Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 October 2020
17:49 uur

Jeff Hoeyberghs maakt zich kwaad op rookwetgeving: "Pervers is het!"

Het Laatste Nieuws

16/05/2018 - 06:02

Vlaanderens bekendste plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs (56) schopt kabaal. Alweer. Op Facebook schrijft Jeff het volgende: "Om een kind onder het...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. De allerstrafste uitspraken van Jeff Hoeyberghs (13/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs zorgde vandaag opnieuw voor een hoop opschudding door zich uit te laten over de #metoo-campagne. "Wees blij met...
  [naar artikel]
 2. Jeff Hoeyberghs werd uit rechtszaak gezet omdat hij patiënte "een verfrommelde broodzak" noemde (03/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs neemt geen blad voor de mond. Ook niet in een rechtszaal, zo blijkt. Op Facebook spuwt hij zijn gal over het feit...
  [naar artikel]
 3. Jeff Hoeyberghs uit rechtszaal gezet omdat hij patiënte "een verfrommelde broodzak" noemde (03/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs neemt geen blad voor de mond. Ook niet in een rechtszaal, zo blijkt. Op Facebook spuwt hij zijn gal over het feit...
  [naar artikel]
 4. Strijd om hoederecht: Jeff Hoeyberghs dreigt te vervreemden van derde kind (13/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  "Ik hou m’n hart vast", zegt Jeff Hoeyberghs (56). Zijn oudste kinderen maken al jaren geen deel meer uit van z’n leven, en nu dreigt de...
  [naar artikel]
 5. Jeff Hoeyberghs: "Je kan een vrouw niet als gelijke behandelen zonder haar slaaf te worden” (09/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs was te gast bij studentenvereniging KVHV op de UGent. Tijdens zijn lezing liet hij een reeks seksistische...
  [naar artikel]
 6. Record van 1.489 klachten na uitspraken Jeff Hoeyberghs, maar "ze hebben geen poot om op te staan" (18/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen heeft een record van 1.489 klachten ontvangen na de uitspraken die plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs deed tijdens een lezing voor Gentse studenten.
  [naar artikel]
 7. Ex-vriendin verkoopt hilarisch portret van Jeff Hoeyberghs op veilingsite… voor 15 euro (18/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  Een geschilderd portret van Jeff Hoeyberghs met een plastic zak over het hoofd heeft bij een online veiling 15 euro opgebracht. Het doek werd te koop aangeboden door Hoeyberghs’ ex.
  [naar artikel]
 8. SP.A dient klacht in tegen plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs: "We mogen deze seksistische praat nooit tolereren" (10/12/2019 - VRT NWS)
  SP.A-parlementsleden Hannelore Goeman en Katia Segers hebben bij het Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen een klacht ingediend tegen plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs. Die deed tijdens een lezing een aantal seksistische uitspraken. "Dit soort uitspraken mogen wij burgers, wij vrouwen, niet laten passeren. Nooit", zegt Goeman.
  [naar artikel]
 9. Controversiële beweringen Jeff Hoeyberghs zijn ook inhoudelijk niet correct (12/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Hij ging als een wildeman tekeer met seksistische uitspraken, maar Jeff Hoeyberghs deed aan de Gentse universiteit ook enkele...
  [naar artikel]
 10. En nu de feiten: controversiële beweringen Jeff Hoeyberghs zijn ook inhoudelijk niet correct (12/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Hij ging als een wildeman tekeer met seksistische uitspraken, maar Jeff Hoeyberghs deed aan de Gentse universiteit ook enkele...
  [naar artikel]
 11. VIDEO. De allerstrafste uitspraken van Jeff Hoeyberghs op een rij (11/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs (57) zorgt opnieuw voor de nodige opschudding met zijn uitspraken. Nu hij de rechtszaak om het hoederecht over...
  [naar artikel]
 12. Schorst UGent KVHV voor vier maanden na ophef over lezing Jeff Hoeyberghs? (11/12/2019 - De Morgen)
  De sociale raad van de UGent adviseert om studentenvereniging KVHV voor vier maanden te schorsen na de lezing waarin plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs allerlei seksistische uitspraken deed. Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen zal zich ook burgerlijke partij stellen tegen Hoeyberghs.
  [naar artikel]
 13. Jeff Hoeyberghs verliest strijd om hoederecht over zijn zoon: “Ik moet nu met lede ogen aanzien hoe Louis neurotisch wordt” (11/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Nu plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs (57) de rechtszaak om het hoederecht over zijn jongste zoon heeft verloren, schopt hij wild om zich heen naar...
  [naar artikel]
 14. Jeff Hoeyberghs gaat uit de bocht op lezing (09/12/2019 - De Morgen)
  Op uitnodiging van de conservatieve studentenvereniging Katholiek Vlaams Hoogstudentenverbond (KVHV) gaf plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs vorige week een voordracht aan de UGent die bol stond van de seksistische uitspraken. Daarvan is inmiddels een video opgedoken.
  [naar artikel]
 15. Van “scholen kweken geesteszieke kinderen” tot “ga godverdomme voor een ander hol keffen”: het brokkenparcours van Jeff Hoeyberghs (10/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De nu 58-jarige Limburger Jeff Hoeyberghs werd in jaren 2000 wereldberoemd in Vlaanderen dankzij het VTM-programma ‘De Wellness Kliniek’, maar hij...
  [naar artikel]
 16. UGent schorst KVHV voor vier maanden na ophef over lezing Jeff Hoeyberghs (11/12/2019 - De Morgen)
  De UGent schorst studentenvereniging KVHV voor vier maanden na de lezing waarin plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs allerlei seksistische uitspraken deed. Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen zal zich burgerlijke partij stellen tegen Hoeyberghs.
  [naar artikel]
 17. Jeff Hoeyberghs aangeklaagd door het Instituut voor gelijkheid (11/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen zal zich burgerlijke partij stellen tegen plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs naar aanleiding van zijn seksistische en haatdragende uitspraken tijdens een lezing van de studentenclub KVHV.
  [naar artikel]
 18. Jeff Hoeyberghs ziet zijn relatie op de klippen lopen (23/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Na zijn mislukte huwelijk met de moeder van zijn kinderen Caius (23) en Raccea (21), moet plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs (54) opnieuw een
  [naar artikel]
 19. Klacht ingediend tegen Jeff Hoeyberghs na seksistische opmerkingen (10/12/2019 - De Morgen)
  Vlaams Parlementsleden Hannelore Goeman en Katia Segers (sp.a) hebben een klacht ingediend tegen plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs bij het Centrum voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen. Hoeyberghs liet tijdens een lezing bij studentenvereniging KVHV afgelopen week een reeks seksistische opmerkingen vallen.
  [naar artikel]
 20. Studentenclub KVHV wordt 2 maanden geschorst en moet afstand nemen van uitspraken Jeff Hoeyberghs (13/12/2019 - VRT NWS)
  De Universiteit van Gent schorst het Katholiek Vlaams Hoogstudenten-verbond voor 2 maanden. De club moet zich ook distantiëren van de seksistische uitspraken die plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs heeft gedaan tijdens een lezing voor hen.
  [naar artikel]
 21. Jeff Hoeyberghs haalt uit naar viroloog Marc Van Ranst, maar die kaatst bal terug (02/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs stuurde een tweet de wereld in waarin hij zwaar uithaalt naar viroloog Marc Van Ranst. Marc Van Ranst diende Jeff...
  [naar artikel]
 22. Jeff Hoeyberghs aangeklaagd door Instituut voor Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (11/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen zal zich burgerlijke partij stellen tegen plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs naar aanleiding...
  [naar artikel]
 23. Ophef over lezing Jeff Hoeyberghs aan UGent (09/12/2019 - De Standaard)
  De seksistische lezing van bekend chirurg Jeff Hoeyberghs aan de UGent vorige week krijgt een staartje. Studenten en vakbond eisen de uitsluiting van organisator KVHV (Katholiek Vlaams Hoogstudentenverbond). De Universiteit Gent bekijkt de zaak.
  [naar artikel]
 24. Jeff Hoeyberghs aangeklaagd door Instituut voor Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (11/12/2019 - De Morgen)
  Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen zal zich burgerlijke partij stellen tegen plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs naar aanleiding van zijn seksistische en haatdragende uitspraken tijdens een lezing van de studentenclub KVHV. Dat meldt de organisatie.
  [naar artikel]
 25. ? Het regent klachten tegen Jeff Hoeyberghs na seksistische opmerkingen (10/12/2019 - De Morgen)
  Het Centrum voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen heeft sinds maandagavond al meer dan 100 klachten ontvangen tegen plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs. Onder meer Vlaams Parlementsleden Hannelore Goeman en Katia Segers (sp.a) dienden een klacht in. Hoeyberghs liet tijdens een lezing bij studentenvereniging KVHV afgelopen week een reeks seksistische opmerkingen vallen.
  [naar artikel]
 26. Klacht ingediend tegen Jeff Hoeyberghs na seksistische opmerkingen (10/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vlaams parlementsleden Hannelore Goeman en Katia Segers (sp.a) hebben een klacht ingediend tegen plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs bij het Centrum...
  [naar artikel]
 27. Jeff Hoeyberghs reageert op de commotie: “Vrouwen houden van mij” (10/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Hoewel hij bakken kritiek krijgt, blijft plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs achter zijn uitspraken over vrouwen staan. “Ik hou van vrouwen en vrouwen houden van mij.”
  [naar artikel]
 28. Ex verkoopt portret van Hoeyberghs voor… 15 euro (18/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een geschilderd portret van Jeff Hoeyberghs met een plastic zak over het hoofd heeft bij een online veiling 15 euro opgebracht. Het doek werd te koop aangeboden door Hoeyberghs’ ex.
  [naar artikel]
 29. Recordaantal klachten na uitspraken Jeff Hoeyberghs (18/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen heeft een record van 1.489 klachten ontvangen na de uitspraken die plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs deed tijdens een lezing voor Gentse studenten.
  [naar artikel]
 30. ? Al meer dan 300 klachten tegen Jeff Hoeyberghs na seksistische opmerkingen (10/12/2019 - De Morgen)
  Het Centrum voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen heeft sinds maandagavond al meer dan 300 klachten ontvangen tegen plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs. Onder meer Vlaams Parlementsleden Hannelore Goeman en Katia Segers (sp.a) dienden een klacht in. Hoeyberghs liet tijdens een lezing bij studentenvereniging KVHV afgelopen week een reeks seksistische opmerkingen vallen.
  [naar artikel]
 31. ? Al meer dan 100 klachten tegen Jeff Hoeyberghs na seksistische opmerkingen (10/12/2019 - De Morgen)
  Het Centrum voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen heeft sinds maandagavond al meer dan 100 klachten ontvangen tegen plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs. Onder meer Vlaams Parlementsleden Hannelore Goeman en Katia Segers (sp.a) dienden een klacht in. Hoeyberghs liet tijdens een lezing bij studentenvereniging KVHV afgelopen week een reeks seksistische opmerkingen vallen.
  [naar artikel]
 32. Beelden van seksistische lezing Jeff Hoeyberghs veroorzaken ophef (09/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De seksistische lezing van bekend chirurg Jeff Hoeyberghs aan de UGent vorige week krijgt een staartje. Studenten en vakbond eisen de uitsluiting van organisator KVHV (Katholiek Vlaams Hoogstudentenverbond). De Universiteit Gent bekijkt de zaak.
  [naar artikel]
 33. Klacht ingediend tegen Jeff Hoeyberghs na seksistische opmerkingen: “Ene ranzige uitspraak over vrouwen na de andere” (10/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vlaams parlementsleden Hannelore Goeman en Katia Segers (sp.a) hebben een klacht ingediend tegen plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs bij het Centrum...
  [naar artikel]
 34. Jeff Hoeyberghs in miljoenenweek van ‘Huizenjagers’ (09/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Als Jeff Hoeyberghs (58) een locatie voor zijn nieuw retraitecentrum zoekt in ‘Huizenjagers’, kan je er donder op zeggen dat hij onverbloemd de mogelijke locaties keurt. De plastisch chirurg is de eerste mogelijke koper in de miljoenenweek van het VIER-programma.
  [naar artikel]
 35. KVHV distantieert zich niet van lezing Hoeyberghs: “We zijn al langer een doorn in het oog van de rector” (12/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het Gentse Katholiek Vlaams Hoogstudentenverbond (KVHV) laat weten zich niet te distantiëren van de seksistische uitspraken die Jeff Hoeyberghs...
  [naar artikel]
 36. Nee, de KVHV vindt de uitspraken van Jeff Hoeyberghs niet fout: “Aan taboe doen we niet” (10/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Nee, de Gentse afdeling van het Katholiek Vlaams Hoogstudentenverbond (KVHV) vindt niet dat het een misrekening was Jeff Hoeyberghs een forum te...
  [naar artikel]
 37. Protest tegen seksistische uitspraken Jeff Hoeyberghs op KVHV-lezing (05/12/2019 - De Standaard)
  De UGent distantieert zich uitdrukkelijk van seksistische uitspraken van chirurg Jeff Hoeyberghs tijdens een lezing van studentenvereniging KVHV woensdag. ‘Ze gaan flagrant in tegen onze waarden en tegen het beleid van onze universiteit.’
  [naar artikel]
 38. Jeff Hoeyberghs aangeklaagd door Instituut voor gelijkheid van vrouwen en mannen (11/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen stelt zich burgerlijke partij tegen Jeff Hoeyberghs. “Zijn uitspraken zetten aan tot discriminatie en haat jegens vrouwen”, klinkt het. Meer dan duizend meldingen liepen daar dinsdag binnen na de seksistische opmerkingen van de plastisch chirurg.
  [naar artikel]
 39. Het Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen stelt zich burgerlijke partij tegen Jeff Hoeyberghs na seksistische uitspraken (11/12/2019 - VRT NWS)
  Het Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM) stelt zich burgerlijke partij tegen plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs na seksistische uitspraken tijdens een lezing in Gent. Het Instituut vindt dat Hoeyberghs aanzet tot discriminatie van en haat tegen vrouwen.
  [naar artikel]
 40. Jeff Hoeyberghs aangeklaagd door Instituut voor gelijkheid van vrouwen en mannen (11/12/2019 - De Standaard)
  Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen stelt zich burgerlijke partij tegen Jeff Hoeyberghs. ‘ Zijn uitspraken zetten aan tot discriminatie en haat jegens vrouwen’, klinkt het. Meer dan duizend meldingen kreeg het instituut gisteren na de seksistische opmerkingen van de plastisch chirurg.
  [naar artikel]
 41. UGent distantieert zich “uitdrukkelijk” van seksistische uitspraken Jeff Hoeyberghs (05/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  De UGent distantieert zich uitdrukkelijk van seksistische uitspraken van plastische chirurg Jeff Hoeyberghs tijdens een lezing van studentenvereniging KVHV woensdagavond. “Ze gaan flagrant in tegen onze waarden en tegen het beleid en de acties waarmee onze universiteit aan die waarden uitdrukking geeft”, zegt rector Rik Van de Walle.
  [naar artikel]
 42. UGent distantieert zich uitdrukkelijk van seksistische uitspraken Jeff Hoeyberghs (05/12/2019 - De Morgen)
  De UGent distantieert zich uitdrukkelijk van seksistische uitspraken van plastische chirurg Jeff Hoeyberghs tijdens een lezing van studentenvereniging KVHV woensdagavond. ‘Ze gaan flagrant in tegen onze waarden en tegen het beleid en de acties waarmee onze universiteit aan die waarden uitdrukking geeft’, zegt rector Rik Van de Walle.
  [naar artikel]
 43. Bavo Claes maakt zich kwaad: "Wie verstandig is, vertrouwt zijn bank voor geen cent" (04/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Bavo Claes heeft zich vandaag kwaad gemaakt op de radio. De voormalige VRT-journalist trekt hard van leer tegen het bankwezen en bedienden. "Een
  [naar artikel]
 44. Bavo Claes maakt zich kwaad: "Wie verstandig is, vertrouwt zijn bank voor geen cent" (04/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Bavo Claes heeft zich vandaag kwaad gemaakt op de radio. De voormalige VRT-journalist trekt hard van leer tegen het bankwezen en bedienden. "Een
  [naar artikel]
 45. Honderdtal activisten betogen tegen Jeff Hoeyberghs: “Willen dit niet laten passeren” (13/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een honderdtal activisten van vrouwenrechten organisatie Campagne Rosa betoogde vrijdag tegen Jeff Hoeyberghs, de plastisch chirurg die in een lezing aan de Gentse Universiteit bijzonder vrouwonvriendelijke uitspraken deed. “Dit is een duidelijk gebaar aan de rector.”
  [naar artikel]
 46. Honderdtal activisten betogen in UGent na lezing Jeff Hoeyberghs: “Willen dit niet zomaar laten passeren” (13/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een honderdtal activisten van vrouwenrechten organisatie Campagne Rosa betoogde vrijdag tegen Jeff Hoeyberghs, de plastisch chirurg die in een lezing aan de Gentse Universiteit bijzonder vrouwonvriendelijke uitspraken deed. “Dit is een duidelijk gebaar aan de rector.”
  [naar artikel]
 47. Jeff Hoeyberghs: “#MeToo? Vrouwen zijn compleet overbodig geworden” (13/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Compleet belachelijk, zo noemt Jeff Hoeyberghs (56) de beweging rond de hashtag #MeToo. “Al die heisa heeft absoluut geen indruk gemaakt op mij”, zegt hij in TV Familie. En daarmee is de Limburgse plastisch chirurg niet aan zijn proefstuk toe wat vrouwonvriendelijke opmerkingen betreft.
  [naar artikel]
 48. Jeff Hoeyberghs: “#MeToo? Vrouwen zijn compleet overbodig geworden” (13/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Compleet belachelijk, zo noemt Jeff Hoeyberghs (56) de beweging rond de hashtag #MeToo. “Al die heisa heeft absoluut geen indruk gemaakt op mij”, zegt hij in TV Familie. En daarmee is de Limburgse plastisch chirurg niet aan zijn proefstuk toe wat vrouwonvriendelijke opmerkingen betreft.
  [naar artikel]
 49. Jeff Hoeyberghs, de brulboei die nooit zijn groffe woorden terugneemt: “Ik, een seksist? Oké dan” (10/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Jeff Hoeyberghs staat in het oog van de storm. Nog maar eens. Sinds Vlaanderen in 2006 kennismaakte met de grofgebekte Limburger in het VTM-programma ‘De Wellnesskliniek’ zorgde de man er met een onophoudelijke stroom seksistische en andersoortig beledigende uitspraken zelf voor dat het nooit stil werd rond zijn persoontje.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.