Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

12 July 2020
14:18 uur

Niet tevreden over je seksleven? Doe dan samen de afwas

Het Laatste Nieuws

05/04/2018 - 15:20

Vrouwen die in hun eentje de afwas moeten doen, zijn minder tevreden over hun relatie en seksleven. Dat blijkt uit nieuw Amerikaans onderzoek.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Samen de afwas doen komt je seksleven ten goede (09/04/2018 - Metro)
  Heterokoppels die samen huishoudelijke taken doen, hebben betere seks. Vooral door mee te helpen bij de afwas kan je punten scoren, blijkt uit Amerikaans onderzoek. Socioloog Daniel Carlson van de universiteit van Utah bekeek samen met zijn team de verdeling van huishoudelijke taakjes bij heterokoppels tussen 1992 en 2006. Vooral bij de afwas merkte hij ‘problemen’. “Er ligt oud, bijna beschimmeld voedsel in de gootsteen. En als je kinderen hebt, zit er klonterige en stinkende melk in hun drinkflesjes”, omschrijft de wetenschapper herkenbare situaties. De verantwoordelijke voor het uitkuisen van al deze viezigheid krijgt er volgens het onderzoek zelden schouderklopjes voor. Afwas is nu eenmaal afwas en moet gebeuren. Vrouwelijke klusjes De studie toont ook aan dat de minst populaire taken bijna altijd op het bord van vrouwen belanden. Mannen doen meestal minder vieze klussen en maaien het gras of wassen de auto. De onderzoekers stellen voor om de taken te verdelen. “Laat de een bijvoorbeeld koken en de ander afwassen”, klinkt het. “Of doe gewoon samen de vuile vaat.” Volgens Carlson kan het niet anders dan dat met zulk teamwork de relatie goed zit. “Je begint met zijn tweeën aan een vieze klus en klaart die samen. Dan kan je fijne én minder fijne klusjes buiten de keuken waarschijnlijk ook aan.” Lees ook: Tien eenvoudige tips voor een beter seksleven Het bericht Samen de afwas doen komt je seksleven ten goede verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 2. Wat je persoonlijkheid vertelt over je seksleven (16/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe seksueel actief ben je? Ben je tevreden over je seksleven? Bedroog je ooit je partner? Blijkt dat het antwoord op die en veel andere vragen...
  [naar artikel]
 3. Op deze leeftijd zijn vrouwen het meest tevreden over hun seksleven (31/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het seksleven van een vrouw piekt niet in haar jaren als twintiger, wel op haar 36ste. Dat blijkt uit een nieuwe peiling van Natural Cycles, een app die de vruchtbaarheidscyclus in kaart brengt.
  [naar artikel]
 4. Koppels die dit doen tijdens het vrijen zijn meer tevreden over hun seksleven (16/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Communiceer jij tijdens de seks? Dan is de kans groot dat je een meer bevredigend seksleven hebt dan de mensen die hun lippen stijf op elkaar...
  [naar artikel]
 5. Drie keer per maand seks, en toch tevreden: “Facebooken en vrijen kan je nu eenmaal niet tegelijk doen” (17/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  De meeste Nederlanders zijn tevreden over hun partner, hun uiterlijk en hun seksleven, al mag het voor een op de vier mannen en een op de zes vrouwen wel wat vaker gebeuren.
  [naar artikel]
 6. Koppels in een monogame relatie zijn minder tevreden over hun seksleven (13/04/2018 - Metro)
  Monogame koppels zouden niet zo gelukkig zijn met hun seksleven als singles. Dat blijkt uit een onderzoek dat gepubliceerd werd in Journal of Social and Personal Relationships. Terry Conley en zijn onderzoeksteam aan de Universiteit van Michigan hebben twee studies gedaan naar het seksleven van mensen en hun tevredenheid over dit onderwerp. Zo peilden ze bij 1177 deelnemers naar de frequentie van hun orgasmes, algemene tevredenheid en seksuele activiteit. Ze verdeelden de proefpersonen in groepen van monogame mensen en niet-monogame mensen (swingers, polygamisten en koppels in een open relatie).  Gelijkaardige resultaten  Uit het verzamelde datamateriaal bleek dat niet-monogame mensen iets gelukkiger waren met hun seksleven. Ze hadden vaker seks en de vrijpartijen waren intenser. De reden hiervoor is dat ze meer spanning en afwisseling beleefden. Ook een betere communicatie zorgde ervoor dat ze zich beter tussen de lakens voelden. Op verdere resultaten is het voorlopig nog afwachten. Lees ook : Monogamie komt door overschot aan onvruchtbare vrouwen Het bericht Koppels in een monogame relatie zijn minder tevreden over hun seksleven verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 7. Waarom koppels in een monogame relatie minder tevreden zijn over hun seksleven (09/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Wie een monogame relatie heeft met zijn partner, is iets minder tevreden over zijn seksleven dan wie bijvoorbeeld een open relatie heeft of aan...
  [naar artikel]
 8. VIDEO. Geen zin in de afwas? Besteed die dan uit (31/08/2016 - Het Nieuwsblad)
  Nooit meer de afwas hoeven te doen, wie zou het niet willen? Een bedrijf uit Melsele bij Beveren-Waas biedt die dienst sinds kort aan.
  [naar artikel]
 9. Antwerpenaren zijn weinig seksueel actief, maar dat deert hen allerminst (02/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Beste Antwerpenaar, u boft met uw seksleven. Uit een onderzoek in opdracht van het merk Lazeeva, gespecialiseerd in smartphone-apps voor een prettiger seksleven, moet immers blijken dat Antwerpen de meest seksueel tevreden inwoners heeft uit een lijst van 200 bevraagde steden.
  [naar artikel]
 10. Dit zag je niet tijdens ‘Sex Tape’: hoe hou je na zoveel jaar je seksleven speels? (04/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een ‘Sex Tape’ maken, het klinkt spannend, maar er zijn nog andere dingen die je seksleven na een jarenlange relatie spannend kunnen houden. Liesbeth en Guy zijn al 14 jaar heel gelukkig samen, maar met al die jaren ervaring weet het duo dan ook perfect hoe ze hun seksleven speels én spannend kunnen houden. Dat vertellen ze in ongeziene beelden uit ‘Sex Tape’.
  [naar artikel]
 11. Dit zag je niet tijdens ‘Sex Tape’: hoe hou je na zoveel jaar je seksleven speels? (04/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een ‘Sex Tape’ maken, het klinkt spannend, maar er zijn nog andere dingen die je seksleven na een jarenlange relatie spannend kunnen houden. Liesbeth en Guy zijn al 14 jaar heel gelukkig samen, maar met al die jaren ervaring weet het duo dan ook perfect hoe ze hun seksleven speels én spannend kunnen houden. Dat vertellen ze in ongeziene beelden uit ‘Sex Tape’.
  [naar artikel]
 12. Man van vijftig even tevreden over seksleven als man van twintig (13/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 13. Doelen stellen zorgt voor goede seks (15/10/2019 - Metro)
  Als je al even een relatie hebt, is de kans groot dat je seksleven minder spannend is dan in het begin. Jullie wonen samen, hebben allebei een druk leven en wanneer jullie ’s avonds in bed kruipen, hebben jullie vaker niet dan wel de moed om nog intiem te zijn. Maar volgens een nieuw onderzoek ligt de sleutel van goede seks in het stellen van doelen. Seksspeeltjesbedrijf CalExotics vroeg mensen hoe tevreden ze waren over hun seksleven. Daaruit bleek dat het essentieel is om doelen te stellen in je leven. Focus Mensen die zichzelf doelen stellen, zouden in 93% van de gevallen tevreden zijn over hun seksleven. Die doelen kunnen betrekking hebben op je relatie, maar ook op je werk, financiën of gezondheid. 84% van zij die blij zijn met hun intieme relatie stellen ook doelen voor die relatie, hetzij op seksueel vlak, hetzij op het gebied van intimiteit in de bredere zin van het woord. “Mensen die doelen stellen, zijn vaak gefocust, gaan op zoek naar intentie en geven aandacht, en dezelfde regel kan van toepassing zijn op ons seksleven. Hoewel doelgericht werken schadelijk kan zijn voor het genieten van seks, omdat het al snel prestatiegericht kan worden, zijn de paren die vaak melden dat ze goede seks hebben, degenen die actief betrokken zijn en investeren in hun seksuele en intieme leven. Ons seksleven vereist verzorging zoals de rest van ons leven. Het creëren van positieve gewoontes kan echt veel opleveren, zoals we zien met de uitkomsten van dit onderzoek”, aldus psychotherapeute Kate Moyle aan Cosmopolitan UK. Lees ook : Dit is de betekenis achter je seksdromen Het bericht Doelen stellen zorgt voor goede seks verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 14. Feestmaal zonder afwas? Serveer je gerecht eens in een eetbare bowl (14/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Dat is het grootste nadeel aan (kerst)diners: dat je achteraf met een berg afwas zit. Behalve wanneer je het slim (en ecologisch!) aanpakt en je...
  [naar artikel]
 15. Beter seksleven? Dat hangt af van deze nerdy karaktereigenschap (25/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Dat je persoonlijkheid veel zegt over je seksleven kwam je hier al te weten, en blijkbaar kunnen eigenschappen die zelfs niet zo sexy lijken, er...
  [naar artikel]
 16. Heb jij een goed seksleven? Deze test zou het uitwijzen (04/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Eén simpele vraag, meer is er volgens de Britse seks- en relatie-experte Tracey Cox niet nodig om te weten te komen of jouw seksleven bevredigend
  [naar artikel]
 17. 4 snelle eenpansgerechten voor wie geen zin heeft in afwas (08/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Heb je geen zin om uitgebreid te koken of een hekel aan de afwas? Dan zijn deze gerechten perfect voor jou. Ze staan binnen een handomdraai op...
  [naar artikel]
 18. Trend: alles in één ovenschotel, gezond en makkelijk. En geen afwas. (11/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het principe is super eenvoudig: je maakt je maaltijd op één enkele bakplaat of in één ovenschotel. Lekker makkelijk, en heel weinig afwas
  [naar artikel]
 19. Brits overheidsrapport: “Helft jonge vrouwen geniet niet van seks” (27/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bijna de helft van de vrouwen tussen 25 en 34 in Groot-Brittannië is niet tevreden over haar seksleven. Dat blijkt uit een grootschalig onderzoek van de Britse overheidsinstelling Public Health England.
  [naar artikel]
 20. Hoe je seksleven verandert als je kinderen krijgt (18/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Kinderen krijgen verandert alles, ook je seksleven. Je bent permanent moe, dat uitgezakte lichaam helpt ook al niet om je sexy te voelen en als je...
  [naar artikel]
 21. Fabrizio en Pommeline laten zien hoe het er in hun seksleven aan toe gaat: “Dat ik u kapot ga boren!” (24/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  “Wat heb je net gedaan?” - “Net vies gekomen, dat heb ik.” Pommeline en Fabrizio nemen geen blad voor de mond als het op hun seksleven aankomt. Dat is duidelijk te zien op de eerste beelden van ‘Sex Tape’, het VIJF-programma waarin Goedele Liekens bekende koppels een week lang hun seksleven en relatie laat filmen.
  [naar artikel]
 22. Planners hebben het beste seksleven (08/08/2018 - Metro)
  Het lijkt tegenstrijdig, maar toch is het waar. Mensen die consciëntieus en planmatig door het leven gaan, hebben een beter seksleven volgens een studie gepubliceerd in ‘The Journal of Sex Research’. Onderzoekers vroegen 996 proefpersonen naar de kwaliteit van hun seksleven, en lieten hen een persoonlijkheidstest invullen. Daarna scoorden ze de mensen op ‘The Big Five’-persoonlijkheidstrekken, zoals extravert-introvert en consciëntieusheid. Mensen die consciëntieus en planmatig leven, hebben volgens de resultaten een goed seksleven. Plichtsbewust Vooral heteroseksuele vrouwen van wie de man een pietje-precies is, toonden zich tevreden over hun bedactiviteiten. Volgens de onderzoekers zou dat zijn omdat de mannen ‘plichtsbewust en doortastend’ zijn. Daardoor zouden ze meer geneigd zijn om hun vrouw seksueel te bevredigen. Eigen noden aan de kant Daarnaast is het ook goed om je seksleven in te plannen volgens de wetenschappers. Dat zou leiden tot een betere communicatie zonder oordeel. “Vooral als er moeilijkheden tussen de lakens opduiken, is consciëntieusheid een goede eigenschap”, zegt onderzoekster Julia Velten in Quartz. “De consciëntieuze persoon kan zijn eigen noden goed aan de kant zetten en zo focussen op het oplossen van het probleem.” Het bericht Planners hebben het beste seksleven verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 23. Hoe je de vonk in je relatie én seksleven houdt nadat je kinderen krijgt (17/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Heb je het gevoel dat je seksleven wel een opkikkertje of misschien zelfs een raketlancering kan gebruiken sinds de komst van jullie pasgeborene?...
  [naar artikel]
 24. Eén op de vier Belgen schaamt zich in badkledij (03/07/2019 - Metro)
  Nu de zon schijnt, zijn we op zoek naar verkoeling, aan het zwembad of op het strand. Voor één op de vier Belgen is een zwembroek of bikini dragen echter niet evident. Volgens een onderzoek van PronoKal Group bij 1.000 Belgen blijkt dat 27% zich niet in badkledij of ondergoed durft te vertonen omdat ze zich schamen voor hun gewicht. De gemiddelde Belg is onzeker over zijn of haar uiterlijk. Slechts 4 op de 10 (42%) is tevreden over zijn gewicht. Bovendien geeft meer dan de helft van de Belgen (56%) aan dat hun gewicht bepaalt hoe aantrekkelijk ze zichzelf vinden, en bijna 4 op de 10 (37%) zijn vaak jaloers op mensen met een slanker lichaam. Bij 27% van de ondevraagden gaat de onzekerheid zelfs zo ver dat ze liever niet in badkledij kruipen. “De verschillen in tevredenheid tussen mensen met een gezond gewicht en zij met overgewicht of obesitas zijn gigantisch. Terwijl 66% van de mensen met een gezond gewicht aangeeft tevreden te zijn over hun lijn, zakt dit cijfer tot 25% en zelfs naar 10% voor zij die met overgewicht en obesitas te kampen hebben”, vertelt Kelly De Wever, General Manager van PronoKal Group Benelux. Seksleven Mensen met obesitas zijn daarnaast minder tevreden over hun seksleven. 44% van hen zijn blij met hun seksuele betrekkingen, terwijl dat bij mensen met overgewicht 54,5% en bij mensen met een normaal gewicht 62% is. Lees ook: Slaapgebrek kan leiden tot overgewicht bij kinderen Het bericht Eén op de vier Belgen schaamt zich in badkledij verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 25. Dit kreeg May (20) te horen toen ze bij Panos solliciteerde voor vakantiejob: “Oké, maar dan bij de afwas zodat de klanten u niet zien” (12/01/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een vakantiejob kon ze krijgen, maar dan moest May Mudawi (20) wel de afwas doen in het hok vanachter. Anders zou het meisje met Soedanese roots de klanten kunnen afschrikken. Het is maar één van de shockerende getuigenissen die kwamen bovendrijven toen een jonge Twitteraar opriep om ervaringen van racisme te delen. “Ik heb me afgevraagd wat er mis was met mij”, zegt May.
  [naar artikel]
 26. In stijl de afwas doen kan nu ook met Calvin Klein (18/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Wie ook graag fashionable voor de dag wilt komen in de keuken en meer bepaald tijdens de afwas, ziet misschien wel iets in de afwashandschoenen die Calvin Klein verkoopt. Ze zijn multifunctioneel want je kunt er natuurlijk ook mee poetsen of mee in de tuin werken, alleen hangt er wel een stevig prijskaartje aan vast.
  [naar artikel]
 27. Het gaat niet goed met het seksleven van de millennials (21/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Het is pover gesteld met het seksleven van Britse millennials, zo blijkt uit een nieuw rapport van de National Survey of Sexual Attitudes and Lifestyles. Veel jonge mensen kampen met pijn tijdens de daad, seksuele angsten en vinden vrijen gewoon moeilijk.
  [naar artikel]
 28. May (20) mocht enkel de afwas doen bij Panos. “Klanten hebben niet graag dat een negerin hun broodje aanraakt” (11/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Drie jaar geleden solliciteerde May Mudawi (20) bij Panos in Zottegem voor een studentenjob. Ze mocht “als negerin” enkel de afwas doen in het hok vanachter, “uit het zicht van de klanten”. “Ik heb me afgevraagd wat er mis was met mij”, zegt Mudawi in een getuigenis aan De Standaard online.
  [naar artikel]
 29. May (20) mocht enkel de afwas doen bij Panos: “Klanten hebben niet graag dat een negerin hun broodje aanraakt” (11/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Drie jaar geleden solliciteerde May Mudawi (20) bij Panos in Zottegem voor een studentenjob. Ze mocht “als negerin” enkel de afwas doen in het hok vanachter, “uit het zicht van de klanten”. “Ik heb me afgevraagd wat er mis was met mij”, zegt Mudawi in een getuigenis aan De Standaard online.
  [naar artikel]
 30. Hoe sport het seksleven van mannen kan verbeteren (24/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Mannen die met erectiestoornissen kampen kunnen hun seksleven een boost geven door te sporten, dat heeft een recente grootschalige studie in
  [naar artikel]
 31. Smartphone mee naar bed: deze apps geven je seksleven een boost (09/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Van Tinder tot sexting en porno die je op één-twee-drie vindt op het wereldwijde web. Het is overduidelijk dat de digitalisering ons seksleven...
  [naar artikel]
 32. Katja Schuurman over haar veelbesproken ‘Bedgeheimen’: “Ik ga niets meer over mijn seksleven zeggen” (03/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Katja Schuurman beseft dat haar openhartigheid over haar seksleven ‘niet fijn’ is voor een aantal mensen van wie ze houdt. De...
  [naar artikel]
 33. Ex van Kim Kardashian doet boekje open over hun seksleven, maar zij verweert zich: “Hij is een pathologische leugenaar” (05/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Kim Kardashian (38) heeft op Twitter afgerekend met haar ex Ray J (37), nadat hij getuigde over hun seksleven. Allemaal leugens, beweert Kim op...
  [naar artikel]
 34. Vlamingen geven hun seksleven een matige score (10/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Actualiteitsmagazine Telefacts heeft nieuwe cijfers vrijgegeven uit ‘De Seksenquête 2017’. Daaruit blijkt dat het seksleven van de Vlaming wat tegenvalt met een magere gemiddelde score van 5,9 op 10.
  [naar artikel]
 35. Netflix is nefast voor ons seksleven (18/10/2018 - Metro)
  Na een lange werkdag gezellig met je partner een avondje series kijken met Netflix. Wie houdt er niet van? Enig minpuntje: je seksleven fleurt er niet van op. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om zowel binnen- als buitenlandse tv-programma’s te kijken. Veel van die series zijn dan ook nog eens bingewaardig. En dat gaat ten koste van onze vrijpartijtjes. Volgens een Nederlands onderzoek van PanelWizard geeft 17% van de 1.110 ondervraagde Nederlanders aan dat hij door het het grote aanbod minder vaak rollebolt met zijn partner dan dat hij eigenlijk zou willen. Bovendien blijkt dat 20% van de ondervraagde mannen niet te spreken is over de invloed van streamingdiensten op zijn seksleven, tegenover 15% van de vrouwen. Smartphone Ook vindt een kwart van de deelnemers dat het veelvuldig gebruik van de smartphone een negatieve invloed heeft op zijn relatie. Vooral het seksleven van veertigplussers is er vatbaar voor (46%), terwijl dat bij jongeren maar 34% is. Een stuk lager dus. Vanavond maar eens niet te hard chillen en Netflixen? Lees ook : Kijken jij en je lief vaak Netflix? Dan hebben jullie een gelukkige relatie Het bericht Netflix is nefast voor ons seksleven verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 36. De oplossing die deze moeder bedacht om haar kinderen de afwas te laten doen is briljant (27/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ze was het zó beu om haar kinderen vruchteloos te vragen de afwas te doen, dat Patricia Perez een wel erg drastische oplossing bedacht. Dochter
  [naar artikel]
 37. Daarom mag je je borden niet afspoelen voor je ze in afwasmachine zet (27/06/2018 - Metro)
  Wat je moeder je ook zegt, was je borden en bestek niet af voor je in de afwasmachine deponeert. De zeep heeft de vuiligheid en het vet nodig om zich aan te hechten. Properder servies geeft dus geen properder resultaat. Wat hierna volgt, is niet de zoveelste lifehack. Het is levenswijsheid, en ze gaat als volgt: je moet je bord en bestek niet afspoelen voor je ze in de afwasmachine zet. De reden daarvoor zit bij de enzymen in de zeep. Die zetten zich vast op vuil en vet. Ze hebben dus juist de etensresten nodig om optimaal te werken, meldt Esquire. Maar weet wel dit: zet je een vuil bord in het afwasmachine en wil je daarbinnen geen stinkbom creëren, wacht dan niet te lang om de machine aan te zetten. Nog een afwasweetje: de machine verbruikt minder water dan jij nodig hebt om alles af te wassen in de lavabo. Al hoort daar wel een kleine kanttekening bij. Heb je juist ontbijtgranen gegeten, ben je beter af door de kom meteen na gebruik af te spoelen. Anders zullen de resten harden en blijven kleven. Lees ook : Samen de afwas doen komt je seksleven ten goede Het bericht Daarom mag je je borden niet afspoelen voor je ze in afwasmachine zet verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 38. Wat tevreden koppels buiten de slaapkamer doen voor een stomend seksleven (06/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Geen ingewikkelde standjes of drie vrijpartijen per week, maar attent zijn voor de noden van je geliefde. Dat is de sleutel tot een stomend
  [naar artikel]
 39. Het seksleven van de rijpere vrouw: minder gedoe, meer genot (27/06/2018 - De Morgen)
  De helft van de jonge, Britse vrouwen geniet niet of amper van hun seksleven. Vrouwen tussen de 55 en 64 des te meer. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek. "Ze werpen het juk van zich af en zetten hun seksplezier centraal", verklaart seksuoloog Wim Slabbinck.
  [naar artikel]
 40. "Een vrouw kan óók een erectie krijgen": seksuoloog geeft tips voor een plezieriger seksleven (27/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe het met ons seksleven gaat? Dat kan beter, blijkbaar: bijna de helft van de jonge meisjes heeft regelmatig pijn tijdens het vrijen. Daarnaast
  [naar artikel]
 41. Vanaf deze leeftijd ervaren vrouwen het beste orgasme (03/04/2018 - Metro)
  “The best is yet to come”, zong Frank Sinatra al in 1964. En hij kan wel eens gelijk hebben, toch als je jonger bent dan 36 jaar. Volgens een nieuw onderzoek piekt het seksleven van vrouwen vanaf die leeftijd.  Ouder worden is zo erg nog niet, zeker niet als je rekening houdt met een onderzoek van Natural Cycles, een app die de vruchtbaarheidscyclus in kaart brengt. Voor de studie werden meer dan 2.600 vrouwen ondervraagd. Vervolgens werden de dames in drie groepen gedeeld: de jongeren (jonger dan 23 jaar), de middencategorie (tussen 23 en 35 jaar) en de ouderen (vanaf 36 jaar). Meer én beter  De vrouwen uit die laatste groep zouden meer én leukere hoogtepunten bereiken dan de jongere dames. In vergelijking met de andere categorieën zijn 36-plussers ook meer tevreden met hun seksleven. Hun geheim? Zelfvertrouwen. Vrouwen vanaf 36 jaar voelen zich duidelijk het meest sexy en het beste in hun vel. Deze studie wil natuurlijk niet aantonen dat je moet aftellen tot je op tram drie zit. Integendeel, het is nog maar eens een bewijs dat je best trots mag zijn op je lichaam en dat deze instelling héél wat prettige voordelen heeft. Lees ook: Dit zegt je haarkleur over je seksleven Het bericht Vanaf deze leeftijd ervaren vrouwen het beste orgasme verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 42. Je kids zullen smullen van deze one-pan-wonder met chipolata, aardappelen en spiegelei (16/10/2017 - De Morgen)
  Ouder zijn is niet simpel: je moet die kleintjes tevreden houden én ondertussen ook het huishouden in goede banen leiden. Gelukkig maakt dit gerecht je leven op die beide vlakken gemakkelijker. De kids zullen de heilige drievuldigheid van chipolata, gebakken aardappelen en ei met veel plezier verorberen, en omdat je alles in nagenoeg één pan kan klaarmaken, bespaar je jezelf een hele berg afwas. Win-win!
  [naar artikel]
 43. Trend: alles in één ovenschotel. Makkelijk, snel én geen afwas (26/10/2016 - De Morgen)
  http://dmphotoprovider2.demorgen-cdn.be/photo/trend-alles-in-een-ovenschotel-makkelijk-snel-en-geen-afwas/mruw6lzxgiydcobqge2s6rsxf43dimq/86ec847047596c718862df10f1b0420518d83ea4bf5ab8ecb3a1a599904f2efb/fitwidth_642x0_72018015.jpg?v=q0INOdf
  [naar artikel]
 44. Studie toont aan: pil heeft wel degelijk invloed op je seksleven (24/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  De voorbije maanden kwam er een debat op gang over of de pil nu al dan niet invloed heeft op het seksleven van vrouwen. Heel wat onder hen lieten optekenen dat het nemen van anticonceptiva ervoor zorgde dat ze onder andere minder zin hadden in seks en Zweeds onderzoek heeft dat nu effectief voor het eerst bevestigd.
  [naar artikel]
 45. Studie toont aan: pil heeft wel degelijk invloed op je seksleven (24/08/2016 - Gazet van Antwerpen)
  De voorbije maanden kwam er een debat op gang over of de pil nu al dan niet invloed heeft op het seksleven van vrouwen. Heel wat onder hen lieten optekenen dat het nemen van anticonceptiva ervoor zorgde dat ze onder andere minder zin hadden in seks en Zweeds onderzoek heeft dat nu effectief voor het eerst bevestigd.
  [naar artikel]
 46. "Nu niet tevreden? Dan zou er iets mis zijn" (14/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Ik ben zeer tevreden. Als men niet tevreden is met een 8-1-overwinning, dan is er een probleem. Ik was bovendien blij met de mentaliteit van de
  [naar artikel]
 47. Voor zes op de tien Belgen mag seksleven pikanter zijn (25/11/2019 - Metro)
  Zo’n 60% van de Belgen zou niet ‘nee’ zeggen tegen wat meer spanning in de slaapkamer. Dat blijkt uit een rondvraag van winkelgroep Babylon, die onlangs de erotiekwinkels van Pabo overnam. Die leert ook dat mannen vaker een sekswinkel bezoeken dan vrouwen. De Belgen zijn tevreden over wat zich afspeelt tussen hun lakens, maar staan niet afkerig tegenover een nieuwe ervaring op seksueel vlak. Dat zijn de conclusies van een enquête bij 1.000 landgenoten door Babylon, de groep die de erotiekwinkels van Pabo een doorstart gaf als Babylon loveshops. Zeven op de tien bevraagden beschouwen seks als een belangrijk onderdeel van hun leven en zijn tevreden over hun seksleven. Tegelijk laat 63% verstaan dat het af en toe wel eens wat pikanter mag. Mannen kopen vooral voor vrouwen Zo zou tweederde van de Belgen niet weigerachtig staan tegenover BDSM als zijn of haar partner daar ook mee instemt. Toch heerst er nog veel schroom over een bezoek aan een erotiekwinkel. Zo’n 20% zegt beschaamd te zijn als iemand hen daar zou herkennen en een derde van de mensen die nog nooit binnen is gegaan, denkt er een ongemakkelijk gevoel aan over te houden. Als de Belgen dan toch eens een seksspeeltje kopen, zijn het vooral mannen die daartoe besluiten. Iets meer dan 54% van de mannen heeft al eens een erotiekwinkel bezocht tegenover 46,2% van de vrouwen. Als de belangrijkste reden om de speeltjes te gebruiken geven 38% van de vrouwen aan dat het hun eigen genot vergroot. Eenzelfde aandeel mannen zegt dat ze de hulpmiddelen vooral gebruiken om hun partner te plezieren. Net niet de helft (48%) van de vrouwen zegt makkelijker een orgasme te bereiken met wat extra hulp. Bij mannen is dat slechts 25%. Lees ook : VIDEO. Margriet Hermans vertelt waarom seks op oudere leeftijd beter is Het bericht Voor zes op de tien Belgen mag seksleven pikanter zijn verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 48. Vrouw Frank Raes openhartig over seksleven: “Zij mag dat zeggen” (18/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Frank Raes heeft geen enkel probleem met de openhartigheid die zijn vrouw Cath Luyten (40) over hun seksleven dit weekend aan de dag legde in een radio-interview.
  [naar artikel]
 49. Deze ongemakkelijke houding is goed voor je seksleven (22/12/2018 - Metro)
  De brughouding is een populaire yogapositie die verschillende voordelen heeft. Hij vermindert de stress, opent de longen én heeft een positieve invloed op je seksleven. Zo maakt hij je heupen flexibel en stimuleert hij intense orgasmes. De houding wordt ook wel ‘de heupopener’ genoemd. Hij zorgt ervoor dat blokkades in de bekken verdwijnen en de heupen flexibel worden. Need we say more? Bovendien helpt deze lichaamsstand om getrainde bekkenbodemspieren te krijgen. Spieren bewust beheren tijdens de seks vergroot de wrijving, waardoor de prikkeling bij beide geliefden toeneemt. De positie zorgt dus ook voor hevigere orgasmes. Voorwaarde Wie vonken tussen de lakens wil, moet de brughouding wel juist uitvoeren. Knieën gebogen, heupen zo ver mogelijk richting het plafond, voeten recht en borst zo dicht mogelijk bij de kin. En vergeet niet: oefening baart kunst (zowel voor de brugpositie als je seksleven). Lees ook : Bingo. Reizende koppels hebben een beter seksleven Het bericht Deze ongemakkelijke houding is goed voor je seksleven verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.