De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Goedele schrijft een nieuw boek over vrouwelijke fantasieën en heeft jouw hulp nodig

Het Laatste Nieuws

18/02/2018 - 12:00

Iedere week helpt Goedele NINA-lezers met al hun relatie- en seksproblemen, maar nu heeft de klinisch psychologe jouw hulp nodig. Voor haar nieuwe...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Goedele Liekens (her)schrijft vaginaboek en heeft jouw hulp nodig (21/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In 2005 publiceerde Goedele Liekens haar allereerste Vaginaboek. Het werd een bestseller. Hoe is het anno 2017 gesteld met onze vaginakennis?
  [naar artikel]
 2. Goedele Liekens helpt ouders met voorlichting in nieuw boek (04/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  'Help, mijn kind denkt aan seks', zo zal het nieuwe boek van Goedele Liekens heten. De praktische sekshandleiding voor ouders zal in oktober
  [naar artikel]
 3. Goedele Liekens krijgt nieuw seksprogramma op Britse tv (13/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Terwijl het nieuwe boek van Goedele Liekens – dit keer over seksuele voorlichting – deze week de boekhandels bereikt, werkt de seksuologe in Nederland aan een gloednieuw programma. Ook in Engeland stort ze zich na de jaarwisseling op een nieuw tv-project. Na onze noorderburen lijken nu ook de Engelse tv-kijkers geen genoeg te krijgen van Goedele Liekens.
  [naar artikel]
 4. Kat Kerkhofs presenteert nieuw muziekprogramma en heeft jouw hulp nodig (09/12/2022 - Flair)
  In 'Tulpen uit Antwerpen' draait alles rond Nederlandstalige covers.
  [naar artikel]
 5. Goedele Ghijsen schrijft survival-groeiboek voor jonge avonturiers (13/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Met In het bos heeft Goedele Ghijsen een uniek groeiboek geschreven. Niet alleen groeit het boek in het leesniveau twee jaar mee met de jonge lezer, het is ook een praktisch handboek vol tips and tricks.
  [naar artikel]
 6. Wil jij je seksleven delen met Goedele Liekens? (18/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Voor een nieuw programma gaat Goedele Liekens op zoek naar Vlaamse koppels die een week lang alles willen filmen wat met hun relatie te maken heeft, tot in de slaapkamer. In ‘Sex Tape’, zo zal het nieuwe programma gaan heten, zal Goedele de beelden dan bespreken met de koppels en waar nodig goede raad geven.
  [naar artikel]
 7. Zo informeert Goedele Liekens haar dochters van 17 en 18 over seks (20/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Seksuologe Goedele Liekens heeft een nieuw boek uit: ‘Help, mijn kind denkt aan seks!’ is een handleiding voor ouders die niet weten hoe ze aan de seksuele opvoeding van hun kind moeten beginnen.
  [naar artikel]
 8. Ex-K3 Josje Huisman schrijft zwangerschap neer in nieuw boek (05/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Ex-K3’tje Josje Huisman (33) heeft een nieuw boek geschreven. Het boek met de titel ‘Goed Bevallen?’ ligt vanaf 20 september in de winkel. Daarin...
  [naar artikel]
 9. Wat kan je doen als je seksleven in het slop zit? Belgische wetenschappers onderzoeken het en hebben jouw hulp nodig (28/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Als je al een tijd een relatie hebt, kom je hem vroeg of laat tegen: de sleur in het seksleven. Gelukkig valt daar iets aan te doen, zeggen onderzoekers aan het Instituut voor Familiale en Seksuologische Wetenschappen van de KU Leuven. Om te achterhalen hoe koppels de passie kunnen aanwakkeren, hebben de wetenschappers jouw hulp nodig.
  [naar artikel]
 10. Ons seksleven ziet af door corona. Wat kunnen we eraan doen? Belgische wetenschappers onderzoeken het en hebben jouw hulp nodig (28/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Sinds de pandemie zit ons seksleven in het slop. Dat zeggen onderzoekers aan het Instituut voor Familiale en Seksuologische Wetenschappen van de KU Leuven: “Seks staat niet meer zo hoog op onze prioriteitenlijst.” Om te achterhalen hoe koppels de passie kunnen aanwakkeren, hebben de wetenschappers jouw hulp nodig.
  [naar artikel]
 11. NASA zoekt hulp voor haar stoelgangprobleem (01/12/2016 - Knack)
  De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA kampt met een niet onbelangrijk probleem en heeft daarbij jouw hulp nodig.
  [naar artikel]
 12. Michael Wolff schrijft nieuw schandaalboek over Trump (04/06/2019 - De Morgen)
  Na de bestseller Fire and Fury heeft Michael Wolff een nieuw boek uit over de Amerikaanse president Donald Trump. Siege is al even omstreden als zijn voorganger. In het boek schrijft Wolff onder andere dat speciaal onderzoeker Robert Mueller in maart vorig jaar een aanklacht formuleerde tegen de president.
  [naar artikel]
 13. Goedele Liekens: "Ik moet mijn schaamte overwinnen om met mijn dochters over seks te praten" (20/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Seksuologe Goedele Liekens heeft een nieuw boek uit: ‘Help, mijn kind denkt aan seks!’ is een handleiding voor ouders die niet weten hoe ze aan de seksuele opvoeding van hun kind moeten beginnen.
  [naar artikel]
 14. Goedele Liekens: "Ik moet mijn schaamte overwinnen om met mijn dochters over seks te praten" (20/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Seksuologe Goedele Liekens heeft een nieuw boek uit: ‘Help, mijn kind denkt aan seks!’ is een handleiding voor ouders die niet weten hoe ze aan de seksuele opvoeding van hun kind moeten beginnen.
  [naar artikel]
 15. Kirsten Janssens brengt boek uit over “monsters genaamd mannen en een vreselijke jeugd” (12/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Realityster Kristen Janssens heeft een nieuw boek geschreven. Dat meldt het weekblad Story. In het boek schrijft ze haar opname in de psychiatrie en de lockdown van zich af.
  [naar artikel]
 16. Will Smith schrijft eigen memoires (29/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Will Smith heeft bekendgemaakt dat hij een boek gaat schrijven. De rapper en acteur wil een motiverend boek schrijven en roept daarvoor de hulp in...
  [naar artikel]
 17. Minstens één dode na uitbarsting van vulkaan in Nieuw-Zeeland, nog verschillende toeristen vermist (09/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  In Nieuw-Zeeland is minstens één persoon omgekomen nadat een vulkaan uitbarstte op White Island, een populaire bestemming voor toeristen. Dat schrijft The Guardian. Vermoedelijk zijn er nog meer slachtoffers. Verschillende helikopters gingen ter plaatse om hulp te bieden. Volgens hulpverleners zouden zeker twintig mensen medische hulp nodig hebben.
  [naar artikel]
 18. 150.000 mensen hebben hulp nodig in Papoea-Nieuw-Guinea (04/03/2018 - De Tijd)
  15:24 Na de aardbeving van vorige maandag hebben naar schatting bijna 150.000 mensen dringend humanitaire hulp nodig in Papoea-Nieuw-Guinea. De afgelegen berggebieden van het land zijn niet meer bereikbaar.
  [naar artikel]
 19. Jens Dendoncker heeft jouw hulp nodig voor zijn nieuw programma over de liefde (14/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In een gloednieuw VTM-programma van productiehuis Shelter zoekt romanticus Jens Dendoncker op basis van de wetenschap uit wat liefde is. Daarvoor...
  [naar artikel]
 20. Kunstenaars bevroegen 300 Vlamingen: “Vrouwen hebben veel wildere fantasieën” (24/07/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een partouze, met drie, vier of vijf. Een heteromeisje dat nét niet kust met een andere vrouw. Of iemand die zich helemaal verliest in een wezen dat half man, half slang is. Erotische fantasieën lopen danig uiteen, zo ontdekte kunstenaarscollectief Stichting Nieuwe Helden, na honderden interviews. “Schaamte is nergens voor nodig.”
  [naar artikel]
 21. Danira Boukhriss zal dit jaar de Belgische punten voorlezen tijdens het songfestival, maar daar heeft ze uw hulp voor nodig (20/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Niemand minder dan Danira Boukhriss Terkessidis zal voor België de punten voor het songfestival geven, dit jaar. Maar ze heeft jouw hulp nodig, zo...
  [naar artikel]
 22. Slaag jij in het 'seksexamen' van Goedele Liekens? (15/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  In haar nieuwste boek 'Help, mijn kind denkt aan seks!' geeft Goedele Liekens ouders raad bij de seksuele opvoeding van hun kroost. Op de Britse
  [naar artikel]
 23. Slaag jij in het 'seksexamen' van Goedele Liekens? (15/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  In haar nieuwste boek 'Help, mijn kind denkt aan seks!' geeft Goedele Liekens ouders raad bij de seksuele opvoeding van hun kroost. Op de Britse
  [naar artikel]
 24. Tien weetjes over je vagina, uit het nieuwe boek van Goedele Liekens (12/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  De vagina is het lichaamsdeel waar vrouwen het minst over praten en over weten, terwijl het volgens seksuologe Goedele Liekens net onze intiemste vriendin moeten zijn. Daarom brengt ze haar bestseller uit 2005, het Vaginaboek, opnieuw uit, herwerkt met nieuwe inzichten en onderzoek. Wij verzamelden tien weetjes uit het boek.
  [naar artikel]
 25. Straffe onthullingen in nieuw boek over Trump: Ivanka wil president worden, Melania doodongelukkig en Donald continu angstig (04/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Volgende week verschijnt er een nieuw boek over de Amerikaanse president Donald Trump en de voorpublicatie doet nu al stof opwaaien. Het boek ‘Fire and Fury: Inside the Trump White House’ biedt een kijkje achter de schermen en zou gebaseerd zijn op 200 interviews. Zo wil dochter Ivanka de eerste vrouwelijke president van Amerika worden en was Trump stomverbaasd over zijn overwinning.
  [naar artikel]
 26. Nigeriaanse cybercriminelen steeds beter (09/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een onverwacht mailtje van een prins die jouw hulp nodig heeft om een miljoenenerfenis in veiligheid te brengen. Dat is het beeld van...
  [naar artikel]
 27. Oprichter van muziekblad Rolling Stone in opspraak: hij noemt vrouwelijke en zwarte artiesten "niet welbespraakt genoeg" voor interview in nieuw boek (17/09/2023 - VRT NWS)
  Jann Wenner, een van de oprichters van het muziekmagazine Rolling Stone, is vandaag uit de raad van bestuur gezet van de Rock & Roll Hall of Fame. Dat gebeurde naar aanleiding van een controversieel interview vrijdag over zijn nieuwe boek. Daarin deed hij enkele opmerkelijke uitspraken over vrouwelijke rockartiesten en zijn eigen journalistieke praktijk.
  [naar artikel]
 28. Juf Aafke schrijft vijfde kinderboek (22/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Aafke Theunis uit Kozen heeft de smaak te pakken en haar tanden gezet in een nieuw kinderboek. De succesformule van de vorige boeken wordt herhaald: dochter Aafke schrijft, vader Patrick tekent. “Een kinderboek schrijven en uitgeven kost best wat tijd”, vertelt Aafke. “Dus toen mijn vorige boek eind vorig jaar verscheen, had ik al volop ideeën voor een nieuw boek. Ik heb eerst de tekst geschreven en dan aan papa voorgelegd. Die zag het opnieuw zitten om samen te werken en hij heeft alweer hele mooie tekeningen gemaakt.”
  [naar artikel]
 29. Goedele Liekens helpt ouders met voorlichting (04/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  'Help, mijn kind denkt aan seks', zo zal het nieuwe boek van Goedele Liekens heten. De praktische sekshandleiding voor ouders zal in oktober
  [naar artikel]
 30. Goedele Liekens: "Ik heb zelf een saai liefdesleven gehad" (20/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Als het van Goedele Liekens (53) afhangt, beginnen ouders al in de peutertijd met seksuele opvoeding. Haar boek Help, mijn kind denkt aan seks!
  [naar artikel]
 31. Nigeriaanse cybercriminelen gaan steeds sluwer te werk (en met succes) (09/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een onverwacht mailtje van een prins die jouw hulp nodig heeft om een miljoenenerfenis in veiligheid te brengen. Dat is het beeld van...
