Kanaries scoren enkel vanop de stip tegen Lierse

22/03/2018 - 17:42
"In een oefenpot op Stayen speelde STVV donderdag 2-2 gelijk tegen Lierse. In een evenwichtige partij kwam de ploeg uit 1B twee keer op voorsprong, maar de Kanaries zetten telkens de achterstand recht vanop de strafschopstip. De Japanse aanwinst Takehiro Tomiyasu sprokkelde zijn eerste minuten in het eerste elftal."

1. Antwerp en Lierse verdelen de buit in oefenpot: debutant Ilenikhena trefzeker vanop de stip (01/07/2023 - Gazet van Antwerpen)

Lierse sloot zaterdagmiddag het eerste deel van zijn voorbereiding af met een 1-1 gelijkspel bij Antwerp. De Great Old bracht voor rust meerdere grote kanonnen in lijn, na de pauze was het aan de jeugd. Beide goals vielen van op de stip. [naar artikel]

2. Zulte Waregem in halve finales: Fadera en Vormer (vanop de stip) nekken tien Kanaries (11/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Twee thuiszeges op rij: bij Zulte Waregem kan de pret niet op. De strijd om het behoud wordt er nog een van lange adem, maar tussendoor kan Essevee zijn seizoen wat kleur geven in de beker. Tegen tien Kanaries van Sint-Truiden, dat al na 44 seconden keeper Schmidt met rood zag afdruipen, moest het team van Mbaye Leye niet eens goed spelen om toch het verschil te maken. Alieu Fadera en Ruud Vormer (vanop de stip) scoorden, en vooral de Nederlander werd daar uitbundig om bejubeld. Vrijdag kent Zulte Waregem zijn tegenstander in de halve finales. [naar artikel]

3. Zulte Waregem in halve finales: Fadera en “patron” Vormer (vanop de stip) nekken tien Kanaries (12/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Twee thuiszeges op rij: bij Zulte Waregem kan de pret niet op. De strijd om het behoud wordt er nog een van lange adem, maar tussendoor kan Essevee zijn seizoen wat kleur geven in de beker. Tegen tien Kanaries van Sint-Truiden, dat al na 44 seconden keeper Schmidt met rood zag afdruipen, moest het team van Mbaye Leye niet eens goed spelen om toch het verschil te maken. Alieu Fadera en Ruud Vormer (vanop de stip) scoorden, en vooral de Nederlander - die zich opnieuw als absolute patron van het team manifesteerde - werd daar hartstochtelijk om bejubeld. Vrijdag kent Zulte Waregem zijn tegenstander in de halve finales. [naar artikel]

4. Koita redt Kanaries in 89ste minuut met gelijkmaker vanop de stip (03/09/2023 - Het Belang van Limburg)

Met een strafschopdoelpunt vlak voor tijd sleepte Aboubakary Koita in Charleroi een puntje uit de brand voor STVV. De Kanaries pakten zo twee op twaalf, maar zullen vooral mentale moed putten uit de late gelijkmaker. [naar artikel]

5. LIVE. Suzuki zet STVV vanop de stip op voorsprong tegen KV Kortrijk (20/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Guldensporenstadion (16u30) • Ref: Lawrence Visser • Kortrijk heeft 29 punten, STVV 23 • Kanaries op zoek naar zes op zes [naar artikel]

6. Kanaries pakken punt met tien man (20/04/2019 - Het Belang van Limburg)

In Eupen stond de match tegen STVV vooral in het teken van het afscheid van de 38-jarige Luis Garcia. De Spanjaard was gelukkig voor STVV niet succesvol vanop de stip, waardoor de Kanaries één punt konden meepikken in het oosten van het land. Meer zat er niet in voor Sint-Truiden, dat het laatste wedstrijddeel met tien man moest volmaken na rood voor Teixeira. [naar artikel]

7. VIDEO. Loïs Openda maakt vanop de stip z’n 20e van het seizoen en evenaart record van Roger Boli (27/05/2023 - Het Belang van Limburg)

Loïs Openda blijft maar scoren voor Lens. Ook tegen Ajaccio pikte de Rode Duivel opnieuw z’n doelpuntje mee. Vanop de stip maakte de spits z’n 20e goal van het seizoen, waarmee hij het record evenaart van de iconische Ivoriaanse spits Roger Boli. Openda vierde z’n goal dan ook ter ere van Boli. [naar artikel]

8. Christophe Bertjens trapt Hades in blessuretijd vanop de stip naar zege (17/03/2024 - Het Belang van Limburg)

Pas in de extra tijd heeft Christophe Bertjens, vanop de stip, een niet-efficiënt Hades over de streep getrokken tegen hekkensluiter City Pirates. [naar artikel]

9. Gianni Bruno treft raak vanop de stip: “Moest Brüls beloven dat ik zou scoren” (17/09/2022 - Het Belang van Limburg)

10. Sterke Kanaries hakken Tsjechische landskampioen in de pan: hoofdrol voor Al Dakhil (08/07/2022 - Het Belang van Limburg)

STVV klopte Tsjechisch landskampioen Viktoria Pilsen op de voorlaatste dag van de stage in Oostenrijk. De Kanaries speelden een sterke eerste helft, met twee goals en een assist van Ameen Al Dakhil. Pilsen milderde tot 1-3 na de rust. Kagawa liet de 1-4 liggen vanop de stip. [naar artikel]

11. Kanaries blijven achter met 0 op 9 na pijnlijke thuisnederlaag tegen Cercle Brugge (11/12/2021 - Het Belang van Limburg)

STVV zit in de hoek waar de klappen vallen. Tegen Cercle werd thuis verloren met 1-2. Brüls scoorde vanop de stip, maar kon een 0 op 9 niet verhinderen. De gelijkmaker van Cacace diep in blessuretijd werd afgekeurd na een discutabele tussenkomst van de VAR. [naar artikel]

12. Atletico en Carrasco vergeten Leicester City helemaal af te maken (12/04/2017 - Het Belang van Limburg)

Atletico Madrid trekt volgende week met een krappe 1-0-zege in de tas naar Leicester City in de return van de kwartfinales van de Champions League. De Spanjaarden domineerden de match tegen de Engelse landskampioen volledig, maar enkel Antoine Griezmann kon halfweg de eerste helft vanop de stip scoren. Rode Duivel Yannick Carrasco werd na 65 minuten vervangen. [naar artikel]

13. Jong Genk wordt bestolen en verliest van tien Lierenaren (28/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Jong Genk verloor zaterdag met 1-2 tegen Lierse Kempenzonen. Thomas Claes opende met een beauty, Obbi Oulare stelde nog voor rust gelijk. Na rust moest Lierse met tien verder na een tweede gele kaart voor Viktor Boone. Een geldig doelpunt van Van de Perre werd onterecht afgekeurd. Meteen erna scoorde Van Acker de 1-2 vanop de stip. In blessuretijd legde Sebastiaan Brebels de 1-3-eindstand vast. [naar artikel]

14. Belgen doen het voor Chelsea in FA Cup: Hazard scoort vanop de stip, Courtois houdt alles tegen (19/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

Zijn Belgen deden het. Eden Hazard scoorde vanop de stip, Thibaut Courtois zorgde voor de cruciale reddingen. Chelsea fleurde een teleurstellend... [naar artikel]

15. Juventus ontsnapt in slotfase vanop de stip aan nederlaag in topper tegen Inter (24/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

Inter en Juventus hebben elkaar in de Derby d’Italia in evenwicht gehouden: 1-1. Inter leek lang op weg naar de drie punten, maar Paulo Dybala voorkwam in de slotfase vanop de stip een nederlaag voor de Oude Dame. [naar artikel]

16. LIVEBLOG AS ROMA-CAGLIARI. Lukaku ziet Dybala vanop de stip een tweede keer scoren (05/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Romelu Lukaku speelt met Roma tegen Cagliari. Laat hij de netten trillen? Volg het in onderstaande liveblog. [naar artikel]

17. Westerlo en Lierse Kempenzonen scoren niet bij hun opening van 1B (23/08/2020 - Het Belang van Limburg)

Westerlo en Lierse Kempenzonen zijn er zondag niet in geslaagd te scoren in hun duel van de eerste speeldag in 1B. Na het 0-0 gelijkspel delen ze voorlopig de derde plaats. [naar artikel]

18. Sterling schiet Man City vanop de stip voorbij tienkoppig Wolverhampton, waar Jimenez oliedomme rode kaart pakt (11/12/2021 - Het Belang van Limburg)

Manchester City heeft zaterdagmiddag met het kleinste verschil gewonnen van het Wolverhampton van Rode Duivel Leander Dendoncker. Raheem Sterling scoorde het enige doelpunt vanop de stip tegen een tienkoppig Wolverhampton. Dendoncker speelde 78 minuten. [naar artikel]

19. Carrasco beslist Madrileense derby vanop de stip, Courtois en andere Real-sterren krijgen rust (08/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Atlético Madrid heeft de stadsderby tegen Real Madrid gewonnen. Rode Duivel Yannick Carrasco tekende vanop de stip voor het enige doelpunt van de match, bij Real - dat de landstitel al binnen heeft - kreeg Thibaut Courtois rust. [naar artikel]

20. Lennard Hens mist in de slotminuut de gelijkmaker vanop de stip voor FCV Dender: “Verdienden niet om te winnen” (11/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Jong Genk pakt dit seizoen zes op zes tegen FCV Dender en ontpopt zich, zeker voor Lennard Hens, tot het zwarte beest voor Dender. De Denderleeuwse aanvoerder incasseerde rood in de heenronde en miste in Geel in de absolute slotfase vanop de stip de kans op de gelijkmaker. [naar artikel]

21. Westerlo en Lierse Kempenzonen scoren niet in hun openingsduel van 1B (23/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

Westerlo en Lierse Kempenzonen zijn er niet in geslaagd te scoren in hun duel van de eerste speeldag in 1B. Na het 0-0-gelijkspel delen ze... [naar artikel]

22. LIVE: Wat een slot! Cardona trapt Cercle vanop de stip naar het summum (3-1) (10/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Stadion: Jan Breydel Ref: Alexandre Boucaut Cercle aan rust op voorsprong na doelpunten van Mercier en Crysan Beerschot Wilrijk moet nu scoren [naar artikel]

23. Dure missers maken einde aan jacht op zevende plaats: STVV verliest met 0-2 van AA Gent (23/04/2024 - Het Belang van Limburg)

STVV betaalde de missers cash tegen AA Gent. Koïta faalde vanop de stip en Tissoudali kreeg een doelpunt op een presenteerblaadje aangeboden van Godeau. Mitrovic maakte in het slot de verlossende 0-2. De zevende plaats die recht geeft op Europa is zo ver weg voor de Kanaries. [naar artikel]

24. CHALLENGER PRO LEAGUE. Virton en Lierse Kempenzonen verzuimen te scoren, Beveren blijft op kop (15/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Virton en Lierse Kempenzonen hebben zaterdag op de negende speeldag van de Challenger Pro League verzuimd om te scoren: 0-0. Elk team versierde voldoende kansen, maar een doorbraak bleef aan beide kanten uit. [naar artikel]

25. Brazilië, met scorende Neymar, wint in Rijsel van Japan (10/11/2017 - Metro)

Brazilië heeft in Rijsel een oefeninterland tegen Japan met 3-1 gewonnen. Neymar opende na 9 minuten de score in het stade Pierre-Mauroy vanop de stip. De strafschop werd toegekend nadat de Franse ref Benoit Bastien videobeelden had geraadpleegd. Real Madrid-verdediger Marcelo (18.) en Gabriel Jesus (36.), smaakmaker bij Manchester City, dikten de voorsprong van de […] [naar artikel]