Gazet van Antwerpen

Beerschot Wilrijk geeft dubbele voorsprong uit handen tegen Oostende

22/04/2018 - 21:54
"Na vijf speeldagen in Play-off 2 wacht Beerschot Wilrijk nog steeds op een eerste overwinning. Nochtans waren de Mannekes zondag perfect begonnen tegen KV Oostende: al na drie minuten opende De Jonghe de score, Van den Bergh verdubbelde na twintig minuten. Toch kwam KVO nog voor de rust langszij: 2-2. Dat was meteen ook de eindstand, na vijf speeldagen staat Beerschot Wilrijk laatste in PO2B. Volgend weekend staat de derby tegen Antwerp op het programma."

1. Beerschot Wilrijk geeft weer voorsprong uit handen tijdens slotminuten van elke helft: “En toch heeft dit deugd gedaan” (02/04/2018 - Gazet van Antwerpen)

Wie vreesde dat KFCO Beerschot Wilrijk zich na het nipt en ongelukkig mislopen van de promotie naar 1A als een geslagen en ongemotiveerde ploeg zou aandienen in Play-off 2, kwam bedrogen uit. Uit bij Eupen klom Beerschot Wilrijk tweemaal op voorsprong, maar gaf die naar stilaan slechte gewoonte telkens in de slotminuut van elke helft uit handen. [naar artikel]

2. Proximus League – Roeselare klopt Beerschot Wilrijk (09/09/2018 - Metro)

KSV Roeselare heeft zondag op de vijfde speeldag van eerste klasse B met 2-1 gewonnen van Beerschot Wilrijk. De West-Vlamingen tellen zo net als hun opponenten van zondag 6 op 15. voor Beerschot Wilrijk was het de eerste nederlaag van het seizoen. Roeselare kwam op een dubbele voorsprong na een owngoal van Joren Dom (14.) […] Het bericht Proximus League – Roeselare klopt Beerschot Wilrijk verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

3. Beerschot Wilrijk blijft het kneusje in Play-off 2 na nederlaag tegen KV Oostende (06/05/2018 - Het Belang van Limburg)

Beerschot Wilrijk heeft op de zevende speeldag in Play-off 2 alweer niet kunnen winnen. De mannen van het Kiel gingen voor eigen publiek met 0-2 onderuit tegen KV Oostende, dat voor het eerst won. Een eigen doelpunt van Denis Prychynenko en een goal van Joseph Akpala deden Beerschot Wilrijk de das om. In de stand in 2B is het dan ook laatste met amper vier punten, Oostende heeft acht punten. [naar artikel]

4. KV Oostende pakt tweede zege op rij tegen Beerschot Wilrijk (06/04/2019 - Het Belang van Limburg)

Het kan verkeren. KV Oostende kon woensdag voor het eerst winnen na een reeks van dertien wedstrijden zonder zege en de Kustboys boekten zaterdagavond meteen hun tweede zege op rij. Placca bracht Beerschot Wilrijk nog op voorsprong, maar Sander Coopman en een penaltygoal van Jordi Vanlerberghe zorgden voor een Oostendse zes op zes. Daardoor komt KVO voorlopig samen met STVV op kop in Play-off 2A. [naar artikel]

5. AA Gent geeft dubbele voorsprong weg tegen Beerschot, beide clubs starten met 1 op 6 (01/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent wou zich meteen herpakken na de slechte competitieopener in Sint-Truiden, maar daar stak Beerschot een stokje voor. In de eigen Ghelamco Arena kwamen de Buffalo’s op een dubbele voorsprong, maar in vier minuten tijd maakte Beerschot de achterstand ongedaan. Met een één op zes mogen we zeggen dat de start van AA Gent gemist werd. [naar artikel]

6. Beerschot-Wilrijk kan ook vijfde match niet winnen: “Onbewust spel uit handen gegeven na 0-2” (22/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Ook na de vijfde speeldag in play-off blijft Beerschot-Wilrijk wachten op de eerste zege. Nochtans kwamen de Antwerpenaren op Oostende 0-2 voor.... [naar artikel]

7. Beerschot Wilrijk hekkensluiter in groep A na verlies tegen Oostende (18/05/2019 - Het Belang van Limburg)

KFCO Beerschot Wilrijk is er niet in geslaagd om het seizoen op een positieve noot te eindigen. De Kielse Ratten verloren voor eigen volk met 1-2 van KV Oostende en beëindigen het seizoen als hekkensluiter in Groep A van Play-off 2. Na de match was dat allemaal snel vergeten: de club heet voortaan opnieuw Beerschot en onthulde ook een nieuw logo. Van KFCO Wilrijk is nu geen sprake meer. [naar artikel]

8. KV Oostende klopt Beerschot-Wilrijk in gezapig onderonsje (18/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

‘Oef! Het seizoen zit er op.’ We kunnen ons voorstellen dat zowel de spelers van Beerschot-Wilrijk als die van KV Oostende er zo over denken.... [naar artikel]

9. VIDEO. KV Oostende klopt Beerschot-Wilrijk in gezapig onderonsje (18/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

10. Wie werkt de 0 weg in PO II: Beerschot Wilrijk of KV Oostende? (06/05/2018 - Sporza)

Beerschot Wilrijk en KV Oostende doen niet meer mee om de prijzen in Play-off II, maar ze kunnen wel nog een mooi einde aan hun seizoen breien. [naar artikel]

11. PSG geeft dubbele voorsprong uit handen tegen nummer 3 Brest (28/01/2024 - Sporza)

Paris Saint-Germain heeft pijnlijk puntenverlies geleden in eigen huis. De competitieleider gaf een dubbele voorsprong nog weg tegen Stade Brest, de revelatie van dit seizoen in de Ligue 1. [naar artikel]

12. LIVE (20u): Houdt Oostende de drie punten thuis tegen Beerschot-Wilrijk? (22/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 20u • Vijfde speeldag play-off 2 B • Versluys Arena • Oostende en Beerschot-Wilrijk bengelen onderaan [naar artikel]

13. Jupiler Pro League – Oostende en Beerschot Wilrijk delen de punten (22/04/2018 - Metro)

Oostende en Beerschot-Wilrijk hebben zondag 2-2 gelijkgespeeld op de vijfde speeldag in Play-off 2B van de Jupiler Pro League. Alle doelpunten vielen in de eerste helft. Jimmy De Jonghe bracht Beerschot al heel vroeg op voorsprong. Na drie minuten schoot hij met een knap schot in de verste hoek de 0-1 binnen. Na twintig minuten […] Het bericht Jupiler Pro League – Oostende en Beerschot Wilrijk delen de punten verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

14. Van 2-0 naar 2-2: Anderlecht geeft na rust dubbele voorsprong uit handen tegen OH Leuven (18/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Nieuwe opdoffer voor Anderlecht. Paars-wit leidde halverwege met 2-0 tegen OH Leuven, maar gaf die dubbele voorsprong na rust uit handen: 2-2. In het slot was er nog veel te doen om een uiteindelijk niet gefloten strafschop voor de Brusselaars. [naar artikel]

15. Beerschot Wilrijk haalt dubbele achterstand op tegen Westerlo (16/09/2017 - Sporza)

Beerschot Wilrijk heeft een eerste nederlaag dit seizoen afgewend tegen Westerlo. De thuisploeg kwam 0-2 achter, maar sleepte in het slot van de match een gelijkspel uit de brand. [naar artikel]

16. Jupiler Pro League – KV Oostende boekt tegen Beerschot Wilrijk eerste zege in play-off 2 (06/05/2018 - Metro)

KV Oostende heeft zondag op de zevende speeldag in play-off 2 zijn eerste overwinning in groep B behaald. De kustploeg ging met 0-2 winnen op het veld van Beerschot Wilrijk, dat nog steeds op zijn eerste play-offzege wacht. Beerschot Wilrijk kwam op het Kiel voor eigen fans gretig voor de dag, maar de beste kans […] Het bericht Jupiler Pro League – KV Oostende boekt tegen Beerschot Wilrijk eerste zege in play-off 2 verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

17. Jupiler Pro League – Westerlo – Beerschot Wilrijk levert geen winnaar op (01/04/2019 - Metro)

Westerlo en Beerschot Wilrijk hebben zondag 1-1 gelijkgespeeld op de eerste speeldag in Play-off IIa. Loris Brogno (25.) bracht de bezoekers op voorsprong in Het Kuipje. Voor Westerlo maakte Christian Brüls in de 34e minuut gelijk. In het duel tussen twee ploegen uit 1B kwam Beerschot Wilrijk na 25 minuten op voorsprong. Vanzeir stuurde Brogno […] Het bericht Jupiler Pro League – Westerlo – Beerschot Wilrijk levert geen winnaar op verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

18. Lierse redt op de valreep een punt tegen Beerschot (13/08/2017 - Het Belang van Limburg)

Beerschot Wilrijk leek op weg naar een zes op zes, maar de Mannekes gaven in extremis nog een dubbele voorsprong weg tegen Lierse. Nico Binst zorgde er in blessuretijd voor dat Lierse zijn tweede gelijkspel op rij boekt. Het werd een tumultueuze wedstrijd, die zelfs even moest worden stilgelegd. [naar artikel]

19. KV Mechelen geeft weer voorsprong uit handen en moet tevreden zijn met gelijkspel tegen Charleroi (12/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Het wordt een kwalijke gewoonte. KV Mechelen heeft voor de derde keer op rij een voorsprong uit handen gegeven. Tegen Charleroi had het bij rust een dubbele voorsprong beet, maar na een nieuwe tegengoal op hoekschop én een penaltytreffer van Bayo werd het nog 2-2. [naar artikel]

20. Leicester City geeft dubbele voorsprong nog uit handen en deelt de punten met Napoli (16/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

Leicester City heeft twee punten te grabbel gegooid tegen Napoli. In de topper van de eerste speeldag in de Europa League gaven Tielemans en co een dubbele voorsprong nog uit handen. Victor Osimhen (ex-Charleroi) maakte beide doelpunten voor de Italianen. [naar artikel]

21. LIVE. Beerschot Wilrijk en Westerlo spelen om de leidersplaats in de Proximus League (10/08/2018 - Gazet van Antwerpen)

Beerschot Wilrijk en Westerlo openen vanavond de tweede speeldag in de Proximus League. Er staat meteen heel wat op het spel, want de winnaar van dit duel gaat het weekend in als leider van 1B. Westerlo won vorige week zijn openingsmatch met 2-1 van Roeselare, Beerschot Wilrijk liet zich de kaas van het brood eten op het veld van Tubeke. Het gaf een 1-3 voorsprong uit handen en speelde 3-3 gelijk. Wat wordt het vanavond? Volg het hier LIVE vanaf 20u30! [naar artikel]

22. Enkelbreuk, gebroken neus, hernia: Beerschot Wilrijk komt erg gehavend uit strijd tegen Leuven (19/02/2018 - Gazet van Antwerpen)

Hernan Losada scoorde zaterdag zijn honderdste doelpunt als prof. Beerschot Wilrijk gaf in de slotfase de zege nog uit handen. Het woog allemaal niet op tegen de averij die KFCO Beerschot Wilrijk leed door het geblesseerd uitvallen van vooral Tom Pietermaat (enkelbreuk), maar ook Alex Maes (hernia) en Joren Dom (neusbreuk). Een domper met over twee weken al de eerste finalewedstrijd tegen Cercle. [naar artikel]

23. LIVE. Stoomt Beerschot Wilrijk vanavond door richting titel? (06/05/2017 - Gazet van Antwerpen)

Voor Beerschot Wilrijk begint een nieuwe fase van het seizoen. De reguliere competitie zit er op. De vier beste teams uit eerste amateurklasse strijden nu voor de titel. Ook met de halvering van de punten behoudt Beerschot Wilrijk een riante voorsprong op de concurrentie en blijft de titel in handbereik. Volg de thuiswedstrijd tegen Virton hier op de voet vanaf 20u00. [naar artikel]

24. LIVE. Beerschot Wilrijk wil een goede zaak doen tegen KV Oostende (22/04/2018 - Gazet van Antwerpen)

Beerschot speelde woensdag geen slechte wedstrijd tegen STVV, maar bleef opnieuw achter met 0 punten. Door deze nederlaag blijven de Mannekes achter met 2 op 12, maar tegen KV Oostende kan Beerschot Wilrijk de heropstanding inzetten. Mits winst springt het namelijk over de kustploeg naar de vierde plaats in de groep. De drie punten zou ook een mentale boost kunnen geven met de derby tegen Antwerp in het vooruitzicht. Volg de wedstrijd hier LIVE vanaf 20u! [naar artikel]