  [naar artikel]
 32. Fred Brouwers schrijft boek over Hitlers liefde voor muziek (26/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Radiocoryfee Fred Brouwers uit Zolder heeft een nieuw boek uit waarin hij vertelt over de merkwaardige verhouding van de Fuhrer met klassieke muziek.
  [naar artikel]
 33. Vandeurzen hervormt versnipperde jeugdhulp (06/04/2019 - De Morgen)
  Jongeren die hulp nodig hebben, lopen vandaag verloren in een kluwen van instanties en organisaties. Een nieuw decreet moet die hulp duidelijker en eenvoudiger maken.
  [naar artikel]
 34. “Vraag hulp aan collega’s of zeg een keer nee tegen een afspraak die niet absoluut nodig is”: jouw horoscoop voor deze week (29/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.
  [naar artikel]
 35. Ann Van Elsen schrijft boek over eigen scheiding en die van haar ouders (21/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Blend, zo heet het boek over nieuw samengestelde gezinnen dat ex-Miss België Ann Van Elsen (39) aan het schrijven is. Daarover kwam ze dinsdagavond vertellen in Wat een dag op VTM.
  [naar artikel]
 36. Michael Wolff in nieuw boek over Trump: ‘Mueller formuleerde vorig jaar een aanklacht tegen de president’ (04/06/2019 - De Morgen)
  Na de bestseller Fire and Fury heeft Michael Wolff een nieuw boek uit over de Amerikaanse president Donald Trump. Siege is al even omstreden als zijn voorganger. In het boek schrijft Wolff onder andere dat speciaal onderzoeker Robert Mueller in maart vorig jaar een aanklacht formuleerde tegen de president.
  [naar artikel]
 37. Goedele Liekens zoekt koppels voor nieuw programma (18/04/2018 - Metro)
  Goedele Liekens is op zoek naar koppels voor haar nieuwe programma ‘Sex Tape’. In de reeks gaan stellen een week lang hun relatie en leven filmen. Achteraf bekijkt Vlaanderens bekendste seksuologe de beelden en geeft feedback. Goedele Liekens werkt aan een nieuw programma en roept daarbij de hulp in van mensen die in een relatie zitten. De ex-Miss België vraagt wekelijks aan drie koppels om hun relatie te filmen en nodigt hen daarna uit voor een gesprek over verschillen, gelijkenissen, tendensen of keuzes in relaties, liefde en seks. Samen met hen bespreekt Liekens wat wel en niet werkt, welke hindernissen er zijn en hoe ze daar best mee omgaan. Televisiezender VIJF zoekt koppels die het zien zitten om hun relatie open en bloot te tonen aan kijkend Vlaanderen. De bedoeling is om alles bespreekbaar te maken, tot in de slaapkamer toe. Seksuologe Liekens zal haar kijk geven op de rolverdeling in de relatie, de aanpak van problemen, de huidige dynamiek én het seksleven van de koppels. Israëlische format ‘Sex Tape’ is een programma dat overwaait uit Israël. Recent kondigde het Britse Channel 4 aan dat ze een Engelstalige versie van de reeks gaat uitzenden. De zender is een beetje de tweede thuis voor Goedele Liekens, die er eerder al een programma over seksuele opvoeding presenteerde. Lees ook: Goedele Liekens geeft seksuele voorlichting aan Nederlandse politici Het bericht Goedele Liekens zoekt koppels voor nieuw programma verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 38. VN: Een op vier Venezolanen heeft humanitaire hulp nodig (29/03/2019 - Knack)
  Een intern rapport van de Verenigde Naties stelt dat zowat een kwart van de Venezolanen hulp nodig heeft. Dat meldt persagentschap Reuters.
  [naar artikel]
 39. ‘Annabel’-zanger Hans De Booij brengt biografie uit: “Wist je dat ik ooit iets met Goedele Liekens gehad heb?” (15/04/2023 - Het Belang van Limburg)
  Seks naast hem op het podium, tafels en eieren naar zijn hoofd geslingerd, een joint rollen achter het stuur en drank, veel drank. Dat en waarschijnlijk veel meer staat te lezen in Het wordt niets zonder jou, de biografie van Nederlandse zanger Hans De Booij. Al vindt hij dat alles niet genoeg om zijn boek mee aan te prijzen. Daarvoor heeft hij naar eigen zeggen een schandaal nodig: eentje met Goedele Liekens in de hoofdrol.
