LIVE: Dierick fluit tweede helft op gang: krijgen we ook na rust een snelle goal? (1-1)

21/04/2018 - 21:35
"Vanavond trappen Racing Genk en Anderlecht de vijfde speeldag van play-off 1 op gang. Pakken de Limburgers in eigen huis de scalp van paars-wit of..."

1. LIVE. Dierick fluit tweede helft op gang aan de zee, kan Standard eerste zege pakken sinds 25 augustus? (30/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Negende speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u • Versluys Arena • Preud'homme moet de Rouches opnieuw op het goede spoor krijgen [naar artikel]

2. LIVE. Ref Alen fluit de tweede helft op gang op Stayen. Krijgen we nog een winnaar in de tweede helft? (25/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap om 18u • Stayen • Scheidsrechter: Wesley Alen • Anderlecht kan over Club Brugge en Antwerp wippen in de stand [naar artikel]

3. LIVE: Dierick fluit opener speeldag 5 op gang: wie neemt beste start in Luminus Arena? (0-0) (21/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Vanavond trappen Racing Genk en Anderlecht de vijfde speeldag van play-off 1 op gang. Pakken de Limburgers in eigen huis de scalp van paars-wit of... [naar artikel]

4. LIVE. Makkelie fluit de tweede helft op gang, krijgen we na de pauze wél goals in San Siro? (17/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Italië - Portugal • Geen Cristiano Ronaldo bij Portugal • Portugal is mits zege zeker van groepswinst • Match te bekijken op Eleven Sports [naar artikel]

5. LIVE. Ref Boterberg fluit de tweede helft op gang in Gent, Bronn komt Souquet vervangen (16/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap om 20u • Stadion: Ghelamco Arena • Gent kan derde plaats veroveren • STVV op zoek naar tweede zege [naar artikel]

6. LIVE. GOAL! Cavani maakt al snel in de tweede helft gelijk na snelle counter (29/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Halve finale Europa League • Heenwedstrijd • Old Trafford • Ref: Carlos del Cerro [naar artikel]

7. LIVE. Tweede helft op gang gefloten in Brugge. Krijgen we na rust nog een winnaar? (26/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 20u, Jan Breydelstadion • 23ste speeldag Jupiler Pro League • Ref: Nicolas Laforge • STVV viel uit top zes, Cercle elfde [naar artikel]

8. LIVE: Delferière fluit tweede helft op gang. Kan Club nog orde op zaken stellen? (2-0) (21/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Stadion: Bosuil Ref: Delferière Bevestigt Club de indrukwekkende prestatie van tegen Charleroi? Topman Antwerp diende gisteren klacht in tegen het... [naar artikel]

9. KIJK LIVE. Red Flames duiken de rust in met brilscore op het bord, komt er een goal in de tweede helft? (07/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Tweede wedstrijd voor de Red Flames op de Algarve Cup. Onze nationale voetbalvrouwen kijken thuisland Portugal in de ogen. De Flames verloren... [naar artikel]

10. LIVE: GOAL! Musona knalt vlak voor rust de 0-2 binnen en laat zijn voorzitter weer juichen! (28/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Dertiende speeldag Daknam Scheidsrechter: Christof Dierick Beide teams wonnen al deze week [naar artikel]

11. Discutabele penalty fnuikt moedig verweer van Lommel SK (01/12/2021 - Het Belang van Limburg)

Onder het Lommelse bekerverhaal voor dit seizoen is een streep getrokken. De Zebra’s, dat lukte nog net. Maar de Buffalo’s bleken woensdagavond net dat maatje te groot. Zeker in de eerste helft. Na rust gingen de moedige Limburgers nog op zoek naar de gelijkmaker. Maar ref Dierick was spelbreker met een discutabele penalty. De Sart maakte zijn tweede goal van de avond. [naar artikel]

12. Exit AA Gent in de Beker: zwakke Buffalo’s sneuvelen bij Eupen na snelle goal in tweede helft (03/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Het pijnlijke seizoen van AA Gent heeft een nieuw dieptepunt bereikt. Am Kehrweg sneuvelde een teleurstellend Gent in de kwartfinale van de Beker. Heris tekende vlak na rust voor het enige doelpunt. [naar artikel]

13. LIVE. Gent en Zulte Waregem duiken met brilscore de rust in, wél goals in tweede helft? (04/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Gent - Zulte Waregem • Aftrap: 20u30 • Beide ploegen op zoek naar eerste overwinning • Ref: Christof Dierick [naar artikel]

14. LIVE. Hazard is het slachtoffer van snelle goal Shakhtar en moet al na 10 minuten in tweede helft naar de kant (11/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Champions League • Aftrap: 21u • Municipal Stadium • Shakhtar Donetsk-Real Madrid [naar artikel]

15. LIVE. Tweede helft afgetrapt: vindt Anderlecht na rust de weg naar de netten? (10/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 25ste speeldag • 100ste goal in België voor Harbaoui? • Constant Vanden Stockstadion • Aftrap: 18u [naar artikel]

16. LIVE. Tweede helft aan de gang, maakt Eden Hazard comeback na rust? (24/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• La Liga • Estadio Alfredo di Stefano • Aftrap: 21u • Eden Hazard zit voor het eerst sinds 13 maart weer in de selectie [naar artikel]

17. LIVE GENK-SERVETTE. GOAL! Servette komt alweer uit het niets langszij (02/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Racing Genk speelt vanavond de terugmatch (heenwedstrijd: 1-1) van de tweede voorronde van de Champions League tegen het Zwitserse Servette. Na een 1-1 aan de rust kopte Tolu al snel in de tweede helft de 2-1 tegen de touwen. Volg de match op deze pagina of op VTM2! [naar artikel]

18. LIVE BRAZILIË-ZWITSERLAND. De tweede helft is op gang getrapt. Krijgen we nog goals? (28/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Tweede speeldag groepsfase WK voetbal • Aftrap: 17u • Beide ploegen hebben 3 punten na winst in de eerste groepsmatch • Stadium 974 [naar artikel]

19. LIVE. In tweede helft volgen de goals wél: Zulte Waregem komt snel op 0-2 voorsprong! (13/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 18u30 • Stayen • Scheidsrechter: Christof Dierick • STVV won de laatste confrontatie in december [naar artikel]

20. LIVE. Anderlecht creëert enkele kansen na rust, vindt paars-wit in de tweede helft de weg naar de netten? (10/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

21. MULTILIVE BUITENLAND: Liverpool heeft het wat moeilijker na snelle goal Ings, kan West Brom scoren voor rust? (21/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Liverpool en West Bromwich Albion hebben de buitenlandse voetbalnamiddag op gang getrapt. Later staan ook ander meer Manchester United-Tottenham... [naar artikel]

22. LIVE: Filipovic laat meteen opgelegde kans liggen. Wat kan Lokeren nog in tweede helft? (0-2) (28/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

23. LIVE. GOAL! Rodrigues zet tweede strafschop om, Gent wacht een lange tweede helft (29/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 21u [naar artikel]

24. LIVE. Genk start met Samatta aan tweede helft, meer kansen na rust? (18/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Negende speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 13u30 • Cegeka Arena • Weinig kansen in eerste helft, 0-0 aan de rust [naar artikel]

25. LIVE: AA Gent trekt ook in tweede helft meteen ten aanval, krijgen we wel goals na rust? (0-0) (28/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap om 14u30 Scheidsrechter: Jonathan Lardot Stadion: Ghelamco Arena Bij de thuisploeg raakt Asare niet speelklaar [naar artikel]