Heb jij vaak nog een hongertje als je van tafel komt? Zijn de porties in sommige restaurants voor jou echt te klein? Deze Antwerpse horecazaken bieden een oplossing met hun à volonté-formules. [naar artikel]
À volonté ribbetjes eten en zuipen, dat is het concept waarmee L’entree in Hasselt klanten wil lokken. “We maken ons toch zorgen om dergelijke formules”, reageert CAD Limburg. [naar artikel]
De populaire restaurantketen Amadeus opent maandag haar nieuwe vestiging aan de Sint-Niklase Houtbriel. Het is alweer de elfde vestiging van de keten die bekend staat om haar ‘ribbekes à volonté’. [naar artikel]
Lekker eten hoeft geen fortuinen te kosten. Daarom brengt Michelin al twintig jaar de 'Bib Gourmand Benelux' uit, waarbij de prijs/kwaliteitsverhouding van de restaurants centraal staat. In alle restaurants die aangeprezen worden, kan je voor minder dan 37 euro een driegangenmenu eten. [naar artikel]
Een burgerinitiatief lanceert vandaag een campagne voor gratis kraanwater in Belgische restaurants. De campagne “Free Tap Water in Belgian... [naar artikel]
Lees dit artikel: Zijn plantaardige hamburgers en aanverwante vleesalternatieven eigenlijk wel gezond? Vegetarisch eten of plantaardig diëten is de afgelopen jaren enorm populair geworden. Als gevolg hiervan is er een enorme vraag naar plantaardige alternatieven voor vlees, zoals worstjes en hamburgers. Maar er is nog veel dat we niet weten over deze voedingsproducten, inclusief of ze wel zo gezond zijn als sommigen misschien denken. Hoewel veel van […] Lees dit artikel: Zijn plantaardige hamburgers en aanverwante vleesalternatieven eigenlijk wel gezond? [naar artikel]
Door de maatregel van de regering om cafés en restaurants vanaf middernacht te sluiten, is er onduidelijkheid ontstaan waar je nu wel en niet terecht kan voor eten. “Restaurants mogen leveren aan huis en ook eten afhalen in restaurants, frituren of broodjeszaken blijft mogelijk”, klinkt het bij Horeca Vlaanderen. [naar artikel]
Voor Bourgondiërs die houden van veel en lekker eten, foodies die graag van alles een beetje proeven en zoetekauwen die liefst van al beginnen met het dessert. Bij deze tien all you can eat-restaurants in Limburg geniet je à volonté. [naar artikel]
Van verse sushi tot vettige hamburgers: ook dit jaar lieten mensen weer massaal eten aan huis bezorgen. Takeaway maakte daarom de balans op bij 7.000 restaurants. Wat was het favoriete gerecht van de Belg? Welke keuken vinden we het lekkerst? En wat was de meest bizarre bestelling van 2022? [naar artikel]
De app "Too Good To Go", waarmee gebruikers overtollig eten kunnen bestellen van restaurants, bakkers en supermarkten, komt naar België. De primeur... [naar artikel]
Goed nieuws voor wie graag lekker gaat eten maar daar niet al te veel voor wil neertellen. In de Bib Gourmand Benelux-lijst voor 2017 staat één nieuw Limburgs adres: De Poorterij in Dilsen-Stokkem. In totaal telt onze provincie nu zes door Michelin geselecteerde budgetvriendelijke restaurants. [naar artikel]
Het is gebeurd! Op amper zes dagen tijd zijn Dieter Lenaers (30) en Stefan Van Rompaey (31) erin geslaagd om alle 111 McDonald’s-restaurants van ons land te bezoeken en er iets te bestellen. Het Schotens duo arriveerde woensdagavond op de laatste halte vlak bij hun thuishaven. “We schrikken ervan dat we de hamburgers nog altijd niet beu gegeten zijn”, lachen de kameraden op het einde van hun ‘McRoadtrip’. [naar artikel]
Op Afro-Latino is elk jaar een grote wereldkeuken te vinden. Van Colombiaans en Marokkaans tot Aziatisch en Indisch. Een uitgebreide keuze aan eten, en toch kiezen de festivalgangers nog vaak voor de gewone Belgische kost zoals frietjes en hamburgers. Waarom? [naar artikel]
Nog op zoek naar inspiratie voor je volgende weekmenu? Het HLN Eten-weekmenu snelt je iedere vrijdag te hulp. Deze vijf recepten maken er zonder twijfel een smakelijk succes van. En we kunnen verklappen: deze gerechten smaken naar meer... [naar artikel]
In Rusland duiken klachten op over de kwaliteit van de hamburgers bij ‘Vkusno & Tochka’. Die fastfoodketen nam na de Russische inval in Oekraïne alle restaurants van McDonald’s in het land over. Mogelijk hanteert de keten niet dezelfde kwaliteitsnormen. Zo zijn er beschimmelde hamburgerbroodjes verkocht, en cheeseburgers met kaas van slechte kwaliteit. [naar artikel]
Honkbalfans van Milwaukee Brewers kunnen komende donderdag gratis hamburgers gaan eten. Dat danken zij aan de zege van hun team op Los Angeles... [naar artikel]
Nog op zoek naar inspiratie voor je volgende weekmenu? Het HLN Eten-weekmenu snelt je iedere vrijdag te hulp. Deze 5 recepten maken er zonder twijfel een smakelijk succes van. En we kunnen verklappen: deze gerechten smaken naar meer... [naar artikel]
Goed nieuws voor fans van hamburgers en frietjes. Vanaf morgen gaan de drive-ins bij de filialen van McDonald’s weer open. [naar artikel]
Nog tot en met morgen wisselen wetenschappers kennis uit tijdens het tweede internationale congres over kweekvlees in Maastricht. Hamburgers uit petrischaaltjes en kunstmatig gekweekt kippenvlees, dat wordt de toekomst. “De Wereldgezondheidsorganisatie heeft berekend dat we wereldwijd steeds meer vlees zullen eten. En de traditionele veeteelt volstaat niet”, zegt professor Mark Post. [naar artikel]
Altijd al in één van de restaurants van Sergio Herman willen gaan eten of een plekje willen reserveren in het duurste restaurant van België? Deze 4 fastfood-restaurants van (internationale) topchefs laten je van die sterrenkeuken proeven voor amper 20 euro per menu. We zetten voor jou op een rijtje waar je snel kunt tafelen zonder wachtlijsten én hoeveel geld je daarmee kunt besparen: win-win. [naar artikel]
We mogen terug uit eten, en dat hebben de uitbaters van de restaurants in de provincie Antwerpen geweten. Het regent reservaties. Veel restaurants zitten dit weekend al volledig vol. Ook voor de rest van de maand ziet het nu al goed uit. [naar artikel]
Twee Australische tieners gingen aan de haal met gratis elf hamburgers door een foutje in de elektronische bestelzuilen van een McDonald’s uit te buiten. De vrienden plaatsten een ongebruikelijke bestelling - tien hamburgers van een dollar zonder vlees ertussen en een gewone hamburger met vlees - die hen twaalf dollar zou kosten. Door de tien hamburgers vleesloos te maken, krijgen ze echter een korting die hoger is dan het aankoopbedrag. Resultaat: elf hamburgers voor de ronde som van nul dollar. [naar artikel]
De afdeling Geetbets van Open Vld houdt dit weekend haar culinaire happening ‘Buffet à volonté. Dat vindt plaats in kasteel De Hoen aan de Kasteelstraat. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.