Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

04 August 2020
16:59 uur

Ook spanningen met Congo raken Brussels Airlines

De Tijd

05/02/2018 - 14:50

14:46 Brussels Airlines moet het aantal vluchten op de Congolese hoofdstad Kinshasa terugschroeven van zeven naar vier per week. Dat hebben de Congolese autoriteiten beslist, zo werd bij Brussels Airlines v...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Brussels Airlines mag maar vier keer per week naar Kinshasa vliegen (05/02/2018 - VRT NWS)
  Congo beperkt het aantal vluchten van Brussels Airlines tussen Brussel en Kinshasa tot vier per week. De directeur van de Congolese luchtvaartautoriteiten heeft daarover en brief gestuurd aan de vertegenwoordiger van Brussels Airlines in Congo. De Belgische luchtvaartmaatschappij vliegt tot nu toe dagelijks van en naar de Congolese hoofdstad.
  [naar artikel]
 2. Topman Gustin op schietstoel bij Brussels Airlines (02/02/2018 - De Tijd)
  01:02 Bij Brussels Airlines nemen de spanningen tussen de Belgen en het Duitse moederbedrijf Lufthansa toe.
  [naar artikel]
 3. Einde voor Congolese dochter van Brussels Airlines (05/04/2019 - De Morgen)
  Het verhaal van Korongo Airlines, de Congolese luchtvaartmaatschappij van Brussels Airlines, is ten einde. De oprichting van een nationale luchtvaartmaatschappij van de Democratische Republiek Congo (DRC) was de doodsteek.
  [naar artikel]
 4. Bijna 200 jobs bedreigd bij Brussels Airlines (12/05/2018 - Metro)
  De integratie van Brussels Airlines in Eurowings, de lagekostendivisie van moedergroep Lufthansa, zet in Brussel zowat 190 banen op de tocht. Dat staat zaterdag in De Tijd en L’Echo. Vooral bij het administratief personeel en de ondersteunende diensten zijn banen bedreigd. Bij Brussels Airlines werken in totaal 3.500 mensen. In februari kondigde Lufthansa aan dat Brussels Airlines verantwoordelijk wordt voor alle langeafstandsactiviteiten van zijn Eurowings-divisie, die bestaat uit de gelijknamige luchtvaartmaatschappij en Brussels Airlines. Meteen vreesden de vakbonden bij Brussels Airlines dat sommige ondersteunende diensten, waaronder de marketing, naar de Eurowings-hoofdzetel in Keulen zouden verhuizen. Door de integratie staan zo’n 250 banen op de tocht in Brussel en Keulen. Volgens De Tijd was het aanvankelijk de bedoeling het banenverlies gelijk te verdelen tussen de twee locaties, maar die plannen zijn gewijzigd. Brussels Airlines moet nu driekwart van het jobverlies dragen. De sociale spanningen bij Brussels Airlines lopen op na de aangekondigde pilotenstakingen van volgende week. Vandaar dat individuele boven collectieve ontslagen zouden worden verkozen. De directie van Brussels Airlines weigert commentaar te geven. bron: Belga Het bericht Bijna 200 jobs bedreigd bij Brussels Airlines verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 5. Brussels Airlines zet door met Congolees 'spookproject' (13/04/2019 - De Morgen)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines is niet van zins de plannen voor Korongo Airlines, de nieuwe Congolese maatschappij, op te bergen. Het project krijgt maar geen vergunning van de Congolese overheid, terwijl Brussels Airlines er al fors in investeerde. De Belgische vakbonden eisen dat een revisor de facturen inkijkt, omdat ze vrezen dat het 'spookproject' Brussels Airlines nodeloos op kosten jaagt.
  [naar artikel]
 6. Thomas Cook stuurt meerderheid klanten op reis met Brussels Airlines (20/09/2017 - Het Nieuwsblad)
  Brussels Airlines zal vanaf eind oktober ongeveer 80 procent van de vliegtuigreizigers van reisorganisator Thomas Cook België vervoeren. Dat komt omdat Brussels Airlines de meeste activiteiten van Thomas Cook Airlines Belgium (TCAB) overneemt. “De grootste uitbreiding in de geschiedenis van Brussels Airlines”, zei Bernard Gustin, de topman van de luchtvaartmaatschappij, woensdag tijdens een persconferentie.
  [naar artikel]
 7. Brussels Airlines-CEO: 'Het merk Brussels Airlines staat niet meer ter discussie' (24/06/2019 - De Tijd)
  17:32 CEO Christina Foerster verdedigt het nieuwe soloscenario voor Brussels Airlines.
  [naar artikel]
 8. Brussels Airlines wordt deel van lagekostenmaatschappij (15/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Lufthansa bevestigt de overname van de resterende 55 procent van Brussels Airlines voor 2,6 miljoen euro. Brussels Airlines zal "onderdeel
  [naar artikel]
 9. Brussels Airlines zet vluchten vier weken stop (17/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines bouwt de komende dagen haar vluchtaanbod helemaal af. Dat heeft Brussels Airlines dinsdag officieel...
  [naar artikel]
 10. Brussels Airlines schrapt 12 vluchten door technische problemen (25/05/2018 - Metro)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines heeft vanochtend twaalf vluchten vanuit Brussel moeten annuleren door technische problemen aan twee eigen vliegtuigen en aan toestellen van partner CityJet, die voor Brussels Airlines vluchten uitvoert. Dat is vernomen van Brussels Airlines-woordvoerster Kim Daenen. Brussels Airlines zoekt oplossingen voor de getroffen passagiers. bron: Belga Het bericht Brussels Airlines schrapt 12 vluchten door technische problemen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 11. Brussels Airlines wordt dan toch geen lowcostmaatschappij (24/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het lijkt erop dat de Lufthansa-groep haar dochter Brussels Airlines zowel zalft als slaat. Aan de ene kant krijgt Brussels Airlines een eigen plek...
  [naar artikel]
 12. Kwart minder vluchten Brussels Airlines omdat niemand nog het vliegtuig op wil (05/03/2020 - Express)
  Na een eerdere beperking van de vluchten heeft Brussels Airlines het aanbod opnieuw verlaagd. Tussen 8 en 28 maart zal Brussels Airlines het aanbod aan vluchten opnieuw met 23 procent verlagen. Rechtstreekse aanleiding is het coronavirus covid-19, waardoor minder mensen willen vliegen. Dat meldt Brussels Airlines in een persbericht. In eerste instantie verlaagde Brussels Airlines […] The post Kwart minder vluchten Brussels Airlines omdat niemand nog het vliegtuig op wil appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 13. Brussels Airlines mag nog maar vier keer per week naar Congo vliegen (05/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Brussels Airlines moet het aantal vluchten op de Congolese hoofdstad Kinshasa terugschroeven van zeven naar vier per week. Dat hebben de Congolese...
  [naar artikel]
 14. Van Sabena over Brussels Airlines naar Lufthansa: historiek (14/12/2016 - De Redactie)
  De Belgische luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines wordt helemaal overgenomen door Lufthansa. We geven u een overzicht van de geschiedenis van Brussels Airlines.
  [naar artikel]
 15. Ruzie tussen piloten Brussels Airlines en Thomas Cook (26/01/2018 - VRT NWS)
  Er is nog steeds geen akkoord over het statuut dat piloten moeten krijgen die voor Thomas Cook Airlines Belgium werkten, maar nu zijn overgeheveld naar Brussels Airlines. Dat schrijft De Tijd en is bevestigd aan onze redactie. Sinds november voert Brussels Airlines alle vakantievluchten uit voor touroperator Thomas Cook. 40 piloten en 120 cabinemedewerkers kwamen zo bij Brussels Airlines terecht.
  [naar artikel]
 16. Bijna 30 uur vertraging voor vlucht Brussels Airlines uit Djerba (21/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Zowat 180 passagiers van Brussels Airlines hebben door een technisch probleem met hun vliegtuig een extra nacht moeten doorbrengen op het Tunesische eiland Djerba. Ze zullen normaal zaterdag rond 16.40 uur landen op Brussels Airport, in plaats van vrijdag om 12.50 uur. Dat werd vernomen bij Brussels Airlines.
  [naar artikel]
 17. Liveblog: Pilotenstaking bij Brussels Airlines "maar kwart van de vluchten vertrekt toch" (14/05/2018 - VRT NWS)
  Vandaag leggen de piloten bij luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines het werk neer. Het is nog maar de tweede keer in de geschiedenis van Brussels Airlines dat er gestaakt wordt. Vandaag is de eerste van twee stakingsdagen: ook woensdag zullen er veel vliegtuigen van Brussels Airlines aan de grond blijven staan. Volg de stakingsdag hier op de voet.
  [naar artikel]
 18. Brussels Airlines mag hopen op meer Duits geld (28/09/2016 - Knack)
  Lufthansa neemt Brussels Airlines volledig over. Nochtans maakt de Duitse luchtvaartmaatschappij tot nu enkel verlies met de Belgische carrier. Maar Lufthansa heeft wellicht mooie plannen voor Brussels Airlines.
  [naar artikel]
 19. Brussels Airlines wordt onderdeel van lagekostenmaatschappij (15/12/2016 - Het Nieuwsblad)
  Het personeel en de vakbondsafgevaardigden van luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines zijn donderdagochtend op de hoogte gebracht van de plannen van het Duitse Lufthansa om Brussels Airlines over te nemen. Op het eerste gezicht zal er op korte termijn weinig veranderen en gaan alle geplande investeringen gewoon door.
  [naar artikel]
 20. Spanningen in Midden-Oosten hebben geen gevolgen voor Brussels Airlines. Maatschappij blijft plaatsen aanbieden op vluchten van partners naar regio (08/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het conflict tussen de Verenigde Staten en Irak heeft geen gevolgen voor Brussels Airlines. De vliegmaatschappij voert zelf geen vluchten uit naar...
  [naar artikel]
 21. Brussels Airlines mag geen aanwervingen doen (03/01/2020 - Express)
  De Duitse luchtvaartgroep Lufthansa kondigt bij dochterbedrijf Brussels Airlines een aanwervingsstop af. ‘Door interne herstructurering en kostenbesparingsmaatregelen geldt er bij Brussels Airlines, Eurowings en Lufthansa Cargo momenteel een aanwervingsstop, met enkele uitzonderingen’, zo staat vrijdag in een persbericht van de Lufthansa-groep. Bij Brussels Airlines heeft die ‘hiring freeze’ te maken met het herstructureringsplan ‘Reboot’, dat […] The post Brussels Airlines mag geen aanwervingen doen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 22. Brussels Airlines moet overheidssteun terugbetalen (24/03/2017 - De Tijd)
  16:58 De federale regering vraagt de 19 miljoen euro staatssteun terug die het in 2014 aan de luchtvaartmaatschappijen Brussels Airlines, TUI fly en Thomas Cook Airlines gaf.
  [naar artikel]
 23. Brussels Airlines verkleint aanbod naar Italië nog meer (03/03/2020 - Express)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines schrapt nog meer vluchten van en naar Italië door het coronavirus covid-19. Dat meldt het bedrijf dinsdag. De inkrimping van het aanbod wordt verlengd en uitgebreid. Brussels Airlines blijft wel al haar bestemmingen in Italië bedienen. Vorige week besliste Brussels Airlines al om, gezien de snel teruglopende vraag naar vluchten binnen Europa, […] The post Brussels Airlines verkleint aanbod naar Italië nog meer appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 24. Lufthansa zet Brussels Airlines op dieet (07/11/2019 - De Morgen)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines moet tegen 2022 een kostenbesparing realiseren van meer dan 160 miljoen euro op jaarbasis. Het doel is tot een plan te komen dat door de vakbonden wordt ondersteund, zegt de directie. ‘Ik ben niet pessimistisch voor Brussels Airlines’, reageert luchtvaarteconoom Eddy Van de Voorde.
