De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Saudische prins investeert in Beerschot Wilrijk

Gazet van Antwerpen

06/02/2018 - 23:40

Hoofdaandeelhouder DCA en de Saudische prins Abdullah Bin Mossaad hebben dinsdagavond een overeenkomst bereikt om samen verder te investeren in KFCO Beerschot Wilrijk. De komende weken wordt verder gewerkt om die samenwerking te officialiseren.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Saudische prins wordt nieuwe investeerder bij Beerschot Wilrijk (07/02/2018 - Sporza)
  Beerschot Wilrijk heeft een akkoord met prins Abdullah Bin Mossaad om verder te investeren in de club. De Saudische prins is co-eigenaar van Sheffield United.
  [naar artikel]
 2. Dit is de Saudische prins die investeert in Beerschot-Wilrijk: 52 en rijk als de zee diep (07/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  DCA en prins Abdullah Bin Mossaad, co-eigenaar van het Sheffield United hebben dinsdagavond een overeenkomst bereikt om samen verder te investeren in KFCO Beerschot Wilrijk. De komende weken wordt verder gewerkt om die samenwerking te officialiseren.
  [naar artikel]
 3. Van Winckel: "Met Beerschot Wilrijk streven naar top 8 in 1A met 30 procent eigen jeugd" (27/03/2018 - Sporza)
  Jan Van Winckel is consultant van de Saudi-Arabische bond, maar ook bestuurslid van Beerschot Wilrijk. Hij werkt al jaren samen met de Saudische prins die op het Kiel investeert.
  [naar artikel]
 4. Saudische prins wil geld pompen in Beerschot Wilrijk (31/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Beerschot Wilrijk onderhandelt met een steenrijke geldschieter uit Saudi-Arabië. Prins Abdullah Bin Musa'ad bin Abdulaziz Al Saud zou willen...
  [naar artikel]
 5. Beerschot Wilrijk krijgt financiële hulp van Saudische prins (07/02/2018 - Metro)
  Beerschot Wilrijk heeft met de Saudische prins Abdullah Bin Mossaad een princiepsakkoord gesloten om te investeren in de club. Dat hebben de Antwerpenaren op hun website gemeld. Beerschot Wilrijk laat weten dat de komende weken verder wordt gewerkt om de samenwerking te officialiseren. De Saudische prins is momenteel ook co-eigenaar van Sheffield United uit de Engelse Championship. “Ik ben heel fier op deze overeenkomst om aandeelhouder te worden van Beerschot Wilrijk”, reageerde de prins op de clubwebsite. “Het is onze doelstelling om van Beerschot Wilrijk een sterke Pro League-club te maken. Ik was enorm onder de indruk van de sociale verantwoordelijkheid van de club, met haar zevenhonderd jeugdspelers. Maar ook door het aantal topspelers dat door de club in het verleden werd opgeleid. Spelers als Jan Vertonghen, Toby Alderweireld, Thomas Vermaelen, Mousa Dembélé en Radja Nainggolan bewijzen dat Beerschot Wilrijk het potentieel heeft om een club te zijn die steunt op eigen opgeleide talenten.” Beerschot Wilrijk won in de Proximus League de eerste periode, waardoor het al zeker is van een ticket voor de promotiefinale aan het einde van het seizoen. De Antwerpenaren spelen dan tegen de winnaar van de tweede periode om een plaats in de Jupiler Pro League. bron: Belga
  [naar artikel]
 6. “Saudische prins wil geld pompen in Beerschot Wilrijk” (31/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk onderhandelt met een potentiële geldschieter uit Saudi-Arabië. Volgens Het Laatste Nieuws zou prins Abdullah Bin Musa’ad bin Abdulaziz al-Saud overwegen te investeren in de Antwerpse club, al is van een overname geen sprake.
  [naar artikel]
 7. Saudische prins wil investeren in Beerschot Wilrijk (31/10/2017 - De Morgen)

  [naar artikel]
 8. Na de overname van Rupel Boom: “Beerschot Wilrijk is meer dan ooit de ploeg van de zuidrand” (27/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  KFCO Beerschot Wilrijk en Rupel Boom zijn binnenkort eigendom van dezelfde mensen. Francis Vrancken van het bouwbedrijf DCA en de Saudische prins Abdullah hebben de club uit Boom overgenomen. Aan de naam en de kleuren van de amateurclub verandert er niets. De overname past in een plan van Beerschot Wilrijk om in het zuiden van Antwerpen definitief de macht te grijpen. Te beginnen met een sterke jeugdwerking.
  [naar artikel]
 9. Beerschot-Wilrijk nu toch deels in Saudische handen: "We willen er een sterke Pro League-club van maken" (06/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Drie weken nadat bouwbedrijf DCA Beerschot Wilrijk overnam, verkoopt de Kempense firma een substantieel deel van de clubaandelen aan de Saudische...
  [naar artikel]
 10. Op bezoek bij prins Abdullah, eigenaar van Sheffield United, co-eigenaar van Beerschot Wilrijk én baas van de grootste producent van toiletpapier (13/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Iets minder dan de helft van de aandelen van Beerschot Wilrijk komt binnenkort in handen van de Saudische prins Abdullah bin Mosaad bin Abdulaziz Al Saud. De steenrijke Arabier wil van de Ratten een stabiele eersteklasser maken, net zoals hij dat wil doen met de Engelse traditieclub Sheffield United, vorig jaar kampioen in League One. We gingen het voorbije weekend in de voetbaldolle Steel City op zoek naar de prins.
  [naar artikel]
 11. ANALYSE. Moet Beerschot Wilrijk schrik hebben voor buitenlandse investeerder? Wij zeggen ‘nee’ (07/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het nieuws dat de Saoedische prins Abdullah Bin Mossaad investeert in KFCO Beerschot Wilrijk en daardoor een niet onbelangrijke aandeelhouder wordt op het Kiel, is door de supporters van de Antwerpse voetbalclub op gemengde gevoelens onthaald.
  [naar artikel]
 12. Sportief manager Frank Staes aan de kant geschoven bij Beerschot Wilrijk (06/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Beerschot Wilrijk heeft vandaag een einde gemaakt aan de samenwerking met sportief manager Frank Staes. De rol van Staes was eigenlijk al uitgespeeld sinds de komst van de Saudische prins Abdullah Bin Mossaad, omdat die vrijwel meteen Jan Van Winckel als hoofd van technische commissie had aangesteld.
  [naar artikel]
 13. Sportief manager Frank Staes aan de kant geschoven bij Beerschot Wilrijk (06/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk heeft vandaag een einde gemaakt aan de samenwerking met sportief manager Frank Staes. De rol van Staes was eigenlijk al uitgespeeld sinds de komst van de Saudische prins Abdullah Bin Mossaad, omdat die vrijwel meteen Jan Van Winckel als hoofd van technische commissie had aangesteld.
  [naar artikel]
 14. Beerschot Wilrijk neemt Rupel Boom over (25/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot en Rupel Boom krijgen dezelfde eigenaars. De clubs spreken al langer met elkaar en aanvankelijk was er enkel sprake van een ‘verregaande samenwerking’, maar nu blijkt dat de Saudische prins Abdullah en het Vlaamse bouwbedrijf DCA, de eigenaars van Beerschot Wilrijk, ook Rupel Boom overnemen. Er is evenwel geen sprake van een échte fusie, de twee clubs blijven naast elkaar bestaan.
  [naar artikel]
 15. Saudische prins van Beerschot heeft bod op Sheffield United aanvaard (20/12/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Sheffield United lijkt verkocht. De United World Group van de Saudische prins Abdullah bin Musa’ad heeft een overnemer gevonden voor de Engelse tweedeklasser. Als de verkoop doorgaat, zou Beerschot het vlaggenschip van United World worden.
  [naar artikel]
 16. Beerschot voor 75 procent in Saudische handen (13/03/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Wat al een tijdje in de lucht hing, is vanaf nu ook officieel: de Saudische prins Abdullah Bin Mossaad wordt met zijn United World Group meerderheidsaandeelhouder bij Beerschot. De prins had tot voor kort 50 procent in handen, de andere helft van de aandelen was in handen van voorzitter Francis Vrancken en zijn zakenpartner Philippe Verellen.
  [naar artikel]
 17. Co-eigenaar van Sheffield United heeft akkoord om mee te investeren in Beerschot Wilrijk (06/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Groot nieuws voor Beerschot Wilrijk. De tweedeklasser krijgt naast DCA ook prins Abdullah, de co-eigenaar van Sheffield United, erbij om de club sportief en financieel uit te bouwen. Daarover bereikten beide partijen een principeakkoord, lezen we op de site van Beerschot Wilrijk.
  [naar artikel]
 18. Prins Abdullah (Beerschot) geïnteresseerd in Franse tweedeklasser (10/12/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De Saudische prins Abdullah Bin Mossaad, die voor 50% eigenaar is van Beerschot, lijkt zijn imperium aan voetbalclubs alsmaar verder uit te breiden.
  [naar artikel]
 19. Saudische prins van Beerschot wint rechtszaak en krijgt Sheffield United in handen (16/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Abdullah Bin Mosaad, de Saudische prins die voor de helft eigenaar is van Beerschot, is nu ook de volledige eigenaar van Premier League-club Sheffield United. Hij won een rechtszaak tegen mede-eigenaar Kevin McCabe en krijgt via zijn investeringsvehikel UTB 100% van de clubaandelen in handen.
  [naar artikel]
 20. Hoofdaandeelhouder KV Mechelen reageert op uithaal Beerschot Wilrijk-top: “Wij weten dat we onschuldig zijn” (14/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De aanloop naar de beslissende return tussen KV Mechelen en Beerschot Wilrijk verliep tot donderdag in een opvallend gemoedelijke sfeer. Tot Beerschot Wilrijk-topman Francis Vrancken in deze krant zei dat hij “zeker” was dat Beerschot Wilrijk naar 1A gaat.
  [naar artikel]
 21. Saudische prins Beerschot nu officieel alleen eigenaar Sheffield United (21/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Abdullah Bin Mosaad, de Saudische prins die voor de helft eigenaar is van Beerschot, is nu officieel alleen eigenaar van Premier League-club Sheffield United. Hij won de rechtszaak van Kevin McCabe, die tot voor kort mede-eigenaar was, al in september, maar die ging in beroep. Dat beroep is nu afgewezen.
  [naar artikel]
 22. De papieren prins van Beerschot: portret van Saudische voorzitter die op het Kiel neerstreek (04/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Vincent Kompany wordt allicht niet de enige paars-witte prins in onze Jupiler Pro League. Ook Beerschot brengt een prins mee naar 1A: Abdullah Bin Mosaad (54), de kleinzoon van de stichter van Saudi-Arabië. En toch wordt hij bijlange niet de rijkste man in het Belgische voetbal. Prins Abdullah verdiende zijn fortuin onder meer met wc-papier.
  [naar artikel]
 23. Beerschot Wilrijk is periodekampioen. Wat nu? (05/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Door de overwinning van Beerschot Wilrijk bij Union en de nederlaag van OH Leuven heeft Beerschot Wilrijk de eerste periode in de Proximus League gewonnen. Maar wat houdt dat in?
  [naar artikel]
 24. De prins feliciteert Beerschot: “Jan Van Winckel, de onbezongen held achter deze geweldige prestatie” (03/08/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De felicitaties stromen na de promotie en het kampioenschap van Beerschot massaal binnen op het Kiel. Ook de Saudische prins Abdullah Bin Mossaad nam de tijd om iedereen te bedanken, in het bijzonder ‘sterke man in de schaduw’ Jan Van Winckel.
  [naar artikel]
 25. Football Talk België. Beerschot-Wilrijk heet voortaan K Beerschot VA - Clement sluit af met jeugd (18/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Zeg niet langer Beerschot-Wilrijk, maar Koninklijke Beerschot Voetbalclub Antwerpen (kortweg K Beerschot VA). De ploeg van het Kiel stelde na de...
  [naar artikel]
 26. Football Talk België. Beerschot-Wilrijk heet voortaan K Beerschot VA - Clement sluit af met jeugd - Nieuwe trofee voor Vanaken (18/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Zeg niet langer Beerschot-Wilrijk, maar Koninklijke Beerschot Voetbalclub Antwerpen (kortweg K Beerschot VA). De ploeg van het Kiel stelde na de...
  [naar artikel]
 27. Opmerkelijk: prins Abdullah toont zijn voetbalkunsten op training Beerschot (26/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Opmerkelijk gezicht gisteren op training bij Beerschot. Geen nieuwe aanwinst voor trainer Stijn Vreven, maar de Saudische prins Abdullah Bin Mossad.
  [naar artikel]
 28. Beerschot Wilrijk onderhandelt met steenrijke geldschieter: “Als dit lukt, is onze toekomst voor lange tijd verzekerd” (01/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  In zijn zoektocht naar extern kapitaal om verder uit te groeien tot een stabiele club in de Jupiler Pro League voert Beerschot Wilrijk - de leider in de Proximus League - al een tijdje onderhandelingen met binnen- én buitenlandse investeerders. De Antwerpse club is nu in contact gekomen met potentiële investeerders uit… Saudi-Arabië. “Maar het is niét de bedoeling dat Beerschot Wilrijk wordt overgenomen door prins Abdullah Bin Musa’ad bin Abdulaziz Al Saud.”
  [naar artikel]
 29. Storm bezorgt OHL in minuut 96 puntje tegen Beerschot Wilrijk (24/09/2017 - Sporza)
  Beerschot Wilrijk had lang uitzicht op 3 punten in Leuven, maar Storm maakte diep in de extra tijd nog de 1-1. Beerschot Wilrijk blijft leider in 1B met 15 op 21, OHL is 4e met 10 punten.
  [naar artikel]
 30. Beerschot-Wilrijk heet voortaan officieel Beerschot, maar de naamsverandering is nog niet volledig: “Aparte aanvraag” (07/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft de naamsverandering van Beerschot-Wilrijk naar Beerschot goedgekeurd. Dat maakten de Ratten vrijdag bekend op hun website. De volledige naam van het stamnummer 13 luidt nu: Beerschot Voetbalclub Antwerpen (VA).
  [naar artikel]
 31. LIVE (18u): Houdt Beerschot-Wilrijk Lokeren van zes op zes? (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Beerschot-Wilrijk - Lokeren Aftrap: 18u Olympisch Stadion Lokeren won eerste wedstrijd, Beerschot-Wilrijk speelde gelijk
  [naar artikel]
 32. ‘Aanwinst’ Ernest Nfor alweer weg bij Beerschot Wilrijk (20/08/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Onverwacht transfernieuws bij Beerschot Wilrijk met het vertrek van Ernest Nfor. Half juli tekende de aanvaller nog een tweejarig contract bij Beerschot Wilrijk.
  [naar artikel]
 33. Proximus League – Roeselare klopt Beerschot Wilrijk (09/09/2018 - Metro)
  KSV Roeselare heeft zondag op de vijfde speeldag van eerste klasse B met 2-1 gewonnen van Beerschot Wilrijk. De West-Vlamingen tellen zo net als hun opponenten van zondag 6 op 15. voor Beerschot Wilrijk was het de eerste nederlaag van het seizoen. Roeselare kwam op een dubbele voorsprong na een owngoal van Joren Dom (14.) en Saviour Godwin (66.). Ondanks de late aansluitingstreffer van Marius Noubissi (85.) keerde Beerschot Wilrijk met lege handen terug naar het Kiel. In de stand van de eerste periode telt Roeselare nu net als Beerschot Wilrijk, KV Mechelen en OH Leuven 6 punten, op 4 punten van leider Westerlo. Lommel SK is tweede met 9 punten. bron: Belga Het bericht Proximus League – Roeselare klopt Beerschot Wilrijk verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 34. Spelersbeoordelingen Beerschot Wilrijk: uitblinkers in de defensie (18/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Net als in de eerste periode won Beerschot Wilrijk het duel in het Kuipke tegen Westerlo met 1-2. Ook nu zette de Mannekes een 1-0 achterstand recht, in een wedstrijd die pas na een uur spelen echt op gang kwam. Zo mist Beerschot Wilrijk de start van de tweede periode niet. Dit zijn onze spelersbeoordelingen.
  [naar artikel]
 35. Prachtgoal van Swinkels helpt Beerschot Wilrijk aan thuiszege (27/01/2018 - Sporza)
  Beerschot Wilrijk heeft zijn eerste thuisoverwinning in 2018 geboekt. Tegen Tubeke werd het 1-0. In het klassement van de tweede periode blijft Beerschot 4e.
  [naar artikel]
 36. LIVE. Duel tussen de leiders Roeselare en Beerschot Wilrijk in 1B (01/09/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Op de vierde speeldag in 1B staat er al een echte topper op het programma. Vanavond nemen de twee leiders - Roeselare en Beerschot Wilrijk - het tegen elkaar op. Voor Beerschot Wilrijk in de eerste plaats een interessante test om te weten hoe hoog het dit seizoen mag mikken.
  [naar artikel]
 37. FT. Roger Lambrecht investeert niet meer bij Lokeren - Tweede Saoedische prins bij Beerschot-Wilrijk - 7,25 miljoen voor Henry (30/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De wintermercato van Sporting Lokeren zit erop. Gisteren was er een gesprek tussen Glen De Boeck, Thomas Bernaert en Roger Lambrecht, waarna...
  [naar artikel]
 38. Beerschot Wilrijk annuleert galanacht na overlijden algemeen directeur (13/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  KFCO Beerschot Wilrijk heeft beslist om ‘De Nacht van Beerschot Wilrijk’ van komende vrijdag te annuleren. De Kielse club doet dat na het tragische overlijden van hun algemeen directeur Marc Steenackers.
  [naar artikel]
 39. Voorzitter Beerschot Wilrijk: "Tot onze verbazing was er geen net" (07/01/2018 - Sporza)
  De gebeurtenissen naast het veld tijdens Lierse-Beerschot Wilrijk blijven de gemoederen bedaren. "Wij veroordelen als club elke vorm van geweld", zegt Eric Roef, voorzitter van Beerschot Wilrijk.
  [naar artikel]
 40. LIVE. Komt Beerschot Wilrijk fris uit de winterstop? (14/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk kon enkele weken geleden met een erg goed gevoel de winterstop ingaan. De Mannekens zetten een indrukwekkende zegereeks neer en staan nu al negen punten los van de tweede in de stand, Deinze. Vanavond krijgt Beerschot Wilrijk het bezoek van Dender. Volg de wedstrijd hier op de voet vanaf 20u00.
  [naar artikel]
 41. Beerschot Wilrijk niet langer alleen leider na gelijkspel bij Union (16/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk en Union hebben de punten gedeeld op de laatste match van de vijfde speeldag. in het Joseph Marien-stadion van Union werd het 1-1. Zo klimt KV Mechelen, dat vrijdag al won bij OHL, naast Beerschot Wilrijk op kop. Voor de Ratten scoorde Dante Vanzeir de gelijkmaker, vlak na rust.
  [naar artikel]
 42. Leider Westerlo gaat de boot in tegen Beerschot Wilrijk (29/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Westerlo heeft zaterdag op de achtste speeldag van de Proximus League een pijnlijke thuisnederlaag geleden tegen Beerschot Wilrijk. De Ratten kwam in ‘t Kuipje winnen met 1-2. In de stand behoudt Westerlo (13 ptn) voorlopig zijn leidersplaats, Beerschot Wilrijk nadert wel tot op één punt.
  [naar artikel]
 43. Topper in 1B eindigt onbeslist: Union en Beerschot Wilrijk blijven meedoen voor tweede periodetitel (16/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op de negentiende speeldag in de Proximus League (1B) hebben Union en Beerschot Wilrijk 1-1 gelijkgespeeld. Door het gelijkspel moet Beerschot Wilrijk KV Mechelen naast zich dulden op kop in de tweede periodestand. Union blijft derde.
  [naar artikel]
 44. Beerschot Wilrijk verliest het pleit tegen Dessel Sport (23/10/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Zaterdagavond stond de Antwerpse kraker KFCO Beerschot Wilrijk - KFC Dessel Sport op het programma in de 1ste Amateurliga. De tot dan toe ongeslagen Mannekes verloren echter met 1-3. Herbeleef hieronder de partij. Stand: Beerschot Wilrijk - Dessel Sport: 1-3.
  [naar artikel]
 45. Beerschot Wilrijk verliest het pleit tegen Dessel Sport (23/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdagavond stond de Antwerpse kraker KFCO Beerschot Wilrijk - KFC Dessel Sport op het programma in de 1ste Amateurliga. De tot dan toe ongeslagen Mannekes verloren echter met 1-3. Herbeleef hieronder de partij. Stand: Beerschot Wilrijk - Dessel Sport: 1-3.
  [naar artikel]
 46. Beerschot Wilrijk krijgt stamnummer 13 terug (21/12/2018 - Metro)
  Beerschot Wilrijk gaat vanaf 1 juli 2019 verder met het stamnummer 13, het historische stamnummer van voorloper Beerschot VAC. Dat maakte de 1B-club gisterenavond bekend en werd vandaag bevestigd door de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB). Het voor Beerschot-supporters heilige stamnummer 13 verdween in 1999 bij het faillissement van Beerschot VAC. Daarna speelde de club met het stamnummer van Germinal Ekeren en van KFCO Wilrijk. Voor de nieuwe eigenaars van de Kielse Ratten, bouwbedrijf DCA en de Saoedische prins Abdullah Bin Mossaad, was het terugkopen van het stamnummer een prioriteit. Begin oktober startten ze een procedure op bij de KBVB, gisterenavond gaf het Uitvoerend Comité van de KBVB zijn fiat. “Het dossier werd ontvankelijk en gegrond verklaard. Mits het betalen van 40.000 euro, woont het stamnummer 13 weer officieel in het Olympisch stadion”, aldus clubvoorzitter Eric Roef. Beerschot Wilrijk zal vanaf 1 juli 2019 het stamnummer 13 dragen, nadat ook de Algemene Vergadering van de KBVB zijn goedkeuring geeft. Dat is louter een formaliteit. bron: Belga Het bericht Beerschot Wilrijk krijgt stamnummer 13 terug verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 47. Beerschot Wilrijk sust gemoederen na nieuwe Saoedische investeerder: “De supporters hoeven niet ongerust te zijn” (08/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Met de Saoedische prins Abdullah Bin Mossaad, die tevens mede-eigenaar is van de Engelse tweedeklasser Sheffield United, heeft Beerschot Wilrijk een nieuwe investeerder te pakken. Het gaat om een zogenaamd gentlemen’s agreement tussen hem en de club, dat de volgende weken nog moet worden verfijnd.
  [naar artikel]
 48. Fred Lenders, architect van Beerschot Wilrijk, stapt onverwacht op uit bestuur (03/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Verrassing bij Beerschot Wilrijk. Donderdagavond nam Fred Lenders (39) ontslag uit het bestuur van de Kielse club. Lenders is de man die vanuit Beerschot de samenwerking met Wilrijk mee op poten zette en die de recente overname door DCA nv mee dirigeerde.
  [naar artikel]
 49. FT. Lambrecht investeert niet meer bij Lokeren - Tweede Saoedische prins bij Beerschot-Wilrijk - 7,25 miljoen voor Henry - Van den Brom wordt trainer van Utrecht (30/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  John van den Brom is rond met FC Utrecht. De ex-Anderlechtenaar wordt na dit seizoen trainer van de Eredivisieclub uit de Domstad en volgt...
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy