Gazet van Antwerpen

Wat een ontknoping: Standard komt in blessuretijd langszij na spektakelmatch in Brugge

22/04/2018 - 20:13
"Club Brugge is nog geen kampioen. Een gelijkmaker van Cop in blessuretijd bezorgde Standard een duurbevochten punt op het veld van de competitieleider na een wedstrijd die alles had wat een topper hebben moet. Alleen een winnaar ontbrak: het werd 4-4 nadat Standard in de extra tijd nog gelijkmaakte!"

1. OEFENMATCHEN. Club Brugge met de billen bloot tegen Waasland-Beveren, Standard verliest spektakelmatch van Hoffenheim (08/07/2017 - Het Belang van Limburg)

Zaterdagavond kwamen enkele eersteklassers vriendschappelijk in actie. Nieuwbakken hoofdtrainer Philippe Clement klopte met Waasland-Beveren zijn ex-club Club Brugge. Standard gaf een dubbele voorsprong nog weg tegen Hoffenheim in een spektakelmatch. KV Oostende ging gelijkspelen bij het Nederlandse Vitesse. [naar artikel]

2. Jupiler Pro League – Standard verslaat Cercle in blessuretijd (01/12/2019 - Metro)

Op de zeventiende speeldag in de hoogste nationale voetbalafdeling heeft Standard zondag de drie punten thuis gehouden tegen hekkensluiter Cercle Brugge. Dat gebeurde wel pas in blessuretijd. Invaller Felipe Avenatti scoorde de 2-1 in de 92e minuut. In de 28e minuut had Selim Amallah de Rouches op voorsprong gebracht. Johanna Omolo scoorde de 1-1 een […] Het bericht Jupiler Pro League – Standard verslaat Cercle in blessuretijd verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

3. Standard voorlopig naast AA Gent nadat het zege in blessuretijd verspeelt op Cercle Brugge (04/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

In een sensationele slotfase kon Cercle Brugge tegen Standard nog gelijkmaken, nadat het een kwartier eerder vanop elf meter op achterstand was geplaatst na een VAR-interventie. De VAR had eerder een goal van Standard afgekeurd voor buitenspel en eiste dus een hoofdrol op, maar dit keer waren de beslissingen vanuit Tubeke volkomen terecht. Standard komt door de puntendeling voorlopig naast AA Gent op de vijfde plaats, Cercle heeft nu evenveel punten (maar een zege minder) dan nummer zeven Westerlo. [naar artikel]

4. Spektakelmatch tussen Standard en Club Brugge (08/02/2018 - De Morgen)

De twee halve finale voor de beker van België tussen Standard en Club Brugge is er eentje om duimen en vingers bij af te likken: een kersverse Gouden Schoen, twee opvliegende trainers en gele kaarten en goals bij de vleet. [naar artikel]

5. Antwerp pakt punt bij Standard, Bolat redt penalty in blessuretijd (03/12/2017 - Gazet van Antwerpen)

Standar en Antwerp hebben 1-1 gelijk gespeeld op de 17e speeldag. Orlando Sa zette de Rouches voor de rust op voorsprong, maar Hairemans bracht Antwerp vanop de stip langszij. In de slotfase kreeg Standard nog een vederlichte strafschop, maar Bolat stopte de elfmeter van Sa. [naar artikel]

6. Leider Genk moet de punten delen met Standard na Luiks doelpunt in blessuretijd (28/10/2018 - Gazet van Antwerpen)

Racing Genk en Standard hebben in dé topper van de twaalfde speeldag 1-1 gelijkgespeeld. Beide ploegen kregen genoeg kansen om heel wat meer te scoren, maar de doelpunten vielen pas helemaal op het einde. In blessuretijd wiste Christian Luyindama een late goal van Mbwana Samatta nog uit. In de stand behoudt leider Genk drie punten voorsprong op eerste achtervolger Club Brugge. [naar artikel]

7. Wat gebeurde er nu eigenlijk op het einde van Standard - Club Brugge? (04/03/2021 - Gazet van Antwerpen)

Werd Club Brugge bestolen op het veld van Standard? De gelijkmaker van David Okereke in blessuretijd werd eerst afgekeurd, dan weer goedgekeurd en uiteindelijk toch weer afgekeurd. De VAR? Die was niet aanwezig. Een poging tot reconstructie. [naar artikel]

8. LIVE: Mechelen klimt in het slot nog langszij na blunder in verdediging van Standard (05/11/2023 - Sporza)

Na de 6 op 9 tegen Club Brugge, Anderlecht en AA Gent krijgt Standard met KV Mechelen misschien wel een iets verteerbaardere hap op zijn bord. Voor de bezoekers is het de eerste wedstrijd na het ontslag van Steven Defour. [naar artikel]

9. Woeste Sá Pinto druipt af met Standard, Saponjic knikt Zulte Waregem in blessuretijd naar zege (23/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Een oud zeer. Standard slikte opnieuw een tegendoelpunt in blessuretijd. Pijnlijk voor de Rouches. Het maakt er het feest bij Zulte Waregem niet... [naar artikel]

10. Wat een terugkeer: Standard geeft dubbele voorsprong in blessuretijd uit handen tegen Westerlo (13/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Wat een ommekeer in blessuretijd. Standard leek lang op weg naar een 2-0-zege, maar bleef uiteindelijk steken op een gelijkspel. Jordanov en Van den Keybus wisten in het absolute slot doelpunten van Zinckernagel en Emond uit. De Rouches mogen de vijfde plek nu echt wel vergeten. [naar artikel]

11. Standard verspeelt in Hel van Stayen twee dure punten voor play-off 1 na ware spektakelmatch (27/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

De laatste match van 2016 was er eentje om in te kaderen en de afwezigen en zij die de zenuwslopende en entertainende pot tussen STVV en Standard [naar artikel]

12. Standard haalt 0-2 achterstand op en pakt punt tegen Club Brugge na offday Mignolet (07/11/2021 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge ziet leider Union nu al vier punten uitlopen na een gelijkspel (2-2) tegen Standard. Voor de rust kwam de Club gevleid op een dubbele voorsprong, maar twee slechte ingrepen van Mignolet brachten de (zwakke) Rouches langszij. Zélf was blauw-zwart ook erg matig: het moet herbronnen tijdens de interlandbreak, want op deze manier verdien je geen derde opeenvolgende landstitel. [naar artikel]

13. Club-coach na 4-4: "Topvoetbal, maar geen topresultaat" (22/04/2018 - Sporza)

Club Brugge-coach Ivan Leko kijkt met gemengde gevoelens terug op de spektakelmatch tegen Standard. Ruud Vormer baalt als een stekker. [naar artikel]

14. Ueda houdt Standard uit de top vier met late gelijkmaker (04/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Geen winnaar in Cercle Brugge - Standard. Na een intense wedstrijd moesten beide teams vrede nemen met één puntje. Cercle-spits Ueda wiste in de blessuretijd een laat strafschopdoelpunt van Zinckernagel uit: 1-1. Standard laat zo de kans liggen om (even) in de top vier te duiken. Cercle kan straks ingehaald worden door STVV op plaats acht. [naar artikel]

15. Paal houdt Club in blessuretijd in de titelrace (12/05/2019 - Het Belang van Limburg)

Een heerlijke topper, reclame voor het Belgisch voetbal werd Club Brugge-KRC Genk. Wel eentje met een heel zure afloop voor de Limburgse leider, die een vroege voorsprong liet ontglippen en in blessuretijd de gelijkmaker van Samatta op de paal zag uiteenspatten. Zo bleef het bij 3-2 voor Club Brugge dat zijn titeldroom levendig houdt. KRC Genk houdt echter zijn lot in eigen handen: een vier op zes op Anderlecht (donderdag) en thuis tegen Standard (zondag) volstaat nog steeds voor een vierde Limburgse landstitel. [naar artikel]

16. LIVE: Emond brengt Standard langszij tegen Mechelen (1-1) (03/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Stadion: Sclessin Ref: Lambrechts Beide teams staan op de meest ondankbare plaatsen: Mechelen laatste, Standard zevende Standard rekent op... [naar artikel]

17. “Dit gelijkspel reken ik mezelf aan”: Standard-coach Deila neemt verantwoordelijkheid op zich, nadat Westerlo in blessuretijd terugkeert (14/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Wat een ommekeer in blessuretijd. Standard leek lang op weg naar een 2-0-zege, maar bleef uiteindelijk steken op een gelijkspel tegen Westerlo. Jordanov en Van den Keybus wisten in het absolute slot doelpunten van Zinckernagel en Emond uit. De Rouches mogen de vijfde plek nu echt wel vergeten. [naar artikel]

18. Pocognoli kopt Standard pas in blessuretijd voorbij tien spelers van Eupen (20/01/2018 - Het Belang van Limburg)

Standard heeft in de slotfase de volle buit gepakt tegen Eupen. De panda’s leken nochtans stand te houden, maar in de blessuretijd kopte aanvoerder Sebastien Pocognoli de 3-2 tegen de touwen. Eupen voetbalde dan al meer dan 20 minuten met een man minder, nadat Leye zijn tweede gele kaart pakte. Het is voor Standard de eerste competitiezege sinds eind november, de eerste thuiszege sinds eind 29 oktober. [naar artikel]

19. Zo pijnlijk is Deila Time: in 6 weken kreeg Club Brugge 7 uppercuts in de blessuretijd (10/03/2024 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge kreeg in Molde een uppercut door in de blessuretijd een prima uitgangspositie weg te gooien. Blauw-Zwart slikte de voorbije zes weken liefst zeven keer een treffer in de extra tijd. 90 minuten lang vloeit er bier in Brugge, daarna is het tijd voor Dafalgan. “Deila Time” bezorgt Club Brugge chronische hoofdpijn. [naar artikel]

20. Standard probeerde tevergeefs Wesley Sonck (Club Brugge) te strikken (06/04/2019 - De Morgen)

BRUGGE l Verrassende zet in Luik: Standard heeft geprobeerd om Wesley Sonck (31) los te weken bij Club Brugge. Ver zijn de Rouches niet geraakt. Standard begreep al bij het eerste gesprek dat de spits geen interesse had in hun voorstel. Sonck maakt het seizoen af in Brugge.  [naar artikel]

21. Italiaanse pers in alle staten na uitschakeling Juventus: “Woede en trots, wat een diefstal” (12/04/2018 - Het Belang van Limburg)

De dramatische ontknoping van de titanenstrijd tussen Real Madrid en Juventus Turijn kende ook in de pers een wel héél scherpe ontknoping. De strafschop waarmee Real Madrid diep in blessuretijd de kwalificatie veiligstelde, was uiteraard het grote gespreksonderwerp. [naar artikel]

22. Discutabele penalty in blessuretijd bezorgt Cercle Brugge felbevochten zege op bezoek bij OH Leuven (16/12/2023 - Het Belang van Limburg)

Cercle Brugge heeft op het laatste nippertje de drie punten binnengehaald op bezoek bij OH Leuven (1-2). Een discutabele strafschop in de blessuretijd werd door topschutter Kevin Dénkey omgezet om de Vereniging zo een nieuwe driepunter te schenken. Cercle wipt voorlopig over Genk en Club Brugge de top zes in. OHL telt 1 op 21 en verkeert in diepe crisis. [naar artikel]

23. Jupiler Pro League – Standard pakt op de valreep de volle buit in Eupen (23/11/2019 - Metro)

Standard heeft zaterdag de voetbalavond in de Jupiler Pro League geopend met een late zege bij Eupen. De Rouches wonnen met 1-2 dankzij een treffer van Samuel Bastien, drie minuten in blessuretijd. Standard springt door de overwinning voorlopig opnieuw over Gent naar de tweede plaats, op zes punten van leider Club Brugge. Standard nam van […] Het bericht Jupiler Pro League – Standard pakt op de valreep de volle buit in Eupen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

24. Jupiler Pro League – Oostende wint 1-2 in Kortrijk (18/08/2018 - Metro)

Op de vierde speeldag in de hoogste nationale voetbalafdeling is Oostende zaterdagavond met 1-2 gaan winnen in Kortrijk. Bij de rust stond de kustploeg 0-1 voor. Goran Milovic opende de score in de 10e minuut. Tien minuten voor tijd bracht Jovan Stojanovic Kortrijk langszij, maar amper twee minuten later bezorgde Aleksandar Bjelica Oostende met een […] Het bericht Jupiler Pro League – Oostende wint 1-2 in Kortrijk verscheen eerst op Metro. [naar artikel]