Sepideh Sedaghatnia, de bekende sommelier van Mijn Pop-uprestaurant, heeft een boek uit: '69 food & wine affairs'. Ze combineert gerechten uit [naar artikel]
Sepideh Sedaghatnia, de bekende sommelier van Mijn Pop-uprestaurant, heeft een boek uit: '69 food & wine affairs'. Ze combineert gerechten uit [naar artikel]
Sepideh Sedaghatnia, de bekende sommelier van Mijn Pop-uprestaurant, heeft een boek uit: '69 food & wine affairs'. Ze combineert gerechten uit [naar artikel]
Geen geslaagd kerstdiner zonder de juiste rode kerstwijn. In de supermarkt vind je heel wat betaalbare opties, maar smaken ze ook lekker bij je kerstgerecht? Onze huissommelier Sepideh Sedaghatnia proeft 15 rode wijnen onder de 10 euro uit de supermarkt en geeft mee bij welke gerechten je ze best kan serveren. [naar artikel]
Geen geslaagd kerstdiner zonder de juiste rode kerstwijn. In de supermarkt vind je heel wat betaalbare opties, maar smaken ze ook lekker bij je kerstgerecht? Onze huissommelier Sepideh Sedaghatnia proeft 15 rode wijnen onder de 10 euro uit de supermarkt en geeft mee bij welke gerechten je ze best kan serveren. [naar artikel]
De zoektocht naar alcoholvrije bubbels die ook nog lekker zijn is moeilijk, weet sommelier Sepideh Sedaghatnia. Toch heeft ze waardige... [naar artikel]
De warme, zonnige dagen laten nog even op zich wachten, maar het aanbod aan lentewijnen in de supermarkt is er alvast wél om opgedronken te worden op ons zonnig terras. Onze huissommelier Sepideh Sedaghatnia proeft 15 witte wijnen onder de 10 euro uit de voorjaarsselectie van de supermarkten. Welke is echt lekker? En van welke blijf je liever ver weg? “Dit is een echte lente- en zomerwijn die gekoeld iedereen zal smaken.” [naar artikel]
Een barbecue is vaak een klein feest en daar hoort een lekker drankje bij. Met deze wijnen onder de 6 euro hou je het alvast betaalbaar, maar smaken ze ook lekker? Onze huissommelier Sepideh Sedaghatnia proeft zes witte en zes rode wijnen uit de supermarkt. “Liever een goede, budgetvriendelijke wijn uit een fles dan een bag-in-box op tafel.” [naar artikel]
Niet voldoende aan Valentijnsdag gisteren? Maak er gewoon een lekker lang liefdesweekend van. Deze vijf ‘love cocktails’ uit de shaker van Sepideh... [naar artikel]
Het is soms nog een beetje zoeken naar de flessen in de supermarkt, maar toch is onze huissommelier Sepideh erg enthousiast over Portugese wijnen. “En dat ligt niet alleen aan het prijskaartje”, verzekert Sepideh. Waarom moet je dit wijnland een kans geven? Waar vind je ze in ons land? En bij welke gerechten serveer je ze best? De HLN-sommelier legt uit en deelt haar vijf toppers. “Het zijn géén bombastische wijnen. Ze passen perfect bij pure gerechten.” [naar artikel]
Ook al willen we vaak besparen op eten: toch willen we dat het nog steeds lekker blijft. Deze 5 gerechten van het HLN Eten-weekmenu zijn niet alleen betaalbaar, maar ook nog eens om van te smullen. Perfect om een vakantiegevoel mee op tafel te krijgen én tegelijkertijd om extra geld uit te sparen om op vakantie te gaan. [naar artikel]
Nóg maar eens een kookboek? Ja, maar deze keer zonder goeroetips voor een gezonder leven. “Lekker normaal en abnormaal lekker”, zegt auteur Jelle Beeckman over zijn gerechten in The Messy Chef. [naar artikel]
De Antwerps-Iraanse topsommelier Sepideh Sedaghatnia (37) en haar vriend Farshad Saberian beleefden maandag de allermooiste dag van hun leven. Althans, zo beschrijft Sepideh het zelf op haar Instagram naast een foto van haar pasgeboren dochter Lina. [naar artikel]
De lente is stilaan zicht, en daar drinken we al eens graag een wijntje op. Ook rode wijn past perfect bij die eerste zonnige dagen van het jaar. Onze huissommelier Sepideh Sedaghatnia proeft 15 rode wijnen onder de 10 euro, uit de voorjaarsselectie van de supermarkten. Welke is écht lekker? En van welke schenk je liever geen glas in? [naar artikel]
Om zonder veel tijd te verliezen de lekkerste gerechten op tafel te zetten, doe je graag een beroep op toestellen als een citruspers, blender en mixer. Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines? Dan kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop gaat na hoe deze ‘souschef’ je bijstaat in de keuken en deelt een lekker recept dat je er handig mee bereidt. [naar artikel]
Wanneer wordt het voor jou té kinky? Die vraag stelde vroedvrouw en auteur Uwe Porters (32) aan 27.900 Vlamingen op Instagram. Ze kreeg honderden anonieme reacties: we verzamelden de opvallendste en trekken er met Uwe een paar belangrijke lessen uit over ons seksleven. “Er bestaat niet zoiets als ‘te kinky’, maar je kan het wel te snel aanpakken. Opbouwen is key.” [naar artikel]
Wanneer wordt het voor jou té kinky? Die vraag stelde vroedvrouw en auteur Uwe Porters (32) aan 27.900 Vlamingen op Instagram. Ze kreeg honderden anonieme reacties: we verzamelden de opvallendste en trekken er met Uwe een paar belangrijke lessen uit over ons seksleven. “Er bestaat niet zoiets als ‘te kinky’, maar je kan het wel te snel aanpakken. Opbouwen is key.” [naar artikel]
Halloween staat bekend om ‘trick or treat’, maar voor volwassenen hoeven die treats zeker niet enkel snoep te zijn. Speciaal voor de feestdag die ook bij ons steeds populairder wordt, creëerde HLN-sommelier Sepideh Sedaghatnia vijf cocktails die perfect aansluiten bij de griezelige feestdag en evengoed smaken als in de cocktailbar. “Gebruik sowieso véél ijsblokjes.” [naar artikel]
Wie dinsdagavond naar ‘Het huis’ keek op Eén, heeft wellicht de wenkbrauwen gefronst. Marc Van Ranst maakte er een zalmpapillot klaar in de vaatwasser. “Lekker, en handig wanneer je veel volk over de vloer krijgt”, zegt de viroloog. Van dat laatste is momenteel geen sprake, maar Van Ranst blijkt niet de enige die op deze manier aan het koken gaat. Er bestaan zelfs vaatwasserkookboeken. [naar artikel]
In Boerentrots promoot europarlementslid Hilde Vautmans de favoriete gerechten van onze landbouwers. Van een kakelvers eitje tot plukkoek met appelen en peren. Haar boodschap: steun onze boeren en eet lekker lokaal. [naar artikel]
En of de zomerterrasjes roze kleuren nu steeds meer ginmerken uitpakken met een rosé-versie. Wij schotelden Sepideh Sedaghatnia de vijf makkelijkst... [naar artikel]
RESTOWIJZER. Keuzestress op restaurant, we kennen het allemaal. Zeker wanneer alles er zo lekker uitziet, krijg je dikwijls zin om ook andere gerechten te proeven. Wij tippen vijf adresjes in Vlaanderen, waar je samen met je gezelschap tal van hapjes en gerechten deelt. [naar artikel]
Wanneer het mooi weer is buiten, stijgt elke keer opnieuw de verkoop van bag-in-box-wijnen. Handig om mee te nemen, maar zijn ze ook lekker? Onze huissommelier Sepideh Sedaghatnia neemt de proef op de som en stort zich op 15 wijnboxen van ongeveer drie liter per stuk in drie categorieën: rood, wit en rosé. Welke kleur wijn komt als lekkerste uit de bus? Of zijn ze allemaal even lekker in deze vorm? “Dit is een doorsnee wijn zoals je verwacht uit een box.” [naar artikel]
Het is soms nog een beetje zoeken naar de flessen in de supermarkt, maar toch is onze huissommelier Sepideh erg enthousiast over Portugese wijnen. “En niet alleen omwille van het prijskaartje”, verzekert ze. Waarom moet je dit wijnland een kans geven? Waar vind je ze in ons land? En bij welke gerechten serveer je ze best? De HLN-sommelier legt uit en deelt haar vijf toppers. “Het zijn géén bombastische wijnen. Ze passen perfect bij pure gerechten.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.