De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

TheColorGrey: “Ik zal altijd mijn mening blijven verkondigen”

Metro

11/05/2018 - 12:01

Amper 23 is hij, Will Michiels, alias TheColorGrey. Maar overal in België trekt hij volle zalen. Een jaar na de release van zijn erg sterke ‘Rebelation’ stelt de Antwerpse zanger, rapper, composer en producer een lichtere versie van zichzelf voor. Met meer funk, soul en r&b. Nu te horen op zijn nieuwe EP ‘For What […] Het bericht TheColorGrey: “Ik zal altijd mijn mening blijven verkondigen” verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. TOP OF FLOP. TheColorGrey wil Kendrick achterna: “Danira inspireert me” (01/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  TheColorGrey schakelt een versnelling hoger. Op zijn tweede eigen album Overcome pakt het alter ego van Will Michiels nu zelfs uit met een duet met de Amerikaanse rapper Oddissee. “Dat toont dat mijn capaciteiten ook buiten België worden geapprecieerd.”
  [naar artikel]
 2. Antwerpse rapper TheColorGrey neemt nummer op met vriend en Rode Duivel Lukaku (20/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  “Vroeger moest mama water mengen met melk om ons cornflakes te kunnen geven.” New Levels, het nieuwe nummer van TheColorGrey (24) over Rode Duivel Romelu Lukaku (25) is op zijn minst persoonlijk te noemen. De twee kennen elkaar al sinds ze tieners waren. “Onze moeilijke jeugd is heel vergelijkbaar”, aldus Will Michiels of TheColorGrey.
  [naar artikel]
 3. TheColorGrey is de hipste vogel op Pukkelpop (17/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Grijs, grijzer, grijst: onze favoriete Antwerpenaar TheColorGrey deed tijdens z’n optreden op Pukkelpop z’n naam geen eer aan. En dat bedoelen we...
  [naar artikel]
 4. In beeld: TheColorGrey is de hipste vogel op Pukkelpop (17/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Grijs, grijzer, grijst: onze favoriete Antwerpenaar TheColorGrey deed tijdens z’n optreden op Pukkelpop z’n naam geen eer aan. En dat bedoelen we...
  [naar artikel]
 5. 'Vlaams Belang heeft nog niet gebroken met het verleden' (10/04/2019 - De Morgen)
  'We kunnen over duizend dingen van mening verschillen', zegt Jos Geysels. 'Maar niet over het feit dat alle mensen gelijk zijn. Daarom waren de andere partijen mijn tegenstanders, en was het Vlaams Blok mijn vijand.' Als boegbeeld van Agalev nam Geysels destijds het initiatief om extreemrechts uit te sluiten. En dat doet hij nog altijd: 'Dat Filip Dewinter nu even in de hoek moet, volstaat niet voor mij om mijn mening bij te stellen.'
  [naar artikel]
 6. 'Door de ideologische firewall gaan, dat is altijd de ambitie' (04/04/2019 - De Morgen)
  Hun stijl is misschien anders, maar zowel auteur Jeroen Olyslaegers (49) als WIELS-directeur Dirk Snauwaert (52) heeft een uitgesproken mening, en ze zijn niet bang om die te verkondigen. Wij gingen met Olyslaegers op rondleiding in Snauwaerts expo Het afwezige museum. 'Een klein beetje openheid naar de wereld, dat zou de cultuursector mooi staan.'
  [naar artikel]
 7. 'Door de ideologische firewall gaan, dat is altijd de ambitie' (14/06/2017 - De Morgen)
  Hun stijl is misschien anders, maar zowel auteur Jeroen Olyslaegers (49) als WIELS-directeur Dirk Snauwaert (52) heeft een uitgesproken mening, en ze zijn niet bang om die te verkondigen. Wij gingen met Olyslaegers op rondleiding in Snauwaerts expo Het afwezige museum. 'Een klein beetje openheid naar de wereld, dat zou de cultuursector mooi staan.'
  [naar artikel]
 8. TheColorGrey heeft dan wel een nieuw album uit, ermee op tournee gaan kan niet: “Een heel dubbel gevoel” (26/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Hij heeft er een maand mee gewacht, maar deze week bracht de Antwerpse rapper ‘TheColorGrey’ z’n tweede album uit. “Ik ben blij dat ‘OVERCOME’ er...
  [naar artikel]
 9. Romelu Lukaku vraagt (en krijgt) nummer van TheColorGrey voor reclamecampagne (19/11/2018 - VRT NWS)
  Op vraag van Romelu Lukaku heeft TheColorGrey een nummer geschreven voor een internationale reclamecampagne. Het resultaat heet "New levels" en is op het leven van de Rode Duivel gebaseerd.
  [naar artikel]
 10. 'Wij zijn altijd rebels geweest' (05/04/2019 - De Morgen)
  'Ja, wij maken ruzie, we roepen en tieren. Vroeger smeten we. En we blijven verderdoen in de auto, kloppen op het stuur.' Desondanks spreekt de Boxy-tweeling (55) uit één mond. Ze koken al 35 jaar samen, maar werden pas beroemd als jurylid in Mijn pop-uprestaurant. Nu hebben ze ook een nieuw boek. En een mening, over alles. Een middag in stereo.
  [naar artikel]
 11. De enige Belg die zijn mening niet mag verkondigen deed dat toch: de dag dat koning Filip zijn ruggengraat toonde (01/07/2020 - Het Nieuwsblad)
  Filip betuigde als eerste Belgische koning zijn “diepste spijt” voor het leed in Congo. Straffe woorden, uitgesproken door de enige mens in België zonder mening. Volgens onze royaltywatcher Wim Dehandschutter toont Filip dat hij toch ruggengraat heeft.
  [naar artikel]
 12. The Subs en TheColorGrey op tweede online concert van Studio Brussel (11/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Studio Brussel organiseert vrijdag voor de tweede keer een online concert met Belgische artiesten. Onder meer The Subs, SONS, IBE en TheColorGrey...
  [naar artikel]
 13. Medewerkers halen hard uit naar Tobback senior: “Staatsveiligheid is geen voetveeg” (31/10/2017 - Het Nieuwsblad)
  Een interview van de Leuvense burgemeester Louis Tobback van afgelopen zaterdag over onder meer de Staatsveiligheid is bij enkele medewerkers van de veiligheidsdienst in het verkeerde keelgat geschoten. “Veiligheid van de Staat is niet de voetveeg van iedereen die denkt een mening over veiligheid te moeten verkondigen”, schrijven enkele medewerkers, die anoniem wensen te blijven, dinsdag.
  [naar artikel]
 14. Geen mening (20/01/2023 - Apache)
  Moeten we altijd en over alles een mening hebben?
  [naar artikel]
 15. Wat als je schoonouders alomtegenwoordig blijven in je relatie? Relatie-experte Rika Ponnet geeft advies (04/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Hij wou dat hij het ongedaan kon maken. Dat slippertje op het werk. Hoe hij had gewild dat het geen vechtscheiding werd. Maar dat zij altijd stilzwijgend de mening van haar ouders volgde, heeft een grotere rol gespeeld dan hij besefte. Relatie-expert Rika Ponnet deelt verhalen uit haar praktijk. “Haar uitschuivers zijn voor mij nog altijd geen excuus voor mijn uitschuiver.”
  [naar artikel]
 16. De favoriete plekken van regisseur Hans Herbots: “Antwerpen zal altijd mijn thuis blijven” (14/06/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Kijkcijferhit The Serpent, de Britse miniserie waarvan hij vier afleveringen regisseerde, mag dan nog maar net op Netflix staan, de agenda van Hans Herbots (51) zit alweer vol. Gelukkig vond hij tussen de opnames van zijn nieuwe film Ritueel even de tijd om met ons op pad te trekken. “Verhuizen naar het buitenland zit er misschien ooit in, maar Antwerpen zal altijd mijn thuis blijven.”
  [naar artikel]
 17. Act for Climate Justice verdedigt sms-actie: ‘Druk opdrijven’ (05/02/2019 - De Standaard)
  Ging de sms-actie van Act for Climate Justice te ver? Niet volgens Arno Kampynck, een van de initiatiefnemers. ‘Wij hebben een manier gevonden waarop burgers hun mening kunnen verkondigen.’
  [naar artikel]
 18. Jacks is de eerste man die na transitie in vrouwenploeg mag blijven spelen: “Het verschil? Ik ben weer zelfzeker aan de bal” (06/01/2022 - Het Nieuwsblad)
  Jacks Vermeulen (30) is een voetballer. Altijd geweest. Alleen: hij is niet altijd een man geweest. Nu is hij de eerste die gebruik kan maken van de dispensatieregeling van Voetbal Vlaanderen. Hij mag – als man – blijven spelen bij zijn vrouwenvoetbalploeg. “Mannen- of vrouwenvoetbal: dat is niet wat er toe doet. Maar het is mijn ploeg. Mijn vriendenkring. Die mij aanvaardt zoals ik ben.”
  [naar artikel]
 19. Zus reageert voor het eerst na emotionele getuigenis van Britney Spears: “Ik zal haar altijd blijven steunen” (29/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een week nadat Britney Spears in de rechtbank getuigde tegen haar vader Jamie (onder wiens bewind de Amerikaanse zangeres werd geplaatst na een mentale inzinking in 2008), heeft ook haar jongere zus Jamie Lynn publiekelijk gereageerd. “Ik heb mijn zus altijd gesteund en zal dat ook altijd blijven doen”, zo vertelde ze in tranen.
  [naar artikel]
 20. “Mijn werk is gedaan als mijn lichaam het opgeeft” (18/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  TONGERENZaterdag bracht de wereldberoemde antropologe Jane Goodall (84) een bezoek aan Tongeren. Wij spraken met de legendarische Britse dame die zich al zestig jaar inzet voor een betere wereld. “Ik ben driehonderd dagen per jaar onderweg om mijn boodschap te verkondigen”, zegt ze. “Ik word straks vijfentachtig en ik ben héél moe, maar ik doe het voor de goede zaak.”
  [naar artikel]
 21. Jacks is de eerste man die na transitie in vrouwenploeg mag blijven spelen: “Het verschil? Ik ben weer zelfzeker aan de bal” (06/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Jacks Vermeulen (30) is een voetballer. Altijd geweest. Maar hij heeft niet altijd een mannenlichaam gehad. Nu is hij de eerste die gebruik kan maken van de dispensatieregeling van Voetbal Vlaanderen. Hij mag – als man – blijven spelen bij zijn vrouwenvoetbalploeg. “Mannen- of vrouwenvoetbal: dat is niet wat er toe doet. Maar het is mijn ploeg. Mijn vriendenkring. Die mij aanvaardt zoals ik ben.”
  [naar artikel]
 22. Staatsveiligheid misnoegd over doofpot-insinuaties van Louis Tobback rond Bende van Nijvel (31/10/2017 - Knack)
  'De Veiligheid van de Staat is niet de voetveeg van elkeen die denkt een mening over veiligheid te moeten verkondigen,' klinkt het. Dat de Staatsveiligheid haar medewerkers laat reageren in de media, is een opmerkelijke breuk met de geringe communicatie die vroeger heerste bij de dienst.
  [naar artikel]
 23. J. K. Rowling nadat activisten haar thuisadres op Twitter zetten: “Ik laat me niet de mond snoeren” (22/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Nadat activisten die opkomen voor de rechten van transgender personen het thuisadres van J. K. Rowling (56) deelden op Twitter, heeft de Britse auteur maandag gezegd dat ze zich niet de mond laat snoeren. “Ik heb nu al zoveel doodsbedreigingen gekregen dat ik er het huis mee kan behangen, en ik ben niet gestopt met mijn mening te verkondigen”, schrijft Rowling op Twitter.
  [naar artikel]
 24. Ella Leyers: “Mijn familie vindt mij woke, maar bij mijn vriendinnen ben ik degene met de rechtsere mening” (25/12/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De prijs voor media­carrièreswith van 2022 gaat naar Ella Leyers. De actrice leidt als talkshowhost De ideale wereld door de actualiteit. “Mijn familie vindt mij heel woke, maar bij mijn vriendinnen ben ik degene met de wat rechtsere mening.”
  [naar artikel]
 25. Bruno De Wever: ‘Ik was een oostfrontstrijder geweest, zonder twijfel’ (10/08/2019 - De Morgen)
  Ooit was hij de knapste kop van de familie, nu is hij vaker ‘de broer van’. Maar dat houdt historicus Bruno De Wever (59) niet tegen om zijn mening te verkondigen. ‘Ik wéét hoe een spiraal van geweld tot stand komt. Daarom ook: Schild & Vrienden, je moet daar­tegen optreden.’
  [naar artikel]
 26. Rode Duivels – “Mijn spelers zijn er altijd in blijven geloven” (20/11/2018 - Metro)
  Zwitserland maakte zondagavond tegen de Rode Duivels een 0-2 achterstand ongedaan om vervolgens met een 5-2 zege alsnog de poorten van de Final Four in de UEFA Nations League open te beuken. Op het vlak van mentaliteit zit het dus wel snor in de spelersgroep van Vladimir Petkovic. “Mijn spelers zijn er altijd in blijven geloven”, vertelde de Zwitserse bondscoach na de wedstrijd in de Swissporarena in Luzern. “Ik moet mijn ploeg feliciteren, ze hebben alles gedaan wat ik gevraagd heb en alles gegeven. In de eerste helft kwamen we 0-2 achter en daarna hebben we een uitstekende mentaliteit getoond. Dit is dan ook een overwinning die mij erg veel plezier doet. Een referentiematch? We hebben eerder al wel belangrijke wedstrijden gewonnen, wij zitten in een proces. Vandaag hebben ze gespeeld met veel wil en intelligentie: ze hielden hun hoofd erbij. Ook België had een kans, maar wij hebben de onze gegrepen”, besloot Petkovic. Bron: Belga   Het bericht Rode Duivels – “Mijn spelers zijn er altijd in blijven geloven” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 27. Rode Duivels – “Mijn spelers zijn er altijd in blijven geloven” (19/11/2018 - Metro)
  Zwitserland maakte zondagavond tegen de Rode Duivels een 0-2 achterstand ongedaan om vervolgens met een 5-2 zege alsnog de poorten van de Final Four in de UEFA Nations League open te beuken. Op het vlak van mentaliteit zit het dus wel snor in de spelersgroep van Vladimir Petkovic. “Mijn spelers zijn er altijd in blijven geloven”, vertelde de Zwitserse bondscoach na de wedstrijd in de Swissporarena in Luzern. “Ik moet mijn ploeg feliciteren, ze hebben alles gedaan wat ik gevraagd heb en alles gegeven. In de eerste helft kwamen we 0-2 achter en daarna hebben we een uitstekende mentaliteit getoond. Dit is dan ook een overwinning die mij erg veel plezier doet. Een referentiematch? We hebben eerder al wel belangrijke wedstrijden gewonnen, wij zitten in een proces. Vandaag hebben ze gespeeld met veel wil en intelligentie: ze hielden hun hoofd erbij. Ook België had een kans, maar wij hebben de onze gegrepen”, besloot Petkovic. bron: Belga Het bericht Rode Duivels – “Mijn spelers zijn er altijd in blijven geloven” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 28. Bruno De Wever: ‘Ik ging met Duitse neonazi’s op kamp. Wij kwamen thuis en ontkenden de Holocaust’ (10/08/2019 - De Morgen)
  Ooit was hij de knapste kop van de familie, nu is hij vaker ‘de broer van’. Maar dat houdt historicus Bruno De Wever (59) niet tegen om zijn mening te verkondigen. ‘Ik wéét hoe een spiraal van geweld tot stand komt. Daarom ook: Schild & Vrienden, je moet daar­tegen optreden.’
  [naar artikel]
 29. 'Ik ben altijd in mijn eigen kunnen blijven geloven' (12/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 30. Dominiek Sneppe (Vlaams Belang): "Ik weet wat ik gezegd heb, ik blijf bij mijn mening" (05/06/2019 - VRT NWS)
  Een uitspraak van Dominiek Sneppe, een nieuw verkozen parlementslid voor Vlaams Belang, beroert al enkele dagen de gemoederen. In een kranteninterview had ze gezegd dat ze "trouwen en kinderen adopteren voor holebi's een brug te ver vindt." Sneppe blijft ook na alle commotie bij haar mening. "Ik weet wat ik gezegd heb, het is mijn persoonlijke mening, en ik blijf daarbij." Al erkent ze dat "een brug te ver" misschien een verkeerde woordkeuze was.
  [naar artikel]
 31. Holzhauser blijft op het Kiel: “Beerschot is altijd mijn eerste keuze geweest” (27/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  “Beerschot is altijd mijn eerste keuze geweest.” Rapha Holzhauser is duidelijk over zijn beslissing om op het Kiel een nieuw contract tot juni 2023 te tekenen. De Oostenrijker voelt zich goed in Antwerpen. “Als je dat gevoel hebt, dan is het beter om te blijven.”
  [naar artikel]
 32. Melania Trump “is het niet altijd eens met tweets van haar man” (07/10/2018 - Metro)
  De Amerikaanse first lady Melania Trump, momenteel op rondreis in Afrika, heeft zaterdag tegenover de media toegegeven dat ze niet altijd gelukkig is met de tweets van haar man. “Ik ben het niet altijd eens met hem, over wat hij op Twitter zet, en dat zeg ik hem ook”, aldus Melania bij haar laatste stop in Egypte, tegenover de meegereisde journalisten. “Ik zeg hem eerlijk mijn mening en geef hem eerlijk raad. Soms luister hij naar mij, soms niet”. Op de vraag of ze haar man al gevraagd heeft om zijn smartphone weg te leggen, antwoordde de first lady volmondig “ja!”. Ze liet in het midden of Trump hier gevolg aan geeft. De Amerikaanse president gebruikt Twitter van ’s morgens tot ’s avonds om zijn mening te ventileren. Hij beschimpt er zelfs buitenlandse regeringen en beëindigt via het medium politieke carrières. bron: Belga Het bericht Melania Trump “is het niet altijd eens met tweets van haar man” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 33. Melania Trump “is het niet altijd eens met tweets van haar man” (07/10/2018 - Metro)
  De Amerikaanse first lady Melania Trump, momenteel op rondreis in Afrika, heeft zaterdag tegenover de media toegegeven dat ze niet altijd gelukkig is met de tweets van haar man. “Ik ben het niet altijd eens met hem, over wat hij op Twitter zet, en dat zeg ik hem ook”, aldus Melania bij haar laatste stop in Egypte, tegenover de meegereisde journalisten. “Ik zeg hem eerlijk mijn mening en geef hem eerlijk raad. Soms luister hij naar mij, soms niet”. Op de vraag of ze haar man al gevraagd heeft om zijn smartphone weg te leggen, antwoordde de first lady volmondig “ja!”. Ze liet in het midden of Trump hier gevolg aan geeft. De Amerikaanse president gebruikt Twitter van ’s morgens tot ’s avonds om zijn mening te ventileren. Hij beschimpt er zelfs buitenlandse regeringen en beëindigt via het medium politieke carrières. bron: Belga Het bericht Melania Trump “is het niet altijd eens met tweets van haar man” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 34. Eddie wikt en beschikt (10/04/2019 - De Morgen)
  'Trop is te veel. Het is mijn job om Merchtem leefbaar te houden.' En dus maakt Eddie De Block (Open Vld) al wie hem tegenwerkt te schande op het internet. 'Ik geef al zeven jaar mijn ongezouten mening op mijn blog. Wat is daar mis mee?'
  [naar artikel]
 35. O.J. Simpson formeel: “Khloé Kardashian is niet mijn dochter” (17/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  O.J. Simpson (71) heeft een Twitteraccount aangemaakt en is vastbesloten om daarop alleen maar zijn waarheid te verkondigen. De voormalige American...
  [naar artikel]
 36. Tien dingen die je beter niet zegt tegen vrouwen die borstvoeding geven (23/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Of je nu borstvoeding geeft, ooit wil geven of helemaal niet: iedereen lijkt er wel een mening over te hebben. Daarom hoef je die nog niet te verkondigen. De Australische opvoedingskundige Pinky McKay sprak met moeders die hun baby’s aan de borst leggen en stelde op basis van een gesprek met hen een lijst samen van wat ze absoluut nooit willen horen.
  [naar artikel]
 37. Tien dingen die je beter niet zegt tegen vrouwen die borstvoeding geven (23/10/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Of je nu borstvoeding geeft, ooit wil geven of helemaal niet: iedereen lijkt er wel een mening over te hebben. Daarom hoef je die nog niet te verkondigen. De Australische opvoedingskundige Pinky McKay sprak met moeders die hun baby’s aan de borst leggen en stelde op basis van een gesprek met hen een lijst samen van wat ze absoluut nooit willen horen.
  [naar artikel]
 38. Amber Heard biedt voor het eerst excuses aan in interview: “Maar ik zal altijd achter mijn getuigenis blijven staan” (14/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Amber Heard (36) gaf voor de eerste keer na haar nederlaag in het proces tegen haar ex-man Johnny Depp (59) een openhartig interview. Tijdens een gesprek met Savannah Guthrie van The Today Show op de Amerikaanse zender NBC, verontschuldigt ze zich voor het eerst. Maar de actrice blijft ervan overtuigd dat zij de zaak had moeten winnen. “Ik zal altijd achter mijn getuigenis blijven staan”, klinkt het.
  [naar artikel]
 39. Alderweireld neemt afscheid van Spurs en verkast naar Al-Duhail: "Tottenham blijft voor altijd in mijn hart” (27/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wat al een tijdje in de lucht hing, is nu ook bevestigd. Toby Alderweireld (32) verlaat Tottenham en trekt naar het Qatarese Al Duhail. “De Spurs blijven voor altijd in mijn hart", klonk het op sociale media.
  [naar artikel]
 40. JOUW MENING: “Ik ben nog altijd onrustig als het lang of hevig regent” (23/02/2023 - Het Nieuwsblad)
  Het Nieuwsblad geeft om jouw mening. We vroegen jou onlangs of je je zorgen maakt om de gevolgen van klimaatopwarming in Vlaanderen, of we het basisinkomen maar eens moeten proberen, en of boeken moeten worden aangepast aan de tijdgeest. Dit zijn de resultaten.
  [naar artikel]
 41. Danira is weer vrijgezel na een relatie van 2,5 jaar met rapper Will: “Ik wil mijn geluk niet in handen van een man leggen” (02/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Danira Boukhriss Terkessidis (31) is opnieuw vrijgezel. Na 2,5 jaar zijn zij en Will Michiels (27), bekend als rapper TheColorGrey, in alle stilte uit elkaar gegaan. Over de exacte reden wil de presentatrice geen uitspraken doen.
  [naar artikel]
 42. Heimwee naar het politieke debat (05/09/2022 - VRT NWS)
  Het is moeilijk geworden om politici samen in een ruimte te krijgen om te debatteren over hun standpunten. Dat schrijft Wetstraatwatcher Ivan De Vadder in zijn analyse. Als recent voorbeeld verwijst hij naar premier Alexander De Croo (Open VLD) en N-VA-voorzitter Bart De Wever, die afgelopen zondag allebei in "De zevende dag" hun mening kwamen verkondigen over de energiecrisis, maar dat niet samen aan tafel deden.
  [naar artikel]
 43. Lynn Wesenbeek: 'Ik heb tijdens mijn loopbaan altijd mijn best gedaan om relevant te blijven' (10/02/2019 - Knack)
  Lynn Wesenbeek is het voormalig VTM-gezicht en presenteert Z-Talk op Kanaal Z. Maar hoe is zij als mens? Om deze 20 vragen te beantwoorden, had zij 22 minuten en 18 seconden nodig.
  [naar artikel]
 44. Ontrouw is niet altijd een zonde: ‘Mijn man liet me zonder ruzie naar mijn afspraakjes gaan’ (24/10/2021 - De Morgen)
  Ontrouw is niet altijd een zonde, weet Marijke (61). Nadat ze met haar man en kinderen verhuisde naar een nieuw dorp, ver weg, ontmoette ze een schooldirecteur die jarenlang ‘gewoon’ een tennismaatje zou blijven. Terwijl er, zonder dat ze dat zelf beseften, veel meer in het spel was.
  [naar artikel]
 45. Zeven jaar na busramp in Sierre: “Emma zal voor altijd mijn dochter blijven” (31/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op de vraag hoeveel kinderen hij heeft, antwoordt Tony Reynders (47) steevast met twee. Tibo, zijn zoontje dat binnenkort 4 jaar wordt. En Emma, zijn dochter die op 13 maart 2012 om het leven kwam bij de busramp in Sierre. “Emma blijft voor altijd mijn dochter.”
  [naar artikel]
 46. Zeven jaar na busramp Sierre: “Emma zal voor altijd mijn dochter blijven” (31/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Op de vraag hoeveel kinderen hij heeft, antwoordt Tony Reynders (47) steevast met twee. Tibo, zijn zoontje dat binnenkort 4 jaar wordt. En Emma, zijn dochter die op 13 maart 2012 om het leven kwam bij de busramp in Sierre. “Emma blijft voor altijd mijn dochter.”
  [naar artikel]
 47. PORTRET. Tienersensatie Coco Gauff, finaliste met een mening: “Ik ben eerst mens en dan pas speelster” (04/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Zelfbewust, welbespraakt en begiftigd met een eigen mening. Cori ‘Coco’ Gauff (18) heeft alles om uit te groeien tot een boegbeeld. Vandaag probeert ze eerst, in de finale op Roland Garros tegen Iga Swiatek, de jongste grandslamwinnares te worden sinds Maria Sharapova in 2004 (Wimbledon). “Van jongs af heeft mijn vader me ingeprent dat ik de wereld kan veranderen met mijn racket.”
  [naar artikel]
 48. Francis Alÿs (05/04/2019 - De Morgen)
  Ik zal altijd een vreemdeling blijven. Dat heb ik nodig om afstand te houden en mijn manier van kijken te waarborgen
  [naar artikel]
 49. ‘Niet iedereen mag in ‘De zevende dag’ zijn mening komen verkondigen’: Patrick Loobuyck over antivaxxers (14/02/2021 - De Morgen)
  In De zevende dag mochten twee antivaxxers, in een bij momenten hallucinant debat met vaccinoloog Pierre Van Damme, hun twijfels rond het coronavaccin komen ventileren. Op de vraag naar uitleg wou de VRT-hoofdredactie enkel kwijt ‘dat ze er eenmalig voor kozen ook tegenstanders mee aan tafel te zetten’. Moraalfilosoof Patrick Loobuyck vindt dat geen goed idee.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy