De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

“Schaam je”: steenrijke zakenman die er naast gezin ook harem op nahoudt oogst stevige kritiek met foto die hij postte voor vrouwendag

Het Laatste Nieuws

08/03/2018 - 18:00

Een Australische tabaksmagnaat krijgt er op Instagram flink van langs voor een foto die hij deelde met zijn 784.000 volgers naar aanleiding van...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Burger King onder vuur na “beschamende” Internationale Vrouwendag-tweet (08/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De fastfoodketen Burger King krijgt hevige kritiek op een controversiële tweet, die ze naar aanleiding van Internationale Vrouwendag postte. Op het Twitteraccount viel namelijk “vrouwen horen thuis in de keuken” te lezen.
  [naar artikel]
 2. Steenrijke Noorse zakenman opgepakt na verdwijning echtgenote 1,5 jaar geleden (28/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Noorse politie heeft de steenrijke zakenman Tom Hagen opgepakt. Dat gebeurde anderhalf jaar na de verdwijning van zijn echtgenote. Agenten...
  [naar artikel]
 3. Macron oogst kritiek voor aanstootgevende foto (01/10/2018 - De Morgen)
  Een foto van Emmanuel Macron die poseert met een jongeman die een middenvinger opsteekt, komt de Franse president op kritiek te staan. Voor sommigen is het een nieuw bewijs dat veel Fransen geen respect hebben voor hun president.
  [naar artikel]
 4. Kritiek op Ryanair nadat foto opduikt van personeel dat op de grond slaapt (15/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Ryanair oogst forse kritiek nadat een foto is opgedoken van personeel dat ligt te slapen op de vloer van de luchthaven van Malaga. Door het slechte...
  [naar artikel]
 5. Vrouw post sprookjesachtige foto van vliegreis in business en krijgt meteen bakken kritiek over zich heen (20/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een influencer die tijdens een vliegreis in businessclass een sprookjesachtige foto van zichzelf postte op Instagram, heeft bakken kritiek over...
  [naar artikel]
 6. Is Rihanna verloofd met een steenrijke zakenman? (13/12/2017 - Metro)
  Zangeres Rihanna zou verloofd zijn met een steenrijke zakenman. Op een foto op haar Instagramprofiel draagt ze een gigantische ring rond haar ringvinger.  Rihanna is al enkele maanden aan het daten met de zakenman Hassan Jameel. Nu zou de Saoediër ook op zijn knie zijn gegaan. Fans van de zangeres gingen door het dolle heen toen ze een verlovingsring op een van haar Instagramposts zagen. Een grote diamant Op de foto draagt Rihanna een opvallende jas, maar alle aandacht gaat naar de diamanten ring rond haar ringvinger. Het duurde dan ook niet lang tot er een discussie ontstond binnen haar Navy of fandom. Voor heel wat fans wijst zo’n grote diamant op een verloving. Volgens anderen is het slechts een accessoire. A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Dec 7, 2017 at 1:41pm PST Lees ook: Is dit het nieuwe lief van Zac Efron?   Is That an Engagement Ring on Rihanna’s Finger?! – https://t.co/QgcXA8PegQ https://t.co/BfGBK5kerP pic.twitter.com/xkD55YShie — Rihanna News (@RihannaNewsUK) December 8, 2017
  [naar artikel]
 7. Steenrijke Noorse zakenman opgepakt na verdwijning echtgenote anderhalf jaar geleden (28/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Noorse politie heeft de steenrijke zakenman Tom Hagen opgepakt. Dat gebeurde anderhalf jaar na de verdwijning van zijn echtgenote.
  [naar artikel]
 8. Netsky krijgt felle kritiek na filmpje op sociale media: “Ik schaam me” (18/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  Netsky (31) krijgt felle kritiek vanwege een filmpje dat hij postte op sociale media. Daarin lijkt de Belgische dj de draak te steken met de Haka, een ceremoniële dans van de Maori’s.
  [naar artikel]
 9. Naast bijval ook kritiek: vluchtelingensector luidt alarmbel over Deense integratiemodel  (12/09/2019 - VRT NWS)
  De nieuwe strenge aanpak van de Deense regering inzake immigratie en integratie oogst naast bijval ook kritiek. Hulpverleners actief in de vluchtelingensector luiden de alarmbel.
  [naar artikel]
 10. Scherp taalgebruik Geert Bourgeois oogst kritiek (11/07/2016 - De Tijd)
  08:12 'Vlamingen spuwen daarop'. Met één scherpe zin oogst Vlaams minister-president Geert Bourgeos op 11 juli felle kritiek bij oppositie én coalitiepartners.
  [naar artikel]
 11. Kim Kardashian mikpunt van kritiek na pikante foto op Instagram: “Waarom doe jij de bikini van je dochter aan?” (06/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Televisiegezicht Kim Kardashian heeft al een stevige reputatie wat naaktheid en pikante beelden betreft, maar na een post op vrijdag krijgt ze bakken vol kritiek. Op de foto staat het torso van de 37-jarige moeder immers met de benen gespreid en een heel beperkte bikini van Chanel op de foto.
  [naar artikel]
 12. StuBru oogst kritiek met Chinese K3 (14/04/2019 - De Morgen)
  Studio Brussel ligt onder vuur nadat het dit weekend een bewerkte foto de wereld in stuurde die de Chinese versie van K3 moet voorstellen. 'Onversneden racisme', klinkt de kritiek.
  [naar artikel]
 13. StuBru oogst kritiek met Chinese K3 (17/10/2017 - De Morgen)
  Studio Brussel ligt onder vuur nadat het dit weekend een bewerkte foto de wereld in stuurde die de Chinese versie van K3 moet voorstellen. 'Onversneden racisme', klinkt de kritiek.
  [naar artikel]
 14. Ophef over foto van VTM-journalist Patrick Van Gompel met Islamcriticus en Dries Van Langenhove (17/03/2019 - Het Nieuwsblad)
  VTM-journalist Patrick Van Gompel krijgt kritiek op de foto met Islamcriticus Tommy Robinson en Dries Van Langenhove die hij postte op Facebook. “Geef die mannen geen podium”, schrijven de criticasters, maar Van Gompel vindt er niets verkeerds mee. “Dus ik mag alleen naast mensen gaan staan van wie de mening mij bevalt?”
  [naar artikel]
 15. DISCUSSIE. Hoe belangrijk is het voor jou om Vrouwendag op de agenda te blijven plaatsen? (07/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Het is vrijdag 8 maart Internationale Vrouwendag. De strijdbaarheid en het gevoel van solidariteit bij vrouwen staan dan centraal. Kiesrecht, gelijke rechten, emancipatie … De ontstaansgeschiedenis van Vrouwendag is vanzelfsprekend. Maar hoe relevant is Vrouwendag anno 2019?
  [naar artikel]
 16. Steenrijke Iraanse zakenman uit ‘The Sky is the Limit’ neemt ploeg van coach Stijn Stijnen over (31/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Patro Eisden Maasmechelen, dat aantreedt in de tweede amateurklasse, is overgenomen door de Iraanse zakenman Salar Azimi. Dat is vanochtend beslist...
  [naar artikel]
 17. ‘Respect’ en ‘sterk van Johan Bonny’: Antwerpse bisschop oogst lof met openlijke kritiek op Vaticaan (17/03/2021 - De Morgen)
  ‘Ik voel plaatsvervangende schaamte voor mijn Kerk.’ Antwerps bisschop Johan Bonny uitte vanochtend stevige kritiek op de Vaticaan-standpunten over homoseksualiteit, en dat wordt luid toegejuicht op social media.
  [naar artikel]
 18. Jambon oogst kritiek met verhaal over kindergeld asielzoekers (29/12/2019 - De Tijd)
  08:39 Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) krijgt kritiek voor het verspreiden van een verhaal over een gezin asielzoekers dat met hun kindergeld meteen een huis kon kopen. ‘Een Vlaamse MP onwaardig’...
  [naar artikel]
 19. Natalia krijgt kritiek op foto achter stuur: "Doe dat niet!" (18/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Natalie ligt onder vuur nadat een ze selfie postte op Instagram. In de reflectie van haar zonnebril is te zien dat ze de foto nam terwijl ze aan...
  [naar artikel]
 20. Natalia krijgt kritiek op foto: "Doe dat niet achter het stuur!" (18/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Natalie ligt onder vuur nadat een ze selfie postte op Instagram. In de reflectie van haar zonnebril is te zien dat ze de foto nam terwijl ze aan...
  [naar artikel]
 21. Russische zakenman: "Nog geen beslissing genomen over Anderlecht" (19/11/2017 - Sporza)
  De Rus Alisher Oesmanov is een van de geïnteresseerden om Anderlecht over te kopen. Maar de steenrijke zakenman laat weten dat er op dit moment nog niets beslist is.
  [naar artikel]
 22. Zie jij waarom deze foto van Jennifer Lopez zoveel kritiek oogst? (23/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Jennifer Lopez kreeg heel wat kritiek nadat ze een sexy selfie op Instagram zette. De 47-jarige zangeres wilde haar strakke buikspieren showen,
  [naar artikel]
 23. 1,5 miljard, zoveel wil steenrijke Rus uitgeven om Arsenal in handen te krijgen (19/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Als het aan Alisher Usmanov ligt, komt Arsenal in Russische handen. De steenrijke zakenman heeft een bod van 1,3 miljard pond (ruim 1,5 miljard
  [naar artikel]
 24. Verraden door geparkeerde wagens en muziek: politie deelt 39 pv’s uit voor verjaardagsfeestje van steenrijke ondernemer (11/05/2021 - Het Nieuwsblad)
  De politie heeft vrijdagavond een lockdownfeestje in een loods in Moerbrugge, deelgemeente van Oostkamp, stilgelegd. In totaal waren er maar liefst 39 personen aanwezig. Zij waren de verjaardag van de steenrijke zakenman Luc Beke van Global Estate Group aan het vieren.
  [naar artikel]
 25. Toen Scarlett (24) deze foto op Instagram postte, had ze nooit kunnen vermoeden hoeveel bagger ze over zich heen zou krijgen (03/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een Britse blogger is in het oog van de storm terechtgekomen nadat ze een schijnbaar onschuldige foto postte op haar Instagrampagina. Het was een...
  [naar artikel]
 26. 'Lelijke' fietsenstalling oogst bakken kritiek: "Het lijkt hier wel het Oostblok" (15/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een stalling voor duizend fietsen op het Stationsplein, die er zo'n tien jaar zal staan, oogst bakken kritiek. Omdat het lelijk is. "Het lijkt
  [naar artikel]
 27. Rousseau oogst kritiek met uitspraken over Brussel: 'Wil dat hij zijn woorden intrekt' (26/04/2022 - Knack)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau oogst kritiek met uitspraken over Brussel, ook binnen de eigen socialistische rangen.
  [naar artikel]
 28. Rousseau oogst kritiek met uitspraken over Brussel (26/04/2022 - Knack)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau oogst kritiek met uitspraken over Brussel, ook binnen de eigen socialistische rangen.
  [naar artikel]
 29. Opmerkelijke passage van dj oogst zowel lof als kritiek op Tomorrowland: “Ganacci houdt iedereen een spiegel voor” (30/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Salvatore Ganacci kroont zich tot meest besproken dj van de veertiende editie van Tomorrowland. Zijn opmerkelijke passage vorige week oogst lof en kritiek. Afgelopen zaterdag was de dj annex clown opnieuw aan zet.
  [naar artikel]
 30. Steenrijke oliemagnaat (80) verongelukt met oldtimer, echtgenote kritiek (04/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een 80-jarige man is dit weekend in Londen overleden nadat hij was gecrasht met zijn oldtimer uit 1903. Het gaat om de steenrijke oliemagnaat Ron...
  [naar artikel]
 31. Foto van poetsvrouw die 'Gelukkige Internationale Vrouwendag' wegschrobt bij universiteit Oxford zorgt voor beroering (09/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De gerenommeerde Britse universiteit van Oxford heeft zich gisteren op Internationale Vrouwendag de woede op de hals gehaald van heel wat...
