Een lekkere bistrokeuze: vispannetje met stukjes zalm en scampi. Laat het weekend maar beginnen! Wat heb je nodig:20 scampi's, gepeld, darmkanaal [naar artikel]
Een lekkere bistrokeuze: vispannetje met stukjes zalm en scampi. Laat het weekend maar beginnen! Wat heb je nodig:20 scampi's, gepeld, darmkanaal [naar artikel]
Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Chef Koong van Thais Koken aan Huis tipt een verfrissende salade met scampi’s. [naar artikel]
Vegan koken ingewikkeld? Nee hoor! Met een paar ingrediënten uit de supermarkt zet je de simpelste én lekkerste veganistische gerechtjes in no time op tafel. [naar artikel]
Elke week stelt foodbox Chop chop één van z’n topgerechten voor. De ingrediënten krijg je gewoon thuis bezorgd. Deze paleo en glutenvrije Italiaanse scampisalade is een voedzame visschotel met pittige smaken. Laat de scampi sudderen in een Italiaans gekruide tomatensaus naast knoflook, sjalot, paprika’s en verse kruiden. De scampi en de groenten worden dan geserveerd […] [naar artikel]
Smaakvol koken hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn, bewijst Amylia van foodblog Cookameal. Haar gezonde courgettesoep werkt ze af met paprikapoeder, currypoeder én mosterd. Beetje opletten met de dosering, maar één ding is zeker: zoek dekking, want dit soepje wordt een smaakbom. [naar artikel]
Sjiek zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Chef Koong van Thais Koken aan Huis tipt een verfrissende salade met scampi’s. [naar artikel]
De Thaise keuken is aan een geweldige opmars bezig in ons land. Een van de bekendste gerechten is de pad thai. Nochtans bevat het weinig Thaise ingrediënten. Het zou ontstaan zijn uit een Thaise interpretatie van pho sao, de bekende drooggebakken noedels uit Vietnam. Ze werden in de achttiende eeuw door Vietnamese handelaars in Thailand geïntroduceerd. In de volgende restaurants ben je zeker van een lekkere pad thai. [naar artikel]
Piet Huysentruyt is helemaal terug op VTM met ‘SOS Piet XL’. Meer kookproblemen, in prime time en mét BV’s. Zo trekt hij deze week naar Gunther Levi van de Romeo’s die z’n pad thai niet op smaak krijgt. Showbits was bij de opname voor een blik achter de schermen. Wie van de Romeo’s kookt al eens en in wie ziet Piet Huysentruyt het meeste potentieel als chef-kok? Bekijk het in een nieuwe Showbits. [naar artikel]
‘Celebrity Masterchef’ keert in 2024 terug naar het scherm, opnieuw met 10 bekende hobbykoks. Want met een gemiddelde van ongeveer een half miljoen kijkers - vlak voor de halve finale - is het eerste seizoen alvast een succesvolle smaakbom. [naar artikel]
Bij een supermarkt op de Bredabaan in Merksem zijn woensdag 24 kilogram scampi vernietigd. De winkel bleek het niet nauw te nemen met de hygiëne. Er was ook ongedierte in de hele zaak. [naar artikel]
Het Thaise restaurant Mai Thai viert zijn twintigste verjaardag en de vijfde op de Suikerrui. Aan stoppen denkt uitbaatster Mai nog lang niet. [naar artikel]
Vakantie dat betekent ook jezelf een break gunnen in de keuken. Deze frisse couscoussalade staat in no time op tafel en smaakt helemaal naar de zon. [naar artikel]
Soms heb je geen zin in Vlaamse kost en dan komt een exotische curry als geroepen. Charlot en Charlotte gingen voor een smaakbom in ‘Mijn Keuken,... [naar artikel]
Door de plotse sluiting van het Pakistaanse luchtruim, door de oplopende spanningen met buurland India over de betwiste grensregio Kasjmir, heeft Thai Airways alle vluchten van en naar Europa gisteravond en vandaag geschrapt. Thai Airways bekijkt alternatieve vliegroutes. [naar artikel]
In aanloop naar oudjaarsavond delen we deze week een voor-, hoofd-, en nagerecht uit het boek ‘Zoveel om te vieren’, dat verscheen naar aanleiding van de tiende verjaardag van kookkanaal njam! Vandaag op het menu: scampi diabolique met fijne groentjes. [naar artikel]
Ewoud Ceulemans zet deze week de blik op oneindig. Vandaag schrijft hij over de tafel van Extra Time. [naar artikel]
Maar weinig tijd vanavond? Dan is deze pasta een prima idee. Gezond, origineel én op tafel in amper 20 minuten. Wat heb je nodig:300 g [naar artikel]
Elke week legt De Markt voor u een kookboek op de rooster. Deze week zetten we een publiekslieveling op tafel. [naar artikel]
Dit weekend vindt op de Groenplaats het kleurrijk Amazing Thai Weekend plaats. Je kan er het hele weekend genieten van alles wat Thailand te bieden heeft. Meer dan 70 standhouders zorgen voor alles op cultureel en culinair vlak. Thaise dans,muziek, Muay Thai, de kunst van het fruitsnijden, het komt allemaal aan bod. [naar artikel]
Elke dag tovert Jeroen Meus in "Dagelijkse kost" een nieuw gerecht op tafel. Vanavond doet hij dat voor de 2.000e keer. Het wordt een feestaflevering met balletjes met krieken en verse boter. De afgelopen 9 jaar werden alle recepten uit "Dagelijkse kost" verzameld op de website van Eén. De populairste gerechten zijn daar stoofvlees met friet, lasagne, spaghetti bolognaise, spaghetti carbonara en scampi's diabolique. "Ongelofelijk", zegt Meus, die gepassioneerd over zijn recepten vertelt. [naar artikel]
Tal van Thai zijn de afgelopen dagen het mikpunt geworden van de woede van landgenoten omdat ze na het overlijden van koning Bhumibol niet [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.