) en Ismael Bako (8 ptn, 13 rebounds) de uitblinkers. Het volstond echter niet om […] Het bericht Champions League basket (m) – Antwerpen onderuit bij Nymburk verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

6. Oostende lijdt zware nederlaag in Polen in Champions League basket (23/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Op de twaalfde speeldag in de Champions League basketbal heeft Oostende een zware nederlaag geleden in Polen. Op het parket van Zielona Gora ging... [naar artikel]

7. Champions League basket (m) – Oostende lijdt bij Avellino tweede nederlaag van de campagne (25/10/2017 - Metro)

Landskampioen Oostende heeft woensdagavond op de derde speeldag van de groepsfase van de Champions League basketbal zijn tweede nederlaag geleden. Op bezoek bij het Italiaanse Avellino werd hij 66-57. De Kustboys begonnen nochtans uitstekend aan de partij in Zuid-Italië. Na het eerste kwart leidde Oostende nog en aan de pauze stond het 35-35. In de […] [naar artikel]

8. Champions League basket (m) – Antwerp verstevigt vierde plaats met zege tegen Tsjechische Nymburk (16/01/2019 - Metro)

De Antwerp Giants hebben dinsdag op de elfde speeldag in groep C van de Champions League basketbal met 85-72 gewonnen van het Tsjechische Nymburk. Bij de rust stonden de Giants van Roel Moors nog 44-47 achter. Na de 44-82-nederlaag afgelopen weekend tegen Oostende hadden de Giants iets recht te zetten. En dat lukte. Na een […] Het bericht Champions League basket (m) – Antwerp verstevigt vierde plaats met zege tegen Tsjechische Nymburk verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

9. Champions League basket (m) – Antwerp lijdt zesde nederlaag (11/12/2019 - Metro)

Op de achtste speeldag in de Champions League basketbal heeft Antwerp dinsdag een zesde nederlaag geleden. Voor eigen publiek gingen de Giant met 60-65 onderuit tegen het Spaanse San Pablo Burgos. Bij de rust was het 22-28. In het derde kwart kwam Antwerp op voorsprong (42-41), maar wel maar voor heel even. Hans Vanwijn (19 […] Het bericht Champions League basket (m) – Antwerp lijdt zesde nederlaag verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

10. Champions League basket – Oostende gaat onderuit in Italië (31/10/2019 - Metro)

Oostende is woensdagavond op de derde speeldag in groep A van de Champions League in het mannenbasket op bezoek bij het Italiaanse Sassari tegen een stevige 90-71 nederlaag aangelopen. Daarmee komt de balans van de Kustploeg op één zege en twee nederlagen. Volgende week dinsdag speelt Oostende gastheer voor het Litouwse Lietkabelis. De top vier […] Het bericht Champions League basket – Oostende gaat onderuit in Italië verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

11. Oostende lijdt zware nederlaag in Champions League tegen Poolse club (23/01/2018 - Het Belang van Limburg)

Op de twaalfde speeldag in de Champions League basketbal heeft Oostende dinsdag een zware nederlaag geleden in Polen. Op het parket van Zielona Gora ging de landskampioen met 98-68 onderuit. [naar artikel]

12. Oostende na 94-100-nederlaag tegen Straatsburg uitgeschakeld in Champions League basket (06/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

Oostende heeft zich niet kunnen plaatsen voor de achtste finales van de Champions League basketbal. In zijn laatste groepswedstrijd, een... [naar artikel]

13. Champions League basketbal – Oostende gaat met 86-72 de boot in bij Nymburk (14/11/2017 - Metro)

Oostende heeft dinsdag een vierde nederlaag geleden op de zesde speeldag in groep D van de Champions League basketbal. De landskampioen verloor in het Tsjechische Nymburk met 86-72. Bij de rust stonden de Tsjechen 51-41 voor. Na het eerste kwart stond Oostende 26-28 voor, maar het tweede was helemaal voor Nymburk (25-13). Na het derde […] [naar artikel]

14. Champions League basket – Antwerp Giants loopt tegen nederlaag aan tegen Rasta Vechta (07/11/2019 - Metro)

Antwerp Giants heeft woensdagavond op de vierde speeldag in groep B van de Champions League basket bij de mannen met 74-81 verloren van het Duitse Rasta Vechta. Voor de Giants was het al de derde nederlaag in deze Champions League. Volgende week moeten ze op de vijfde speeldag naar het Poolse Anwil Wloclawek. Bron: Belga […] Het bericht Champions League basket – Antwerp Giants loopt tegen nederlaag aan tegen Rasta Vechta verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

15. Oostende gaat in eigen zaal de boot in tegen Legia Warschau in Champions League basket (22/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Oostende heeft dinsdag op de vierde speeldag in groep C van de Champions League basket voor mannenteams zijn derde nederlaag geleden. De Belgische kampioen verloor in eigen zaal van het Poolse Legia Warschau met 66-71. [naar artikel]

16. Oostende begint met nederlaag tegen Straatsburg aan Champions League basket (15/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

Oostende heeft zijn eerste wedstrijd in de Champions League met 77-64 verloren bij het Franse Straatsburg. Belgian Lion, Quentin Serron... [naar artikel]

17. Oostende gaat zwaar onderuit in tweede partij Champions League basket (17/10/2017 - Het Belang van Limburg)

Landskampioen Oostende heeft dinsdag op de tweede speeldag van de Champions League een fikse 49-77 nederlaag geleden tegen het Turkse Besiktas. [naar artikel]

18. Oostende smeert leider Bologna in Champions League basket tweede nederlaag aan (19/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

Landskampioen Oostende heeft op de negende speeldag van de Champions League basketbal de zege thuisgehouden tegen Virtus Bologna (77-76). Nemanja... [naar artikel]

19. Oostende onderuit tegen New Basket Brindisi in Champions League basketbal (09/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Op speeldag drie in de groepsfase van de Champions League heeft BC Oostende verloren van het Italiaanse New Basket Brindisi. Het werd 80-92. [naar artikel]

20. Antwerp lijdt zesde nederlaag in Champions League basket (10/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Op de achtste speeldag in de Champions League basketbal heeft Antwerp dinsdag een zesde nederlaag geleden. Voor eigen publiek gingen de Giant met... [naar artikel]

21. Champions League basket (m) – Antwerp lijdt 76-85 nederlaag tegen Bamberg (07/11/2018 - Metro)

Op de vijfde speeldag in groep C van de Champions League heeft Antwerp dinsdag een 76-85 nederlaag geleden tegen het Duitse Bamberg. Bij de rust stonden de Giants 40-51 in het krijt. Bamberg besliste de partij in het eerste kwart: 15-30. Na het derde kwart was Antwerp tot 57-64 teruggekomen en na tweeënhalve minuut in […] Het bericht Champions League basket (m) – Antwerp lijdt 76-85 nederlaag tegen Bamberg verscheen eerst op Metro. [naar artikel]