  [naar artikel]
 32. En dan valt er plots een varken uit de lucht in je zwembad: steenrijke zakenman slachtoffer van onsmakelijke “mop” (16/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Argentijnse Frederico Alvarez Castillo, een 60-jarige zakenman, is het slachtoffer geworden van een wansmakelijke grap. Uit het niets kwam er uit een helikopter een dood varken in zijn zwembad gevallen. “Ben vastberaden om de daders te vinden”, klinkt het.
  [naar artikel]
 33. Frank Raes, naast sportjournalist ook hobbyfotograaf: “De ultieme foto is voor morgen” (04/06/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De perfecte foto of de perfecte voetbalwedstrijd? Het is een dilemma voor VRT-sportjournalist en hobbyfotograaf Frank Raes (67). Sinds het begin van de coronacrisis wandelt hij door Antwerpen, vaak richting het Centraal Station. Onderweg probeert hij eenzaamheid en verstilling vast te leggen. Citta wandelde even met hem mee en vroeg hem naar zijn nieuwe foto-oogst van ’t Stad.
  [naar artikel]
 34. Astrid Coppens krijgt kritiek op foto waarin ze social distancing-regels breekt (11/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Astrid Coppens (37) krijgt kritiek op een foto waarin ze de social distancing-regels overtreedt. Op Instagram postte ze een kiekje waarin ze dicht...
  [naar artikel]
 35. De extravagante levensstijl van de sultan van Brunei: 7.000 luxewagens, een paleis met 1.800 kamers en een heuse harem (18/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Koning Filip krijgt vandaag bijzonder bezoek over de vloer. Sultan Hassanal Bolkiah van Brunei komt op audiëntie. Een inkijk in de extravagante, controversiële levensstijl van het steenrijke staatshoofd van de ministaat in Zuid-Oost-Azië.
  [naar artikel]
 36. Bruid haalt uit naar fotografe die foto’s bijwerkte om koppel dunner te doen lijken (18/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een bruid uit Ohio is woedend op een fotografe die voor haar en haar toekomstige echtgenoot een verlovingsshoot organiseerde. Niet alleen bewerkte de fotografe de foto’s na afloop om de twee dunner te doen lijken, ze postte ook nog een stevige klaagpost in een Facebookgroep voor fotografen.
  [naar artikel]
 37. Bruid haalt uit naar fotografe die foto’s bijwerkte om koppel dunner te doen lijken (18/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een bruid uit Ohio is woedend op een fotografe die voor haar en haar toekomstige echtgenoot een verlovingsshoot organiseerde. Niet alleen bewerkte de fotografe de foto’s na afloop om de twee dunner te doen lijken, ze postte ook nog een stevige klaagpost in een Facebookgroep voor fotografen.
  [naar artikel]
 38. Samensmelting Minderhedenforum en Join.Vlaanderen oogst kritiek (13/01/2021 - Apache)
  Na felle discussies en een procedure voor de Raad van State smelten het Minderhedenforum en Join.Vlaanderen vanaf januari 2022 uiteindelijk samen. De werkwijze van Vlaams minister Bart Somers (Open Vld) oogst veel kritiek bij het middenveld en de oppositie. Er wordt gevreesd voor de onafhankelijkheid van de nieuwe organisatie. Join.Vlaanderen en het Minderhedenforum zullen samen
  [naar artikel]
 39. Doorbraak in mysterieuze afrekening in villawijk: klusjesman en ex in de cel na moord op rijke zakenman (11/12/2017 - Het Nieuwsblad)
  In het onderzoek naar de moord op een steenrijke zakenman in een Neerpeltse villawijk zijn twee aanhoudingen verricht. Het gaat om de 47-jarige klusjesman en de 45-jarige ex van slachtoffer Marcel van Hout (51). De twee ontkennen elke betrokkenheid.
  [naar artikel]
 40. Kersverse mama Kylie Jenner krijgt kritiek op foto met baby. Zie jij wat er aan de hand is? (03/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse realityster Kylie Jenner heeft donderdag een foto met haar dochtertje Stormi gedeeld. Naast de vele positieve reacties, uitten sommigen via de sociale media kritiek. De reden? De ster heeft heel lange nagels die weleens luierwissels zou kunnen bemoeilijken...
  [naar artikel]
 41. Qatar kampt met een serieus melktekort, dus laat steenrijke zakenman 4.000 melkkoeien invliegen (13/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een Qatarese zakenman laat 4.000 melkkoeien uit Australië en de VS aanrukken om het tekort aan zuivelproducten in het land op te lossen. Dat meldt het persagentschap Bloomberg. De kleine golfstaat kampt met voedseltekorten nu het land geboycot wordt door een heleboel andere staten in het Midden-Oosten.
  [naar artikel]
 42. “Slurfson en Gert” kunnen op felle kritiek van An Lemmens rekenen: “Geen enkele ‘normale’ olifant laat dat toe” (02/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  “Slurfson en Gert.” Met dat bovenschrift postte Gert Verhulst een foto op zijn Instagram, waarop hij poseert met een olifant. Maar collega An Lemmens reageerde allesbehalve enthousiast op de toeristische foto. “Een val voor toeristen”, zo schrijft ze in de reacties.
  [naar artikel]
 43. “Slurfson en Gert” kunnen op felle kritiek van An Lemmens rekenen: “Geen enkele ‘normale’ olifant laat dat toe” (02/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  “Slurfson en Gert.” Met dat bovenschrift postte Gert Verhulst een foto op zijn Instagram, waarop hij poseert met een olifant. Maar collega An Lemmens reageerde allesbehalve enthousiast op de toeristische foto. “Een val voor toeristen”, zo schrijft ze in de reacties.
  [naar artikel]
 44. Is't voortaan ook in het Astridpark 'Couckenbak'? (20/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Marc Coucke die Anderlecht overneemt: het was voor iedereen een donderslag bij heldere hemel. De steenrijke zakenman gaf via Twitter al aan heel...
  [naar artikel]
 45. Francken oogst kritiek met verkeerde foto en verwijzing naar IS (15/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Hoewel een terreurdaad wordt uitgesloten, koppelde Theo Francken (N-VA) op Twitter de verwoestende brand in de Notre-Dame aan IS-terreur in Syrië....
  [naar artikel]
 46. Kazachgate: Chodiev stuurt zijn kat naar onderzoekscommissie (06/07/2017 - Knack)
  De steenrijke zakenman was uitgenodigd om vrijdag voor de onderzoekscommissie te verschijnen.
  [naar artikel]
 47. Na snoeiharde kritiek mag topvrouw Katrien Verhegge van Kind en Gezin toch aanblijven, er komen wel crisismanagers (13/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Katrien Verhegge, de topvrouw van het Agentschap Opgroeien, mag toch aanblijven na snoeiharde kritiek. Tijdens hoorzittingen werd haar positie door parlementsleden in vraag gesteld. Verhegge krijgt de komende tijd crisismanagers naast zich om het vertrouwen in Kind & Gezin te herstellen.
  [naar artikel]
 48. Na snoeiharde kritiek mag topvrouw Katrien Verhegge van Kind en Gezin toch aanblijven, er komen wel crisismanagers (13/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Katrien Verhegge, de topvrouw van het Agentschap Opgroeien, mag toch aanblijven na snoeiharde kritiek. Tijdens hoorzittingen werd haar positie door parlementsleden in vraag gesteld. Verhegge krijgt de komende tijd crisismanagers naast zich om het vertrouwen in Kind & Gezin te herstellen.
  [naar artikel]
 49. Internationale vrouwendag: “Emotionele arbeid is voor veel vrouwen erg slopend” (07/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Vrouwen doen het meeste denkwerk in het gezin, zeker als er kinderen bijkomen. Voor die extra taak als ‘huishoudmanager’ vraagt vrouwenvereniging Rebelle extra aandacht ter gelegenheid van de Internationale Vrouwendag. “Zelfs als ze rusten, maalt de molen verder”, klinkt het.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy