Eind vorig jaar werd in Maasmechelen Village brasserie Le Petit Belge geopend. Chefs Filip Biesmans en Yanaïka Skryszkowiak serveren er Belgische gerechten, zoals stoofvlees en mosselen. [naar artikel]
Als de horeca opnieuw open mag, zal je op het terras van Hasselts restaurant Très Belge via een QR-code je bestelling kunnen doorgeven. Dat is tijdsbesparend en zo wordt al minstens één keer contact aan tafel vermeden. [naar artikel]
Restaurant Giuliano in Maasmechelen heropent vandaag de deuren. Afgelopen donderdag viel de politie binnen in zeven Limburgse restaurants in het kader van een onderzoek naar fraude met de witte kassa. [naar artikel]
Op een gezellig etentje in Le Petit Belge in Maasmechelen Village mocht Jacky Jackmaert van Sint-Vincentius twee cheques in ontvangst nemen. [naar artikel]
Een twintiger uit Maasmechelen kreeg maandag voor de Tongerse rechtbank een celstraf van 16 maanden en een geldboete van 800 euro. Samen met twee vrienden werd hij veroordeeld voor drie diefstallen op een maand tijd in een restaurant en een school in Maasmechelen. [naar artikel]
De Italiaanse topkok Massimo Bottura, wiens restaurant vorig jaar werd verkozen tot het beste ter wereld, opent zijn vijfde restaurant speciaal... [naar artikel]
De Amerikaanse fastfoodketen Kentucky Fried Chicken opent over enkele weken een restaurant in hartje Antwerpen. Dat maakt KFC bekend via een persbericht. Het zal het derde restaurant van de keten zijn in de provincie, na het Wijnegem Shopping Center en Turnhout. [naar artikel]
Drie boeddhistische monniken van de Wat Dhammapateep tempel in Mechelen hebben zo pas het nieuwe restaurant Thai Food op de Pauwengraaf in Maasmechelen ritueel ingezegend. [naar artikel]
The Gilded, het restaurant in het hotel van Mousa Dembélé, opent volgende maand opnieuw de deuren. In juni vertrok chek-kok Nick De Backer er, en het restaurant sloot enkele maanden de deuren. Maar nu heeft de familie Dembélé een nieuw team klaar om het restaurant in hotel De Gulde Schoen te runnen. En je hoeft maar 1 ding te doen in dat restaurant: je eten delen. [naar artikel]
Sterrenchef Benoit Dewitte opent samen met broer Bernard een gloednieuw restaurant in Han-sur-Lesse, vlakbij de bekende toeristische trekpleister de Grotten van Han. “De streek ligt mij na aan het hart”, zegt de sterrenchef in een persbericht. “Ik heb er zelf ooit nog stage gelopen in een restaurant.” [naar artikel]
Het Oh restaurant in Sint-Idesbald mag als eerste horecazaak in België de 3D-miniatuurchef ‘Le Petit Chef’ verwelkomen. Het Leuvense bedrijf Skull... [naar artikel]
Het Oh restaurant in Sint-Idesbald mag als eerste horecazaak in België de 3D-miniatuurchef ‘Le Petit Chef’ verwelkomen. Het Leuvense bedrijf Skull... [naar artikel]
De hipste buurt van Antwerpen, PAKT in het Groen Kwartier, wordt binnenkort nog gezelliger. Het eerste biercafé voor fijnproevers opent er namelijk de deuren. Spéciale Belge wordt als een wijnbar, maar met een taproom voor bier. Ook aan het inrichten van een eigen microbrouwerij wordt ondertussen gewerkt. [naar artikel]
Yanaïka Skryszkowiak, de voormalige Lady Chef of the Year maar toch ook vooral bekend vanwege haar deelname aan de allereerste versie van ‘Mijn restaurant’, opent met haar voormalige rechterhand Filip Biesmans, die in zijn vorige restaurant nog ernstig verbrand raakte, een nieuw restaurant. [naar artikel]
Niemand die je naar je plaats wijst, een menukaart overhandigt en de rekening presenteert: het Antwerpse restaurant De Serre, dat volgende week de deuren opent, heeft enkel personeel werken in de keuken. [naar artikel]
Sergio Herman opent in april 2020 een nieuw restaurant in Antwerpen. Naast restaurant The Jane en verschillende Frites Ateliers kiest de Nederlandse ondernemer opnieuw voor België. [naar artikel]
Op 1 februari opent Sander Spreeuwers (26) Restaurant Modest aan de Weg naar Opoeteren. De Opglabbeekse chef stond vijf jaar lang in de keuken van driesterrenrestaurant Hertog Jan. “Ik wil een bepaald niveau halen, dit wordt geen doorsnee restaurant.” [naar artikel]
In de Kloosterstraat in Antwerpen opent in het najaar een gloednieuw restaurant. [naar artikel]
Sterrenchef Sergio Herman opent samen met Gert Verhulst een tijdelijk restaurant in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. De Churchill Club opent de deuren op 7 oktober 2018. [naar artikel]
Na de succesvolle lancering van het restaurantconcept Giuliano in Maasmechelen Village, opent ondernemer Giuliano Bruno weldra zijn tweede vestiging. In Hasselt zal de voormalige Hollywood Studio, naast het bioscoopcomplex Kinepolis, volledig gerenoveerd worden tot een Italiaanse eetgelegenheid. [naar artikel]
Topkok Sergio Herman (49) opent in april 2020 ‘Le Pristine’, zijn derde restaurant in Antwerpen. Hij doet dat samen met Fashion Club 70, het bedrijf van Miguel Dheedene, de ex-man van Tanja Dexters. Opmerkelijk voor een Sergio-restaurant: vooraf reserveren is niet verplicht. [naar artikel]
Hasselaar Carlo Simons opent op 1 november zijn Belgisch-Frans-Marokkaans pop-up restaurant DAR SIMONS in de Kapelstraat in Hasselt. Door de coronacrisis heeft hij zijn restaurant in Marrakesh moeten sluiten. Het pop-up restaurant in Hasselt is open van november tot januari. Daarna hoopt hij weer vlakbij de Medina van Marrakesh te kunnen koken. [naar artikel]
Midden januari opent in het koetshuis van Park Spoor Noord het nieuwe restaurant Gå Nord. In afwachting daarvan nemen ze hun intrek in winterbar LBWG. [naar artikel]
Woensdag opent in Maasmechelen een gloednieuwe vestiging van Burger King. Het fastfoodrestaurant aan de Rijksweg heeft na enkele negatieve adviezen eindelijk groen licht gekregen. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.