LIVE: Thelin kopt bezoekers op slag van rust langszij (1-1)

18/02/2018 - 20:48
"Le Canonnier Govea geschorst Waasland-Beveren nog niet verloren onder Vermant Ref: Bart Vertenten"

1. LIVE CLUB BRUGGE-UNION. Vanaken kopt blauw-zwart op slag van rust op gelijke hoogte! (10/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een topper op vrijdagavond in de Jupiler Pro League. Club Brugge wil tegen Union vertrouwen tanken met het oog op de Champions League-clash met Benfica. Dat leek niet te lukken - Lapoussin maakte er snel 0-1 van. Maar Vanaken kopte op slag van rust dan weer de gelijkmaker binnen. Volg de wedstrijd hieronder LIVE! [naar artikel]

2. LIVE GENK-SERVETTE. Tienkoppige bezoekers komen langszij via afgeweken vrije trap (02/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Racing Genk speelt vanavond de terugmatch (heenwedstrijd: 1-1) van de tweede voorronde van de Champions League tegen het Zwitserse Servette. Trésor bracht de Limburgers vanop de stip op voorsprong, maar de bezoekers kwamen met een gelukje langszij. Volg de match op deze pagina of op VTM2! [naar artikel]

3. LIVE. Stojanovic kopt Kortrijk in slotfase langszij (18/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Vierde speeldag Jupiler Pro League [naar artikel]

4. LIVE. Ito brengt Genk op slag van rust langszij (22/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Dertiende speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Luminus Arena • Eerste match van John van den Brom als Genk-coach [naar artikel]

5. LIVE. 1-1! Op slag van rust komt Chelsea uit het niets langszij (16/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Champions League, Chelsea won heenmatch met 2-0 • Stade Pierre Mauroy • Ref Davide Massa (Ita) • Match live te zien bij VTM2, uitzending start om 20u35 [naar artikel]

6. LIVE. Rode kaart Tanghe doet KVO al voor rust de das om, Gassama maakt gelijk! (11/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

KV Oostende staat bij de rust gelijk op Eupen. Voor beide ploegen is het een levensbelangrijk duel in de degradatiestrijd. Ambrose bracht de bezoekers op voorsprong van de stip, maar Anton Tanghe pakte in de eerste helft al rood. Gassama knalde op slag van rust de 1-1 in de winkelhaak. Volg het hier LIVE! [naar artikel]

7. LIVE. GOAL! Sensationele start: Onuachu kopt Genk meteen langszij (20/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Luminus Arena (18u15) [naar artikel]

8. KIJK LIVE. 2-0 op slag van rust! De Caigny kopt overhoeks raak, match gespeeld? (03/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Vanavond beginnen de Red Flames aan hun EK-kwalificatiecampagne. Kroatië, het nummer 55 van de wereld, mag op papier geen probleem vormen. “We gaan... [naar artikel]

9. LIVE. Invaller Kvasina kopt KVO langszij, kraakt tienkoppig Eupen helemaal? (12/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Inhaalwedstrijd • Aftrap: 20u45 • Diaz Arena [naar artikel]

10. LIVE. 2-1 op slag van rust: Mrabti kopt Mechelen op voorsprong tegen Kortrijk (21/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 18u15 • AFAS Stadion • Scheidsrechter: Arthur Denil [naar artikel]

11. LIVE. Stojanovic kopt Kortrijk in slotfase langszij, maar Bjelica doet feest meteen verstommen (18/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

12. LIVE: Thelin kopt Waasland-Beveren op voorsprong tegen Gent (1-0) (24/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap 20u30 Scheidsrechter: Jonathan Lardot De Freethiel Waasland-Beveren staat op 3 punten van een plek in top 6 [naar artikel]

13. LIVE. Correa brengt Altético op slag van rust langszij (23/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 25ste speeldag Primera Division • Aftrap: 21u • Wanda Metropolitano • Krijgt Yannick Carrasco zijn eerste basisplek bij Atlético? [naar artikel]

14. LIVE. Erop en erover! De Camargo kopt op slag van rust keurig binnen (20/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Elfde speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 14u30 • AFAS Stadion • Antwerp en KV Mechelen staan zij aan zij met 17 punten [naar artikel]

15. LIVE STVV-AA GENT. Hugo Cuypers kopt de 0-2 op slag van rust tegen de touwen (22/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

• 22ste speeldag • Aftrap: 21u • Stayen • Profiteert Gent van het puntenverlies van Club? [naar artikel]

16. LIVE. Avenatti kopt Antwerp op slag van rust héérlijk op gelijke hoogte! (18/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Heenmatch 1/16e finales Europa League • Aftrap: 21u • Ref: Georgi Kabakov (BUL) • Antwerp mist heel wat spelers: Mbokani, Haroun, Batubinsika, Coopman, De Sart, Butez én de geschorste Didier Lamkel Zé [naar artikel]

17. LIVE. Goal! Romelu Lukaku kopt Rode Duivels op slag van rust op voorsprong (11/06/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Alleen Casteels en Boyata ontbreken bij Duivels • Tielemans in basis ten koste van Mertens • Schotland zonder Robertson aan de aftrap • Ref:... [naar artikel]

18. LIVE UNION-STVV. Op slag van rust kopt Sykes Union weer op gelijke hoogte! (21/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Union dook als leider en met een reeks van 14 ongeslagen competitiematchen op rij de winterstop in. Gaat de koploper op dat elan door tegen STVV? Volg de wedstrijd in onze liveblog! [naar artikel]

19. LIVE NAPOLI-AC MILAN. Dan toch Giroud! Fransman zet Milanezen op slag van rust op rozen tegen Napoli (18/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Napoli neemt het in de terugmatch van de kwartfinale van de Champions League op tegen AC Milan. De Napolitanen moeten in eigen stadion een 0-1-achterstand zien op te halen tegen de ‘Rossoneri’. Op slag van rust zette Giroud de bezoekers op voorsprong, de thuisploeg staat voor een zware opdracht om alsnog de halve finales te bereiken. Volg alle actie in onderstaande liveblog! [naar artikel]

20. LIVE KORTRIJK-ANDERLECHT. 0-1! Op slag van rust krult Dreyer de openingsgoal tegen de touwen (19/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Op slag van rust kwam Anderlecht op voorsprong via winteraanwinst Dreyer. De inzet voor de recordkampioen is niet min: bij winst is paars-wit zeker dat het na deze speeldag in de top acht staat. Volg het hier LIVE! [naar artikel]

21. LIVE NAPOLI-AC MILAN. Milan op rozen na treffer Giroud op slag van rust, Osimhen in absolute slot met de gelijkmaker! (18/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

22. LIVE: Pletinckx kopt OH Leuven meteen weer langszij in Molenbeek (24/02/2024 - Sporza)

Met nog drie wedstrijden te gaan is er bij zowel RWDM als OH Leuven geen ruimte meer voor uitschuivers. Beide teams hebben een driepunter nodig om een stap richting behoud te kunnen zetten. Wie slaagt in dat opzet? Volg het hier live om 16 uur. [naar artikel]

23. LIVE UNION-CHARLEROI. De thuisploeg is dodelijk efficiënt: Sykes kopt op slag van rust zijn tweede van de namiddag tegen de netten (01/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Union krijgt op de negende speeldag in de Jupiler Pro League het bezoek van Charleroi. Zet Felice Mazzu zijn ex-club een hak? Voorlopig staat het 3-1. [naar artikel]

24. LIVE: Yaremchuk kopt Gent langszij (2-2) (18/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Smet Stadion: Ghelamco Arena Gent kan naast Anderlecht op de derde plek komen KV Mechelen heeft de punten hard nodig in de strijd om het behoud [naar artikel]

25. LIVE CERCLE-WESTERLO. Denkey kopt groen-zwart op slag van rust op voorsprong (02/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Cercle Brugge is met een 9 op 15 uitstekend aan de competitie begonnen. Kunnen de troepen van Miron Muslic ook het zwalpende Westerlo (slechts 1 punt en nu al vier nederlagen op rij) over de knie leggen? Volg alle actie op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]