Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

03 August 2021
10:58 uur

Minister van Mobiliteit wil elektrische fietsen fiscaal aftrekbaar maken

Het Belang van Limburg

20/09/2016 - 11:56

Minister van Mobiliteit François Bellot (MR) wil dat de aankoop van elektrische fietsen en speed pedelecs of snelle elektrische fietsen, die tot 45km/uur gaan, in de toekomst fiscaal aftrekbaar worden gemaakt. “De elektrische fiets is een ideaal alternatief voor korte en middellange afstanden”, aldus Bellot dinsdag.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Elektrische fiets straks fiscaal aftrekbaar? (20/09/2016 - Het Nieuwsblad)
  Minister van Mobiliteit François Bellot (MR) wil dat de aankoop van elektrische fietsen en speed pedelecs of snelle elektrische fietsen, die tot 45 km per uur gaan, in de toekomst fiscaal aftrekbaar worden gemaakt. “De elektrische fiets is een ideaal alternatief voor korte en middellange afstanden”, aldus Bellot dinsdag.
  [naar artikel]
 2. Elektrische fietsen straks fiscaal aftrekbaar? (20/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Minister van Mobiliteit François Bellot (MR) wil dat de aankoop van elektrische fietsen en speed pedelecs of snelle elektrische fietsen, die tot
  [naar artikel]
 3. Fiscaal voordeel voor elektrische fietsen op komst (20/09/2016 - De Standaard)
  Minister van Mobiliteit François Bellot (MR) wil dat de aankoop van elektrische fietsen in de toekomst fiscaal aftrekbaar worden gemaakt. Hij voert daarover gesprekken met de ministeries van Financiën en volksgezondheid.
  [naar artikel]
 4. Fiscaal voordeel voor elektrische fietsen op komst (20/09/2016 - Het Nieuwsblad)
  Minister van Mobiliteit François Bellot (MR) wil dat de aankoop van elektrische fietsen in de toekomst fiscaal aftrekbaar worden gemaakt. Hij voert daarover gesprekken met de ministeries van Financiën en volksgezondheid.
  [naar artikel]
 5. Open Vld-parlementslid wil huurgeld deels fiscaal aftrekbaar maken (19/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vlaams parlementslid Mercedes Van Volcem (Open Vld) pleit er in Het Laatste Nieuws en De Morgen voor om huurgeld deels fiscaal aftrekbaar te maken. Concreet denkt ze aan een huurbonus van ongeveer 1.500 euro per persoon gedurende 10 jaar, maar bevoegd minister Liesbeth Homans (N-VA) schiet het idee af.
  [naar artikel]
 6. Open Vld-parlementslid wil huurgeld deels fiscaal aftrekbaar maken (19/08/2017 - De Standaard)
  Vlaams parlementslid Mercedes Van Volcem (Open Vld) pleit er in Het Laatste Nieuws en De Morgen voor om huurgeld deels fiscaal aftrekbaar te maken. Concreet denkt ze aan een huurbonus van ongeveer 1.500 euro per persoon gedurende 10 jaar, maar bevoegd minister Liesbeth Homans (N-VA) schiet het idee af.
  [naar artikel]
 7. HET DEBAT. Is het een goed idee om enkel nog elektrische bedrijfswagens fiscaal aantrekkelijk te maken? Dit is jullie mening (18/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De federale regering heeft een akkoord bereikt over de vergroening van het woon-werkverkeer. Vanaf 2026 zullen enkel nog elektrische bedrijfswagens kunnen genieten van een fiscaalvriendelijk regime. In het begin zullen ze 100 procent fiscaal aftrekbaar zijn, maar die aftrekbaarheid wordt geleidelijk verminderd. Is het een goed idee om enkel nog elektrische bedrijfswagens fiscaal aantrekkelijk te maken? Eerder lieten we de experts hierover aan het woord, nu is het jullie beurt.
  [naar artikel]
 8. Rechtsbijstand straks fiscaal aftrekbaar? (14/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Minister van Justitie Koen Geens (CD&V) wil de aparte rechtsbijstandverzekering fiscaal aantrekkelijker maken. Het is een van de voorstellen die
  [naar artikel]
 9. HET DEBAT. Is het een goed idee om enkel nog elektrische bedrijfswagens fiscaal aantrekkelijk te maken? (18/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De federale regering heeft een akkoord bereikt over de vergroening van het woon-werkverkeer. Vanaf 2026 zullen enkel nog elektrische bedrijfswagens kunnen genieten van een fiscaalvriendelijk regime. In het begin zullen ze 100 procent fiscaal aftrekbaar zijn, maar die aftrekbaarheid wordt geleidelijk verminderd. Wat denk jij? Is het een goed idee om enkel nog elektrische bedrijfswagens fiscaal aantrekkelijk te maken? Vanavond bundelen we de boeiendste reacties in een nieuw stuk. Lees hieronder alvast wat onze experts ervan vinden.
  [naar artikel]
 10. Elektrische auto komt plots heel dichtbij: tegen 2026 alleen nog belastingvoordeel voor bedrijfsauto’s zonder uitstoot (20/04/2021 - VRT NWS)
  Vanaf 2026 zullen alleen nog bedrijfswagens die geen broeikasgassen uitstoten, zoals elektrische auto's, fiscaal aftrekbaar zijn. Minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V) wil het tegelijk ook fiscaal aantrekkelijk maken om thuis en op het werk laadpalen te zetten. "We gaan de bedrijfswagens gebruiken als een hefboom om ons volledige wagenpark te verduurzamen" zei de minister in "De ochtend" op Radio 1.
  [naar artikel]
 11. Schade ransomware fiscaal aftrekbaar in VS: wat zijn de opties in België? (24/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Schade ransomware fiscaal aftrekbaar in VS: wat zijn de opties in België? Nu de schade van cyberaanvallen fiscaal aftrekbaar wordt in de Verenigde Staten, onderzocht Business AM of dat binnenkort ook in België een optie zou kunnen zijn. België is het land met de meeste cyberaanvallen. Dat stellen zowel het Cyber Readiness Report 2021 van verzekeraar Hiscox en Statista. Zo’n 50 procent van de Belgische bedrijven kregen […] Lees dit artikel: Schade ransomware fiscaal aftrekbaar in VS: wat zijn de opties in België?
  [naar artikel]
 12. Snelle elektrische fiets fiscaal gelijkgesteld met gewone fiets (18/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Snelle elektrische fietsen worden voortaan fiscaal gelijkgesteld met gewone fietsen. Dat heeft de ministerraad donderdag beslist. Daardoor breidt de fietsvergoeding van 0,23 euro per kilometer voor woon-werkverkeer vanaf dit jaar uit naar gebruikers van de zogenaamde speed pedelecs.
  [naar artikel]
 13. Welke onderhoudsuitkeringen zijn fiscaal aftrekbaar? (24/07/2016 - Knack)
  Welke kosten zijn fiscaal aftrekbaar als je als gescheiden ouder onderhoudsgeld betaalt voor je kinderen?
  [naar artikel]
 14. Fietsvergoeding voortaan ook voor elektrische fiets (18/05/2017 - De Tijd)
  10:51 Snelle elektrische fietsen worden voortaan fiscaal gelijkgesteld met gewone fietsen. Dat heeft de ministerraad donderdag beslist.
  [naar artikel]
 15. Snelle elektrische fiets fiscaal gelijkgesteld met gewone fiets (18/05/2017 - Knack)
  Snelle elektrische fietsen worden voortaan fiscaal gelijkgesteld met gewone fietsen. Dat heeft de ministerraad beslist.
  [naar artikel]
 16. Rechtsbijstandsverzekering wordt fiscaal aftrekbaar, maar polis wordt tegelijk duurder (01/08/2019 - VRT NWS)
  Vanaf 1 september wordt een verzekering voor rechtsbijstand fiscaal aftrekbaar. Het fiscale voordeel loopt op tot 124 euro. Maar wat blijkt? Sommige verzekeraars trekken tegelijk ook hun premie op.
  [naar artikel]
 17. Fiscaal aftrekbaar en overal laadpalen: tegen 2026 moet elektrische bedrijfswagen de norm zijn (20/04/2021 - De Morgen)
  Met een exclusieve fiscale aftrekbaarheid voor elektrische wagens en een fiscale stimulans om overal laadpalen neer te poten, hoopt minister Vincent Van Peteghem (CD&V) dat de elektrische bedrijfswagen vanaf 2026 de norm wordt. De bedrijfswagen op zich wordt voorlopig niet in vraag gesteld. Dat schrijven de kranten van Mediahuis vandaag.
  [naar artikel]
 18. Nieuw: de verzekering tegen echtscheiding, “nuttig en binnenkort fiscaal aftrekbaar” (24/12/2018 - Het Nieuwsblad)
  Voor het eerst biedt een verzekeraar in ons land een polis aan tegen toekomstige echtscheidingen. “We dekken alle advocatenkosten, experten en andere gerechtskosten”, zegt Mireille Urlus van Arag. Nuttig of treurig? “Nuttig, en binnenkort fiscaal aftrekbaar”, zegt Wauthier Robyns van Assuralia.
  [naar artikel]
 19. Kosten Dieselgate zijn fiscaal aftrekbaar voor Volkswagen (27/09/2017 - Express)
  Volkswagen mag de kosten die het maakt om auto’s met sjoemelsoftware te repareren aftrekken van zijn belastingen. Dat heeft Duits minister van Economische Zaken Rainer Baake (Die Grünen) geantwoord op een schriftelijke vraag. Daarmee komt mogelijk 1 miljard euro op de kap van de belastingbetaler. Zo’n 5 miljoen auto’s met gemanipuleerde software die ervoor moest zorgen dat het leek alsof de Volkswagens minder uitstootten dan ze in werkelijkheid doen, moeten gerepareerd worden. Zo’n herstelling kost tussen de 100 en 200 euro volgens de Duitse krant Süddeutsche Zeitung. In totaal kunnen de kosten dus oplopen tot 1 miljard euro. Toch zal het onrechtstreeks niet Volkswagen zijn dat die kosten moet betalen. Dat bedrag is volgens de Duitse minister van Economische Zaken Baake namelijk volledig fiscaal aftrekbaar. Ook de omruilkorting, tot 10.000 euro, die autoproducenten aanbieden als kopers hun oude dieselwagen inruilen voor een nieuwere, is volledig aftrekbaar. Kosten van particulieren of handelaars niet aftrekbaar Er is in Duitsland tegen de uitspraak van de minister veel protest, vooral van de communistische partij Die Linke, die de schriftelijke vraag stelde. Vooral omdat andere kosten van particulieren of handelaars niet fiscaal aftrekbaar zijn. Wie door de sjoemelsoftware zijn auto zwaar in waarde zag dalen, mag die vermindering niet in rekening brengen. En ook autohandelaars die hun stock dieselwagens niet kwijt raken door het schandaal, moeten niet rekenen op een fiscale toegift. The post Kosten Dieselgate zijn fiscaal aftrekbaar voor Volkswagen appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 20. Ook fietsvergoeding voor snelle e-bikes (18/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Snelle elektrische fietsen worden fiscaal gelijkgesteld met gewone fietsen. Dat heeft de federale ministerraad beslist. Daardoor breidt de
  [naar artikel]
 21. Snelle elektrische fiets krijgt nu dezelfde belastingvoordelen als gewone fiets (18/05/2017 - Het Nieuwsblad)
  Snelle elektrische fietsen worden voortaan fiscaal gelijkgesteld met gewone fietsen. Dat heeft de ministerraad donderdag beslist. Daardoor breidt de fietsvergoeding van 0,23 euro per kilometer voor woon-werkverkeer vanaf dit jaar uit naar gebruikers van de zogenaamde speed pedelecs.
  [naar artikel]
 22. Bedrijfsfiets in plaats van bedrijfswagen? (06/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Meer en meer bedrijven bieden hun mensen zogenaamde lease-fietsen aan, vaak elektrische fietsen. Goed voor het milieu en fiscaal interessant,
  [naar artikel]
 23. Minister Weyts: “Nieuwe wetgeving dreigt fietsen te ontmoedigen” (20/09/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts (N-VA) kan zich niet vinden in de nieuwe wetgeving rond elektrische fietsen en speed pedelecs die vanaf 1 oktober in werking treedt. Nu de speed pedelec wordt beschouwd als een brommer vervallen de fiscale voordelen van het woon-werkverkeer, zegt Weyts dinsdag. “Zo dreigt de nieuwe wetgeving het fietsen te ontmoedigen in plaats van aan te moedigen.”
  [naar artikel]
 24. Minister Weyts: “Nieuwe wetgeving dreigt fietsen te ontmoedigen” (20/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts (N-VA) kan zich niet vinden in de nieuwe wetgeving rond elektrische fietsen en speed pedelecs die vanaf 1 oktober in werking treedt. Nu de speed pedelec wordt beschouwd als een brommer vervallen de fiscale voordelen van het woon-werkverkeer, zegt Weyts dinsdag. “Zo dreigt de nieuwe wetgeving het fietsen te ontmoedigen in plaats van aan te moedigen.”
  [naar artikel]
 25. Rechtsbijstand wordt fiscaal aftrekbaar (09/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Wie een verzekering voor rechtsbijstand afsluit, kan binnenkort rekenen op een fiscaal voordeel tot 124 euro. Het parlement neemt daartoe de...
  [naar artikel]
 26. Fietsen naar het werk is fiscaal interessant (27/04/2018 - Knack)
  Fietsen naar het werk is goed voor de gezondheid, de mobiliteit en het milieu. Fiscale gunstmaatregelen van de overheid moeten meer burgers in beweging krijgen.
  [naar artikel]
 27. "Zijn we zo ver gekomen dat onze eigen scholen het goede doel geworden zijn?" (21/12/2016 - De Redactie)
  SP.A-fractieleider Joris Vandenbroucke reageert scherp op het voorstel van minister Crevits om giften aan scholen fiscaal aftrekbaar te maken.
  [naar artikel]
 28. Onze fiscaal expert over bedrijfswagenakkoord: “Geen oplossing voor files en belastingtruc” (18/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf 2026 zijn enkel CO²-neutrale bedrijfswagens nog fiscaal aftrekbaar. Welke gevolgen heeft dat voor jouw belastingbrief en de bedrijfswagen waarin je straks rondrijdt? En wat betekent deze beslissing voor mensen zonder bedrijfswagen? “Voor hen wordt een elektrische auto nu bereikbaar”, zegt Drive-presentator en bedrijfswagenexpert Philippe Quatennens. We legden hem en onze geldexpert Michel Maus op de rooster.
  [naar artikel]
 29. Verzekering niet meer verplicht voor elektrische fietsen (24/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Elektrische rolstoelen, monowheels, elektrische fietsen en speed pedelecs zijn vanaf nu vrijgesteld van de verplichte aansprakelijkheidsverzekering...
  [naar artikel]
 30. T2-campus opent exclusief lab voor micro e-mobiliteit (24/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  De T2-campus in Genk opent een nieuw lab voor micro e-mobiliteit waar cursisten vanaf november van nieuwe opleidingen kunnen proeven omtrent licht elektrische voertuigen. En dat is een primeur voor ons land. De cursisten worden opgeleid tot technici en kunnen aan de slag met bijvoorbeeld elektrische fietsen en e-steps. De markt heeft nood aan deze profielen. Ook bedrijven kunnen gebruik maken van het e-mobility lab om werknemers bij te scholen.
  [naar artikel]
 31. “Nieuwe wetgeving dreigt fietsen te ontmoedigen” (20/09/2016 - Het Nieuwsblad)
  Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts (N-VA) kan zich niet vinden in de nieuwe wetgeving rond elektrische fietsen en speed pedelecs die vanaf 1 oktober in werking treedt. Nu de speed pedelec wordt beschouwd als een brommer vervallen de fiscale voordelen van het woon-werkverkeer, zegt Weyts dinsdag. “Zo dreigt de nieuwe wetgeving het fietsen te ontmoedigen in plaats van aan te moedigen.”
  [naar artikel]
 32. Vlaanderen wil snelwegen voor elektrische fietsen (19/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De Vlaamse regering moet er alles aan doen om elektrisch fietsen te stimuleren. De fietsinfrastructuur moet zo goed mogelijk aangepast zijn aan de snelheid, het vermogen en de grootte en breedte van die fietsen. Dat staat in een resolutie van Björn Rzoska (Groen) die de drie meerderheidspartijen donderdag onderschreven. Op lange termijn kunnen er zelfs elektrische fietssnelwegen, alleen voor elektrische fietsen en bromfietsen, aangelegd worden.
  [naar artikel]
 33. Vlaanderen wil snelwegen voor elektrische fietsen (19/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Vlaamse regering moet er alles aan doen om elektrisch fietsen te stimuleren. De fietsinfrastructuur moet zo goed mogelijk aangepast zijn aan de snelheid, het vermogen en de grootte en breedte van die fietsen. Dat staat in een resolutie van Björn Rzoska (Groen) die de drie meerderheidspartijen donderdag onderschreven. Op lange termijn kunnen er zelfs elektrische fietssnelwegen, alleen voor elektrische fietsen en bromfietsen, aangelegd worden.
  [naar artikel]
 34. Vlaanderen wil snelwegen voor elektrische fietsen (19/10/2017 - Het Nieuwsblad)
  De Vlaamse regering moet er alles aan doen om elektrisch fietsen te stimuleren. De fietsinfrastructuur moet zo goed mogelijk aangepast zijn aan de snelheid, het vermogen en de grootte en breedte van die fietsen. Dat staat in een resolutie van Björn Rzoska (Groen) die de drie meerderheidspartijen donderdag onderschreven. Op lange termijn kunnen er zelfs elektrische fietssnelwegen, alleen voor elektrische fietsen en bromfietsen, aangelegd worden.
  [naar artikel]
 35. Europese producenten elektrische fietsen klagen over Chinese dumping (02/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  De belangenorganisatie van Europese producenten van elektrische fietsen heeft een klacht bij de Europese Commissie ingediend omdat ze meent dat Chinese elektrische fietsen hier tegen dumpingprijzen verkocht worden. “De Chinese e-fietsen overspoelen de markt”, zegt Moreno Fioravanti, de secretaris-generaal van de European Bicycle Manufacturers Association (EBMA) in een mededeling.
  [naar artikel]
 36. Na de woonbonus nu ook voorstel voor huurbonus (19/08/2017 - Knack)
  Vlaams parlementslid Mercedes Van Volcem (Open VLD) pleit er voor om huurgeld deels fiscaal aftrekbaar te maken.
  [naar artikel]
 37. Rechtsbijstand fiscaal aftrekbaar (09/03/2019 - Knack)
  Wie een verzekering voor rechtsbijstand afsluit, kan binnenkort rekenen op een fiscaal voordeel tot 124 euro. Het parlement neemt daartoe de komende weken een wetsontwerp van justitieminister Koen Geens (CD&V) over, bericht Het Laatste Nieuws zaterdag.
  [naar artikel]
 38. Vlaams Parlement wil op termijn snelwegen voor elektrische fietsen (19/10/2017 - VRT NWS)
  De Vlaamse regering moet er alles aan doen om elektrisch fietsen te stimuleren. De fietsinfrastructuur moet zo goed mogelijk aangepast zijn aan de snelheid, het vermogen en de grootte en breedte van die fietsen. Dat staat in een resolutie van Björn Rzoska (Groen) die de drie meerderheidspartijen onderschreven. Op lange termijn kunnen er zelfs elektrische­fietssnelwegen, alleen voor elektrische fietsen en bromfietsen, aangelegd worden.
  [naar artikel]
 39. Inwoners Pelt kunnen elektrische fietsen testen (31/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Pelt wil haar inwoners overtuigen om een elektrische fiets aan te schaffen en dat doen ze door enkele elektrische fietsen een jaar vrij te stellen aan inwoners die zich online kunnen inschrijven. Die krijgen dan drie weken lang een elektrische fiets die ze kunnen uittesten. De interesse is groot, want tot januari zijn de fietsen al bezet.
  [naar artikel]
 40. Meer ongevallen met speed pedelecs, elektrische fietsen en elektrische steps (08/02/2019 - Metro)
  Het aantal ongevallen met speed pedelecs, elektrische fietsen en elektrische steps, waarbij minstens één bestuurder van een dergelijk vervoersmiddel gewond raakte, lag in de eerste helft van 2018 op jaarbasis beduidend hoger dan in 2017. Dat blijkt uit het antwoord van minister van Binnenlandse Zaken Pieter De Crem op een schriftelijke vraag van Jean-Jacques Flahaux (MR). In 2017 werden in totaal 980 ongevallen met een elektrische fiets geregistreerd, maar alleen al in de eerste helft van 2018 liep dat aantal op tot 606. Voor een speed pedelec, die elektrisch wordt ondersteund tot 45 km/uur, was dat respectievelijk 15 en 27 en voor een gemotoriseerd voortbewegingstoestel, zoals een elektrische step, respectievelijk 9 en 10. bron: Belga Het bericht Meer ongevallen met speed pedelecs, elektrische fietsen en elektrische steps verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 41. NSZ eist betere kwaliteitsnormen voor elektrische fietsen: "Spotgoedkoop, maar kwaliteit is ondermaats" (12/07/2019 - VRT NWS)
  Er moeten betere kwaliteitsnormen komen op elektrische fietsen. Dat vraagt het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen (NSZ). Er worden in ons land steeds meer fietsen van slechte kwaliteit verkocht, terwijl fietsenmakers moeite hebben met de herstelling van zulke fietsen. "We vragen een duidelijk en transparant kwaliteitslabel voor elektrische fietsen", zegt Stefaan Gruyaert, woordvoerder van het NSZ.
  [naar artikel]
 42. Alarminstallaties straks fiscaal aftrekbaar (04/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 43. “Snelheidscontrole op snelle elektrische fietsen nodig”, maar dat is niet zo eenvoudig (18/10/2018 - Het Nieuwsblad)
  Kamerlid Veli Yüksel (CD&V) wil dat er snelheidscontroles mogelijk worden op speed pedelecs - elektrische fietsen die tot 45 kilometer per uur halen. Maar volgens minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) bestaat daarvoor vandaag geen bruikbare meetapparatuur, in België noch in het buitenland. “Over de landsgrenzen heen wordt gezocht naar een oplossing voor dit fenomeen”, aldus de minister.
  [naar artikel]
 44. Hoelang zijn hybriden nog fiscaal voordelig? (12/04/2019 - De Morgen)
  Vanaf 2019 zal elke Volvo die van de band rolt een elektrische motor hebben. Ook 'stekkerauto's' met een elektrische én brandstofmotor horen daarbij, wagens die een fiscaal gunstregime genieten dat al meerdere keren ter discussie stond.
  [naar artikel]
 45. Hoelang zijn hybriden nog fiscaal voordelig? (06/07/2017 - De Morgen)
  Vanaf 2019 zal elke Volvo die van de band rolt een elektrische motor hebben. Ook 'stekkerauto's' met een elektrische én brandstofmotor horen daarbij, wagens die een fiscaal gunstregime genieten dat al meerdere keren ter discussie stond.
  [naar artikel]
 46. Tv-recensie: 'Animalitis' (Eén) ????? (14/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Die dekselse Dieter Coppens toch. Keer op keer slaagt de tv-adonis erin zijn reizen naar de andere kant van de wereld fiscaal aftrekbaar te maken....
  [naar artikel]
 47. Hoe gevaarlijk zijn snelle elektrische fietsen? Een rijopleiding is misschien geen slecht idee (30/01/2019 - Knack)
  Speed pedelecs - snelle elektrische fietsen - zijn in opmars als alternatief voor de files. Maar precies hun snelheid zou ze gevaarlijk maken. Is dat zo?
  [naar artikel]
 48. VAPZ volgend jaar toch fiscaal aftrekbaar bij uitstel betaling sociale bijdragen (20/10/2020 - Express)
  Zelfstandigen die uitstel van betaling hebben gekregen voor hun sociale bijdrage kunnen volgend jaar de premies voor het Vrij Aanvullend... The post VAPZ volgend jaar toch fiscaal aftrekbaar bij uitstel betaling sociale bijdragen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.