  [naar artikel]
 25. Verzoeningsvergadering bij Brussels Airlines mislukt (07/05/2018 - VRT NWS)
  De verzoeningsvergadering voor het conflict bij Brussels Airlines heeft niets opgeleverd. De bonden bij Brussels Airlines hebben een stakingsaanzegging ingediend, die loopt tot nu vrijdag. Het sociaal conflict duurt er nu al maanden
  [naar artikel]
 26. Brussels Airlines wordt onderdeel van lagekostenmaatschappij van Lufthansa (15/12/2016 - De Redactie)
  Brussels Airlines zal zijn naam nog behouden gedurende 2 jaar. Het merk Brussels Airlines wordt na verloop van tijd aangevuld met "lid van de Eurowings Groep".
  [naar artikel]
 27. Brussels Airlines slokt Thomas Cook Airlines op (12/04/2019 - De Morgen)
  Brussels Airlines neemt zijn sectorgenoot Thomas Cook Airlines België over. Zo'n 160 piloten en cabinemedewerkers gaan mee over, maar bij het grondpersoneel staan 40 banen op de tocht.
  [naar artikel]
 28. Brussels Airlines gaat ook tickets van andere maatschappijen terugbetalen (11/05/2018 - Het Nieuwsblad)
  Passagiers die door de pilotenstaking bij Brussels Airlines, een kaartje moeten boeken bij een andere maatschappij, zullen ook dat ticket terugbetaald krijgen omdat Brussels Airlines geen alternatief kan bieden. Dat heeft VTM Nieuws zonet vernomen op een persconferentie.
  [naar artikel]
 29. Alle bagage mag weer op Brussels Airlines-vlucht (23/08/2017 - De Tijd)
  19:19 Wie met Brussels Airlines reist mag terug alle bagage meebrengen om in te checken. Dat zegt woordvoerder Geert Sciot van Brussels Airlines woensdagavond.
  [naar artikel]
 30. Personeel Brussels Airlines helpt gedupeerden van Ryanair uit de nood (19/09/2017 - VRT NWS)
  Personeelsleden van Brussels Airlines delen op social media kortingcodes uit. Daarmee kunnen mensen met korting een vlucht beoeken bij Brussels Airlines, als hun Ryanair-vlucht de komende dagen of weken geschrapt is.
  [naar artikel]
 31. Bijna 200 jobs op de helling bij Brussels Airlines (12/05/2018 - De Morgen)
  De integratie van Brussels Airlines in Eurowings, de lagekostendivisie van moedergroep Lufthansa, zet in Brussel zowat 190 banen op de tocht. Dat staat vandaag in De Tijd en L'Echo. Vooral bij het administratief personeel en de ondersteunende diensten zijn banen bedreigd. Bij Brussels Airlines werken in totaal 3.500 mensen.
  [naar artikel]
 32. Swissport Cleaning verliest contract met Brussels Airlines (11/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Swissport Cleaning, één van de bedrijven die op Brussels Airport instaan voor het schoonmaken van vliegtuigen, heeft zijn contract met Brussels Airlines verloren, zo is maandag bekendgemaakt op een ondernemingsraad. Swissport Cleaning schrapt hierdoor 110 van de 240 jobs. Al die medewerkers kunnen evenwel de overstap maken naar Mobility Masters, dat het contract met Brussels Airlines won, zo meldt de ceo van Mobility Masters. Brussels Airlines blijft, wat ground handling en bagageafhandeling betreft, met Swissport samenwerken.
  [naar artikel]
 33. Swissport Cleaning verliest contract met Brussels Airlines (11/10/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Swissport Cleaning, één van de bedrijven die op Brussels Airport instaan voor het schoonmaken van vliegtuigen, heeft zijn contract met Brussels Airlines verloren, zo is maandag bekendgemaakt op een ondernemingsraad. Swissport Cleaning schrapt hierdoor 110 van de 240 jobs. Al die medewerkers kunnen evenwel de overstap maken naar Mobility Masters, dat het contract met Brussels Airlines won, zo meldt de ceo van Mobility Masters. Brussels Airlines blijft, wat ground handling en bagageafhandeling betreft, met Swissport samenwerken.
  [naar artikel]
 34. Brussels Airport-topman: 'Maak van Brussels Airlines geen lagekostenmaatschappij' (04/10/2016 - Knack)
  Brussels Airlines gaat beter niet volledig op in Eurowings, waarschuwt Arnaud Feist, topman van de luchthaven van Zaventem. 'Dat wordt geen positief verhaal, noch voor Brussels Airlines noch voor ons.'
  [naar artikel]
 35. Brussels Airlines – Belgische topmanagers pleiten voor “sterk” Brussels Airlines (04/02/2018 - Metro)
  Een vijftigtal Belgische topmanagers pleit voor een sterk Brussels Airlines. Ze doen dat in een brief die is verschenen op de websites van VRT NWS en De Tijd. De vluchten die Brussels Airlines uitvoert naar de rest van de wereld “zijn van strategisch belang”, luidt het. De brief is ondertekend door onder meer toplui van Belfius, BNP Paribas, Deme, Bekaert, Pairi Daiza, EDF Luminus, Infrabel en Solvay. Ze pleiten ervoor dat Brussels Airlines “een sterke, in Brussel verankerde luchtvaartmaatschappij blijft, die tegemoet komt aan de wensen van de verschillende segmenten in de markt”. De managers vinden het cruciaal dat Brussels Airlines de hub in Brussel en zijn vluchtennetwerk verder kan ontwikkelen. bron: Belga  
  [naar artikel]
 36. Brussels Airlines sluit historisch hoofdstuk af (28/10/2017 - VRT NWS)
  Zaterdag 28 oktober en zondag 29 oktober. Twee dagen die in de geschiedenisboeken van de Belgische luchtvaart terechtkomen. Brussels Airlines voert haar laatste vluchten uit met een Avro. Een bijzonder vliegtuig dat er vanaf de eerste seconde van de maatschappij bij was. Een stukje Sabena dat Brussels Airlines nu definitief loslaat.
  [naar artikel]
 37. Bijzondere ondernemingsraad bij Brussels Airlines (05/02/2018 - Knack)
  Een vijftigtal Belgische topmanagers pleit in een open brief voor een sterk Brussels Airlines. De vluchten die Brussels Airlines uitvoert naar de rest van de wereld 'zijn van strategisch belang', luidt het. Maandagnamiddag staat er een bijzondere ondernemingsraad bij de luchtvaartmaatschappij op de agenda.
  [naar artikel]
 38. TUI gaat samenwerken met Brussels Airlines (11/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  Touroperator TUI gaat vanaf Kerstmis samenwerken met luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines. Een Airbus A320 met 180 stoelen zal de bestaande capaciteit versterken, zo meldt TUI woensdag. De door Brussels Airlines uitgevoerde vluchten zullen in de beginfase de Middellandse Zee-bestemmingen aanvliegen.
  [naar artikel]
 39. TUI gaat samenwerken met Brussels Airlines (11/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Touroperator TUI gaat vanaf Kerstmis samenwerken met luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines. Een Airbus A320 met 180 stoelen zal de bestaande capaciteit versterken, zo meldt TUI woensdag. De door Brussels Airlines uitgevoerde vluchten zullen in de beginfase de Middellandse Zee-bestemmingen aanvliegen.
  [naar artikel]
 40. Reizigers van Brussels Airlines kunnen weer met alle bagage op luchthaven terecht (23/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  “Mensen die met Brussels Airlines reizen mogen terug alle bagage meebrengen om in te checken”, aldus woordvoerder Geert Sciot van Brussels Airlines woensdagavond. Eerder op de dag vroeg de vliegtuigmaatschappij nog om - in de nasleep van de staking bij bagagebehandelaar Swissport die woensdagmorgen afliep - enkel met handbagage naar Brussels Airport te komen. Vanaf morgen/donderdag zal ook het transport van cargo weer worden verzorgd door Brussels Airlines. Het vrachtvervoer was sinds het uitbreken van de spontane staking dinsdag stilgelegd.
  [naar artikel]
 41. Brussels Airlines vraagt staatssteun (15/03/2020 - Knack)
  Brussels Airlines, de belangrijkste luchtvaartmaatschappij in Zaventem, vraagt staatssteun. Dat meldt Etienne Davignon, de voorzitter van de raad van bestuur van Brussels Airlines. 'Zonder staatssteun komen alle luchtvaartmaatschappijen in de problemen.'
  [naar artikel]
 42. Brussels Airlines neemt Thomas Cook Airlines over (30/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Thomas Cook Airlines Belgium, de Belgische luchtvaartmaatschappij van het gelijknamige reisagentschap, wil opgenomen worden in Brussels Airlines.
  [naar artikel]
 43. Brussels Airlines: 'Onzekerheid is voor niks nodig' (09/07/2018 - Knack)
  'Het personeel van Brussels Airlines hoeft niet onzeker te zijn over de toekomst. Er zal hier niet onmiddellijk veel veranderen, en als er veranderingen zijn, dan zullen ze gradueel en op een respectvolle manier worden doorgevoerd.' Dat was de boodschap van Christina Foerster, de CEO van Brussels Airlines.
  [naar artikel]
 44. Davignon bereidt afscheid bij Brussels Airlines voor (05/03/2020 - Express)
  Etienne Davignon, de costichter van Brussels Airlines, neemt langzaam afscheid van de luchtvaartmaatschappij. Een duo vervangt hem als voorzitter. Davignon stond met Maurice Lippens (ex-Fortis) in 2001 aan de wieg van Brussels Airlines, dat ontstond uit het failliete Sabena. De luchtvaartmaatschappij is inmiddels in handen van de Duitse groep Lufthansa. Na 19 jaar vindt de […] The post Davignon bereidt afscheid bij Brussels Airlines voor appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 45. Riadh Bahri: “Wissel van de wacht en Duitsland aan de macht bij Brussels Airlines” (05/02/2018 - VRT NWS)
  Het Duitse bedrijf Lufthansa is al sinds 2016 de grote baas bij Brussels Airlines na de overname van de luchtvaartmaatschappij door de Duitsers. “De vraag is: Wordt Brussels Airlines een lagekostenmaatschappij of zal het zijn eigen identiteit behouden?”, meldt Riadh Bahri.  
  [naar artikel]
 46. Bijna 200 jobs bedreigd bij Brussels Airlines (12/05/2018 - Knack)
  De integratie van Brussels Airlines in Eurowings, de lagekostendivisie van moedergroep Lufthansa, zet in Brussel zowat 190 banen op de tocht. Dat staat zaterdag in De Tijd en L'Echo. Vooral bij het administratief personeel en de ondersteunende diensten zijn banen bedreigd. Bij Brussels Airlines werken in totaal 3.500 mensen.
  [naar artikel]
 47. Bijna 200 jobs bedreigd bij Brussels Airlines (12/05/2018 - Het Nieuwsblad)
  De integratie van Brussels Airlines in Eurowings, de lagekostendivisie van moedergroep Lufthansa, zet in Brussel zowat 190 banen op de tocht. Dat staat zaterdag in De Tijd en L’Echo. Vooral bij het administratief personeel en de ondersteunende diensten zijn banen bedreigd. Bij Brussels Airlines werken in totaal 3.500 mensen.
  [naar artikel]
 48. Hoe een stevige thuismarkt en een Afrikaans netwerk Brussels Airlines uit het slop kunnen houden (07/11/2019 - De Morgen)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines moet tegen 2022 een kostenbesparing realiseren van meer dan 160 miljoen euro op jaarbasis. Het doel is tot een plan te komen dat door de vakbonden wordt ondersteund, zegt de directie. ‘Ik ben niet pessimistisch voor Brussels Airlines’, reageert luchtvaarteconoom Eddy Van de Voorde.
  [naar artikel]
 49. Herstructurering bij Brussels Airlines wordt ‘geïntensiveerd’ (07/04/2020 - De Morgen)
  Het Duitse luchtvaartconcern Lufthansa verwacht ook na de coronacrisis een significante afname van het luchtverkeer. De raad van bestuur van het moederbedrijf van Brussels Airlines heeft beslist om uitgebreide maatregelen te nemen om de capaciteit van de vluchtoperaties op lange termijn te verlagen. De herstructurering bij Brussels Airlines zal “geïntensiveerd” worden, klinkt het.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.