De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

"Als je auto in carwash voor paar luttele euro's kan laten wassen, verwittig je best meldpunt"

Het Laatste Nieuws

23/02/2018 - 10:06

De helft van de gecontroleerde carwashes blijkt bij sociale controles niet in orde. In 2017 werden er in de sector 128 gerichte controles...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. VIDEO. Is dit de leukste carwash van het land? Propere auto met een heuse lichtshow erbovenop (31/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Bij carwash Bling King in Torhout kan je niet zomaar je auto laten wassen, je krijgt er ook een heuse lichtshow bij. De hele wastunnel hangt vol...
  [naar artikel]
 2. Carwash gesloten door technisch probleem (11/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  De burgemeester heeft de carwash in Overhaem in Tongeren maandag laten sluiten na een incident in de wasstraat. Door een probleem met een toestel werd een auto beschadigd. Een toestel blokkeerde tijdens het wassen van een auto waardoor de ruit van de auto werd beschadigd. Ook de bumper werd ingedeukt.
  [naar artikel]
 3. Waarom u wél nog naar de carwash kunt om uw auto te wassen (21/06/2017 - De Redactie)
  Vanaf morgen mag u geen leidingwater meer gebruiken om uw auto te wassen. Maar de professionele carwashes maken gebruik van gerecycleerd water en kunnen openblijven.
  [naar artikel]
 4. Krassen in je auto door de carwash: wie draait op voor de kosten? En wat met schade tijdens de ‘selfwash’? (22/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Eindelijk lente! Tijd dus om je auto wat vaker te (laten) wassen, zodat hij stralend voor de dag komt. Maar wat als de lak beschadigd raakt tijdens de wasbeurt, door je eigen onvoorzichtigheid of in de carwash? Het is vaak gebeurd voor je het weet: er belandt zand in je spons en de krassen in de lak van het koetswerk zijn een feit. Independer.be geeft raad.
  [naar artikel]
 5. Meldpunt voor ‘louche’ carwashes: “Wil je je auto laten wassen door iemand wiens paspoort is afgepakt?” (25/02/2018 - Het Nieuwsblad)
  Staatssecretaris Philippe De Backer (Open VLD) roept burgers op om carwashes met een ‘louche’ uitstraling te signaleren bij een meldpunt. Een daad van burgerzin of achterbakse verklikking?
  [naar artikel]
 6. Carwash in Kinrooi pakt uit met stunt: gratis auto wassen tot 15 uur (14/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Carwash Blinkie, vlakbij Mosa-rt pakt vandaag uit met een stunt.
  [naar artikel]
 7. De Backer wil einde maken aan louche handcarwashes (04/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Staatssecretaris voor Bestrijding van de sociale fraude Philippe De Backer (Open Vld) wil een versnelling hoger schakelen in de strijd tegen illegale handcarwashes. De Backer roept iedereen op om illegale handcarwashes te melden bij het meldpunt. “Als je jouw auto ergens aan de kant van de weg kan laten wassen voor een paar euro’s, kan je vermoeden dat er iets louche aan de hand is”, aldus De Backer.
  [naar artikel]
 8. Krassen na het wassen? Deze autoverzekering komt wel/niet over de brug voor de herstelkosten (07/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Langdurig zonnig en droog weer: dat betekent ook een stevige laag stof op je auto. Tijd dus om deze wat vaker te (laten) wassen, zodat jullie samen stralend voor de dag komen. Maar wat als de lak beschadigd raakt tijdens de wasbeurt, door je eigen onvoorzichtigheid of in de carwash? Independer.be geeft raad.
  [naar artikel]
 9. 80-jarige zorgt met elektrische auto voor 300.000 euro schade in carwash (26/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een 80-jarige man heeft in de Duitse plaats Lindau voor bijna 300.000 euro schade aangericht, toen hij in een carwash niet alleen zijn eigen auto total loss reed, maar ook twee andere auto's.
  [naar artikel]
 10. Bejaarde bankdirecteur op haar na doodgeslagen voor een paar horloges en "luttele euro's" (26/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een gepensioneerd bankdirecteur werd vorig jaar het slachtoffer van een gewelddadige homejacking door een jeugdbende uit Dendermonde. De daders...
  [naar artikel]
 11. Maak deze 9 fouten in de carwash niet (22/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Nu het warme weer wordt afgewisseld met stoffige windvlagen en regenbuien, zal je wellicht regelmatig je auto moeten wassen. Maar let op, sommige fouten in de carwash kunnen je daarbij heel wat geld kosten. Nochtans zijn deze negen missers makkelijk te vermijden.
  [naar artikel]
 12. Waarom u in self-carwash van onderen naar boven moet hogedrukwassen (28/08/2018 - Het Nieuwsblad)
  Uw auto wassen? Dan begin je toch met het dak en daalt zo af. Waarom staat er dan in de handleiding op de muur van de carwash: Neem de hogedruklans en spuit uw wagen van onderen naar boven af?
  [naar artikel]
 13. Mag je met je cabrio door de carwash? (23/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een ritje maken met je cabrio is zalig bij deze zachte temperaturen. Maar kan je er ook een carwash mee binnenrijden? Mobiliteitsexpert Brecht Vanhaelewyn geeft advies. “Een cabrio is bestand tegen de apparatuur van een carwash, maar ik raad toch aan om je voertuig zelf te wassen.”
  [naar artikel]
 14. De rijkste Belgen deel 1: welke families zitten op het grootste vermogen, waarmee verdienen ze hun geld en aan wat geven ze het uit? (15/08/2023 - Gazet van Antwerpen)
  { "title": "20. Familie Catheline Périer-D’Ieteren", "type": "aside-inline", "content": [ { "subhead": "" }, { "image": { "credit": "Vub", "url": "//Assets/Images_Upload/2023/08/14/fae966b1-8bbb-4ac3-af12-cf0e15b2678c.jpg", "format": "image/jpg", "metadata": { "alignment": "left", "original_size": { "width": 1001, "height": 1515 } }, "caption": "" } }, { "p": "Hoeveel? 1.813.506.588 euro" }, { "p": "Wat? Auto-import, herstel en vervanging autoruiten" }, { "p": "Waar? Brussel" }, { "styled_text": { "text": "", "type": "information_text" } } ] }
  [naar artikel]
 15. De rijkste Belgen deel 1: welke families zitten op het grootste vermogen, waarmee verdienen ze hun geld en aan wat geven ze het uit? (15/08/2023 - Het Nieuwsblad)
  { "title": "20. Familie Catheline Périer-D’Ieteren", "type": "aside-inline", "content": [ { "subhead": "" }, { "image": { "credit": "Vub", "caption": "", "metadata": { "alignment": "left", "original_size": { "height": 1515, "width": 1001 } }, "format": "image/jpg", "url": "//Assets/Images_Upload/2023/08/14/fae966b1-8bbb-4ac3-af12-cf0e15b2678c.jpg" } }, { "p": "Hoeveel? 1.813.506.588 euro" }, { "p": "Wat? Auto-import, herstel en vervanging autoruiten" }, { "p": "Waar? Brussel" }, { "styled_text": { "text": "", "type": "information_text" } } ] }
  [naar artikel]
 16. Er komt extern en onafhankelijk meldpunt voor grensoverschrijdend gedrag aan UGent: "Ontkennen dat er problemen zijn is not done" (26/03/2022 - VRT NWS)
  Er komt een extern en onafhankelijk meldpunt aan de UGent. Dat heeft de raad van bestuur gisterenavond beslist. Het meldpunt komt er na verschillende getuigenissen over grensoverschrijdend gedrag van enkele professoren in een "Pano"-reportage. De universiteit liet vernederingen, pesterijen en seksisme jarenlang aanslepen, meldingen haalden weinig uit. Daar wil rector Rik Van de Walle wat aan veranderen met het extern en onafhankelijk meldpunt.
  [naar artikel]
 17. Coronaboetes bij carwash in Maasmechelen en kebabzaak in Lanaken (29/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  De politie Lanaken-Maasmechelen schreef coronaboetes uit voor een uitbater van een carwash die auto’s aan het wassen was en twee klanten in een kebabzaak die hun mondmasker niet droegen. Die feiten gebeurden respectievelijk vrijdag op de Rijksweg in Maasmechelen en zaterdagavond op de Koning Albertlaan in Lanaken.
  [naar artikel]
 18. "Verwittig ouders bij hoge gsm-kosten" (13/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  GSM-operatoren moeten ouders helpen om de telefoonkosten van hun kinderen niet te laten ontsporen. Dat zegt de ombudsdienst telecommunicatie. Nu
  [naar artikel]
 19. "Verwittig ouders bij hoge gsm-kosten" (12/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  GSM-operatoren moeten ouders helpen om de telefoonkosten van hun kinderen niet te laten ontsporen. Dat zegt de ombudsdienst telecommunicatie. Nu
  [naar artikel]
 20. Meldpunt grensoverschrijdend gedrag krijgt 9 meldingen tijdens 1e weekend Gentse Feesten: "Openingsuren worden duidelijker" (18/07/2022 - VRT NWS)
  De stad Gent belooft duidelijker te tonen dat het meldpunt tegen grensoverschrijdend gedrag open is van middernacht tot 08u 's morgens. Er kwam kritiek omdat het er soms op leek dat het meldpunt dicht was op die momenten. "De deuren waren inderdaad gesloten omdat er iemand geholpen werd en we de privacy willen bewaren", verklaart schepen Bram Van Braeckevelt (Groen). "We gaan beter tonen dat mensen er terecht blijven kunnen, ook als het al druk is." Het meldpunt kreeg dit weekend 9 meldingen.
  [naar artikel]
 21. Al 24 meldingen bij nieuw meldpunt tienerprostitutie, "meeste meisjes komen uit instellingen" (19/02/2019 - VRT NWS)
  Bij het nieuwe meldpunt voor slachtoffers van tienerprostitutie zijn sinds begin januari al 24 meldingen gedaan. Dat schrijft Gazet Van Antwerpen. "Veruit de meeste meldingen komen van jeugdinstellingen die vermoeden dat een van hun meisjes het slachtoffer geworden is van een tienerpooier," zegt de vzw Payoke die het meldpunt bemant.
  [naar artikel]
 22. Pak meer UFO-meldingen de laatste weken, en daar is een perfect logische verklaring voor (22/04/2020 - VRT NWS)
  Het aantal mogelijke UFO-waarnemingen, dat bij het officiële Belgische UFO-meldpunt binnenloopt, is de laatste weken fors gestegen. In 2020 onderzocht het meldpunt al 241 meldingen, terwijl er in heel 2019 "amper" 270 meldingen waren. Nee, we zien ze niet collectief "vliegen". Wat we vaak voor UFO's aanzien, zijn eigen satellieten, zegt Frederick Delaere van het Belgisch UFO-meldpunt.
  [naar artikel]
 23. "Carwash gouverneur" herrijst in Zeebrugge (12/09/2018 - VRT NWS)
  Ken je de "carwash van de gouverneur" nog? Dat is de wat oneerbiedige bijnaam voor een kunstwerk van de Japanner Toyo Ito. De metalen constructie stond vele jaren op de Burg in Brugge, vlakbij de ambtswoning van de gouverneur. Vandaar die bijnaam. Het kunstwerk raakte beschadigd en werd gedemonteerd. Maar nu is het hersteld en heropgebouwd in Zeebrugge, naast het nieuwe gebouw van het transportbedrijf ICO.
  [naar artikel]
 24. Deze auto helpt je door de carwash (18/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De nieuwste en grootste SUV van Mercedes-Benz, de GLS, heeft als eerste auto een speciale functie voor het bezoek aan een carwash. Met een druk op...
  [naar artikel]
 25. KSA’ers Wijchmaal wassen auto’s en fietsen va buurtbewoners (15/05/2023 - Het Belang van Limburg)
  Op zaterdag gingen de +16’ers van KSA Wijchmaal aan de slag met spons, water en zeep om auto’s en fietsen van buurtbewoners te wassen op het kerkplein van Wijchmaal. “Er zijn 15 poetsers aanwezig, van wie twee jongens. “Er zijn tot deze middag al 15 auto’s gepoetst. Er zullen er deze namiddag zeker nog zoveel bijkomen”, aldus Lies Neyens, voorzitster van KSA Wijchmaal. De +16’ers organiseerden deze carwash om een centje bij te verdienen voor een leuke activiteit tijdens hun tweedaagse kamp. De mensen mochten een vrije gift geven voor het wassen van hun auto of fiets. Tijdens het wachten konden ze een snack eten en een drankje nuttigen bij het muziek van de plaatselijke discobar.
  [naar artikel]
 26. Na "Pano" over machtsmisbruik: rector UGent belooft "extern, onafhankelijk en laagdrempelig" meldpunt (17/03/2022 - VRT NWS)
  "Er is machtsmisbruik aan de UGent en er zijn UGent'ers die zich grensoverschrijdend gedragen", geeft rector Rik Van De Walle (UGent) toe in een reactie op de "Pano"-uitzending over machtsmisbruik aan de universiteiten van Gent en Leuven. Maar Van De Walle wil ook actie ondernemen: "Er dient een extern en onafhankelijk meldpunt te komen voor personeel en studenten. De toegang tot dit meldpunt dient laagdrempelig te zijn", aldus de rector in een mail gericht aan studenten en personeel van de UGent.
  [naar artikel]
 27. Naar self-carwash na 22 uur, dan riskeert u een boete van 350 euro (21/11/2017 - Het Nieuwsblad)
  Een vrouw uit Anderlecht riskeert een boete van 350 euro omdat haar zoon om 23.30 uur met haar wagen naar de self-carwash ging. Tussen 22 uur en 7 uur mag je in Anderlecht je wagen niet wassen.
  [naar artikel]
 28. Vlaamse watersector doet oproep na 6 droge weken: "Gebruik geen kraanwater voor sproeien van gazons en wassen van auto" (24/04/2020 - VRT NWS)
  De directeur van Aquaflanders, de koepel van de Vlaamse water- en rioleringsbedrijven, vraagt mensen om voor het sproeien van de tuin of het wassen van de auto geen kraanwater te gebruiken. Die oproep lanceert hij nu de grondwaterstanden in Vlaanderen op veel plaatsen weer laag zijn.
  [naar artikel]
 29. ‘Louche carwashes moeten verdwijnen uit straatbeeld’ (04/12/2017 - De Standaard)
  Staatssecretaris voor Fraudebestrijding Philippe De Backer (Open VLD) wil illegale handcarwashes streng aanpakken. ‘Als je je auto ergens aan de kant van de weg kan laten wassen voor een paar euro, kan je vermoeden dat er iets louche aan de hand is’
  [naar artikel]
 30. Hoort u "Yanny" of "Laurel"? Het ligt aan uw hersenen!  (16/05/2018 - VRT NWS)
  "Het internet" is in de ban van een opmerkelijk geluidsfragment van luttele seconden. Sommigen horen glashelder het woord "Yanny", anderen zweren dat ze "Laurel" horen. In "De wereld vandaag" legt audioloog Bart Vinck uit hoe dat mogelijk is.
  [naar artikel]
 31. "Gepakt, verwittig iedereen": zaalvoetballer riskeert cel voor bendevorming (27/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het openbaar ministerie heeft vier jaar cel en 6.000 euro boete gevorderd voor zaalvoetballer Yassine A (28) en twee Nederlanders die voor de
  [naar artikel]
 32. Jonge vrouw is dolblij met gratis carwashbeurt, maar dat slaat al snel om in paniek: “Ik wil de binnenkant niet wassen!” (05/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse Sydney had een leuke promotie gescoord bij haar lokale carwash en kreeg een gratis wasbeurt voor haar auto als ze er eentje kocht. Ze was dolblij met het koopje en wilde haar avontuur in de carwash delen met haar volgers op TikTok, dus begon ze te filmen zodra ze in de wasstraat stond. Maar plots liep het helemaal mis toen het water via het dashboard naar binnen gutste. “Ik wil de binnenkant niet wassen”, klinkt het in paniek in de video de ze aan het maken was. Uiteindelijk kreeg ze in de garage te horen dat de afvoeren onder haar motorkap verstopt zaten met bladeren en rommel, waardoor het water in haar airco en vervolgens in haar auto stroomde.
  [naar artikel]
 33. Dan toch geen apart centraal meldpunt voor grensoverschrijdend gedrag in hoger onderwijs, ook al was dat beloofd na "Pano" (17/05/2023 - VRT NWS)
  Er komt dan toch geen centraal meldpunt voor grensoverschrijdend gedrag aan universiteiten en hogescholen. Na de "Pano" over machtsmisbruik vorig jaar beloofde Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) om zo'n extern meldpunt op te richten. In plaats daarvan kunnen mensen nu terecht bij het Vlaams Mensenrechteninstituut.
  [naar artikel]
 34. "Geen auto's wassen of zwembad vullen": Oosterzele neemt maatregel tegen droogte (25/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In Oosterzele mogen inwoners hun auto niet meer wassen en geen zwembad meer vullen. Door de droogte van de afgelopen en komende dagen, kan er...
  [naar artikel]
 35. "Met een elektrische auto in één keer naar Zuid-Frankrijk? Binnen een paar jaar moet dat lukken" (19/04/2018 - VRT NWS)
  De nieuwe "superbatterij" waar het Leuvense onderzoekscentrum IMEC aan werkt, moet het binnen enkele jaren mogelijk maken om in één keer met een elektrische auto naar het zuiden van Frankrijk te rijden. Dat zegt CEO Luc Van den Hove in "De afspraak" op Canvas. "De doorbraak van de elektrische auto zal zéér snel een feit zijn."
  [naar artikel]
 36. Het profiel van een tienerpooier: "Erg jonge man die geen enkel medelijden toont met zijn slachtoffers" (07/02/2020 - VRT NWS)
  Het meldpunt voor slachtoffers van tienerpooiers bestaat iets meer dan een jaar. En voor het eerst maakt het meldpunt een profiel op van daders en slachtoffers. "We maken ons grote zorgen over het totale gebrek aan empathie bij de daders."
  [naar artikel]
 37. Werknemer carwash rijdt auto van klant in de prak (03/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  De politie van Heusden-Zolder voerde woensdag controles uit op de Guido Gezellelaan toen een man hen om hulp kwam vragen. Hij had even verder bij een manuele carwash zijn auto binnengebracht voor een poetsbeurt. De man liet de sleutels achter en sprak met het aanwezige personeel af dat hij zijn auto later zou ophalen. Toen hij opnieuw arriveerde, bleek een van de werknemers van de carwash de auto te hebben beschadigd. Er was geen verantwoordelijke aanwezig om het schadedossier onderling te regelen. Daarom schakelde de gedupeerde uit Heusden-Zolder de politie in.
  [naar artikel]
 38. Groep academici uit Vlaanderen en Nederland kaart "toegenomen woke-activisme" aan met nieuw meldpunt (26/01/2023 - VRT NWS)
  Verschillende academici uit Vlaanderen en Nederland lanceren een meldpunt om woke-incidenten aan te kaarten. Hypatia, zoals het zal heten, moet volgens de oprichters klachten behandelen over het toegenomen "woke-activisme" en de "cancelcultuur" binnen universiteiten en onderzoeksinstellingen.
  [naar artikel]
 39. Meldpunt voor seksueel misbruik bij getuigen van Jehova: "Dit is het topje van de ijsberg" (28/03/2019 - VRT NWS)
  In "Pano" spraken verschillende voormalige getuigen van Jehova openlijk over seksueel kindermisbruik binnen de organisatie. "Het topje van de ijsberg", zegt Pascal Mertens, mede-oprichter van het meldpunt Reclaimed Voices voor seksueel misbruik bij getuigen van Jehova. Mertens zegt "dagelijks" zulke verhalen te horen, en roept de organisatie op om zelf met de feiten naar justitie te stappen. "Verbreek de stilte", klinkt het. 
  [naar artikel]
 40. Sint-Niklaas lanceert meldpunt voor huurders en verhuurders: "Vermijden dat veel mensen uit huis worden gezet" (20/12/2021 - VRT NWS)
  Huurders en verhuurders uit Sint-Niklaas kunnen voortaan al hun problemen rond wonen melden via een nieuw meldpunt van de stad. Het meldpunt moet ervoor zorgen dat problemen sneller worden opgemerkt en aangepakt. "Nu worden te vaak grote kosten gemaakt door met problemen naar het vredegerecht te gaan", zegt Charlotte Riemaecker van het Sint-Niklase OCMW.
  [naar artikel]
 41. Ook pijnlijke handen door het vele wassen? "Andere zeep kiezen kan helpen" (29/03/2020 - VRT NWS)
  We wassen dezer dagen massaal onze handen, maar voor sommige mensen wordt dat stilaan een pijnlijke bedoening: zij krijgen een droge, schilferende huid met kloven. Dermatologen geven tips in "Het journaal".
  [naar artikel]
 42. Grote carwash Herentals open voor B2B-klanten, zonder controles: "Er staat een duidelijk bord aan onze ingang" (24/11/2020 - VRT NWS)
  Carwashes moeten verplicht sluiten tot 13 december, behalve voor "B2B"-klanten. Dat is de afkorting van business-to-business, en slaat op handel met bedrijven of zelfstandigen. Ook Octopus Carwash in Herentals is sinds woensdag opnieuw open, weliswaar alleen voor professionele klanten. Controles gebeuren niet maar uitbater Gert De Neve ziet daar geen graten in.
  [naar artikel]
 43. Meldpunt voor tienerpooierslachtoffers blijft te weinig gekend binnen sector (23/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het erkende meldpunt voor mogelijke slachtoffers van tienerpooiers - of "loverboys" - van vzw Payoke in Antwerpen heeft in 2021 zowat 130 meldingen ontvangen. Het aantal informatieve vragen neemt echter hand over hand toe, wat erop zou wijzen dat het sinds 2019 bestaande meldpunt nog steeds onvoldoende gekend is binnen de jeugdwelzijnssector.
  [naar artikel]
 44. Schoonbeek-Beverst kan Betekom niet verontrusten in typische eindeseizoens-wedstrijd (23/04/2023 - Het Belang van Limburg)
  { "type": "aside-inline", "content": [ { "p": "Stem hier mee voor de Beste Club van Limburg" }, { "subhead": "Stemmen kan alleen via de app" }, { "p": "Open of download de gratis HBVL-nieuwsapp" }, { "p": "Ga naar Meer en klik op Wedstrijden en acties" }, { "p": "Stem mee en maak kans op 2.500 euro voor uw voetbalclub en een iPhone 13 voor uzelf" }, { "p": "Meestemmen kan van 18/04 t.e.m. 01/05/2023" }, { "p": "" } ], "title": "Hoe kan je stemmen?" }
  [naar artikel]
 45. Vier tegengoals op stilstaande fases nekken Wellen op het veld van Houtvenne (23/04/2023 - Het Belang van Limburg)
  { "title": "Hoe kan je stemmen?", "content": [ { "p": "Stem hier mee voor de Beste Club van Limburg" }, { "subhead": "Stemmen kan alleen via de app" }, { "p": "Open of download de gratis HBVL-nieuwsapp" }, { "p": "Ga naar Meer en klik op Wedstrijden en acties" }, { "p": "Stem mee en maak kans op 2.500 euro voor uw voetbalclub en een iPhone 13 voor uzelf" }, { "p": "Meestemmen kan van 18/04 t.e.m. 01/05/2023" }, { "p": "" } ], "type": "aside-inline" }
  [naar artikel]
 46. Meldpunt "Te Rap Kapot" van Test Aankoop krijgt Europese steun (17/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het meldpunt om vervroegde veroudering van elektronische toestellen in kaart te brengen zal vanaf dit jaar ondersteund worden door de Europese...
  [naar artikel]
 47. Waarom je auto vóór zaterdag naar de carwash moet (20/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Nu de vrieskou weg is, wordt het hoog tijd om naar de carwash te gaan. Strooizout is immers een van de grootste vijanden van de auto. Vooral oudere wagens hebben veel te lijden van dit agressieve goedje, dat zich in zowat alle onderdelen van je auto invreet.
  [naar artikel]
 48. Bocholt gaat diep in blessuretijd onderuit tegen Cappellen: “Dit verdienen spelers niet” (23/04/2023 - Het Belang van Limburg)
  { "content": [ { "p": "Stem hier mee voor de Beste Club van Limburg" }, { "subhead": "Stemmen kan alleen via de app" }, { "p": "Open of download de gratis HBVL-nieuwsapp" }, { "p": "Ga naar Meer en klik op Wedstrijden en acties" }, { "p": "Stem mee en maak kans op 2.500 euro voor uw voetbalclub en een iPhone 13 voor uzelf" }, { "p": "Meestemmen kan van 18/04 t.e.m. 01/05/2023" }, { "p": "" } ], "type": "aside-inline", "title": "Hoe kan je stemmen?" }
  [naar artikel]
 49. Carwash loopt slecht af voor auto van Bart De Wever (30/07/2021 - Het Nieuwsblad)
  “Tip van de dag: vergeet je kinderen niet te zeggen dat de auto in neutraal moet staan als ze de carwash inrijden”, schrijft Bart De Wever (N-VA) bij een foto van zijn beschadigde wagen na een carwashbezoek.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy