25/02/2018 - 23:01
"Standard en Club Brugge hebben vanavond de punten gedeeld op Sclessin. De Rouches kwamen op voorsprong na een doelpunt van Mehdi Carcela...."

1. LIVE. Wie wint de topper tussen Standard en Club Brugge? (12/02/2020 - Het Belang van Limburg)

Nadat storm Ciara zondag nog roet in het eten gooide staat niets de confrontatie tussen Standard en Club Brugge vanavond in de weg. Houden de Rouches de punten thuis? Of vergroot Club zijn voorsprong op Standard tot 19 punten? Volg het hier live vanaf 20.30u. [naar artikel]

2. LIVE. Wie wint de topper tussen Club Brugge en Standard? (27/10/2019 - Het Belang van Limburg)

Dé topper van de twaalfde speeldag wordt vanmiddag in het Jan Breydelstadion gespeeld. Competitieleider Club Brugge ontvangt er immers het nummer twee, Standard. Wie pakt de punten? Volg het hier live vanaf 14.30u. [naar artikel]

3. Club Brugge wint makkelijk van Standard en breidt voorsprong in stand uit tot veertien punten (31/01/2021 - Het Belang van Limburg)

Alweer een topper gewonnen. Club Brugge raast door de competitie en telt na de makkelijke zege tegen Standard veertien punten voorsprong op de naaste achtervolgers Antwerp en KRC Genk. Het is voor Standard de eerste nederlaag sinds de aanstelling van trainer Mbaye Leye. [naar artikel]

4. Herbeleef hoe Standard en Club de punten delen in topper met twee betwistbare goals (25/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap 18u Scheidsrechter: Alexandre Boucaut Sclessin Standard staat op 2 punten van een plek in play-off 1 [naar artikel]

5. Weinig kansen, geen goals: Antwerp en Club Brugge delen de punten na flauwe topper die veel stillag (05/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Brilscore op de Bosuil: Antwerp en Club Brugge houden elkaar in evenwichtAntwerp en Club Brugge hebben de hoge verwachtingen niet kunnen inlossen. Een zoutloze topper op de Bosuil eindigde zoals hij begon: 0-0. [naar artikel]

6. LIVE. Wie wint de topper tussen Antwerp en Standard? (25/01/2019 - Het Belang van Limburg)

De 23e speeldag van de Jupiler Pro League wordt vanavond geopend met de topper tussen Antwerp en Standard. Houdt Antwerp de punten thuis en nadert het tot op 7 punten van leider KRC Genk? Of springt Standard over The Great Old en Club Brugge naar de tweede plaats? Volg de wedstrijd hier live vanaf 20.30u. [naar artikel]

7. Anderlecht en Club Brugge delen de punten na aantrekkelijke topper (03/10/2021 - Het Belang van Limburg)

Geen winnaar. Alhoewel, eigenlijk waren het voetbal en de neutrale toeschouwer de winnaar van Anderlecht-Club Brugge. De topper van de tiende speeldag eindigde op 1-1. Vooral de eerste helft, waarin Mats Rits blauw-zwart al snel op voorsprong bracht, stond bol van het uitstekende voetbal. Na de pauze maakte invaller Benito Raman verdiend gelijk voor paars-wit. Club Brugge moet de leidersplaats nu delen met Union, Anderlecht blijft op een zevende plaats hangen. [naar artikel]

8. Teleurstellende topper tussen Club Brugge en Standard levert geen winnaar op (27/10/2019 - Gazet van Antwerpen)

Leider Club Brugge heeft nummer twee Standard niet kunnen kloppen in het eigen Jan Breydelstadion. De Rouches kwamen al vroeg op voorsprong door een goal van Samuel Bastien en verdedigden daarna met man en macht. Vlak na rust scoorde David Okereke wel de gelijkmaker, maar aan echt grote kansen raakte geen van beide teams niet meer. Zo eindigde een teleurstellende topper op 1-1. Club Brugge behoudt drie punten voorsprong op de Luikenaars. [naar artikel]

9. VIDEO: Twee goals in Standard - Club Brugge zorgen (terecht) voor veel controverse (25/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

De topper tussen Standard en Club Brugge is geëindigd op 1-1, maar beide goals hadden ook afgekeurd kunnen worden door Alexandre Boucaut en zijn... [naar artikel]

10. LIVE: Zinckernagel zet Club Brugge vroeg in 2e helft op dubbele voorsprong tegen ex-club Standard (03/12/2023 - Sporza)

Club Brugge-Standard is een weerzien tussen Ronny Deila en Carl Hoefkens met hun ex-clubs. Dat geeft een extra cachet aan de kraker. In oktober in Luik werd het 2-1 met een winning goal in de 90e minuut. Club staat 7e met 23 punten, Standard 8e met 20 punten. Volg het duel hier of op Radio 1 vanaf 18.30 uur. [naar artikel]

11. Club Brugge wil revanche nemen op Standard en top 6 induiken (03/12/2023 - Sporza)

12. Standard pakt in extremis punt tegen Club Brugge na discutabele strafschopfase (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge en Standard hebben elkaar in evenwicht gehouden na een felbevochten topper op Sclessin. Club leek lang op weg naar de drie punten na een doelpunt van Diatta en een gemiste strafschop van Lestienne, maar in de toegevoegde tijd ging de bal weer op de stip na een discutabel hands van Rits. Gavory scoorde wél vanaf elf meter. [naar artikel]

13. Club Brugge en Genk delen de punten in intense topper (01/09/2019 - Gazet van Antwerpen)

Club Brugge en Racing Genk hebben zondag Super Sunday in de Jupiler Pro League op gang geschoten met een 1-1 gelijkspel. Club Brugge domineerde voor rust en kwam via Deli op 1-0, maar na de pauze nam Genk het commando over en scoorde Dewaest de gelijkmaker. Het is voor Club het tweede gelijkspel op rij. Blauw-zwart komt op een gedeelde tweede plaats met elf punten, Genk is vijfde met één puntje minder. [naar artikel]

14. LIVE: Trekt Club Brugge, met Jutgla en Thiago, de goede lijn door tegen Standard? (03/12/2023 - Sporza)

15. LIVE: Standard lijkt Club Brugge niet meer in de problemen te kunnen brengen in slotfase (03/12/2023 - Sporza)

16. Leider Genk moet de punten delen met Standard na Luiks doelpunt in blessuretijd (28/10/2018 - Gazet van Antwerpen)

Racing Genk en Standard hebben in dé topper van de twaalfde speeldag 1-1 gelijkgespeeld. Beide ploegen kregen genoeg kansen om heel wat meer te scoren, maar de doelpunten vielen pas helemaal op het einde. In blessuretijd wiste Christian Luyindama een late goal van Mbwana Samatta nog uit. In de stand behoudt leider Genk drie punten voorsprong op eerste achtervolger Club Brugge. [naar artikel]

17. Club speelt met vuur in topper tegen Anderlecht, maar houdt punt thuis dankzij Vanaken (19/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

In een begeesterende topper hebben Club Brugge en Anderlecht elkaar in evenwicht gehouden op Jan Breydel. Een puntendeling die landskampioen Club Brugge terugslaat tot op zes punten van leider Union, terwijl Anderlecht niet voorbij nummer drie Antwerp geraakt. Vooral voor Club Brugge, oppermachtig in de eerste helft, zijn dit twee verloren punten. [naar artikel]

18. LIVE: Club Brugge na sterke start op 1-0 tegen Standard, dat zich weer in de match probeert te knokken (03/12/2023 - Sporza)

19. Het was vechten, maar Club Brugge loopt na topper tegen Standard weer een puntje uit (12/02/2020 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge loopt weer een puntje uit AA Gent. Negen punten is nu het verschil. Het is de belangrijkste conclusie na een potje gevechtsvoetbal op Sclessin dat eindigde op 0-0. Het puntje van Standard – zwak voor en sterker na rust – brengt de Rouches quasi zeker in Play-off 1. [naar artikel]

20. Prachtgoal van Kums beslist lelijke topper tussen Standard en AA Gent (26/12/2019 - Het Belang van Limburg)

Met een heerlijk doelpunt bezorgde Sven Kums Gent de zege op Standard: 0-1. Het soort treffer dat deze lelijke topper niet verdiende. De Rouches zien ondertussen de achterstand op leider Club Brugge oplopen tot veertien punten. [naar artikel]

21. LIVE CLUB-STANDARD. Daar is de bevrijdende goal voor Club! Jutglà kopt blauw-zwart in matige topper op voorsprong (12/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Hoogspanning op Jan Breydel, waar Club Brugge vanmiddag Standard ontvangt. Met het mes op de keel, want bij een nederlaag springen de Rouches over Club naar de top vier. Iets voorbij het uur was het Jutglà die Club op een bevrijdende voorsprong kopte. Kan Standard reageren? Op deze pagina zit u op de eerste rij voor de topper. [naar artikel]

22. LIVE: Thiago knikt Club Brugge meteen op voorsprong na overrompelend begin (03/12/2023 - Sporza)