  [naar artikel]
 40. ‘Annabel’-zanger Hans De Booij brengt biografie uit: “Wist je dat ik ooit iets met Goedele Liekens gehad heb?” (15/04/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Seks naast hem op het podium, tafels en eieren naar zijn hoofd geslingerd, een joint rollen achter het stuur en drank, veel drank. Dat en waarschijnlijk veel meer staat te lezen in Het wordt niets zonder jou, de biografie van Nederlandse zanger Hans De Booij. Al vindt hij dat alles niet genoeg om zijn boek mee aan te prijzen. Daarvoor heeft hij naar eigen zeggen een schandaal nodig: eentje met Goedele Liekens in de hoofdrol.
  [naar artikel]
 41. Kirsten Janssens brengt boek uit over lockdown en opname in psychiatrie: “Mentale chaos door mannen en een vreselijke jeugd” (03/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een jaar na het verschijnen van ‘Living with the devil’ heeft Kirsten Janssens (37) een nieuw boek klaar. Daarin schrijft het ‘The Sky Is The...
  [naar artikel]
 42. Vermassen schrijft nieuw boek (13/10/2017 - De Morgen)

  [naar artikel]
 43. Vermassen schrijft nieuw boek (13/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vermassen schrijft nieuw boek
  [naar artikel]
 44. Nieuw boek van Christian De Coninck: "In quarantaine schrijf ik nog meer" (27/04/2020 - VRT NWS)
  Christian De Coninck heeft zijn 18de boek uit. Christian is politiecommissaris en was jarenlang woordvoerder van de Brusselse politie, nu is hij vooral misdaadauteur. Zijn nieuwe boek 'Dodensteeg' is sneller uitgekomen dan gepland, omdat Christian nog meer schrijft als hij in quarantaine zit.
  [naar artikel]
 45. Jan Verheyen schrijft boek over exploitatiefilms (27/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Op 22 oktober verschijnt ‘Alle remmen los!’, een nieuw boek van Jan Verheyen (57). Daarin duikt de regisseur in de wereld van exploitatiefilms uit...
  [naar artikel]
 46. COLUMN. Goedele Liekens over de 3 signalen die verklappen dat jij jouw partner liever ziet dan omgekeerd (15/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Zeg je vaak sorry? Regel jij de meeste dates? Ben je onzeker over jouw relatiestatus? Dat zijn enkele alarmsignalen dat jij, als enige, moeite doet in de relatie. Een totaal foute balans, aldus Goedele Liekens. Want liefde is géén eenrichtingsverkeer, benadrukt de seksuologe deze week in haar column. Ze legt uit hoe je de boel nog kan redden en hoe je de toxische situatie herkent. “Wie constant onzeker is, zal nooit iemand vinden die écht bij hen past.”
  [naar artikel]
 47. Slongs Dievanongs heeft opvallende fascinatie: “Jezus kan mij krijgen” (25/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Slongs Dievanongs, de stoerste vrouwelijke rapper uit Antwerpen brengt met ‘Lacht nor mij’ haar allereerste boek uit. Ze schrijft onder meer over...
  [naar artikel]
 48. Tweede ex getuigt over verontrustende fantasieën van Armie Hammer: “Hij wilde mijn onderste ribben laten verwijderen” (21/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het net lijkt zich langzaamaan te sluiten rond Armie Hammer (34). Zo getuigt nu al een tweede ex-vriendin over z'n gewelddadige fantasieën, en die zijn niet min: “Hij kraste de letter ‘A’ in mijn huid en wilde mijn ribben oppeuzelen.” Bovendien werd de acteur intussen ook ondervraagd door de politie. Dat schrijft het doorgaans goed ingelichte Page Six.
  [naar artikel]
 49. Voor niet dringende hulp belt u straks naar dit noodnummer (31/03/2017 - Het Nieuwsblad)
  Wie écht dringende hulp nodig heeft, mag nooit een wachttoon krijgen. Daarom komt er binnenkort een apart nummer voor noodgevallen die niet levensbedreigend zijn: 1722. Het gaat dan bijvoorbeeld om stormschade, wateroverlast of een wespennest. Dat schrijft ‘De Morgen’.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy