Op twee plaatsen in België, Gent en Ukkel, is een nieuw soort chocolade voorgesteld: "Ruby". De chocolade is rooskleurig en dat is de natuurlijke kleur, zonder toevoeging van kleurstoffen. [naar artikel]
Op twee plaatsen in België, Gent en Ukkel, is een nieuw soort chocolade voorgesteld: ‘Ruby’. De chocolade is rooskleurig en dat is de natuurlijke kleur, zonder toevoeging van kleurstoffen. Ruby is een product van de Belgisch-Zwitserse chocoladefabrikant Callebaut. [naar artikel]
Na witte, bruine en zwarte chocolade, voegt het bedrijf Barry Callebaut een nieuw kleurtje aan het palet toe: de roze variant. Om de roze [naar artikel]
“Soms zagen we zelf niet eens meer dat we met chocolade bezig waren. Dan stond de winkel vol met wachtenden om hier koffie te drinken.” Chocoladehuis Boon stopt met zijn koffiesalon. Wie voortaan nog een Boon-koffie, inclusief pralines en toebehoren wil, kan wel nog terecht in de bistro van de buren bij La Bottega. [naar artikel]
Chocolademaker Boon uit Hasselt heeft afgelopen weekend ruim 900 roze Ruby-eieren verkocht. Voorlopig zijn er geen nieuwe eieren meer te verkrijgen. [naar artikel]
Na bruine, witte en zwarte is er nu ook roze chocolade. Het is de chocolademaker Barry Callebaut die de lekkernij voorstelde in het Chinese Shanghai. De nieuwe soort heeft een fruitige bessensmaak en is smeuïg. De chocolatier werkte dertien jaar lang aan de creatie, die de naam Ruby kreeg, een verwijzing naar de cacaoboon die […] [naar artikel]
De grootste voedselproducent van de wereld gaat meer doen met roze chocolade. De nieuwe soort genaamd ‘Ruby’ is van nature uit rooskleurig en heeft... [naar artikel]
Voedingsgigant Nestlé lanceert morgen in Japan en Zuid-Korea de eerste roze KitKat-reep. Dat meldt de Franse krant Les Echos. De roze chocolade... [naar artikel]
Bij chocoladehuis Boon in Hasselt is de verkoop van chocolade de voorbije maanden stilgevallen. Dat ligt volgens meester-chocolatier Patrick Mertens aan de coronamaatregelen en aan de hitte van de voorbije weken. [naar artikel]
Na witte, bruine en zwarte chocolade, voegt het bedrijf Barry Callebaut een nieuw kleurtje aan het palet toe: de roze variant. Om de roze [naar artikel]
‘De chocolade van ons nieuwe huismerk Delicata kan je traceren tot op de boon’, vertelt Roel Dekelver, woordvoerder van Delhaize. ‘De volledige keten is 100 procent duurzaam. Hiermee hebben we daadwerkelijk impact, tot het leven van de lokale cacaoboeren toe.’ [naar artikel]
Voedingsgigant Nestlé lanceert vrijdag in Japan en Zuid-Korea de eerste roze KitKat-reep. Dat meldt de Franse krant Les Echos. De roze chocolade werd door Barry Callebaut ontwikkeld in Wieze, in Oost-Vlaanderen, en Frankrijk. [naar artikel]
Een Kinrooise chocolatier experimenteert met roze chocolade. Het is eens iets anders dat witte of zwarte chocolade. De Kinrooise Chocolatier Bart Van Audenhove omschrijft de smaak als zoet, maar ook een beetje zuur. [naar artikel]
16:25 Voor het eerst sinds de aankondiging in september is de roze chocolade van Barry Callebaut te koop. [naar artikel]
HASSELTChocoladehuis Boon uit Hasselt is door Unizo Limburg verkozen tot HIB’er van het Jaar. HIB staat voor Handmade in Belgium en is een label voor vakmanschap. [naar artikel]
De grootste voedselproducent van de wereld gaat meer doen met roze chocolade. De nieuwe soort genaamd ‘Ruby’, gevonden door de Belgische producent... [naar artikel]
Tienermeisjes hebben er misschien over gedroomd en nu bestaat het ook echt: roze of ruby chocolade. Het is een innovatie van chocoladeproducent Callebaut uit het Oost-Vlaamse Wieze die ze gisteren wereldwijd bekendmaakten in China. [naar artikel]
19:33 Sinds gisteren ligt roze chocolade in de winkel. Het nieuwe, vierde chocoladetype werd ontwikkeld in Wieze, bij Aalst. ‘Onderzoek uit ons labo wordt in de hele wereld gebruikt.’ [naar artikel]
Starbucks heeft een ijskoud drankje op basis van roze chocolade en frambozen gelanceerd onder de naam Ruby Flamingo Frappuccino. Je kunt het nu ook in ons land proeven in het filiaal in Wetteren. [naar artikel]
Zaakvoerder Patrick Mertens van chocoladehuis Boon ontving uit handen van Geert Lambrechts, voorzitter Unizo Limburg en bestuursleden van Unizo Hasselt, Stefan Hendrickx en Guido Quintens, het HIB label. [naar artikel]
Welke culinaire schatten heeft België te bieden? Van de Vlaamse velden tot de Ardeense bossen gaat Knack Weekend op zoek naar lekker lokaal. [naar artikel]
Tachtig jaar geleden was witte chocolade dé revolutie. Vandaag gaat Barry Callebaut voluit voor ruby, het vierde type chocolade. Niet alleen de kleur is buitengewoon, deze chocolade op basis van ruby cacaobonen bevat geen kleurstoffen of fruitaroma’s. De smaakcombinatie van de chocoladeomhulling met de vulling van roombotercrème met framboos en praliné is bovendien sensationeel: heerlijk intens met een fris zuurtje. Kortom, pretty in pink! [naar artikel]
Lees dit artikel: Deze Britse kerncentrale wil roze waterstof produceren: een primeur in Europa Als alle plannen worden goedgekeurd, zal het een commerciële primeur in Europa zijn. EDF is van plan de overtollige energie die door een van zijn toekomstige kerncentrales wordt geproduceerd, te gebruiken om in het Verenigd Koninkrijk (VK) zogenaamde “roze waterstof” te produceren. Om zijn energiesector koolstofvrij te maken, vertrouwt het VK, naast wind-, zonne- en […] Lees dit artikel: Deze Britse kerncentrale wil roze waterstof produceren: een primeur in Europa [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.