Samen tijd doorbrengen tijdens de feestdagen, dat kan ook in de keuken. In Scandinavië is het zelfs een echte feesttraditie: alle genodigden koken gezellig mee. Sandra Bekkari maakte daarom met haar hele gezin een heerlijk feestmenu klaar: een frisse cocktail en 4 makkelijke en kindvriendelijke gerechten waarmee je sowieso scoort. Als kers op de taart geeft Sandra nog enkele handige tips om zelfs de pubers mee aan de slag te krijgen in de keuken. [naar artikel]
Lang voordat Vlaanderen in de ban was van Sandra Bekkari, was Nancy Verschoren, die zonder benen door het leven moet, al een grote fan. Als... [naar artikel]
‘Ik heb ooit op het punt gestaan om mijn voedingsadviesbureau op te geven, omdat ik er niet van kon leven.’ Vandaag verkoopt Sandra Bekkari vlotjes... [naar artikel]
Wetenschappers hebben er goede hoop in dat groenten zoals kool, spruitjes en broccoli kunnen helpen tegen darmkanker. Dat leiden ze af uit een veelbelovend onderzoek op muizen. Het eten van boerenkool, spruitjes en broccoli kan darmkanker bij muizen tegengaan. Dat blijkt uit een onderzoek van het Londense Francis Crick Institute. De groenten bevatten een stof […] Het bericht Kool, spruitjes en broccoli beschermen tegen kanker verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Dankzij de ‘Start Gezond’-challenge van HLN Eten en Sandra Bekkari maak jij kans op een exclusieve brunch met de HLN-chef op zondag 22 januari. Beantwoord de wedstrijdvraag, schrijf je in voor de nieuwsbrief, en wie weet stel jij binnenkort al je gezondheidsvragen aan Sandra. [naar artikel]
Geen fabeltjes of verkooptrucjes, volgens Sandra Bekkari bestaan beautyfoods echt. "Het zijn voedingsmiddelen waarvan aangetoond is dat ze je huid,... [naar artikel]
Spruitjes, broccoli of bloemkool: het zijn niet meteen de favoriete groenten van kinderen. Wetenschappers ontdekten waarom dat zo is. Een chemische reactie in hun mond veroorzaakt een geur als die van rottend vlees. [naar artikel]
Tomaten zijn nu volop in het seizoen én maken elk gerecht op en top zomers. Redenen genoeg om extra veel tomaten op je zomermenu te zetten. Maar welke tomaten zijn het lekkerst in welk gerecht? En wat kan je ermee maken behalve salade caprese en klassieke tomatensaus? HLN-chef Sandra Bekkari legt uit welke tomaten wanneer te gebruiken én deelt 5 recepten. [naar artikel]
Spruitjes, broccoli of bloemkool: het zijn niet meteen de favoriete groenten van kinderen. Wetenschappers ontdekten nu waarom dat zo is. Een chemische reactie in hun mond veroorzaakt een geur als die van rottend vlees, zo blijkt. [naar artikel]
Ben jij ook zo’n Sandra Bekkari fan? Goed nieuws, want vanaf nu vind je al haar recepten ook terug onder een icoontje op je smartphone. Vandaag lanceerde de tv-chef namelijk haar eigen app: De recepten van Sandra. Van Nooit meer Diëten 1 tot Family Food. In haar nieuwe app deelt voedingsdeskundige Sandra Bekkari meer dan […] Het bericht Sandra Bekkari bundelt haar culinair oeuvre in een app: De recepten van Sandra verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Heb je je ooit afgevraagd waarom je als kind een bloedhekel had aan spruitjes, broccoli en andere warme groenten en ze nu wel erg smaakvol je mond... [naar artikel]
Het uit de Peruaanse keuken afkomstige rauwe visgerecht ‘ceviche’ vond de afgelopen jaren de weg naar zowat elke menukaart in ons land, maar hoe maak je dat zelf even lekker klaar als op restaurant? En wat kan daar zeker niet in ontbreken? De Peruaanse Katinka Lansink deelt haar geheime tips, gevolgd door drie recepten van ceviche-koning Martin Morales, Elise Van de Poele en Sandra Bekkari om de keuken in te duiken. [naar artikel]
Sandra Bekkari is er klaar voor. Maandag start ze opnieuw met 'Open Keuken', haar dagelijkse kookprogramma op VTM. Ze gaat de strijd aan tegen... [naar artikel]
Sandra: "Een bron van vezels en voedingsstoffen, ideaal om je honger te stillen én supersnel klaar. Thuis staat er altijd versgemaakte soep in de... [naar artikel]
Sandra Bekkari is er klaar voor. De auteur van de populaire bestsellers Nooit Meer Diëten start volgende week maandag 28 augustus bij VTM met [naar artikel]
Het eten van broccoli, boerenkool en groene kool kan de ontwikkeling van darmkanker mogelijk helpen voorkomen. Dat heeft een studie van het Francis Crick Institute in London uitgewezen. Bepaalde chemicaliën in deze groenten kunnen ontstekingen in het darmkanaal en de darmen verminderen, waardoor ook het risico op darmkanker op latere leeftijd verlaagt. [naar artikel]
Voedingsdeskundige Sandra Bekkari is razend populair. Dat bleek dit weekend nog maar eens in de Ghelamco-arena in Gent. Ze kwam haar derde 'Nooit [naar artikel]
"Mijn diepvriezer lijkt altijd wel een formaatje te klein. Kant-en-klare-gerechten uit de winkel zal je er niet in vinden, maar ik ben wel een... [naar artikel]
Gezonder eten begint bij minder gezonde gewoontes opgeven. Onze huischef Sandra Bekkari stelt voor om die spaghetti op je bord te vervangen door [naar artikel]
Wetenschappers hebben ontdekt waarom sommige groenten, waaronder witte kool, broccoli en spruitjes, het risico op darmkanker kunnen verkleinen. Dat is voornamelijk te danken aan de stoffen die vrijkomen tijdens het verteringsproces, meldt de BBC. [naar artikel]
Dankzij de ‘Start Gezond’-challenge van HLN Eten en Sandra Bekkari maak jij kans op een exclusieve brunch met de HLN-chef op zondag 22 januari. Beantwoord de wedstrijdvraag, schrijf je in voor de nieuwsbrief, en wie weet stel jij binnenkort al je gezondheidsvragen aan Sandra. [naar artikel]
Pascale Naessens en Sandra Bekkari promoten allebei gezonder eten. Maar ze zijn het niet helemaal eens over hoe dat moet. Dat bleek duidelijk in "Van Gils & Gasten" [naar artikel]
Elke dag een verrassend en lekker gerechtje op tafel toveren kan een uitdaging zijn. Soms kruipt de sleur ook langs de keuken naar binnen. Zin in iets onverwachts dat snel klaar is? Probeer dan eens een havermoutcrumble met blauwe bessen. Ga je liever de exotische toer op? Dan is een groene Thaise curry met courgetti misschien wel iets voor jou. Sandra Bekkari geeft tips voor verandering, vernieuwing én verrassing in de keuken. [naar artikel]
Herbekijk "Vranckx" van zaterdag 13 april. Superfoods zouden ons gezonder en slimmer maken. Maar de zogenoemde superfoods zijn meestal ook exotisch. Dus hoe duurzaam zijn ze dan? Reporter Nelufar Hedayat zoekt het uit. [naar artikel]
We zijn tot in het buitenland bekend voor onze ‘Brussels sprouts’ of spruitjes, maar toch vallen ze niet bij iedereen in de smaak. “Dat hebben we aan onszelf te danken”, lacht HLN-chef Jelle Beeckman. “Je moet ze gewoon lekker klaarmaken.” Hoe kan je iedereen met de groene groenten verleiden? Hij tipt wat je best wel én niet doet in de keuken. “Door ze te roosteren, worden ze lekker crispy.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.