Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 November 2020
17:34 uur

"Ik kijk tijdens de rust op mijn telefoon enkel naar de berichten van mijn vader, anders ga je compenseren"

Het Laatste Nieuws

26/02/2018 - 21:09

Ook de twee discutabele doelpunten in Standard - Club Brugge werden in onze voetbalwebcast VISTA! onder de loep genomen. "We krijgen allemaal...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Delferière in VISTA!: "Uiteraard krijgt elke ref berichten tijdens de rust. De oplossing is simpel: kijk niet naar je telefoon" (26/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  "In een ideale wereld hebben we een Go Pro op ons hoofd en zien de supporters de beelden zoals wij ze zien." Een quote van Sebastien Delferière,...
  [naar artikel]
 2. "Mijn grootste wens voor ik heenga: mijn echte vader vinden": Rozette (69) start laatste zoektocht (27/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Leeft mijn vader nog? Heb ik halfbroers of halfzussen?" Rozette Wilson is bijna 70, maar haar vragen blijven na al die jaren onbeantwoord. Ze wíl...
  [naar artikel]
 3. Gers Pardoel: "Ik heb veel ruzie met mijn vader gehad, maar nu is hij mijn grootste fan" (26/10/2017 - VRT NWS)
  Gers Pardoel heeft met "Voor m'n kids" een nieuw album klaar. Het doet de Nederlandse rapper over zijn kinderen nadenken, maar ook over zijn vader met wie hij lang een slechte band had. "Met een lied heb ik hem mijn excuses aangeboden", zegt hij in "Van Gils & Gasten".
  [naar artikel]
 4. Marine Le Pen: "Mijn vader uit FN zetten was moeilijkste in mijn leven, na mijn bevalling" (10/10/2016 - De Redactie)
  Op de Franse commerciële zender M6 sprak Marine Le Pen openlijk over de breuk met haar vader Jean-Marie, die ze vorig jaar uit de partij zette.
  [naar artikel]
 5. Griet Op de Beeck: "Mijn vader heeft mij tussen mijn 5e en mijn 9e misbruikt" (25/09/2017 - VRT NWS)
  Griet Op de Beeck is als klein meisje seksueel misbruikt door haar vader. Dat zegt de Vlaamse auteur in "De wereld draait door" op de Nederlandse tv.  
  [naar artikel]
 6. Laurent is het beu: "Laat me met rust" (07/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  "Ik heb mijn hele leven gevochten om te kunnen werken. Ik wil dat mijn familie en de politici mij met rust laten en mij laten werken." Prins
  [naar artikel]
 7. Toch een reden tot juichen voor Ronaldo: "Kan eindelijk mijn tweeling zien" (29/06/2017 - Sporza)
  Cristiano Ronaldo is tijdens de Confederations Cup vader geworden van een tweeling. "Ik ben heel blij dat ik mijn twee zoontjes nu eindelijk kan ontmoeten."
  [naar artikel]
 8. Trotse vader post foto van dochtertje dat hert neerschiet en hart opeet (24/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  "Ik ben een trotse vader" post Nieuw-Zeelander Johny op de Facebookpagina van "NZ Woman Hunters". "Kijk mijn kleine roze ninja prinses Chloe (8) bij haar eerste hert." De achtjarige Chloe schoot het hert neer en at het hart op.
  [naar artikel]
 9. Hoera! private zaken in de krant en op tv (29/09/2017 - VRT NWS)
  Leo Neels vraagt zich af of het een goed idee was of een marketingtruc toen Griet Op de Beeck in media verklaarde: "Mijn vader heeft mij tussen mijn 5e en mijn 9e misbruikt."? 
  [naar artikel]
 10. Vader getuigt: "Voor het eerst paste stiefpapa op mijn kind. En nu is het dood" (13/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Voor de eerste keer paste die man alleen op mijn baby en nu is mijn engeltje dood." Mehdi Mouthar uit Molenbeek gelooft niet dat de kleine
  [naar artikel]
 11. De speech die naar de keel grijpt: "Mijn vader heb ik stiekem om 3 uur 's nachts begraven, mijn moeder werd voor mijn ogen verkracht" (15/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Twee jaar geleden gaf Yeonmi Park een bijzonder emotionele speech over de harde levensomstandigheden in Noord-Korea. Sommige aanwezigen in de
  [naar artikel]
 12. Schrijfster Griet Op de Beeck: "Ik werd van mijn vijfde tot mijn negende door mijn vader misbruikt" (25/09/2017 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/CSndsyuWYs0sUD_0DpvHzoFFtoU/diocontent/112343327/_crop/1/42/775/439/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg
  [naar artikel]
 13. Op stap in drugland USA, een Amerikaanse tragedie (22/06/2019 - VRT NWS)
  De telefoon van de alarmcentrale rinkelt in Plymouth, Massachusetts, een stad van 50.000 inwoners. "Ik heb een ziekenwagen nodig. Mijn zoon ademt niet meer. Hij is wit uitgeslagen. -Hoe oud is hij? -Mijn god, hij is dood!" Elke dag rinkelt de telefoon enkele keren met zo’n dramatische noodoproep na een overdosis. Het Good Samaritans-ziekenhuis telt drie overdoses per dag. "In het ziekenhuis aan de andere kant nog eens drie", zegt dokter Kenneth Lawson. Op stap in drugland USA. 
  [naar artikel]
 14. Saphia Wesphael: "Mijn vader is een pacifist, hij is mijn beste vriend" (29/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  "Het is moeilijk een groot man zo in enkele woorden samen te vatten." Met die zin begon de dochter van Bernard Wesphael - niet zonder emotie -
  [naar artikel]
 15. Gers Pardoel: "Ik heb veel ruzie met mijn vader gehad, maar nu is hij mijn grootste fan" (27/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Gers Pardoel heeft met "Voor m'n kids" een nieuw album klaar. Het doet de Nederlandse rapper over zijn kinderen nadenken, maar ook over zijn vader...
  [naar artikel]
 16. Uit het archief: "Mijn vader" met Charles en Louis Michel (03/07/2019 - VRT NWS)
  In 2009 sprak Phara De Aguirre met Charles en Louis Michel (MR) in de reeks "Mijn vader". De jonge Charles Michel was toen minister van Ontwikkelingssamenwerking, zijn vader maakte deel uit van de Europese Commissie. Nu 10 jaar later gaat Charles Michel een Europese topfunctie bekleden. Bekijk hier het interview.
  [naar artikel]
 17. Agent op rust vindt na 17 jaar trouwring terug: "Plots stond mijn kleinzoon voor de deur met juwelendoosje" (16/06/2020 - VRT NWS)
  Ex-politieagent Luc Schellemans (59) uit Londerzeel heeft na 17 jaar zijn verloren trouwring terug. De ring lag al jaren in een doos met oude spullen in het politiekantoor van de zone K-L-M waar hij destijds werkte. Tijdens het opruimen stootte iemand op het juweel en de politiezone ging op zoek naar de eigenaar. "Hij gaat nu nooit meer van mijn vinger!"
  [naar artikel]
 18. Gwendolyn Rutten (Open VLD): "Wie me kent, weet dat ik professioneel ben en mijn telefoon opneem" (12/01/2020 - VRT NWS)
  "Er wordt heel veel uitgehaald", zo reageert Open VLD-voorzitter Gwendolyn Rutten op de uitspraken van N-VA-voorzitter Bart De Wever gisteravond. De Wever speechte op de nieuwjaarsreceptie van zijn partij en zei dat zijn partij nooit in een regering zal stappen om toch maar de premier te leveren. Een duidelijke sneer naar Rutten. De krant De Tijd berichtte afgelopen week ook dat Rutten de telefoontjes van De Wever niet meer zou opnemen. "Wie me kent, weet dat ik professioneel ben en mijn telefoon opneem", zegt Rutten daarover.
  [naar artikel]
 19. Het opmerkelijke verhaal van de Belgische dochter van de Servische oorlogsmisdadiger Arkan (25/11/2019 - VRT NWS)
  De intussen 40-jarige Belgische dochter van de in 2000 doodgeschoten Servische oorlogsmisdadiger Arkan (Željko Ražnatovi?) heeft haar levensverhaal opgetekend in het boek "Dochter van Arkan - Mijn vader was een oorlogsmisdadiger". Ze schreef het boek met De Standaard-journaliste Eline Bergmans. "Dit boek is mijn zoektocht naar mijn identiteit. Ik ben er nu achter gekomen wie ik ben", zegt Sofie Van Pottelsberghe (pseudoniem) in "De wereld vandaag" op Radio 1.
  [naar artikel]
 20. Een vader op zoek naar zijn verdwenen zoon: "Hij zat uren in de cel. Waarom?" (17/11/2017 - VRT NWS)
  "Woensdagavond 17u30, ik bel mijn zoon. Geen antwoord, wel een sms. "Kan niet Bellen. Ben bij de politie." "Waarom?" "Rellen muntpunt" en "Ik kan moeilijk sms." Vanaf dan krijg ik geen antwoorden meer." 
  [naar artikel]
 21. De Wever: "Geen haar op mijn hoofd dat eraan denkt om met Groen te besturen" (22/04/2018 - VRT NWS)
  "Ik heb nog veel haar op mijn hoofd, maar er is geen enkel haar dat eraan denkt om te besturen met Groen." Zo heeft N-VA-voorzitter en burgemeester van Antwerpen Bart De Wever gereageerd op de berichten dat N-VA naar Groen zou kijken om mee te besturen in Antwerpen, Vlaanderen en de federale regering. De groenen hadden gisteren zelf al voor die mogelijkheid bedankt.
  [naar artikel]
 22. [VIDEO] - Trucker Dario: "Ik voel me als een vogeltje in de lucht" (02/05/2017 - De Redactie)
  "Mijn camion is mijn vrijheid, dat is mijn beste maatje." Dario wordt er in "Iedereen beroemd" helemaal lyrisch van als hij het heeft over zijn job als vrachtwagenchauffeur.
  [naar artikel]
 23. "Waarom moet ik als alleenstaande vader mijn dochter verversen in de vrouwentoiletten?" (12/06/2017 - De Redactie)
  Alleenstaande vader Bart Stevens hekelt dat hij afgelopen weekend in Plopsaland zijn dochter enkel in de vrouwentoiletten kon verversen. Het pretpark ontkent de beschuldigingen: "Er zijn meestal wel aparte verversruimtes."
  [naar artikel]
 24. Tongenaar: "Blijft door mijn hoofd spoken hoe ze mijn zoon van me afnamen" (21/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  LEES OOK. Aangeslagen vader van Miel (5) wil druk op Grieken verhogen
  [naar artikel]
 25. Ivanka: "Ik spreek mijn vader ook tegen" (05/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Waarom zwijgt Ivanka Trump over zoveel controversiële voorstellen van haar vader? Tijdens een uitzonderlijk tv-interview geeft ze het antwoord:
  [naar artikel]
 26. Verpleegster haalt uit naar hamsteraars: "Mijn vader moet in mijn plaats winkelen om iets in mijn koelkast te hebben"  (19/03/2020 - VRT NWS)
  Verplegend personeel heeft het nu bijzonder druk. Door de onregelmatige werkuren kunnen ze ook moeilijk inkopen doen. Er staan lange files en veel rekken zijn leeg. Laurie Vanhoegaarden uit Nossegem werkt in een ziekenhuis en haalt flink uit naar de hamsteraars.
  [naar artikel]
 27. Eddy filmde plofkraak: "Door de klap viel mijn telefoon uit mijn handen" (23/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlander Eddy Rietman (55) wist niet wat hij zag toen hij vanmorgen vroeg rond 05.00 uur uit zijn keukenraam in Colmschate nabij Deventer
  [naar artikel]
 28. Wauters: "Heb nog geen precieze datum voor mijn afscheid in mijn hoofd" (24/10/2016 - Sporza)
  Ann Wauters won afgelopen week de titel in de WNBA, morgen vertrekt ze opnieuw naar Turkije om daar te spelen. "Het einde van mijn carrière is in zicht, dat weet ik zeker."
  [naar artikel]
 29. Britse tabloid bestempelt tattoo van tegenstrever Rode Duivels als "ziek", waarna die reageert: "Op mijn tweede werd mijn vader doodgeschoten" (29/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Er is heel wat ophef ontstaan rond de nieuwe tattoo van Raheem Sterling. De speler van Manchester City toonde op de training van de Engelse...
  [naar artikel]
 30. Witsel: "Ik ga niet elders voetballen tijdens mijn vakantie" (05/10/2017 - Sporza)
  In China loopt de competitie op zijn eind. Axel Witsel snakt naar vakantie. "Het is tijd om mijn batterijen op te laden", vertelt de Rode Duivel.
  [naar artikel]
 31. Bart De Wever: "Samen besturen met Groen? Geen haar op mijn hoofd dat daar aan denkt" (22/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  "Er is geen enkel haar op mijn hoofd dat eraan denkt om te besturen met Groen", zo reageert Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) op berichten...
  [naar artikel]
 32. "Nu wil mijn vader ineens profiteren van mijn succes (10/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Acteur Andy Peelman (33) kennen we allemaal als inspecteur Koen uit 'De Buurtpolitie'. Dat hij ook een relatief bekende vader heeft, dat weet bijna...
  [naar artikel]
 33. Nadat ik die apps van mijn telefoon gooide, voelde ik hoe mijn hoofd tot rust kwam (05/01/2019 - De Morgen)
  Hilde Van Mieghem, acteur, regisseur en auteur, neemt u mee in haar leefwereld.
  [naar artikel]
 34. Hans Kesting speelt "Wie heeft mijn vader vermoord": 'Deze solo is een droom' (31/05/2020 - Knack)
  Hans Kesting, een Nederlandse topacteur verbonden aan Internationaal Theater Amsterdam, speelt Wie heeft mijn vader vermoord, naar een roman van Édouard Louis.
  [naar artikel]
 35. Schrijfster Griet Op de Beeck: "Ik werd van mijn vijfde tot mijn negende door mijn vader misbruikt" (25/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Griet Op de Beeck heeft vandaag voor het eerst in het openbaar getuigd over het seksuele misbruik dat ze als kind ervoer. De schrijfster deed dat...
  [naar artikel]
 36. Vergiffenis na de apartheid: 'De moordenaar van mijn vader zei dat mijn papa trots op me geweest zou zijn' (23/02/2020 - Knack)
  De Zuid-Afrikaanse mensenrechtenactiviste Candice Mama ontmoette de man die haar vader vermoordde tijdens de apartheid, knuffelde hem en schonk hem vergiffenis. Ze schreef er een boek over. 'Ik was negen jaar oud toen ik een foto van het verkoolde lijk van mijn vader zag.'
  [naar artikel]
 37. "Ze behandelden me als een koning": acteur laat gigantische fooi achter in fastfoodrestaurant (13/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Mijn moeder was serveerster en mijn vader stond achter de bar. Als ik een Waffle House binnenstap en het personeel behandelt me als een koning,
  [naar artikel]
 38. Mama doodgefolterde James Bulger (2) spreekt 25 jaar na gruwelijk drama: "Was ik maar naar rechts gelopen" (08/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  "De laatste uren en minuten die ik samen doorbracht met mijn mooie James staan in mijn geheugen gegrift tot aan mijn dood", schrijft mama Denise...
  [naar artikel]
 39. Origi: "Krijg tranen in mijn ogen als ik denk aan opofferingen van mijn vader" (16/11/2017 - Sporza)
  Divock Origi probeert dit seizoen bij Wolfsburg een nieuwe wending aan zijn carrière te geven. De nog maar 22-jarige spits vertelt op Instagram over zijn weg naar de top.
  [naar artikel]
 40. Bart De Wever: "Ik chanteer niemand, ik vertolk enkel standpunt van mijn partij" (08/01/2018 - VRT NWS)
  "Ik chanteer niemand, ik vertolk enkel het standpunt van mijn partij." Dat zegt N-VA-voorzitter Bart De Wever na de uitspraak van premier Charles Michel (MR), die vanochtend zei niet onder de indruk te zijn van "de chantage" van De Wever. 
  [naar artikel]
 41. "Ik eet veel vlees bij mijn vader, bij mijn moeder eet ik veel groenten" (07/03/2018 - VRT NWS)
  Volgens de milieuorganisatie Greenpeace eten we te veel vlees. 400 gram per week zou volstaan, maar we eten meer dan het dubbele. Ook kinderen eten gemiddeld twee keer zoveel vlees als nodig. "Karrewiet" polste bij leerlingen uit basisschool Sint-Lukas in Schaarbeek naar hun eetgewoonten.
  [naar artikel]
 42. Vrouw die jarenlang berichten stuurde naar overleden vader krijgt plots antwoord (28/10/2019 - Metro)
  Een Amerikaanse vrouw schrok zich een ongeluk toen ze antwoord kreeg op een bericht dat ze naar haar vader stuurde. De respondent bleek een man te zijn die zijn dochter verloor in een auto-ongeluk. Vier jaar geleden stierf de papa van Chastity Patterson. De 23-jarige vrouw uit Newport in Arkansas stuurde hem de afgelopen jaren af en toe een update over haar leven om hem te blijven herinneren. Afgelopen donderdag was het bijna vier jaar geleden dat hij kwam te overlijden. Ze stuurde hem een bericht waarin ze vertelde dat ze het weer moeilijk heeft om zonder hem te leven, en dat ze intussen afgestudeerd is en kankervrij verklaard werd. Teken van God Tot haar grote verbazing kreeg ze een antwoord terug. De man in kwestie, Brad, verloor zijn dochter in een auto-ongeluk in 2014. Hij vertelde dat haar berichten hem “in leven hielden”. “Dag lieve schat. Ik ben je vader niet, maar ik heb al je berichten van de afgelopen vier jaar gekregen. Ik kijk er elke keer weer naar uit. Mijn naam is Brad en ik ben mijn dochter verloren in een auto-ongeluk in 2014. Je berichten hebben me in leven gehouden. Elke keer als je me stuurt, weet ik dat het een teken is van God. Het spijt me dat je een naaste verloren bent, maar ik heb gedurende al die jaren naar jou geluisterd en ik heb je zien opgroeien. Ik heb je zo vaak willen terugsturen, maar ik wilde je hart niet breken. Je bent een bijzondere vrouw en ik wenste dat mijn dochter zoals jou geworden zou zijn. Bedankt voor je updates. Je herinnert me eraan dat God bestaat en dat het niet zijn fout was dat mijn klein meisje er niet meer is. Ik ben heel trots op je”, antwoordde hij haar. In vrede rusten Chastity kon haar ogen niet geloven en deelde het antwoord op Facebook. “Het antwoord van Brad is een teken dat alles goed gaat met mijn vader en dat hij in vrede rust”, schreef ze. Lees ook : Overledene shockeert met rouwbericht Het bericht Vrouw die jarenlang berichten stuurde naar overleden vader krijgt plots antwoord verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 43. "Mijn enkel is nu mijn knie geworden. En toch wil ik nog meedoen aan missverkiezing" (22/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Jillian Williams deed als kind vaak mee aan schoonheidswedstrijden en had ook talent als volleybalspeelster. In februari van vorig jaar stortte
  [naar artikel]
 44. Elise Mertens: "Mijn opslag moet beter tegen Gavrilova" (01/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  "Ik ben al heel tevreden met mijn derde ronde op Roland Garros". Zo legde Elise Mertens (WTA 16) uit. "Ik heb mijn punten van vorig jaar verdedigd....
  [naar artikel]
 45. Thuis-actrice over Eternit: "Ik ben mijn vader kwijt en mijn grootvader. Daar kan geen 35.000 euro tegenop" (29/03/2017 - De Morgen)
  https://images3.persgroep.net/rcs/qTYUmW3wVH8lxHCmtlDCwovq9KI/diocontent/101883757/_crop/1/7/690/390/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg
  [naar artikel]
 46. Vader en zoon vinden gsm in tuin en ontdekken dat die letterlijk uit de lucht kwam gevallen (13/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  “Hier ligt je telefoon!” zegt een vader tijdens het opruimen van de takken bij het tuinieren. Waarop de zoon moet ontkennen: “Dat is de mijne niet, die zit in mijn zak.” In het -ingekorte- filmpje hoor je de verbazing van de twee als ze merken dat de telefoon aan het filmen is. Ze zetten de opname stop en kunnen daarna wellicht hun ogen niet geloven als ze het filmpje herbekijken.
  [naar artikel]
 47. Vader en zoon vinden GSM in tuin en ontdekken dat die letterlijk uit de lucht kwam gevallen (13/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  “Hier ligt je telefoon!” zegt een vader tijdens het opruimen van de takken bij het tuinieren. Waarop de zoon moet ontkennen: “Dat is de mijne niet, die zit in mijn zak.” In het -ingekorte- filmpje hoor je de verbazing van de twee als ze merken dat de telefoon aan het filmen is. Ze zetten de opname stop en kunnen daarna wellicht hun ogen niet geloven als ze het filmpje herbekijken.
  [naar artikel]
 48. Marc Van Eeghem: "Acteren houdt me recht in smartelijke kankertijden. Dat geeft me een ongelofelijke boost" (19/10/2017 - VRT NWS)
  "Mijn job hield mij recht tijdens mijn kankerbehandeling, maar het was wel zwaar", getuigt Marc Van Eeghem op Wereld Kankerdag in het Radio 1-programma "Hautekiet". De acteur die momenteel speelt in de populaire Eén-serie "Tytgat Choclat" vecht al zeven jaar tegen prostaatkanker.  
  [naar artikel]
 49. "Schaamteloos dat zij mijn dochter de schuld willen geven". Vader en zoon die Nederlandse Fleur (19) doodreden tijdens straatrace gaan in beroep (27/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De vader van de in 2016 doodgereden Nederlandse Fleur Balkestein (19), noemt het schaamteloos dat vader Walter en zoon Casper van W. in hoger...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.